ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Άντε να συγκρίνεις τον Σαμαρά με έναν πιλότο της πολεμικής αεροπορίας!

Πρέπει να είσαι τελείως μαλάκας για να συγκρίνεις έναν πιλότο της πολεμικής αεροπορίας με έναν πρωθυπουργό ή και υπουργό, άντε και βουλευτή.
Τις παλιές καλές εποχές οι ηγέτες του έθνους ήταν ανώτεροι από τον καλύτερο, σήμερα ΤΑ ΣΙΧΑΜΆΔΙΑ  είναι χειρότερα και από τον χειρότερο προδότη στην ιστορία των αιώνων. 


Spiegel: Πώς η Γερμανία αποδυνάμωσε το ευρώ

Το πώς ο πρώην γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ «μαγείρεψε» το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες της γερμανικής οικονομίας, εξηγεί δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel.

«Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Γερμανία πάσχιζε να παραμείνει πιστή στους όρους της ευρωζώνης που εξασφάλιζαν τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος. Αντί όμως να υιοθετήσει την πολιτική της λιτότητας, ο καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ απλά ξεκίνησε μία προσπάθεια να αλλάξει τους κανόνες. Νέα έγγραφα αποκαλύπτουν τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε στην αποδυνάμωση του Συμφώνου Σταθερότητας» ξεκινά το δημοσίευμα.

Το Reuters συνεχίζει να ξεβρακώνει τον Σάλλα: «Κρυφά δάνεια χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση ελληνικής τράπεζας»

Εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, και της οικογένειάς του κάνει με δημοσίευμα του το πρακτορείο Reuters, το οποίο αποκαλύπτει ότι και Ο Βγενόπουλος συμμετείχε στην μπουγάδα.
Στο επίμαχο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε δανεισμό της Μαρφιν προς υπεράκτιες εταιρείες των δύο παιδιών του Σάλλα με περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ με στόχο την αγορά μετοχών της Τράπεζας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τις...

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!

Ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νίλς Μούιζνιεκς ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, προκειμένου να ελέγξει τη νομιμότητα της Χρυσής Αυγής, μιας «φασιστικής οργάνωσης»,σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FT Deutschland.


Η εν λόγω επίσκεψη και παρέμβαση αναμένεται να είναι μάλλον δυσάρεστη για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς λόγω και της οικονομικής εποπτείας στην οποία βρίσκεται η χώρα δίνεται η εντύπωση ότι έχει χάσει και την κυριαρχία της.

Αυτό θα πει η κρίση γίνεται ευκαιρία > Η ελληνική ολιγαρχική ψωρο-ελίτ και η γερμανο-TUI είναι «αφορολόγητοι» όπως και το ΚΙΣ

Ο Ρομπέρτο, ο πράσινος ταμίας, κατέβασε το ενοίκιο που πλήρωνε ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη στο ΙΚΑ ,για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, από 300.000 ευρώ το μήνα σε 5.000 ευρώ, λόγω της κρίσεως. Αυτό θα πει η κρίση γίνεται ευκαιρία. Ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη, το 50% του οποίου ανήκει στον Γερμανικό Τουριστικό Κολοσσό TUI, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα, είναι το πρώτο όνομα στην λίστα μεγαλοοφειλετών με οφειλές προς το Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ 650 εκ. ευρώ!!!

Το Πασόκ του Rockefeller


Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.
είναι όμως έτσι; για να δούμε…

ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ, … ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝΩΝ …
Ριζικές αλλαγές στον τομέα τουελαιολάδου ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η κρίσηπου έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια και έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παραγωγούς.


 Τα μεγάλα αποθέματα κάνουν πιοπροβληματική την κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε και το σενάριο της εκρίζωσης (όπως έγινε στα αμπέλια) προκειμένου να μειωθεί η παραγωγή.

Έτσι στήνεται το κόλπο της απαξίωσης δημόσιας περιουσίας. Έπαιρναν και bonus αυτοί που χρεοκόπησαν την ΔΕΗ!Ενώ η ΔΕΗ είναι πνιγμένη στα χρέη, βγάζει ζημίες και το μέλλον της φαίνεται αβέβαιο, τα μέλη της Διοίκησης της έδιναν στους… εαυτούς τους και σε ανώτερα στελέχη της εταιρίας μηνιαία οικογενειακά επιδόματα έως και 3.500 ευρώ – πέραν των υψηλότατων αποδοχών τους.Το θέμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς τα τελευταία χρόνια πολιτικοί καί media κατηγορούσαν για τους συνδικασιτές της επιχείρησης ότι είχαν σκανδαλώδεις απολαβές. Επίδομα 3.500 ευρώ – που είχε βαφτισθεί «οικογενειακό» – έπαιρναν ο πρόεδρος ΔΣ Αρθούρος Ζερβός και ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Κώστας Θέος. Σε περίπου 250 στελέχη της εταιρίας δίνονταν αντίστοιχο μηνιαίο επίδομα 2.000-2.500 ευρώ.

«Δεν βγαίνουν» τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ


«Δεν βγαίνουν» τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ
«Δεν βλέπω με θετικό μάτι την επιμήκυνση» είπε Γερμανός Υπουργός
Μεγάλες δυσκολίες για την κατάρτιση της λίστας των μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ αντιμετωπίζει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας. Οι χθεσινές διαδοχικές συναντήσεις του με βασικούς Υπουργούς δεν ήταν όλες το ίδιο ωφέλιμες καθώς ορισμένοι από τους συνομιλητές του δεν εμφανίστηκαν με ποσοτικοποιημένες προτάσεις και αναλώθηκαν σε θεωρητικές συζητήσεις.

Μια πραγματική ιστορία που τρομάζει
Αυτή η ιστορία είναι πραγματική και αφορά έναν νέο συνάνθρωπό μας.

Ο νέος αυτός είναι 30 ετών και χωρίς σχέση. Πήγε το βράδυ αυτό σε ένα μπαρ για να πιει ένα ποτό και ενώ κάθονταν μόνος παρατήρησε μια κοπέλα από απέναντι να τον κοιτά, αφού αντάλλαξαν μερικές ματιές αποφάσισε να πάει να τις μιλήσει. Ήπιαν μαζί δύο ποτά και τότε η κοπέλα προφασίστηκε ότι δεν αισθανέται καλά και παρακάλεσε τον νεαρό... να την πάει στο σπίτι της. Αυτός δεν το αρνήθηκε και την πήγε, όταν έφτασαν εκεί του είπε ότι νοιώθει καλύτερα και για να τον ευχαριστήσει του ζήτησε να ανέβει στο σπίτι της να το κεράσει ένα ποτό. Εκείνος πιθανότατα νομίζοντας ότι η βραδιά θα έχει και συνέχεια ανέβηκε μαζί της.  

Γερμανία: 2.000 απολύσεις στην αλυσίδα Karstadt


Η γερμανική αλυσίδα καταστημάτων Karstadt ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 2.000 θέσεων εργασίας ως τα τέλη του 2014 λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

"Λόγω των δύσκολων συνθηκών της αγοράς που συνδέονται με την κρίση στην ευρωζώνη, η Karstadt θα συνεχίσει να απλοποιεί τη δομή της και (...) θα προβεί στην περικοπή 2.000 θέσεων εργασίας έως το τέλος του 2014", αναφέρει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Σαρώνονται επιδόματα, συντάξεις και εφάπαξ -Τελεσίγραφο Μαξίμου προς Υπουργούς για τις περικοπές


- “Πόλεμος” υπουργών για να μην αναλάβουν το πολιτικό κόστος των μειώσεων
- “Λείπουν” 6 δισ. από τις περικοπές – Τα 3 δισ. θα βρεθούν από τα επιδόματα
- Έρχεται το ενιαίο μισθολόγιο σε όλο το Δημόσιο
- Ποιες συντάξεις κόβονται με ... μαχαίρι


ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85% ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 100%!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ..Σοκαριστικά στοιχεία για την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα του Μνημονίου και τον πρωτεύοντα ρόλο που παίζουν σ’ αυτήν οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», παρουσίασε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», βασιζόμενη σε στοιχεία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!

Α.Μέρκελ για ... δέσιμο: "Πρέπει να τιμωρηθεί η Ελλάδα με ύφεση για να εξαγνιστεί"!


Τον αργό θάνατο της Ελλάδας επέλεξε η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ δηλώνοντας πριν λίγες ώρες ότι "η εξυγίανση των προβληματικών κρατών, όπως η Ελλάδα, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από τη συρρίκνωση της οικονομίας της"!
Δηλαδή τίναξε στον αέρα με δυό κουβέντες όλες τις εγχώριες πομφόλυγες των κυβερώντων ότι δήθεν"εχθρός μας είναι η ύφεση και θα κάνουμε τα πάντα σε συνεργασία με την τρόϊκα για να το επιτύχουμε"!  
Πρόκειται στην ουσία για καλβινιστική-ευαγγελική αντίληψη ότι "Οι αμαρτωλοί πρέπει να υποφέρουν" και πλέον η αντίδραση της Α.Μέρκελ χρήζει ανάγκης ψυχιάτρου.  

Βαράνε κανόνι οι εταιρίες φωτοβολταϊκώνΠράσινη ενέργεια,πράσινες υποσχέσεις,πράσινα άλογα!!!
Απλήρωτοι όσοι τους πίστεψαν και έβαλαν φωτοβολταϊκά,με ότι κινδύνους για την περιουσία τουςς μπορεί να σημαίνει αυτό.
Τον κίνδυνο μαζικής πτώχευσης παραγωγών φωτοβολταϊκών...


 επισείει ο ΣΠΕΦ με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣΜΗ ΠΛΗΡΩΜή ΤώΝ ΦόΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!)

Η ΓΚΡΕΜΑΛΑ!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ !

Ολοι οι φορολογούμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν ένα ειδικό έντυπο στο οποίο θα καταγράφεται η κινητή και ακίνητη περιουσία τους και θα αποτελεί τη βάση ελέγχου για το «πόθεν έσχες».  Εάν το πετύχουν αυτο θ’ άρχίσουν να φορολογουν με βάση αποκλειστικά αυτές τις πληροφοριες και με στόχο να κατάσχουν όλα αν γίνεται τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιωτών. Ορια δεν βάζουν διότι τα καταστρατηγούν πάντοτε προκειμένουν να φθάσουν να ασκήσουν κοινωνική καταστολή, δηλαδή κατασχέσεις και φυλακίσεις όπου μπορούν…

Ζητούν την καθαίρεση της βουλευτίνας «να πάνε να γαμ…νε οι άνεργοι»


Μέσα σε λίγα 24ωρα, έγινε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στην Ισπανία ντροπιάζοντας το κοινοβούλιο και φέρνοντας σε δεινή θέση τον πρωθυπουργό της χώρας.  

Ήδη, στο Twitter έχουν συγκεντρωθεί 200.000 υπογραφές για την καθαίρεση της πιο θερμόαιμης–αθυρόστομης Ισπανίδας βουλευτίνας, της Αντρέα Φάμπρα. Από τα έδρανα της βουλής, η 39χρονη Αντρέα έστειλε το δικό της… μήνυμα στους ανέργους – «να πάνε να γαμ…νε»!- την ώρα που ο Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωνε τις περικοπές στα επιδόματά τους.