ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΧΟΝΤΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ... ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΑΛΙΑΝΟ ΥΠΕΞ!



Εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης, δήλωσε πως δεν μπορεί να εξηγήσει από που αντλεί ο ελληνικός Τύπος τις πληροφορίες για «πλημμύρα» Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία.


Στο πρόσωπο του γέροντα Εφραίμ, η εξευρωπαϊσμένη Ελλάδα του ΔΝΤ και της Τρόικας αποφασίζει να ξεμπερδεύει με την οπισθοδρομική Ορθοδοξία

Εντάξει, δε χρειαζόμασταν τους Ρώσους να μας νουθετήσουν για κάτι τόσο σοβαρό. Το βλέπουμε και μόνοι μας. Πλέον ο διασυρμός του κράτους είναι αδιάλειπτος. Τα χαστούκια πέφτουν βροχή. Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν βαρέσουμε και επίσημα το κανόνι:

Έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες κατά Βενιζέλου

ImageΈρευνα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, για όσα καταγγέλλονται στο έγγραφο παραίτησης των οικονομικών εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρξαν παρεμβάσεις από τον ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλο στο έργο τους και σε ποιες υποθέσεις.
Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους και κάνουν λόγο για παντός είδους οικονομικά συμφέροντα, έναντι των οποίων, όπως σημειώνουν, η σύγκρουσή τους υπήρξε δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μία ημέρα μετά την παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνάντησε τους προέδρους των τριών Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Παπαδήμος είδε τον κ. Παν. Πικραμμένο (Συμβούλιο της Επικρατείας), την κυρία Ρένα Ασημακοπούλου (Άρειο Πάγο), τον κ. Ιωάννη Καραβοκύρη (Ελεγκτικό Συνέδριο), καθώς και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε.

Τελική ευθεία στο σχέδιο προδοσίας της Ελλάδος



ΜΜΕ , πολιτικοί μαριονέτες και λοιποί λωποδύτες έβαλαν σε εφαρμογή το τελειωτικό χτύπημα κατά του Ελληνικού Έθνους.
Μετά την προφυλάκιση του Εφραίμ έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Ρωσία μεγαλώνοντας το χάσμα των σχέσεων, που ήδη υπήρχε από τον ηλίθιο τζέφρυ.

Αμερικανικό casus belli στο Ιράν για τα Στενά του Χορμούζ…


Ο αμερικανικός Πέμπτος Στόλος είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε απόπειρα των Ιρανών να κλείσουν τα Στενά του Χορμούζ, το στενό θαλάσσιο σημείο που χωρίζει το Ομάν από το Ιράν, προκαλώντας σοβαρές επιπλοκές στη διεθνή τροφοδοσία με πετρέλαιο.