ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΦΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ...!!!


Ήτανε Σάββατο 21 Ιουλίου και με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» της εταιρείας AEGEAN FLYING DOLPHINS που κάνει το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος Κάλυμνος Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, υπέβαλε την παραίτηση του στην εταιρεία, επειδή στο δρομολόγιο από Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

ΤΩΡΑ: Η Greek Hacking Scene χτυπάει την Κυβέρνηση των Σκοπίων, VMRO-DPMNE !




Μακεδόνες Hackers, αλλοίωσαν τη σελίδα του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι ВМРО-ДПМНЕ (VMRO-DPMNE)

Αύριο θα δοθούν και άλλα δεδομένα όπως η βάση δεδομένων και όλα τα αρχεία του site σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής.
olympia

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ!!!!




Απέλυσαν τον καπετάνιο που δεν έβαλε στο καράβι τον Παπανδρέου χωρίς εισιτήριο!


Απέλυσαν τον καπετάνιο που δεν έβαλε στο καράβι τον Παπανδρέου χωρίς εισιτήριο!
Με το που έφθασε στην Κω το «Φλάινγκ Ντόλφιν Ερατώ» που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κω, ο 42χρονος καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης, αντικατεστάθη από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα…
8 το πρωί και το δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος και τερματισμό στην Κωέκλεινε είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, μέσαβγήκαν δύο άνδρες και κατευθυνόμενοι στο δελφίνι τους είπαν ότι έχουν δύο επιβάτες για Πάτμο.
Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους επιβάτες που δεν ήταν άλλοι ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύζυγο του.
Όταν όμως πλησίασαν στον καταπέλτη και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια........

Η Υφαντίδου «εξαφάνισε» το ακόντιο στο έπταθλο


Ολυμπιακό ρεκόρ η επίδοση της ελληνίδας αθλήτριας

Η Σοφία Υφαντίδου έστειλε το ακόντιο στα 56,96 μ., σημειώνοντας την καλύτερη Ολυμπιακή επίδοση όλων των εποχών στο έπταθλο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έστειλε το ακόντιο της στα 56 μέτρα και 96 εκατοστά και εξασφάλισε 995 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 25η θέση.

Η ελληνίδα αθλήτρια άφησε πολύ πίσω τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες στο ακόντιο του επτάθλου και ευελπιστεί σε μία καλή εμφάνιση στα 800μ. σήμερα το βράδυ ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερα στην συνολική καταταξη.

Η κατάταξη στο ακόντιο (έπταθλο): 

Συνελήφθη ο Πακιστανός για την επίθεση στη 15χρονη της Πάρου!!! Και τώρα “γ@μήστε τον”!!! στείλτετον πίσω ακέφαλο …


 
Πριν από λίγα λεπτά προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής o Πακιστανός, ο οποίος είναι ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας στη Πάρο.

Θα εξεταστεί το DNA του αλλοδαπού και θα συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της 15χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση.
Χθες το απόγευμα αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του -σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη.
Στη σύλληψη του αλλοδαπού βοήθησε πολύ

Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΙ Η Π@@@ΤΣΑ

 
σχολιο : παρακαλω οσοι εχετε προβλημα με τις βρισιες μην το διαβασετε

Το παρακάτω κείμενο περιέχει μεν σκληρή γλώσσα, είναι όμως ένα από τα καλύτερα άρθρα που διάβασα στο διαδίκτυο...

Δεν τολμάει να μιλήσει κανείς περί ιθαγένειας, περί ελληνικής γλώσσας, περί ελληνικού πολιτισμού, αμέσως τον ταυτίζετε με το ΛΑΟΣ ή με τον ακροδεξιό χώρο, ώσπου τελικά κρεμάτε σε όλους μας την ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή. Λοιπόν, για να τελειώνουμε μια για πάντα:

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ υπάρχει όταν κάποιος υποστηρίζει ότι εγγενείς λόγοι καθιστούν τους ανθρώπους της λευκής φυλής ανώτερους από εκείνους της μαύρης φυλής.ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ δεν υπάρχει όταν λες ότι ένας πολιτισμός είναι.........

Για τα πανηγύρια τα νέα οικονομικά μέτρα: Η ΣΔΟΕ εισέβαλε σε πανηγύρι και έκοψε πρόστιμο στους κλαριτζίδες!!!


Ξεκίνησε το νέο οικονομικό πρόγραμμα... απ την μηλιά Μετσόβου ένα χωριό μέσα στα βουνά και στα λαγκάδια με λιγοστούς κατοίκους.
Οι χωριανοί νυχτιάτικα και την ώρα που απολάμβαναν το καθιερωμένο τους πανηγύρι, δεν πίστευαν στα μάτια τους. 

Εκπληκτοι είδαν να Εισβάλουν άτομα σαν τους 'φαντομάδες' και αυτό δεν ήταν άλλο απο το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος (ΣΔΟΕ).
Αυτό είναι το νέο οικονομικό προγράμματα της τροϊκανής μνημονιακακής συγκυβέρνησης που θα ανακουφίσει τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα...ΔΟΞΆΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Να τρέχουν στα βουνά και στα λαγκάδια, μέσα στα μεσάνυχτα και να κόβουν πρόστιμα απο δω και από κει . Όπως μας κατήγγειλαν κάτοικοι της Μηλιάς Μετσόβου η ΣΔΟΕ άκουσον άκουσον έγραψε τους πάντες,

Στη δημοσιότητα το σκίτσο του βομβιστή αυτοκτονίας στη Βουλγαρία


Το πρόσωπο του φερόμενου ως δράστη της βομβιστικής επίθεσης κατά Ισραηλινών τουριστών στη Βουλγαρία.

Η Interpol δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της το σκίτσο του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας της 18ης Ιουνίου στο αεροδρόμιο του Πύργου (Μπουργκάς) Βουλγαρίας, η οποία στοίχισε τη ζωή πέντε Ισραηλινών τουριστών και του Βούλγαρου οδηγού του λεωφορείου. Το σκίτσο του προσώπου ενός άνδρα, με καστανοκόκκινα μαλλιά και μάτια καστανά ή πράσινα, σχεδιάστηκε με βάση........

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ...!!! ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ο ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΨΕ Η "SUNDAY TIMES" ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ...!!!



Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον ΠΡόεδρο της ΕΟΕ να λέει Θα κλείναμε τα μάτια και όσο δεν ακούμε τίποτα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, στην τύπισα που ενδιαφερόταν να αγοράσει εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων που προορίζονταν προς πώληση στην Ελλάδα από την ΕΟΕ και να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά στη Μέση Ανατολή!!! Δείτε το βίντεο:

Στέλνουν λαθρομετανάστες από την Αθήνα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής!



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών (περί τους 300) έχουν ξεκινήσει -υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας- σήμερα από την Αθήνα με λεωφορεία, με προορισμό την Κομοτηνή, και συγκεκριμένα την Σχολή Αστυφυλάκων (και χρόνο άφιξης τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Αυγούστου), όπου και πρόκειται να διαμείνουν για άγνωστο χρονικό διάστημα. 
Τούτο σημαίνει πως έχει ήδη σχεδιαστεί - αποφασιστεί, από την κυβέρνηση της... 
τρόικας, να μετατραπούν (και) οι Σχολές της ΕΛΑΣ στην Θράκη μας σε "Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών" (όπως στην Αμυγδαλέζα), γεγονός που σαφώς προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, προσβάλει την ίδια την ΕΛΑΣ και,

Ανίκανος ο τουρκικός Στρατός να ανακαταλάβει το Şemdinl - Μετράνε δεκάδες νεκρούς


Μαίνονται οι μάχες στο Şemdinl την πόλη ππου έχει καταλάβει το ΡΚΚ κοντά στα τουρκοσυριακά σύνορα στην επαρχία Hakkari και μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει όλες οι προσπάθειες του τουρκικού Στρατού να ανακαταλάβει την πόλη.  
Οι Κούρδοι μαχητές δείχνουν ικανοί ότι μπορούν να την κρατήσουν μέχρι αυτοί να επιλέξουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να απαγκιστρωθούν. 'Ολες οι προσπάθειες του τουρκικού Στρατού έχουν αποτύχει, κυρίως γιατί οι ενισχύσεις πέφτουν σε διαδοχικές ενέδρες του PKK στις κύριες οδούς προς την πόλη.