ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

Στουρνάρας:κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την ανακούφιση των ασθενέστερων".

Το είπε το αστέρι της οικονομίας, αυτό το τεράστιο μυαλό του δίκαιου αυτού φορολογικού σχεδιασμού. Ρε ομορφάντρα όταν νομοθετείται δεν διαφέρεται σε τίποτα από μια παρέα λωποδυτών που κάθεται και νομοθετεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ...!!!


Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός της συγκυβέρνησης Τσαυταρής. Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας

Ωρολογιακή βόμβα τα στρατόπεδα λαθρομεταναστών σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

 Στρατόπεδα συγκέντρωσης ισλαμιστών στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,...πως ακούγετε αυτό; Φυσιολογικό; Κι όμως είναι γεγονός.Στην ευαίσθητη αυτή περιοχή κάποια άρρωστα μυαλά συγκεντρώνουν χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές για κοντινή, μελλοντική χρήση.Η "αθώα" (για κάποιους ηλίθιους) αυτή συγκέντρωση είναι στην κυριολεξία ένας δούρειος ίππος μέσα στην καρδιά των ακριτικών αυτών νομών.Οι περισσότεροι απο τους...


Ο Α/ΓΕΝ ζήτησε να δει τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά για να μην πουληθούν τα υποβρύχια

Αρχηγέ, δεν  πουλάνε τα υποβρύχια για οικονομικούς λόγους. Τα πουλάνε γιατί είναι προδότες, αυτό έπρεπε εσείς ειδικά να το γνωρίζετε. Διατάχθηκαν να καταστρέψουν την άμυνα της χώρας και το κάνουν. Το κακό ξεκίνησε πριν χρόνια, ξεκίνησαν απο την κατάργηση των στρατοπέδων και των..... Μία συγκλονιστικὴ ἀνέκδοτη ἱστορία ἀπὸ τὸν μαρτυρικὸ Πόντο…Ἀρκετὰ χρόνια πρίν, ὅταν ἤμουν πενηντάρης μιλοῦσα μὲ μία θεία μου ποὺ ἦταν γιαγιὰ πιά. Μου μιλοῦσε μὲ μεγάλο παράπονο γιὰ τὴν πατρίδα μας τὸν πόντο καὶ γιὰ τοὺς προγόνους μας. Πάνω στὴν κουβέντα τῆς εἶπα πὼς σύντομα θὰ ἔκανα ταξίδι – προσκύνημα στὸν πόντο. Κρεμάστηκε πάνω μου καὶ μὲ παρακάλεσε μὲ λυγμούς, ὅταν πάω νὰ τῆς κάνω ἕνα χατίρι. Μου διηγήθηκε ἐπακριβῶς ποὺ βρισκόταν τὸ πατρικό της σὲ χωριὸ τοῦ πόντου. Μου ἐξήγησε μὲ λεπτομέρεια τὰ χαρακτηριστικά του χωριοῦ, τοὺς δρόμους καὶ μοῦ προσδιόρισε μὲ ἀκρίβεια τὴ θέση τοῦ σπιτιοῦ. Μου εἶπε μόλις τὸ βρῶ νὰ ζητήσω ἀπ’ τοὺς Τούρκους ποὺ θὰ ἔμεναν πιὰ ἐκεῖ νὰ βροῦν ἕνα κασελάκι, ποὺ εἶχε κρύψει σὲ συγκεκριμένο σημεῖο τοῦ παλιοῦ ἀρχοντικοῦ. Μοῦ περιέγραψε πλήρως τὸ κασελάκι καὶ τὸ τί περιεῖχε μέσα. Ἀσημικά, παλιὰ κοσμήματα, λίρες κλπ, ἕνα μικρὸ θησαυρὸ δηλαδη. Μου εἶπε νὰ τὰ ἀφήσω στοὺς Τούρκους γιὰ ἀμοιβὴ μὲ προϋπόθεση νὰ μοῦ δώσουν ἕνα κρεμαστὸ σταυρὸ ποὺ εἶχε μέσα τὸ κασελάκι. Αὐτὸς ὁ σταυρὸς ἦταν...

Σε μία δεκαετία φόροι μισό τρισεκατομμύριο


«Βάλετε φόρους βάλετε εις την πτωχή μας ράχη
ποτίστε με το αίμα μας την άρρωστη πατρίδα (...)
Του κρέατός μας κόβετε καμμιά παχειά λωρίδα
και τρώγετέ την λαίμαργα μαζί με την πατρίδα»
(Γεώργιος Σουρής, 1883)Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
Αν παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των φορολογικών εσόδων του κράτους από το 2004 μέχρι τα προβλεπόμενα από τον προϋπολογισμό για το 2013, τα στοιχεία που προκύπτουν για τη διαχρονική φοροαφαίμαξη είναι συγκλονιστικά.

Σκόπια: Δωρεά στρατιωτικών οχημάτων από την Τουρκία...

Σκόπια: Δωρεά στρατιωτικών οχημάτων από την Τουρκία...

Αστυνομικοί κόβουν ξύλα για να ζεσταθούν


Οι αστυνομικοί που έχουν επωμιστεί τη φύλαξη του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας, είναι αναγκασμένοι να κόβουν ξύλα και να τα καίνε προκειμένου να ζεσταθούν.
«Οι συνάδελφοι είναι εκτεθειμένοι στα καιρικά φαινόμενα και αναγκάζονται να κόβουν ξύλα και να ανάβουν υπαίθριες φωτιές για να ζεσταθούν» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί της Ξάνθης, οι οποίοι μετακινούνται εδώ και ενάμιση περίπου μήνα στο Κέντρο Φύλαξης Μεταναστών στη Δράμα. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα, δεν φαίνεται να έχουν εισακουστεί οι εκκλήσεις τους για αλλαγή των συνθηκών φύλαξης και κράτησης των μεταναστών.
Μην ξεχνάμε, ο Δένδιας είχε πει επίσημα ότι στους αλλοδαπούς στα Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών παρέχεται δωρεάν καλή θέρμανση.

Ν. Δένδιας: Εκτός σώματος όσοι αστυνομικοί συνδέονται με τη ΧΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ... ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!!! Τη σκληρή αντιμετώπιση κάθε έκνομης συμπεριφοράς από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προαναγγέλλει μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα "Η Ελλάδα αύριο", ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ότι υπάρχει το νομικό περιθώριο για να χαρακτηριστεί "εγκληματική...
οργάνωση αν οι δράσεις της προσλάβουν κακουργηματικό χαρακτήρα".

Όπως αναφέρει o κ. Δένδιας:

Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες της Γης από το νέο βιβλίο της NASA [φωτο]

Το τελευταίο βιβλίο της NASA, με τίτλο «Earth As Art» (Η Γη ως Τέχνη) αποτελείται από...

75 εκπληκτικές φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από έναν στόλο δορυφόρων που παρατηρούν τη Γη κυρίως για περιβαλλοντικούς σκοπούς έρευνας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που περιέχονται στο εν λόγω βιβλίο κόβουν την ανάσα, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι δορυφόροι είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι ώστε να μετρούν ένα ασυνήθιστο φάσμα φωτός – πράγμα, το οποίο σημαίνει ότι αρκετά από τα μοτίβα και τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, είναι, κανονικά, αόρατα στο γυμνό ανθρώπινο μάτι.

Δείτε ένα μικρό μόνο δείγμα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Toύρκικος όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου!

                 Toύρκικος όμιλος εξαγόρασε τη μαρίνα Φλοίσβου!
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Οι Τούρκοι ξεκίνησαν την «οικονομική τους εισβολή» στη χώρα μας. Η Μαρίνα Φλοίσβου πωλείται κατά 50% στον τουρκικό όμιλο Dogus o oποίος δραστηριποιείται σε όλους τους τομείς της τουρκικής οικονομίας.

Η ανακοίνωση ήρθε από την Lamda Development του ομίλου Λάτση που αναφέρει πως ξεκινά μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία.

Η ανακοίνωση αναφέρει .....

Διαλύουν το Πολεμικό Ναυτικό;Στο σφυρί 2 ελληνικά υποβρύχια! 

Πρόταση για πώληση των δύο από τα τρία υποβρύχια τύπου 214 που περιμένουν στον Σκαραμαγκά την ολοκλήρωσή τους και παράδοσή τους στο Πολεμικό Ναυτικό, φέρεται να προτείνει ο συντονιστής για την ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία Νίκος Αναστασόπουλος, ώστε να διασφαλισθεί η χρηματοδότηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. 

Το δημοσίευμα της Καθημερινής, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει τεράστιο ζήτημα στο Πολεμικό Ναυτικό το οποίο είναι προφανές ότι θέλει τα υποβρύχια. 

Όπως φαίνεται όμως κανείς δεν το έχει ρωτήσει αν μπορεί να αποδεχτεί τη λύση να πουληθούν τα δύο 214! 

Τα επιχειρήματα που προβάλλουν στους υπουργούς Ανάπτυξης και Άμυνας ο συντονιστής και το επιτελείο του είναι σαθρά

"Η αβάσταχτη ελαφρότητα των υπουργών" για την Εθνική Άμυνα! Ζουν σε άλλη χώρα ή σ΄άλλη εποχή;


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ακούγοντας τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να μιλά για την ανάγκη παραμονής όλων των στρατοπέδων “στην εκλογική του περιφέρεια” την Αρκαδία καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να υπάρξει η στοιχειώδης λογική και σοβαρότητα και στον τομέα της Εθνικής Άμυνας.

Η ελληνική κοινωνία “μαρτυρά” κάθε μέρα από τα σκληρότατα μέτρα που λαμβάνονται

Πως έσκασε η βραδυφλεγής βόμβα: Για κάθε έναν δημόσιο υπάλληλο αντιστοιχεί κι ένας λαθρομετανάστης !!!

 
Δύο από τα μεγαλύτερα δομικά προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας ! Πως ξεκίνησαν, από ποιους και γιατί είχαν τις ευλογίες της Κομισιόν!
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr

Δύο από τα μεγαλύτερα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Οικονομία είναι η Λαθρομετανάστευση και η διόγκωση του Δημόσιου τομέα!

Τα προβλήματα αυτά άρχισαν να εμφανίζονται και να οξύνονται το μεν πρώτο στη δεκαετία του

Ο Σύριζα δεν ανησυχεί για τα αλβανικά καλάσνικοφ αλλα νοιάζεται για τον αφοπλισμό των Ελλήνων! Πρόβατα επι σφαγή μας θέλουν!!!

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχητική η αύξηση των αιτήσεων για άδειες οπλοκατοχής.
Με επίκαιρη ερώτησή τους στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται στην αύξηση των αιτήσεων για την έκδοση άδειών οπλοκατοχής. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, Νίκος Βούτσης, Δρίτσας Θοδωρής ζητούν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια τα πλήρη στοιχεία σχετικά με τις αιτήσεις για οπλοκατοχή.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα του Τύπου,

Η ΔΕΗ αποδέχεται την πληρωμή των λογαριασμών χωρίς το τέλος ακινήτων

Σιωπηρή εντολή στα καταστήματά της να μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς την επιβάρυνση του τέλους ακινήτων για όσους καταναλωτές το επιθυμούν, έδωσε η ΔΕΗ, μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Στελέχη της επιχείρησης ανέφεραν, πάντως, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι γίνονται συνεννοήσεις με το υπουργείο

Στο νοσοκομείο ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

Στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρθηκε ο Νικόλαος Ντερτιλής 92 ετών. Σύμφωνα με την διάγνωση των ιατρών ο Στρατηγός υπέστη οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και ελαφρό εγκεφαλικό ενώ  νοσηλεύεται στο δωμάτιο 502 του νοσοκομείου φρουρούμενος, προφανώς για να μην δραπετεύσει και απειλήσει την "δημοκρατία των Μνημονίων"…
Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο δεν παρέστη στη κηδεία του γιου του, αφού αρνήθηκε

Ντουμπάι - Ομαδικός βιασμός Αγγλίδας από 3 Ιρανούς..αλλά το δικαστήριο έριξε.. πρόστιμο στο θύμα..

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ιστορία της 28χρονης Βρετανίδας που βιάστηκε από τρεις Ιρανούς στο Ντουμπάι και μετά βρέθηκε να πληρώνει πρόστιμο επειδή ήταν μεθυσμένη (χωρίς να έχει σχετική άδεια) όταν της έγινε η επίθεση. «Τους παρακαλούσα να με αφήσουν να φύγω, αλλά εκείνοι απλά γελούσαν μαζί μου και μιλούσαν ο ένας στον άλλο σε σπασμένα αγγλικά». Αυτό δήλωσε στην

Γιώργος Πατούλης: Το κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας που απειλεί όποιον γιατρό περιθάλπει Έλληνες!!! (Η φωτογραφία είναι από την Μύκονο...)


Από το ΕΘΕΛ Συνάδελφος : Πριν δείτε την είδηση (όπως κυκλοφορεί) ας κάνουμε δύο σκέψεις. Άσχετα με το αν κάποιος στηρίζει το οποιοδήποτε κόμμα ή όχι, η κίνηση του να δημιουργηθεί δωρεάν παροχή υγείας είναι κάτι το θετικό. Αν οι Αλβανοί ή άλλοι "μετανάστες" έστηναν ιατρείο μόνο για τους ομοεθνείς τους, δεν θα μιλούσε κανένας.

 Αλλά το "Μόνο για Έλληνες" ενοχλεί τις ευαίσθητες χορδές των αστών αντιρατσιστών των

Διαδηλώσεις για τον 15χρονο Αλέξη -Τσιμουδιά για την 15χρονη Μυρτώ και το αγέννητο μωρό της μητέρας στην Μαρφιν...!!


Πάντοτε οι "αριστεροί" ήταν υποκριτές στην Ελλάδα και προσπαθούσαν μέσα απο νεκρούς να κερδίσουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

 Έτσι στην περίπτωση του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η "αριστερά" και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν οτι έχουν φοβερά αντανακλαστικά και έκαψαν τη μισή Αθήνα σε ένδειξη

Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Γράφει ο Καθάριος Κυριάκος, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μια χώρα για να αυξήσει την οικονομική ευημερία των πολιτών της, χρειάζεται να διαχειριστεί και να δώσει έμφαση στα εξής οικονομικά μεγέθη:
1. Εξαγωγές
2. Στην αποτροπή εισαγωγών μέσω της δημιουργίας επιχειρήσεων που παράγουν αντίστοιχα εγχώρια προϊόντα (οικονομική επάρκεια)
3. Στον τουρισμό
4. Επίσης, ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ είναι ένα μέσο αυξήσεως της οικονομικής