ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται πόλεμος στη περιοχή της Μεσογείου. Ποιοι ανησυχούν


Την έντονη ανησυχία της για τις εξελίξεις στην περιοχή μας εκρφράζει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα, η οποία σημειώνει ότι όλα δείχνουν πόλεμο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της το πιο ανησυχητικό είναι ότι η κυβέρνηση δείχνει χαμένη μόνο στα μνημονιακά της ενδιαφέροντα, χωρίς να ασχολείται μ΄ αυτά τα μεγάλα και σοβαρά θέματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σε θέσεις μάχης στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο τουρκικές δυνάμεις και Ηνωμένα Εθνη




- Οι Τουρκοκύπριοι έστησαν γεώτρηση μέσα στη νεκρή ζώνη ενώ απαγορεύεται
- Σήμερα επιχειρήθηκε η αποξήλωσή της από τα Ηνωμένα Έθνη
- Οι Τουρκοκύπριοι απάντησαν στέλνοντας πάνω 200 στρατιώτες
- Αυτή την ώρα γίνονται διαβουλεύσεις
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στην Κύπρο. 

ΜΕ ΤΟ '' ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ'' ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ‏

Ὅταν εἶδαν κι ἀποεῖδαν πὼς δὲν συμμετέχουμε στοὺς μαζικοὺς ἐμβολιασμούς τους, ἀπεφάσισαν νὰ μᾶς ἐμβολιάσουν διὰ τῆς πλαγίας ὁδοῦ! Ἔχωσαν τὸ ἐμβόλιο γιὰ τὴν καταπολέμησι τοῦ ἰοῦ Η1Ν1 μέσα στὰ κανονικὰ ἐμβόλια.

Τί εἶχες Γιάννη; Τί εἶχα πάντα…


Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ...ΕΠΙΠΛΑ!!!




olgavoyliΕμείς τα γράφουμε και τα ξαναγράφουμε η γυναίκα έχει ξεφύγει...Έχει περάσει την Ελλαδίτσα για τα ανάκτορα της βασίλισσας Ελισάβετ...Πως να δικαολογήσει κανείς ότι την ώρα που βουλιάζει η χώρα η Όλγα αγοράσει τροχήλατες διευθυντικές πολυθρόνες για τις ανάγκες του...
υπουργείου της!!!


ΕΦΙΑΛΤΗΣ: 40,3% θα φτάσει η ανεργία στην Ελλάδα!



Ισοπεδώνουν τη χώρα, παραδίδουν τα κλειδιά στους λίγους για ένα κομμάτι ψωμί!

Εξαιρετικά δυσοίωνο παρουσιάζει το μέλλον της Ελλάδας η Citigroup. Κάνει πρόβλεψη για ανεργία στο 40,3% το...



Η Ευρωπαϊκή Ένωση ...καταργεί τη θητεία στον ελληνικό στρατό! Ύποπτες προτάσεις


Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαιοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!! Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!

Ὁ τιμημένος Ἑλληνικὸς στρατὸς ἀρνήθηκε νὰ παρελάσει στοὺς ἑορτασμοὺς τῆς Ἀλβανίας…

Ὁ Ἑλληνικὸς στρατὸς μποϊκόταρε ἐπισήμως τὴν παρέλαση τῶν Ἀλβανικῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων, ποὺ πραγματοποιήθηκε τὸ βράδυ τῆς 28 Νοεμβρίου, στὴν πλατεία Σκεντέρμπεη, μὲ ἐπ' ἀφορμῆς τῆς 100ης ἐπετείου τῆς Ἀνεξαρτησίας.
Τὸ περιστατικὸ ἔλαβε χώρα μόλις 30 λεπτὰ πρὶν ἀπὸ τὴν ἔναρξη τῆς τελετῆς, ὅταν οἱ τρεῖς Ἕλληνες στρατιῶτες, χωρὶς νὰ δώσουν ὁποιαδήποτε ἐξήγηση στὶς ἀλβανικὲς ἀρχὲς (ὅπως ἀναφέρουν τὰ Ἀλβανικὰ δημοσιεύματα) ἀποχώρησαν ἀπὸ τὸ σημεῖο ὅπου βρισκόντουσαν οἱ ἀντιπροσωπεῖες στρατὼν τῶν χωρῶν τοῦ ΝΑΤΟ, ποὺ θὰ παρελάυναν ἐνώπιον τῶν ἀρχηγῶν τῆς Ἀλβανίας, τοῦ Κοσσυφοπεδίου καὶ λοιπῶν διπλωματῶν. Σύμφωνα μὲ τὸ εἰδησεογραφικὸ πόρταλ Balkanweb ἐπίσημες πηγὲς ἀπὸ τὸ Ὑπουργεῖο Ἄμυνας τῆς Ἀλβανίας ἐπιβεβαίωσαν τὸ περιστατικό.
Όπως ἀναφέρει τὸ δημοσίευμα, λίγα λεπτὰ ἀργότερα, δύο «ἄγνωστοι» (ὑπονοώντας Ἕλληνες διπλωμάτες...) απὸ τὸ...

ΒΙΖΟΛΑ ΒΙΖΟΛΑ ΒΙΖΟ.... Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ... ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έλαβε το βραβείο που ονομάζεται Heinz Galinski. Η τελετή έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

Ο Galinski ήταν επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία και από το 1989 το βραβείο «Heinz Galinski» απονέμεται σε άτομα που προωθούν την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και την εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας και του Ισραήλ.

Η παγωμένη κόλαση άνοιξε τις πόρτες της…



Ζήτω! Πήραμε τη δόση μας!!!

«Πήραμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», μας διαμηνύσουν τα φερόμενα ως ΜΜΕ κυβερνητικά όργανα προπαγάνδας. Ζητωκραυγάζουμε για το αποτέλεσμα, το οποίο ούτε χιλιοστό δεν απέχει από το μαρτύριο της σταγόνας…

Η Παιδεία όχημα για νέους γενίτσαρους στη Θράκη


Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου ήταν καταλυτική στο να δημιουργηθούν συνθήκες εκτουρκισμού των μουσουλμάνων της Θράκης
Στόχος της Άγκυρας η δημιουργία ανεξάρτητης τουρκικής εκπαίδευσης
Το «έγκλημα» είναι παλιό. Μετράει δεκαετίες, περισσότερο από μισό αιώνα, όταν η Ελληνική κυβέρνηση (1954) αποφάσισε να παραβιάσει εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων την Συνθήκη της Λοζάνης, αναγνωρίζοντας τουρκική μειονότητα. Μάλιστα, φρόντισε ο....
τότε υπουργός Παιδείας να στείλει έγγραφο σε όλα τα σχολεία της Επικράτειας που υπήρχαν μουσουλμάνοι, μέσω του οποίου ζητούσε την διακριτική ευνοϊκή μεταχείριση των τούρκων μαθητών. Έτσι, η λέξη «Τούρκος» μπήκε στο υπουργείο Παιδείας. Την επόμενη χρονιά, η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε να ανταποδώσει την ευγενική κίνηση της Ελλάδας, οργανώνοντας μία δίχως προηγούμενο επίθεση κατά των Ελλήνων της Πόλης (τα γνωστά αίσχη του τουρκικού παρακράτους, Σεπτεμβριανά).

Προφητική ομιλία του Κένεντι πριν τον δολοφονήσουν..Τι είπε για τις "μυστικές παγκόσμιες συνωμοσίες" και τους δημοσιογράφους..


Μια προφητική ομιλία από το παρελθόν..Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τώρα τι εννοούσε τότε..ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε μόλις άρχισε να τα τοποθετείτε δημοσίως κατά όλων των νεοταξικών σκουληκιών....που μέσω συνωμοσιών και μυστικών οργανώσεων διαλύουν έθνη,προκαλούν οικονομικό χάος και προσπαθούν να ελέγξουν ολόκληρο τον πλανήτη.. χρησιμοποιώντας ως κύριο μοχλό πίεσης εθνοπροδότες πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 Δείτε το βίντεο..


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεγάλη ενίσχυση του ελληνικού Πυροβολικού με ψίχουλα


Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου καλά σχεδιασμένου προγραμματισμού, και φυσικά στο πλαίσιο των γνωστών ασφυκτικών οικονομικών περιορισμών, το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), όχι μόνο αντιμετωπίζει όπως καλύτερα μπορεί το παρόν, αλλά και το μέλλον του ελληνικού Πυροβολικού Μάχης.
Για αυτό λοιπόν τον σκοπό έχουν αρχίσει οι προκαταρκτικές επαφές για την προμήθεια από τα αποθέματα του Αμερικανικού Στρατού συστημάτων πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων M270 MLRS (Multiple Launch Rocket System). Προς το παρόν η ποσότητα, η ακριβής έκδοση (αν πρόκειται για τους εκσυγχρονισμένους M270A1) και οι όροι μεταβίβασης των συστημάτων δεν έχει καθορισθεί.

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Εξοντώνουν την Ελληνική Φυλή με φόρους στα ... παιδιά - 7,5 εκατ. οι Έλληνες το 2050!


Υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε ότι είναι 
αδίστακτοι προδότες?

H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά "στην καρδιά" και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια. Οταν σε όλες τις χώρες του κόσμου που αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα, υπάρχουn πρόσθετα κίνητρα και φοροαπαλλαγές για να τεκνοποιούν οι πολίτες τους, στην Ελλάδα, πλέον η γέννηση κάθε Ελληνόπουλου θα συνοδεύεται από βαριά φορολόγηση, βάσει του νομοσχεδίου που συνέταξαν οι τροϊκανοί (αυτοί συντάσσουν τα νομοσχέδια και οι υπάλληλοί τους στο υπουργείο Οικονομικών απλά τα "σφραγίζουν").

Δεν αφήνουν τον Στρατηγό Ντερτιλή να πάει στη κηδεία του παιδιού του ! !



Οι Δημοκράτες του κώλου που αφήνουν τους δολοφόνους των αστυνομικών να κυκλοφορούν ελεύθεροι  και με τη βούλα ..Οι ανίκανοι να διοικήσουν ,  απαγορεύουν στον 90χρονο Πατέρα Στρατηγό Ντερτιλή  να νεκροφιλήσει το Βασίλη  Αξιωματικό ήρωα γιο του , Τον ''Έλληνα 007” που έσωσε (Εκατοντάδες Παλιννοστούντες )

Guardian: "Ο χειμώνας πλησιάζει, οι Έλληνες καταφεύγουν στην παράνομη υλοτομία"




"Είναι νωρίς την Κυριακή. Ο ήλιος μόλις έχει ανατείλει πάνω από το δάσος με τις καστανιές που βρίσκεται κάπου κοντά στην κορυφή του Πηλίου, στην Τσαγκάραδα."
Aκόμη ένα αφιέρωμα για την ελληνική οικονομική κρίση , δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα Guardian...