ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Φοβούνται να εξοπλίσουν τους πολίτες - Αναβλήθηκε άσκηση εφέδρων της Εθνοφρουράς

                   

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στο νησί και η αγανάκτηση των πολιτών για την συμπαιγνία, τρόίκας-κυβέρνησης Αναστασιάδη και Αθήνας, οδηγεί στη αναβολή των προγραμματισμένων ασκήσεων της Εθνοφρουράς που ειχαν προγραμματιστεί να γίνουν 26 και 29 Μαρτίου.Οι έφεδροι-εθνοφύλακες θα πρέπει να παρουσιαστούν αλλά θα αποδεσμευτούν μία ώρα μετά την παρουσίασή τους.
Τι σημαίνει αυτό:

Διεθνείς επιχειρηματικοί όμιλοι «σφάζονται» για τον Αστέρα Βουλιαγμένης

                 

Την ιδέα αγοράς τού Αστέρα Βουλιαγμένης «καλοβλέπουν» αρκετοί επιχειρηματικοί όμιλοι και επενδυτικά σχήματα, όπως προκύπτει από το ενδιαφέρον που καταγράφεται για τους όρους του διαγωνισμού πώλησής του από την Εθνική Τράπεζα.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Καθημερινή»,

O Μπερεζόφσκι πέθανε στο Λονδίνο



                   
Ο Μπόρις Μπερεζόφσκι, ο ρώσος μεγιστάνας που είχε πρόσβαση στο Κρεμλίνο επί των ημερών του πρώην προέδρου Μπόρις Γέλτσιν και αργότερα έγινε δεινός επικριτής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, πέθανε σήμερα, στο Λονδίνο, σε ηλικία 67 ετών, μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα συγγενείς του και τον ρώσο δικηγόρο του.

"Ναι, είναι νεκρός. Αυτό μου το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του το απόγευμα", δήλωσε ο Τιμ Μπελ, ο εκπρόσωπος του ολιγάρχη.

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ιντερφαξ που επικαλείται συγγενή του ρώσου δισεκατομμυριούχου μετέδωσε ότι ο Μπερεζόφσκι,

Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές


Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές
Κρήτη: Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι διευθύνσεις και το προσωπικό των φυλακών της Κρήτης μετά  την απόδραση που σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων, η οποία  ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά άλλων σοβαρών περιστατικών με «πρωταγωνιστές» γνωστούς βαρυποινίτες.
Με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης,

Ποιος είναι ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο Ρώσος ολιγάρχης που «χάνει» πολλά εκατομμύρια ευρώ από το κούρεμα στην Κύπρο


Το 2012 εκτιμάται ότι οι «ξανθοί ολιγάρχες» διακίνησαν περίπου 60 δισ. σε περιουσιακά στοιχεία μέσω της Κύπρου. Ανάμεσά τους τρανταχτά ονόματα της ρωσικής ελίτ όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο Μιχαήλ Προχόροφ, ο Βλαντιμίρ Λίζιν, ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ, ο Αλίζερ Ουσμάνοφ και πολλοί ακόμη «προύχοντες» της αποκομμουνιστικοποιημένης Ρωσίας.

ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΗΠΑ: "Να μοιραστούν ακριβοδίκαια τα κοιτάσματα"! - Μοιράζουν ... ξένη περιουσία!


Η αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά την όλη κατάσταση με τις εξελίξεις στην Κύπρο, επανέλαβε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη.
«Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαί

Β. Ρέντινγκ: «Η Τρόικα είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Τις αποφάσεις τις παίρνουν υπουργοί σας»

Η λύση στο πρόβλημα της Κύπρου βρίσκεται στα χέρια της κυπριακής κυβέρνησης και Βουλής, καθώς το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου έχει...
χρεοκοπήσει, επισήμανε η Επίτροπος για θέματα Δικαιοσύνης και αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βίβιαν Ρέντινγκ, στη διάρκεια της συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη συνέχεια.

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βίβιαν ΡέντινγκΗ κ. Ρέντινγκ δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις των δημοσιονομικών μέτρων και χειροκροτήθηκε από το ακροατήριο ένας νέος, όταν τη ρώτησε πως είναι δυνατό να γίνεται λόγος για ευρωπαϊκή οικογένεια και ποια οικογένεια είναι αυτή που υποχρεώνει τα μέλη της να διαλέξουν είτε τη χρεοκοπία είτε τη ζωή χωρίς αξιοπρέπεια, όπως κι ένας πατέρας που περιέγραψε το αδιέξοδο των δύο άνεργων παιδιών του.

¨Εφτασαν τα ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων ...στο χειρουργείο οι τραυματίες !



Το πόσο σοβαρή ειναι η κατάσταση στις φυλακές Τρικάλων και οι άγνωστες ακόμη πτυχές που θα δούμε τις επόμενες ώρες και ημέρες,ήρθαν να επιβεβαιώσουν σύμφωνα με πληροφορίες  η άφιξης της ομάδος των ΕΚΑΜ απο την Αθήνα στα Τρίκαλα !



Διαδώστε το παντού!!!Το μοιραίο και ολέθριο λάθος του Eurogroup θα σκάσει την Τρίτη στις τραπεζικές "φούσκες"




Αυτό που όλοι οι οικονομολόγοι και οι πολιτικοί ΞΕΡΟΥΝ αλλά κανείς δεν μιλάει είναι αυτό.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΤΩΝ
ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ''ΔΙΑΣ'' ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
Μπορούν δηλαδή οι καταθέτες να διεκδικούν και να παίρνουν τα χρήματά τους ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, χάνοντας μόνο...

Γιατί έσφαξε τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;;


Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους! Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.


Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν

Αλ Τσαντιρι After, τι έζησε εκεί ένας αναγνώστης

Προχτες ειχα την ''τυχη'' να βρισκομαι στο πλατο του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.
Απο την αρχη της εκπομπης ο κ.Λαζοπουλος μας ενημερωσε οτι στο δευτερο μερος της εκπομπης
(στο Αλ Τσαντίρι Αfter), θα γινει συζητηση για τον ρατσισμο...

(γνωστες οι θεσεις τουγια να καταλαβει κανεις τι θα επακολουθουσε).

ΥΓ.Κρατηστε σε αυτο το σημειο οτι κατα την διαρκεια της εκπομπης η συζητηση ηταν πανω στα γεγονοτα της Κυπρου,στους προδοτες πολιτικους Ελλαδας-Κυπρου και στην ''δημοκτατια'' του υπουργειου δημοσιας ταξης & προστασιας του πολιτη του κ.Δενδια.

Γενετικά τροποποιημένοι άνθρωποι;Το φαρμακό που αλλάζει τα γονίδια προετοιμάζει το έδαφος για μαζική τροποποίηση

 Έχουμε δει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια, τα γενετικώς τροποποιημένα φυτά, και γενετικά τροποποιημένες αγελάδες, αλλά θα μπορούσαμε σύντομα να ασχοληθούμε με τις δικές μας γενετικές αλλαγές -  με γενετικά τροποποιημένους ανθρώπους ; Καθώς οι μήνες και τα χρόνια περνούν, οι επιστήμονες φαίνεται να πλησιάζουν...
στην ανθρώπινη «κατασκευή», με μερικές από τις πιο πρόσφατες «εξελίξεις» γύρω από μια νέα εγκεκριμένη θεραπεία φαρμάκων που έχει σχεδιαστεί για να «διορθώσει τα γενετική λάθη».

Θες να μάθεις γιατί άλλαξε στάση η Ρωσία;

Η Ξαφνική Αλλαγή της στάσης της Ρωσίας οφείλετε στο γεγονός ότι, συμφώνησαν με τον Μπαρόζο και την ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) να μεταφερθούν τα χρήματα του Ρωσσικού δημοσίου και των ολιγαρχών στα...

Bloomberg>Πως ο Σόιμπλε επιχειρεί να διασώσει τις γερμανικές τράπεζες, καταστρέφοντας τις υπόλοιπες!

Οι ασφυκτικές γερμανικές πιέσεις για τη συρρίκνωση του «υπερδιογκωμένου» κυπριακού τραπεζικού τομέα, τον τερματισμό του «ξεπλύματος βρόμικου (ρωσικού) χρήματος» και την υιοθέτηση ενός νέου, λελογισμένου και «ηθικά αποδεκτού» οικονομικού μοντέλου από τη Μεγαλόνησο, παραπέμπει σε ένα παρελθόν, όχι και τόσο μακρινό, το οποίο η «ηθικώς άσπιλη» Γερμανία επιμένει να αγνοεί: αυτό της υπερέκθεσης των γερμανικών τραπεζών στα τοξικά, όπως αποδείχθηκε, ομόλογα της «ευρωπαϊκής περιφέρειας», αλλά και άλλα προϊόντα αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας- και τον τρόπο απεμπλοκής τους από αυτά.