ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΣΕΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΚΗ, ΕΝΩ ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

Παρότι οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος έχουν απαλλαγεί από τις κατηγορίες με βούλευμα του Αρείου Πάγου, να που κάποιοι...ξαναζεσταίνουν τη «σούπα Βατοπαιδίου», σέρνοντας τους μοναχούς σε νέα δίκη!!! Τουλάχιστον προκλητική η απαλλαγή πολιτικού προσώπου (του διευθυντή του γραφείου του τότε πρωθυπουργού), καθώς ακόμα κι αν ευσταθούν οι κατηγορίες περί «παράνομων ανταλλαγών», μόνοι τους τις έκαναν οι μοναχοί; 

Βρετανία: Τέλος η περίθαλψη για τους λαθρομετανάστες

Ένα βήμα πριν το γκρεμό για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το περίφημο NHS (National Health System), οι Βρετανοί κάνουν αυτό που ένα μίγμα «πολιτικής ορθότητας» και ανθρωπισμού, δεν τους είχε επιτρέψει να υιοθετήσουν.
Οι λαθρομετανάστες δεν θα δικαιούνται πλέον δωρεάν περίθαλψης και ο μεταναστευτικός πληθυσμός θα πρέπει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στη χώρα νόμιμα για να έχει δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία της χώρας…

Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗΝ

Η Ελληνική γλώσσα, είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα της γης, δηλαδή η μόνη γλώσσα στην οποίαν το σημαίνον (όνομα) εμπεριέχει απολύτως και άνευ παρερμηνείας το σημαινόμενον (νόημα). Το ότι δίδονται σήμερα διά κάθε λέξιν της Ελληνικής καθομιλουμένης διάφορες ερμηνείες, αυτό είναι απόδειξις της απωλείας της σοφίας, η οποία ενυπάρχει στην γλώσσα μας, από τους σημερινούς χρήστες αυτής, δηλαδή από εμάς τους σημερινούς Έλληνες.

Όμως, σχετικά με το θέμα αυτό, υπάρχει ένας πραγματικός θησαυρός της Ελληνικής Γραμματείας, τον οποίον θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να τον μελετήσουν. Είναι ο Πλατωνικός διάλογος «ΚΡΑΤΥΛΟΣ», ο οποίος αναφέρεται ακριβώς στην ιστορία, φιλοσοφία και ετυμολογία των ονομάτων της Ελληνικής γλώσσας. Ειδικά όσοι διακατέχονται από τον ετυμολογικόν της γλώσσας μας οίστρον, θα πρέπει απαραιτήτως να αναγνώσουν προσεκτικά τον εν λόγω διάλογο.


Περί του ονόματος «άνθρωπος», δίδεται από τον Σωκράτη στον «ΚΡΑΤΥΛΟ» η ακόλουθος ετυμολογική ερμηνεία (την παραθέτω εδώ σε μετάφρασι):

Ανακοίνωση Τσοχατζόπουλου: Δεν αναγνωρίζω την απόφαση. Υπήρξαν άνωθεν παρεμβάσεις

Για εξοντωτική καταδίκη του ιδίου αλλά και της συζύγου και της κόρης του κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη. Ο ίδιος τονίζει ότι το δικαστήριο «αποδείχθηκε ανεπαρκές και αδύναμο να αντισταθεί στις “άνωθεν” παρεμβάσεις».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην υπουργού :

Στεναγμός ανακούφισης για τον Ελληνικό λαό. Διορίστηκε η Καϊλή.

Α/Φ: Τι φταίει η κοπελα που δεν μπορει να χαλάει χατίρια και λέει...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;
Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση αποδεικνύει την ευαισθησία της προς τους αδύναμους συμπολίτες μας. Έτσι, μία τραγική ιστορία που είχε συγκλονίσει τον Ελληνικό λαό, η απορία της Ε. Καϊλή, έλαβε αίσιο τέλος.

ΣΟΚ: 122.000 κατασχετήρια από την Εφορία – Έρχονται άλλα 50.000


«Ο,τι δεν εισπράττεται, κατάσχεται»! Τα δικαστικά τμήματα των εφοριών έχουν πάρει φωτιά σπάζοντας όλα τα ρεκόρ σε διώξεις και κατασχέσεις οφειλετών του Δημοσίου. Ηδη μέχρι τον Αύγουστο ασκήθηκαν πάνω από 122.000 μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε βάρος όσων χρωστούν στην Εφορία, ενώ το υπουργείο Οικονομικών απειλεί με φυλάκιση και άλλους 18.300 οφειλέτες. Με τους ρυθμούς αυτούς έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεπερνούν τις 200.000 (!) οι οφειλέτες που θα τους ασκηθούν διώξεις και κατασχέσεις.
Για να αποφύγει να λάβει πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα, η κυβέρνηση προσπαθεί να εισπράξει με κάθε νόμιμο τρόπο από τους οφειλέτες πάνω από 1,5 δισ. ευρώ συνολικά φέτος. Μάλιστα, η ομοβροντία κατασχετη-ρίων που

27χρονος ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑYNΑΝΙΖΟΤΑΝ και EKΣΠΕPΜΑΤΩΝΕ πάνω σε περαστικούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ!Σοκ στο κέντρο της Αθήνας…μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας αλοδαπός άνδρας νεαρής ηλικίας γύρω στα 27 αuvανιζόταν και εκσπερμάτωνε όπου έβρισκε.

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της Αττικής έχει γίνει ένας 27χρονος άνδρας!

Ο νεαρός,όχι μόνο αuvανίζεται σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση την πλατεία της Ομόνοιας αλλά παρενοχλεί και σεxουαλικά περαστικούς που τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.
 Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν ο νεαρός άρχισε να αuvανίζεται με...

Συνδικαλιστής νοσοκομείου με όπλα και μαχαίρια εκβίαζε διοικήτρια νοσοκομείου για 50.000 ευρώ για να μην κάνει απεργία!

Να μάθουμε το όνομά τους, σε ποιο κόμμα ανήκε και να γίνει έλεγχος σε όλα τα γραφεία του κόμματος!

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση χρηματισμού στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, με... πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων. 
Όλα άρχισαν όταν γνωστοποιήθηκε ότι θα γινόταν ένα Κέντρο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, μέσω του ΕΣΠΑ, ένα έργο 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το έργο περιλάμβανε και ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα του “Σωτηρία” που θα γινόταν Κέντρο Βιομελέτης για τη Βιοϊσοδυναμία Γενόημων Φαρμάκων και Βιοτράπεζα Ιστών. 


Την τελευταία εβδομάδα ο συνδικαλιστής εργαζόμενος ζητούσε 50.000 ευρώ από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Καρρά, για να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις, λόγω της παροχής του κτιρίου. 

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ