ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ PRAVDA!!!Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014!!!!




Αρχικά, όταν συναντήσαμε την «προφητεία» σε ελληνικά σάιτ, σταθήκαμε εντελώς δύσπιστοι.
Σύμφωνα με αυτή, τρεις κορυφαίοι Ρώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2014, πέντε ημέρες μετά το τέλος των Χειμερινών Ολυμπιακών
Αγώνων στο Σότσι.

Λόγω καθαρά δημοσιογραφικής περιέργειας κάναμε τις απαραίτητες αναζητήσεις στη google, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των μελλοντολόγων όπως τα είδαμε γραμμένα και βρεθήκαμε σε ένα δημοσίευμα της αγγλόγλωσσης διαδικτυακής έκδοσης της ρωσικής εφημερίδας Pravda, με ημερομηνία 25 Μαρτίου του 2011, το οποίο αναφέρει πράγματι τα εξής εντελώς περίεργα:

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! Ισλαμοφασίστες πίσω από την μαζική σφαγή αθώων σε σταθμό – το κρύβουν τα δυτικά ΜΜ”Ε”!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
28 νεκροί, 113 τραυματίες στη πλέον αιματηρή επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμο στη νεώτερη κινέζικη ιστορία.
Οϊγούροι ισλαμοφασίστες οι δράστες, συνελήφθη ήδη ο αρχηγός τους.
Τα δυτικά ΜΜ”Ε” δεν είπαν κουβέντα για τους ενόχους ενώ απέκρυψαν τις εικόνες φρίκης που διαδραματίσθηκαν στον σταθμό του Κουνμινγκ στην επαρχία Γιουνάν.
Άλλο ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τους σφαγείς των εθνών που θα περάσει στα αζήτητα επειδή πολιτικοί και ενημερωτές της δύσης χρηματίζονται από ισλαμικά κέντρα

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ


ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΟΣΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ
Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ


ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ

ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!




Ούτε να το σκεφθούν οι αρμόδιοι να δώσουν την Εικόνα της Παναγιάς στους ... ΟΧΤΡΟΥΣ!

Πόπη Σουφλή

Θέμα μεταφοράς στην Τραπεζούντα της Τουρκίας για την φετινή λειτουργία της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Σουμελά με το Χριστό, που είχε ζωγραφίσει ο Άγιος Λουκάς και εδώ και δεκαετίες βρίσκεται στο Μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά στο όρος Βέρμιο, θέτει ο Δήμαρχος περιοχής Μάτσκα της Τουρκίας, κ. Ερτουγρούλ Γκέντς.
Πέραν όμως του αιτήματος για μεταφορά της για την λειτουργία, ανοίγει δια της πλαγίας και ευρύτερο θέμα αναφέροντας ότι “ήδη η πατρίδα της είναι εδώ”…

Τὸ χρῆμα στὸν ΣΥΡΙΖΑ οὐδεὶς ἐμίσησε. Τὴν φυλακὴ …πολλοί!

Τρέμουν οι τοκογλύφοι…
… την «επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπεράνω» χρημάτων όλοι τους.
«Μισούν» και την ατομική περιουσία…
… των άλλων…
…γι’ αυτό αγοράζουν τα κατασχεμένα σπίτια των εξαθλιωμένων πολιτών κι έχουν από 20-30 ακίνητα ο καθένας τους.



Ακόμα και οι τρομοκράτες-δολοφόνοι του ΣΥΡΙΖΑ …για τα λεφτά σκοτώνουν κόσμο (Μαμαλικόπουλος,Τσεχιλίδης, Θεοφίλου κλπ)
…αλλά δηλώνουν και ...

“Δεν πυροβολούσαν εμάς” λένε οι Ουκρανοί!



Τo στρατιωτικό αεροδρόμιο Belbek γνώρισε μια αξιοσημείωτη σκηνή. Μια ομάδα των άοπλων ουκρανών στρατιωτών με ύμνους ήρθαν για να διαπραγματευτούν με τους Ρώσους, οι οποίοι κατέλαβαν το αεροδρόμιο.

Με τον εκτελεστικό Δ/ντή του Αμερικανοεβραϊκού συλλόγου θα συναντηθεί αύριο ο Βενιζέλος


Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλου με Εκτελεστικό Διευθυντή American Jewish Committee D. Harris θα πραγματοποιηθεί αύριο.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

Eκτόξευσαν διηπειρωτικό πυρηνικό πύραυλο οι Ρώσοι κοντά στην Μαύρη Θάλασσα!


Eκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου (ICBM) από τις ρωσικές στρατηγιικές δυνάμεις σημειώθηκε πριν λίγο.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Η Προφητεία του Πατροκοσμά για την Ουκρανία!!! Διαβάστε τι έλεγε πριν 250 χρόνια για τον πόλεμο



«Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε.Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε» έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν. Ο πόλεμος από κάτω πιάστηκε πολλές φορές (Λιβύη, Συρία) χωρίς να έχουμε μια γενική ανάφλεξη.

Αν όμως τώρα ξεκινήσει ένας εμφύλιος στην Ουκρανία,

Ρωσικό αναγνωριστικό Tupolev στις βόρειες τουρκικές ακτές

Η Τουρκία άρχισε να νοιώθει «καυτή» την «ανάσα» της «Αρκούδας» μετά τη θεαματική κάθοδό της στην Κριμαία. Χθες, Δευτέρα, ένα ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος πέταξε παράλληλα με τις τουρκικές ακτές της Μαύρης Θάλασσας, και τουρκική Πολεμική Αεροπορία (THK) ανακοίνωσε ότι απογείωσε οκτώ μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Όμως το ρωσικό αεροσκάφος δεν έφυγε αλλά παρέμεινε στον διεθνή εναέριο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που ανέβηκε στον ιστότοπο του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Επίσης, σήμερα το πρωί, δύο ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τον Βόσπορο με κατεύθυνση τη Μαύρη Θάλασσα,

Με άνοδο άνω του 5% έκλεισε το χρηματιστήριο της Μόσχας

Με μεγάλη άνοδο, που ξεπέρασε το 5%, έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο της Μόσχας, κερδίζοντας ένα μέρος του χαμένου εδάφους μετά την κατακόρυφη πτώση του την Δευτέρα, λόγω της ανησυχίας των επενδυτών για την κρίση στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις που ενδεχομένως θα έχει η κατάσταση αυτή στη ρωσική οικονομία.


Οι δύο βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Μόσχας, ο Micex και ο RTS,

Γιατί δεν επιβάλουν την "λύση" της Κύπρου και στην Ουκρανία;


Η απορία του αιώνα: Γιατί δεν κάνουν “δικοινοτική/διζωνική με πολιτική ισότητα” στην Ουκρανία;
Γράφει ο Παναγιώτης Ήφαιστος


Η κρίση της Ουκρανίας είναι ιδανική περίπτωση για να θυμηθούμε και να υπογραμμίσουμε ότι η συμφορά που πλήττει την Ελλάδα και την Κύπρο δεν είναι τυχαία. Τα αίτια είναι η τύφλωση για τις προϋποθέσεις που συγκροτούν και συγκρατούν ένα κράτος, τύφλωση για τον ανελέητα ανταγωνιστικό χαρακτήρα του κρατοκεντρικού διεθνούς συστήματος, τύφλωση για τις στρατηγικές των ηγεμονικών δυνάμεων, τύφλωση όσων κομμουνιστών ή φιλελεύθερων πίστεψαν στην μια ή άλλη εκδοχή ένωσης του πλανήτη και σίγουρα τύφλωση για τον ρόλο του εθνικού συμφέροντος στο άναρχο διεθνές σύστημα και τύφλωση για τον εξαρτημένο χαρακτήρα των διεθνών θεσμών...

ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΝΤ Ο ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ! ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Ο ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ. ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

venizelos-oukranos-nazistikos-xairetismos


Το σχόλιο του φίλου αναγνώστη Δημήτρη Μπερτόλη τα λέει όλα και δεν χρειάζεται ουδείς περαιτέρω σχολιασμός από μας για το ποιον των ανθρώπων που μας κυβερνούν αλλά και το ποιον όσων απαρτίζουν τη νέα κυβερνητική τηλεόραση της Χούντας των Τσολάκογλου και των προδοτών του κυβερνείου των Αμερικανών και των Γερμανών στην Ελλάδα:

Τώρα έγινε ορατό στον άθλιο ότι η τρόικα παίζει παιχνίδι εις βάρος της χώρας

Όπως όλοι έτσι και ο εικονιζόμενος,άθλιος δημοσικάφρος μέχρι τώρα ήταν στο πλευρό του Τόμσεν. Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε (στο δελτίο του MEGA) ότι η τρόικα παίζει παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος, αυτό που φωνάζει τόσα χρόνια ο λαός αυτός τώρα το κατάλαβε!;

Εδώ γελάμε


 Αν χρειαστεί θα επέμβουμε στην Κριμαία για να προστατέψουμε τους Τατάρους




                                       

Μήπως το επόμενο επεισόδιο με την Ρωσία λέγεται ΣΤΕΝΑ; και με την Ελλάδα λέγεται ΑΙΓΑΙΟ;

Μήπως το επόμενο επεισόδιο με την Ρωσία λέγεται ΣΤΕΝΑ
Αυτές τις στιγμές ο προβληματισμός της κοινής γνώμης επικεντρώνεται στο γεωπολιτικό χώρο της Ουκρανίας -Κριμαίας. Ενώ κάποιοι αναλυτές αρχίζουν δειλά –δειλά να προσεγγίζουν και τον χώρο της Μαύρης Θαλάσσης.
Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να μας πει τι σχεδιάζει αυτές τις ώρες η παγκόσμια διπλωματία και η στρατηγική στην διαχείριση της πλέον σοβαρότερης γεωπολιτικής κρίσης που ενέσκηψε τα τελευταία 70 χρόνια στην Ευρώπη.

ΜΕ ΤΗΝ «ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Σε πολλούς στρατηγικούς αναλυτές προκαλεί αίσθηση και απορία η μέχρι τώρα στάση της Τουρκίας στην ουκρανική κρίση, γιατί όχι μόνο δεν συντάχτηκε από την αρχή με τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς, όχι μόνο δεν καταδίκασε την ρωσική επέμβαση στην Κριμαία, που σίγουρα άπτεται άμεσα της μειονότητας των Τατάρων που συνδέονται με στενούς δεσμούς με την Άγκυρα, αλλά προσπαθεί επιμελώς να κρατήσει ίσες αποστάσεις ενώ έχει απορρίψει μετά βδελυγμίας τις όποιες «δυτικόστροφες’ σκέψεις για πιθανό μπλοκάρισμα  ρωσικών πολεμικών στα Στενά...

Δακρύζουν οι εικόνες της Παναγίας και του Χριστού σε Ιερούς Ναούς Ουκρανίας και Ρωσίας


Ένα απίστευτο φαινόμενο συντελείται τις τελευταίες ημέρες σε Ορθόδοξους ναούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Δεκάδες εικόνες… δακρύζουν ταυτόχρονα.

Πούτιν προς Ομπάμα: αν εμπλέξεις την Τουρκία θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο


Μετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν "να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας", άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια. Παράλληλα με την έκκληση για την συνδρομή της Ρωσίας, ο Aksyonov ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε προηγουμένως προγραμματιστεί (25 Μαΐου).


EKTAKTO - Έγινε πριν από λίγο στο METΡΟ στο Σύνταγμα...

Ελεγκτές στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα κάνοντας έλεγχο σε 30 περίπου άτομα που εξέρχονταν από το τραίνο, εντόπισαν δύο Έλληνες και 3 Πακιστανούς που δεν...
είχαν πληρώσει εισιτήριο στο ΜΕΤΡΟ. Τους είχαν βάλει στην άκρη και ανέμεναν περιπολικό για να συλλάβει τους… Έλληνες!!!


Γελοίος ο Ομπάμα κοροϊδεύει την ανθρωπότητα με τις υποκριτικές του δηλώσεις

Του Στρατή Μαζίδη

Καταρχήν να αποσαφηνίσω ότι γελοίο είναι το πρόσωπο και όχι οι δηλώσεις του, τουλάχιστον στο κλείσιμό τους.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα μετά τη συνάντησή του με τον με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε:


«Η Ρωσία βρίσκεται στη λάθος πλευρά της ιστορίας. Μία επέμβαση στην Ουκρανία θα στοιχίσει μακροπρόθεσμα στη Ρωσία και οι πολιτικές αρχές της χώρας θα πρέπει να καταλάβουν πως με αυτόν τον τρόπο δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά της. Πρέπει να διαφυλαχθεί η αρχή ότι καμία χώρα δεν πρέπει να επεμβαίνει απρόκλητα σε άλλη»

Μα ποιος τα λέει αυτά; Ο Γκάντι; Ο Ντε Γκολ; Όχι, τα λέει ο Ομπάμα.

Ο πρόεδρος μιας χώρας η οποία αιματοκύλησε:

ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ

Γράφει ο  Ελευθέριος Αναστασιάδης

H γελοιοποίηση του Σωκράτη (στο καλάθι)
Το γέλιο ίσως να είναι η πιο αυθόρμητη εκδήλωση της συγκινησιακής  κατάστασης του ανθρώπου. Η ευφορία δημιουργεί το γέλιο, και αυτό με την σειρά του προκαλεί ακόμη περισσότερη ευφορία. Ο άνθρωπος όταν γελά βρίσκεται σε μια από τις πιο ευχάριστες καταστάσεις της ύπαρξης του. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, υπάρχει η δυνατότητα, από τους κακοπροαίρετους, να τον εκμεταλλευτούν νοητικά, όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν κάποιοι ψυχοφυσιολογικοί μηχανισμοί που βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτή την εκμετάλλευση: μία μορφή γέλωτος προκαλείται σχεδόν αντανακλαστικά, δηλαδή γελάμε ακόμη και αν δεν έχουμε την διάθεση, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το

«Οι Εβραίοι είχαν βαθιά εμπλοκή στο εμπόριο σκλάβων», λέει Ραβίνος της Ολλανδίας


Ω, να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει ποτέ τέτοια ταινία στο Χόλιγουντ (και έτσι δεν θα πάρει όσκαρ)



Ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται “The Jewish Slave”, γραμμένο από έναν ορθόδοξο ραβίνο στην Ολλανδία, έρχεται να υπενθυμίσει τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι Εβραίοι στο εμπόριο σκλάβων από την Αφρική.


Σύμφωνα με αναφορές της Jewish Telegraphic Agency (JTA) και της Jewish Journal, το βιβλίο θα «θυμίσει στους Ολλανδούς Εβραίους την βαθιά εμπλοκή των προγόνων τους στο εμπόριο σκλάβων».



Γραμμένο από τον Ραβίνο Lody van de Kamp (φώτο πάνω), το βιβλίο προκλήθηκε από μια εν εξελίξει διαμάχη γύρω από μια παλιά παράδοση των ολλανδικών Χριστουγέννων γνωστή ως "Zwarte Piet" (Μαύρος Πιτ) - ένας κακός χαρακτήρας που συνοδεύει την ολλανδική έκδοση

Ανοίγει το παιχνίδι ! Η κίνα Απαιτεί από τους Αμερικάνους το σύνολο του Αμερικανικού χρέους σε Χρυσό Εάν αυτοί προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας


ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ VESTI ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!!!
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ..
Η ΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ