ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012


Τα οφέλη του μαρουλιού


Είναι ο μήνας όπου το μαρούλι βρίσκεται στα καλύτερα του, το βρίσκουμε φρέσκο σε όλους τους πάγκους, έτοιμο να μας δώσει πολύχρωμες, ενυδατικές και «diet-friendly» σαλάτες.
Είναι φυλλώδες και πολύ πλούσιο σε νερό το μαρούλι (95% περίπου), κάτι που το μετατρέπει σε ιδιαίτερα ολιγοθερμιδικό τρόφιμο.
Είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C, E γι’ αυτό έχει και καρδιοπροστατευτική δράση, λειτουργώντας αντιοξειδωτικά. Περιέχει ζεαξανθίνη (καροτενοειδές), λουτεϊνη ουσίες με αντικαρκινική δράση.
Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), ουσία σημαντική για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στον Νταλάρα στο Ίλιον


ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν καφέδες και γιαούρτια στον Νταλάρα στο Ίλιον

Με… καφέδες και γιαούρτια υποδέχθηκαν τον Γιώργο Νταλάρα στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Κακαούρης» στο Ίλιον.
Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας.
Στο βίντεο βλέπουμε να του πετάνε καφέδες, ωστόσο ο ίδιος ψύχραιμος συνεχίζει να τραγουδά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η επιστολή-παρέμβαση του Θόδωρου Πάγκαλου υπέρ φίλου του



Αποκάλυψη planet-greece

 Ωμή παρέμβαση, υπέρ του φίλου του ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας Grand Resort (που κάνει τα μπάνια του το καλοκαίρι) στο Λαγονήσι, προκειμένου να του επιτραπεί να "καταπατήσει" δημόσια έκταση και να την χαρακτηρίσει ιδιωτική έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Σύμφωνα με...


 

"Ελληνικά" τηλεοπτικά κανάλια της ξεφτίλας!


Είναι η μέρα σου  βαρετή και έχεις τάσεις  νύστας? Μία είναι η λύση, άνοιξε την τηλεόρασή σου, είναι η καλύτερη λύση για να χτυπήσεις κόκκινο. Άν δεν πετύχεις τις άθλιες ειδήσεις τους, θα σου πέσει κανένα τούρκικο σήριαλ, και αν δεν έχει κάτι από τα δύο τότε σίγουρα θα φιγουράρουν κάποιοι ατάλαντοι ομοφυλόφιλοι για να σου σπάσουν τα νεύρα.Ειδική περίπτωση είναι οι "τηλεαστέρες" της παραπληροφόρησης, στη μισή τους καριέρα ασχολούνται και αναλύουν θέματα που δεν γνωρίζουν και την άλλη μισή κάνουν μούγκα για αυτά που γνωρίζουν.

ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ........



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ?????ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ!!!!!!!!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Τζίμα, δέχεται εισηγήσεις για την επιστροφή του Βουλευτή.Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ήδη ο βουλευτής έχει ενημερωθεί για την πρόθεση του κόμματος να επανεξετάσει το θέμα της επιστροφής του, όμως η προϋπόθεση που φαίνεται να μπαίνει είναι να μην συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια.
ΣΧΟΛΙΟ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ... ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

«Έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, ο δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο.Ο δήμαρχος Τήλου είχε μεταβεί στην Αμερική για το πρόβλημα υγείας και κατέληξε σήμερα. Μπορεί πριν από τέσσερα περίπου χρόνια να είχε καταθέσει αποδεικτικά... προοδευτικότητας, λέγοντας «ναι» στους ομοφυλοφιλικούς γάμους, αλλά τελικά αναγκάστηκε να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία παράβασης καθήκοντος.
Ο Αλιφέρης γεννήθηκε στο Λάχιον Λακωνίας, σπούδασε ιατρική στη Σιένα της Ιταλίας ήταν παντρεμένος με τη Χρύσα και είχε αποκτήσει δύο παιδιά των Σπύρο και την Ανδρομάχη. Υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής φιλίας, ο χαμός του σκόρπισε.. πόνο και δάκρυα στην τουρκία!


ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ


Σε 11 συλλήψεις διαδηλωτών προχώρησε η τουρκική αστυνομία, στην Αλικαρνασσό. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την παρουσία στην Αμερικανών ναυτών από το αντιτορπιλικό “USS Sullivans”, κλάσης Arleigh Burke, το οποίο είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι. Οι Τούρκοι διαδηλωτές επιτέθηκαν στους Αμερικανούς ναύτες, την ώρα που αυτοί ψώνιζαν στα τουριστικά καταστήματα τς πόλης. Οι περίπου 100 Αμερικανοί ναύτες, επέστρεψαν στο πλοίο, με την συνοδεία της τουρκική αστυνομίας! defence-point.gr

ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ........



 Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας καθώς και η αφίσα που κυκλοφορεί, προς το παρόν ελεύθερη, στο Αγρίνιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Το συγκεκριμένο κυνοβουλευτικό απόβρασμα (Θ. Μωραΐτης, ετών 43) αποτελεί κομματική απόσταξη του πιο διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Ανοίγοντας -με μνημόνια, ξένους επικυρίαρχους, καταστολή- το δρόμο, για την καταλήστευση και λεηλασία της κοινωνίας (έτσι όπως αυτή μεταφράζεται στις… εκατοντάδες αυτοκτονίες, τους χιλιάδες άστεγους και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται σταδιακά και διαρκώς προς όφελος των ντόπιων και ξένων αφεντικών), συμμετέχει στην πολιτική επιλογή φίμωσης και ακραίας καταστολής της αντίστασης, εγκαινιάζοντας το νέο ολοκληρωτικό καθεστώς τρόμου που μας επιφυλάσσουν.
Ο ίδιος αχυράνθρωπος, ενθάρρυνε και δρομολόγησε στοχευμένες πολιτικές

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ BAMIDALLA ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΣΕΚΑΠ


Λίγες μέρες μόλις πριν την ιστορική Γενική Συνέλευση της Τρίτης, οι εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την πώληση της εταιρίας.

Βούλγαρος εκπροσωπεί τον ινδό Bomidalla

Βούλγαρος Καπνέμπορος, αρκετά γνωστός στην αγορά, είναι αυτός που φαίνεται ότι εκπροσωπεί τον ινδικό επιχειρηματικό όμιλo στις διαπραγματεύσεις με τους μετόχους που εμπλέκονται όπως ο συνεταιρισμός εργαζομένων και η ΣΕΚΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι θα κατέχει στο μέλλον ρόλο ίσως και μετοχές μετά την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ.

Συμφωνούν οι εργαζόμενοι

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ! Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ...ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!


Λίγο ακόμα και θα βάλεις και την ημισέληνο, "μεγάλε" Δήμαρχε...!

Ανακοίνωση του ΙΚΑ σχετικά με παραπληνητικό μήνυμα e-mail



Τρελάθηκε το ΙΚΑ και μας επιστρέφει χρήματα;  Όχι βέβαια πρόκειται για απάτη! 

Με σημερινή ανακοίνωσή του το ΙΚΑ μας εφιστά την προσοχή δεδομένου ότι, αρκετοί έχουν λάβει  e-mail με υποτιθέμενο αποστολέα το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, που απευθύνεται σε φορολογούμενους και παραπέμπει σε μία φόρμα, η οποία τους καλεί να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, προκειμένου να λάβουν κάποιου είδους επιστροφή φόρου.
Αγνοήστε αν λάβετε το συγκεκριμένο μήνυμα δεν πρόκειται για πραγματικό μήνυμα του ΙΚΑ.
 

«Σας μυρίζουν οι λέξεις πατρίδα, έθνος, γλώσσα, ιδανικά, ιστορία» ...


«Εμπόδιο στην αποψίλωσή σας, το φύτεμα μας, εμπόδιο στο γκρέμισμά σας, το χτίσιμό μας, εμπόδιο στον παραλογισμό σας, η λογική μας»...Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε ένας δάσκαλος από τη Λακωνία, ο Νίκος Αντωνόπουλος, να απευθυνθεί με επιστολή του στην υπουργό Παιδείας, ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες διαμαρτυρίες περί μειώσεων στους μισθούς και αναδεικνύοντας ένα τεράστιο θέμα:

Δημοσκόπηση βόμβα της ALCO: 3 στους 4 Έλληνες θέλουν τον Παπανδρέου φυλακή!

alcob02
Προσθήκη λεζάντας


ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΚΑΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ALCO ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ “ΓΑΠ” ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Ε. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ
Τρεις στους τέσσερις Ελληνες θέλουν να δουν τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, στη φυλακή, ως τιμωρία για την κατάντια της χώρας, για τα δεινά που υφίστανται καθημερινά οι ίδιοι και τα παιδιά τους.
Τα αποτελέσματα του δεύτερου «newsbomb political x-ray” by alco» είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά από αυτά του πρώτου, τα οποία προκάλεσαν σάλο στις αρχές του Φεβρουαρίου, όταν έδειξαν ότι:

Δείτε το μήνυμα Καμμένου στον Μίκη!! Περαστικα σας πατριωταρες που τον υποστηριζατε...!! Ξερετε εσεις...


Πρόσκληση για συνεργασία μέσω Facebook στον Μίκη Θεοδωράκη απηύθυνε σήμερα ο Πάνος Καμμένος, γράφοντάς του ένα μήνυμα όλο νόημα…»Ήμουν δεξιός, ήσουν αριστερός, είμαστε … Έλληνες, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι», έγραψε το απόγευμα στην προσωπική του σελίδα ο ιδρυτής του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενώ στη συνέχεια ανάρτησε το τραγούδι «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ», του γνωστού μουσικοσυνθέτη.
Αυτό, πάντως, που έκανε εντύπωση από το μήνυμα του Πάνου Καμμένου ήταν ο… παρελθόντας χρόνος που χρησιμοποίησε για να περιγράψει την ιδεολογική του τοποθέτηση: «Ήμουν δεξιός»…



ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.............

Οι Σλοβένοι υπέρ των Ελλήνων


Διαδήλωση υπέρ των Ελλήνων... διοργάνωσε η Ένωση Ανεξάρτητων Εργατικών Συνδικάτων της Σλοβενίας σήμερα, έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λιουμπλιάνα.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Ντούσαν Σέμολιτς κατήγγειλε ότι δισεκατομμύρια ευρώ εστάλησαν στην Ελλάδα ως οικονομική βοήθεια και δεν έφθασαν ποτέ στους εργαζόμενους, αλλά επιστρέφουν πίσω στις τράπεζες της Γερμανίας και της Γαλλίας.


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση λαμβάνει απαράδεκτα μέτρα» είπε ο κ. Σέμολιτς προσθέτοντας ότι «αυτά οδηγούν στη φτώχεια και τιμωρούν εκείνους που δεν είναι υπεύθυνοι για την κρίση, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων στην Ελλάδα».

Βενιζέλος, πρωινή δήλωση στον Παπαδάκη.

«Ο ελληνικός λαός θα πάρει αποφάσεις για το πώς θα κυβερνηθεί στο εξής η Ελλάδα. Από τα αποτελέσματα των εκλογών θα κριθεί το μέλλον»


                                 Το μέλλον σας προδότες είναι γραμμένο!

Το είδαμε κι αυτό...Η ΑΕΠΙ μας έστειλε μήνυμα για να πληρώσουμε τα μουσικά βίντεο του Youtube..Άρχισαν και επίσημα να εφαρμόζουν την ACTA.



Από το eglimatikotita gr

Από την ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας ) μας ζητήθηκε με email να υπογράψουμε συμφωνητικό για το οποίο θα πληρώναμε πνευματικά δικαιώματα για να μπορούμε να αναπαράγουμε μουσικά βίντεο από το Youtube..

Εξαφανίστηκε το blog του Κυριάκου Κυριακόπο υλου! Τι συμβαίνει; Νέος γύρος φίμωσης των b logs που ενοχλούν;


Ενα από τα πλέον μαχητικά μπλογκς,τοellinikoforum.blogspot.com τουΚυριάκου Κυριακόπουλου,εξαφανίστηκε απόψε από το διαδίκτυο!Ο blogger,όπως φαίνεται στην από κάτω φωτογραφία,λέει ότι έχει καταργηθεί.Δεν μας εξηγεί όμως από ποιον.Ενας τόσο...μαχητικός,πολυγραφότατος και αποκαλυπτικός αρθρογράφος είναι αδύνατον να έκλεισε από μόνος του το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ.Τι συμβαίνει λοιπόν;άρχισε νέος γύρος φίμωσης των ενοχλητικών blogs;
πηγη

Προσοχή! Απάτη το email για... επιστροφή φόρου από το ΙΚΑ


Προσοχή! Αν σας έρθει ένα email, που σας ενημερώνει ότι έχετε «επιλεγεί» να πάρετε επιστροφή φόρου μην απαντήσετε… είναι απάτη!
Επιτήδειοι στέλνουν email σε χιλιάδες φορολογούμενους και τους ενημερώνουν ότι θα λάβουν επιστροφή πάνω από 300 ευρώ, αρκεί να...
συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια φόρμα, που είναι ίδια με αυτή του ΙΚΑ με την διαφορά ότι ζητούν παραπάνω στοιχεία όπως είναι η πιστωτική κάρτα.
Αν σας έρθει ένα τέτοιο μήνυμα ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ! 
Πρόκειται για παραπαπλανητικό και όχι για επίσημο μήνυμα του ιδρύματος, που φυσικά σκοπό έχει να σας «σηκώσει» τον λογαριασμό.
Το email αναφέρει:

Χαράτσι 3.000 ευρώ για τους τρίτεκνους



Ο φορολογούμενος με τον μισθό των 2000 ευρώ τον μήνα (τυχερός διότι δύσκολα διατηρεί κάποιος τέτοιο μισθό χωρίς να του τον κουρέψουν) έχει τρία παιδιά να μεγαλώσει.
Τα στέλνει στο φροντιστήριο και πληρώνει με τα χίλια ζόρια τη δόση του στεγαστικού δανείου. Άραγε ξέρει τι τον περιμένει; Με το εκκαθαριστικό του 2012 θα κληθεί να πληρώσει 3000 ευρώ περισσότερο φόρο σε σχέση με πέρυσι. Μάλιστα, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, αυτά τα χρήματα να πρέπει να τα πληρώσει εφάπαξ προκειμένου να μην επιβαρυνθεί με προσαυξήσεις.
Θέλετε και την απόδειξη;