ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιό είναι το μοναδικό Έθνος που δεν δίνει υπηκοότητα σε μουσουλμάνους; Ε, κανένα υποανάπτυκτο προφανώς…

Όχι σαν και εμάς τους εξελιγμένους με πολιτικούς μεγαθήρια τύπου Ραγκούση και Μαντέλη…

Από τον Πόρτα – Πόρτα

DID YOU KNOW THIS ABOUT JAPAN…?

–Have you ever read in the newspaper that a political leader or a prime minister from an Islamic nation has visited Japan?

–Have you ever come across news that the King of Iran or a
Saudi Arabia prince has visited Japan?

 

Δήμαρχος Σουφλίου....ΤΡΑΤΖΙΚ ή επικίνδυνος;


Είναι δυνατόν να ζητά να σταματήσουν οι εργασίες του στρατού για την κατασκευή της αντιαρματικής τάφρου; ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;
Πάμε καλά ή έχουμε ξεφυγγγγγ;
Διαβάστε να σας πέσουν τα μαλλιά:

Η χαρά των λαθρολάγνων - Η κρίση «σβήνει» δημογραφικά την Ελλάδα




ImageΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση θα πρέπει να υποδέχτηκαν οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας και του εποικισμού της Ελλάδας από αλλοδαπούς (αφού ούτως ή άλλως όλοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη ήμαστε)  την είδηση  ότι οι γεννήσεις στην Ελλάδα έχουν μειωθεί το 2010 σε σχέση με το 2009.
Με το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αυξάνεται ραγδαία αφού λόγω κόστους διαβίωσης και της οικονομικής κρίσης τα ζευγάρια δεν

Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες



Άρθρο από: Pakalert Press
Η δύναμη των ψεμάτων, οι απάτες και η παραπληροφόρηση την ώρα που οι Αμερικανοί πληρώνουν το τίμημα της συλλογικής βλακείας.
"Ξέρετε πολύ καλά, και οι ηλίθιοι Αμερικανοί γνωρίζουν εξίσου καλά, ότι έχουμε τον έλεγχο της κυβέρνησής τους, ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στο Λευκό Οίκο. Βλέπετε, το ξέρω και το ξέρετε και εσείς και εγώ πως κανένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι σε θέση να μας

Mεγάλος Αδελφός στο διαδίκτυο - Μπορεί να βρεθείτε κατηγορούμενοι χωρίς να το γνωρίζετε


Τα περιθώρια για να ξεφύγει κάποιος από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν πρόκειται για το Διαδίκτυο στενεύουν. Και όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον κυβερνοχώρο, τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς, σερφάροντας, γράφοντας ή συζητώντας σε διάφορους ιστοτόπους ή φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης δεν λύνονται εύκολα αφού μπορεί ο καθένας να βρεθεί, χωρίς να το γνωρίζει, αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν κάποιος εκβιάσει, συκοφαντήσει ή απειλήσει τη ζωή κάποιου (και

Εμείς πεινάνε και στη ΔΗΜΑΡ τους έπιασε ο πόνος για το Τζαμί ...

Χρήματα για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό δεν υπάρχουν,με αποτέλεσμα το εγχείρημα να  πάει εκεί που πρέπει να πάει ...Βέβαια αν θέλουν οι της ΔΗΜΑΡ να το πληρώσουν αυτοί το Τζαμί ...
Σύμφωνα με απάντηση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου σε γραπτή ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ,  Μαρίας Γιαννακάκη,
το υπουργείο Παιδείας «δεν δύναται να ενεργήσει προς την κατεύθυνση μεταφοράς κονδυλίων», με αποτέλεσμα, όπως

Αμερικάνοι και Γερμανοί σφάζονται στην πλάτη της Ελλάδας

Σιγή ασυρμάτου επέβαλε η κυβέρνηση για τις οικονομικές εξελίξεις μετά την αποχώρηση της Τρόικα και τα δραματικά νέα καταφθάνουν στην Ελλάδα μέσω των αποκαλύψεων στον ξένο Τύπο.
Σοκ προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Guardian ότι το ΔΝΤ επιθυμεί την αποτυχία των μέτρων στην Ελλάδα ώστε να υποχρεωθεί η κυβέρνηση να ζητήσει περαιτέρω «κούρεμα» του χρέους της, ενδεχόμενο που βρίσκει αντίθετες την Κομισιόν και τη Γερμανία.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι εντείνονται οι υποψίες μελών της κυβέρνησης Σαμαρά πως το ΔΝΤ μπλοκάρει εσκεμμένα τη συμφωνία επί των νέων περικοπών που απαιτούνται για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Eπεισόδιο στο Φαρμακονήσι με σύγκρουση σκαφών τουρκικής και ελληνικής Ακτοφυλακής


Επεισόδιο είχαμε τα ξημερώματα στο Φαρμακονήσι μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής.
Περί τις 03.00 τα ξημερώματα ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής ζήτησε από σλοβενικό σκάφος της FRONTEX που περιπολούσε ανατολικά του Φαρμακονησίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, "να απομακρυνθεί γιατί βρισκόταν σε τουρκικά χωρικά ύδατα".

Ο "global governance" την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια





Ο πρωταίτιος της προδοσίας  εξαφανίστηκε ολοσχερώς, αλλά συνεχίζει να αμείβεται. Γιατί ρε προδότη, ποδηλάτη κρύφτηκες? Φοβάσαι? Είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ V.I.P. και προστατεύεται! 


Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

Το όνειρο 10 εκατομμυρίων  Ελλήνων!


"Από την κόψη, του σπαθιού την τρομερή…"




Μόνον η Ελευθερία κάνει τον Άνθρωπο να αγωνίζεται, ενώ θα μπορούσε να φυγομαχήσει, να πουληθεί και να προδώσει…


Τρομερές οι εικόνες από την συγκέντρωση μίσους χθες στο κέντρο της Αθήνας. Τρομερές, αλλά όχι άγνωστες για την πατρίδα μας.

Και... ξαφνικά χάθηκε ο έλεγχος με τα δισεκατομμύρια


ImageΕντελώς ξαφνικά, χάθηκε ο λογαριασμός ως προς τα δισεκατομμύρια της απόκλισης από τους στόχους: από προχθές οι μαύρες «εκτιμήσεις» πέφτουν σα χαλάζι από τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, την ίδια ώρα που από παντού πυκνώνουν τα μηνύματα πίεσης, ενώ η εικόνα του εσωτερικού σκηνικού παραπέμπει όλο και πιο πολύ στην αποσταθεροποίηση, εντός και εκτός κοινοβουλίου. Τα πράγματα δείχνουν να έχουν ουσιαστικά τεθεί σε τροχιά εκτός ελέγχου.
Εν τω μεταξύ, η Ισπανία σείεται: ο κόσμος τρέχει από τη μια στα συλλαλητήρια γύρω από τη βουλή και από την άλλη στις τράπεζες για να σηκώσει καταθέσεις, ενώ σε περιφέρειες της χώρας – μεγαλύτερες από την Ελλάδα – άνθρωποι διαδηλώνουν κατά δεκάδες χιλιάδες αναζητώντας τώρα με πολύ μεγάλη ένταση κάτω από την πίεση των μέτρων, την επίτευξη του παλιού αιτήματός τους, της αυτονομίας.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!





«...Η δασκαλα μας σημερα, μας ρωτησε πως περασαμε το καλοκαιρι και όλα τα παιδια ειχαν να της πουνε πολύ ωραια πραγματα από τα μερη που

πηγανε διακοπες εφετος, εκτος από κανα δυο, που οι γονεις τους δεν ειχανε λεφτα και δεν πηγανε διακοπες αλλα καθισανε εδώ και πηγαινανε για μπανιο με τα πουλμαν του Χαλουλου, με τα οποια πηγαινει και η γιαγια μου, όχι για να κανει μπανιο αλλα για να κανει λεει αμμολουτρα, να της περασει η μεση της που την ποναει.

5 “μη σεισμικές” δονήσεις στον νομό Χανίων


Εκτύπωση E-mail




ImageΠέντε δονήσεις οι οποίες δεν είναι σεισμικές καταγράφηκαν μεταξύ των ωρών 20:30 έως 21:15 από τον σεισμογράφο του εργαστηρίου Γεωφυσικών και Φυσικών καταστροφών του ΤΕΙ Κρήτης ενώ οι αρχές δέχτηκαν βροχή τηλεφωνημάτων από πολίτες που δήλωναν ότι ακούν περίεργους ήχους σαν έκρηξη, από απροσδιόριστη πηγή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το flashnews.gr, Πυροσβεστική και Αστυνομία στις 9 περίπου το βράδυ άρχισαν να δέχονται τις πρώτες κλήσεις από πολίτες στο Ακρωτήρι, στα Δραπανιά, και άλλες περιοχές στα βόρεια του Νομού.