ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Επιβιωση: Χαμενος στο βουνο

Διαβάστε  τι λέει ο Bear Grylls γνωστός από τα ντοκυμαντέρ που γύρισε με θέμα την επιβίωση στην άγρια φύση.
Μείνετε ζεστοί, βρείτε καταφύγιο, ανάψτε φωτιά, μείνετε ενυδατωμένοι και να έχετε καθαρό μυαλό. Αυτά είναι που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν έχετε να αντιμετωπίσετε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.

ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

Που πας ρε ψευτοεπαναστάτη της σβάστικας ;;;;
Που πας ρε αυτοφωράκια της Μέρκελ και του γερμανικού παράγοντα ;;;;;...
Που πάτε ρε πολιτικοί απατεώνες, που επενδύσατε στην εκμετάλλευση και την κοροϊδία των απελπισμένων και περιθωριοποιημένων από την κρίση Ελλήνων ;;;;


Πείτε ρε στους αφελείς που σας πιστεύουν την αλήθεια.
Πείτε τους ποιοι είστε πραγματικά και τι ρόλο παίζετε.


Πείτε τους ότι είστε οι σεκιουριτάδες του συστήματος και οι συμβολαιογράφοι της Γερμανίας, οι θεματοφύλακες της τελικής πράξης παράδοσης της Ελλάδας στο Οικονομικό Ράιχ.


Αφήστε ρε την κοροϊδία και πείτε στον άνεργο που και πως θα του βρείτε δουλειά και πείτε του την αλήθεια ότι το όραμα σας είναι να τον βάλετε να κάνει τη δουλειά του Πακιστανού που λέτε ότι θα διώξετε από την Ελλάδα.
Σιγά να μην τον διώξετε δηλαδή, αφού οι Γερμανοί τον θέλουν εδώ τον Πακιστανό για να δουλέψει στις ΕΟΖ.

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. "ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ".ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

mouezinoglou-630x419
AT.ΦΩΝΕΣ: Άντε ρε κολότουρκε έλα να το πάρεις το κομμένο χέρι,γιατί μόνο λόγια δειλέ κολότουρκε;

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου ήρθε στην Θράκη  για να μιλήσει για το "κομμένο χέρι" της Τουρκίας!  Ξαναχτύπησε με πολλά απίθανα ως συνήθως,μιλώντας στους κατοίκους του χωριού Ραγάδα της Ροδόπης.
Συγκεκριμένα: Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο; Καμιά αντίδραση από την Αθήνα! Συγχαρητήρια! 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ‼!



Η αποκάλυψη είναι στην Ιρλανδία... δείτε πως γίνετε το κόλπο για να πληρώνουν οι φορολογούμενοι...
και ξυπνήστε

Πιο άγριος ο νέος φόρος στα ακίνητα

Ενα νέο, περισσότερο άγριο χαράτσι στα ακίνητα απαιτεί η τρόικα, με στόχο να επιβάλλεται σε 5.600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων συνολικός ετήσιος φόρος 4,15 δισ. ευρώ, αντί των 2,9 δισ. που είχε συμφωνηθεί αρχικά!
Η τρόικα υποστηρίζει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, από τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων (όπως σχεδιάζεται για το 2014) μπορεί να εισπραχθούν μόνο 2,2 δισ. ευρώ....

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... 37ΧΡΟΝΟΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 37χρονος Ιρακινός ο οποίος κατασκέυαζε έναντι χρηματικής αμοιβής πλαστά έγγραφα ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών που απαιτούνται για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών στην Ελλάδα.
Ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε για τις παράνομες δραστηριότητές του δύο σπίτια, στη Σαλαμίνα και τον Πειραιά.

BINTEO ΣΟΚ: Διαλύουν το Άσυλο Ανιάτων μετά από 120 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Στο σφυρί η τεράστια ακίνητη περιουσία του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ

Η Διοίκηση του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ, χωρίς να υπάρχει λόγος, μεθοδεύει το κλείσιμό του μετά από 120 χρόνια κοινωνικής προσφοράς.


Βγάζει στο σφυρί την τεράστια ακίνητη περιουσία του Ασύλου, προφασιζόμενη οικονομική αδυναμία.


ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ Και επίσημα η Κύπρος στο ενεργειακό club: Yπάρχει πολύ φυσικό αέριο


 
 
Πραγματοποιήθηκε η επιβεβαιωτική γεώτρηση στο οικόπεδο "Αφροδίτη" με τις πληροφορίες να λένε ότι τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Οπως δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης "η πλατφόρμα έφθασε στο βάθος του κοιτάσματος, ενώ άρχισαν να βγαίνουν και τα πρώτα γεωλογικά δεδομένα".
 

Έκρυβαν την αλήθεια οι Βρετανοί

Σημερινή
ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
Κυπριανού: Ο Γκόμπι τα έδιδε όλα στους Τούρκους και τίποτα στους Έλληνες
Αναγνώριζαν ότι οι κινήσεις της τουρκικής πλευράς παραβίαζαν τη Συνθήκη Εγγυήσεως αλλά δεν ήθελαν να το εκφράσουν δημοσίως, για να μην αναγκαστούν να αντιδράσουν ως εγγυήτρια δύναμη

Νέα επεισόδια μεταξύ Βρετανίας-Ισπανίας για το Γιβραλτάρ…

Ενέργειες της ισπανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι η Μαδρίτη επιδιώξει να απομονώσει το Γιβραλτάρ, με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο επιδείνωσης των σχέσεων με τη Βρετανία…

Edward Snowden... δούρειος ίππος, όπλο ΨΕΠ ή απλά κάποιος που έσπασε;

Δούρειος ίππος λένε κάποιοι.. κάποιοι άλλοι λένε πως ο συγκεκριμένος είναι όπλο προπαγάνδας .. και τέλος οι περισσότεροι τον θεωρούν κατάσκοπο.



Ο λόγος για τον E.Snowden...



Είναι γεγονός πως ο συγκεκριμένος δημιούργησε ντόρο γύρω απο το όνομα του μετά την διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων σχετικά με ενα μηχανισμό παρακολούθησης που έχουν οι ΗΠΑ... και κάπου εδώ μπαίνουν τα παραπάνω θεωρήματα.


Δημοσιογράφος του Bloomberg “την είπε” στον Στουρνάρα!

Βγήκε το πρωί στο διεθνές δίκτυο Bloomberg o Γιάννης Στουρνάρας για να διατυμπανίσει ότι τα πάντα βαίνουν καλώς στην Ελλάδα. Έλα όμως, που το παράκανε κάπως και παραήταν καθησυχαστικός που έκανε τη δημοσιογράφο να απορήσει.

“Δεν ανησυχούμε για το δημοσιονομικό κενό”, “δεν μας ανησυχούν οι γερμανικές εκλογές”, “θα καλύψουμε τα κενά”, “θα τηρηθεί ο στόχος των αποκρατικοποιήσεων” ήταν ορισμένες από τις διαβεβαιώσεις του Στουρνάρα. Αφού ήρθε και η ερώτηση για το αν τον προβληματίζει και η οριακή πλειοψηφία της δικομματικής κυβέρνησης (ούτε αυτό μας αγγίζει), ήρθε η ερώτηση της δημοσιογράφου:

ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - "ΤΡΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - Σταματούν Πολίτες Στη Λάρισα Και Τους Ελέγχουν Αν Χρωστούν Στην Εφορία

Δεν έχει ξαναγίνει... Περιστατικό που μας περιέγραψε αναγνώστης του press-a έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και

Η Δαμασκός κήδευσε με τιμές ήρωα ελληνορθόδοξο μάρτυρά της . Ξεκλήρισαν οικογένεια για την φιλανθρωπική εθελοντική δράση της κόρης.




Η σωρός του Ιωσήφ σε πάνδημη κηδεία


Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης /Π.Σταφυλά
Χθες στις 4.00 μ.μ., σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης έγινε η κηδεία του ελληνορθόδοξου πολίτη Raja

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ!!!

ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ‼!

Άτακτες Φωνές: Στη φωτό το αρχικωλόπαιδο του ΠΑΣΟΚ.

GYMNASTIRIO
Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στα παλιά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη. Η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ, έγινε από τους ίδιους τους υπαλλήλους και τα στελέχη του κόμματος, καθώς δεν περισσεύουν χρήματα για μίσθωση μεταφορικών εταιρειών.

Λυσσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους ''Ελληνικούς '' Exocet ...Σε νησιά του Αιγαίου !


  Πριν από λίγο καιρό αποκαλύπταμε...Σοβαρές πληροφορίες που δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο ...Η μετατροπή των Ελληνικών   Εxocet  και η τοποθέτηση τους
σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει εφιάλτης των Τούρκων ! 


ΕΚΘΕΣΗ ΕΧΟΤΙΧ "Βέβαιο το νέο ελληνικό κούρεμα" - Δεν καλύπτονται τα χρηματοδοτικά κενά


Η μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία με έδρα την Βρετανία Exotix θεωρεί βέβαιο το κούρεμα αυτή τη φορά στα δάνεια του επισήμου τομέα  (ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και ΕΚΤ, ήτοι OSI), ως τη μόνη ρεαλισική και βιώσιμη λύση, για την κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών. Αναπόφευκτο είναι ένα νέο ελληνικό «κούρεμα», σύμφωνα με την Exotix, τη χρηματιστηριακή εταιρεία που ειδικεύεται σε εξωτικές και distressed επενδύσεις.
 

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»

O λόγος του  Αμερικάνου λογοτέχνη (και όχι μόνον), Robert Najemy για την Ελλάδα, που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνεια! 
Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων …
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο …
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη …
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού …