ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

Για την Γάζα ξέρουν να τρέχουν οι συριζαίοι... Στη Βόρειο Ήπειρο δεν πατάνε το ποδάρι τους...


Εκατόν πενήντα ναυτικά μίλια μακριά από το λιμάνι της Γάζας βρίσκεται αυτή την ώρα το ιστιοφόρο «Εστέλ», που μεταφέρει διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια, με τη συμμετοχή πέντε Ελλήνων πολιτών.

Στη Θράκη Αμερικανοί συναντούν τους "τούρκους" και η Αθήνα "κοιμάται"...!! Βίντεο!!
Στη Θράκη η κατάσταση με την δράση του τουρκικού προξενείου και όσων “σκληρών κύκλων” ελέγχει και καθοδηγεί, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια. Η αδιαφορία με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τα όσα επιδιώκουν αυτοί οι σκληροί κύκλοι που δηλώνουν “τούρκοι”

και εκφράζουν πίστη στην “μητέρα πατρίδα Τουρκία”, είναι …συγκλονιστική. Λάβαρα και σημαίες…της ανεξάρτητης Θράκης κυκλοφορούν εδώ κι εκεί και η επιδίωξη των “τούρκων” να εμφανιστούν ως “καταπιεσμένα θύματα” είναι συνεχής κι επίμονη. Ένας από τους στόχους να εμφανιστούν ως δήθεν καταπιεσμένη μεινότητα στο εξωτερικό. Όπου ας μην κρυβόμαστε ,υπάρχουν πάρα πολλοί πρόθυμοι να τους ακούσουν.

Handelsblatt: Η Ελλάδα μία "νέα Νορβηγία"


Δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρεται στα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα...
 Σε άρθρο με τίτλο «Μια νέα Νορβηγία, αλλά στη Μεσόγειο» η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt δημοσιεύει άρθρο για τις ελπίδες της Ελλάδας να λύσει μέρος του οικονομικού της προβλήματος, εκμεταλλευόμενη τον......

ορυκτό πλούτο της χώρας.
Η οικονομική εφημερίδα σημειώνει: «Το πόσο πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβει το ελληνικό υπέδαφος είναι άγνωστο. Ο πρώην υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα ότι το φθινόπωρο του 2013 θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα για τα αποθέματα και μέχρι το τέλος του 2014 θα δοθούν οι πρώτες άδειες εκμετάλλευσης. Εικάζεται ότι και στο Αιγαίο υπάρχουν αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, για την εκμετάλλευση των οποίων διαφωνούν Αθήνα και Αγκυρα. Για τις οικονομικές ζώνες στα νότια της Ελλάδα θα πρέπει να υπογραφούν συμφωνίες με την Αίγυπτο και την Λιβύη».

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα;


ImageΜια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα...ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.

Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.

Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.! Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.

Στο σφυρί τα σπίτια ! ! ! !


«Ξεπαγώνουν» οι πλειστηριασμοί...... Στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες οικογένειες !

Δεκάδες χιλιάδες οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών τους δανείων θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα σπίτια τους και να βρεθούν στο δρόμο την επόμενη χρονιά. Από την 1η Ιανουαρίου οι τράπεζες και οι άλλοι πιστωτές θα έχουν πάλι τη δυνατότητα να κινήσουν διαδικασίες κατασχέσεων και πλειστηριασμών, που είχαν απαγορευθεί τα τελευταία χρόνια με διαδοχικές νομοθετικές πράξεις και υπουργικές αποφάσεις. Η απαγόρευση λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους και....
σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν πρόκειται να παραταθεί.

ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
Τουρκική πρόκληση


π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΝΗΣΩΝ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ...To τουρκικό υποβρύχιο S-358 ÇANAKKALE κλάσης 209/1400 που τις τελευταίες δύο ημέρες εκτελεί περιπολίες και ασκήσεις απαγόρευσης θαλασσίων περιοχών, πριν λίγες ώρες βρισκόταν μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης σε μια κλασική άσκηση θαλάσσιας απομόνωσης νήσου. 

S&P: Η Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας
Φαρμακερές προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αλλά και την οικονομική της βιωσιμότητα από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's, στην εφημερίδα Wall Street Journal....«Η Ελλάδα βιώνει την απόλυτη κατάθλιψη» Στίγκλιτζ:


«Η Ελλάδα βιώνει την απόλυτη κατάθλιψη»Η λιτότητα επιτείνει το πρόβλημα ωθώντας τη χώρα σε έναν επικίνδυνο φαύλο κύκλο
Αυστηρή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση, με βασικούς ωστόσο αποδέκτες τους υπέρμαχους της λιτότητας, στέλνει ο διεθνούς φήμης και βραβευμένος με νόμπελ οικονομολόγος, T. Στίγκλιτζ.