ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ


Η δύναμη της πίστης φαίνεται ότι μπορεί να νικήσει ακόμα και την κατάθλιψη! Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε μια ανώτερη δύναμη ανταποκρίνονται καλύτερα στην ψυχολογική ή ψυχιατρική θεραπεία.
Γιατροί του Νοσοκομείου «McLean» στο Μπέλμοντ της Μασαχουσέτης παρακολούθησαν για ένα χρόνο 159 ασθενείς, οι οποίοι συμμετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα συμπεριφορικής θεραπείας που είχε οργανώσει το νοσοκομείο. Στόχος της έρευνας από την αρχή ήταν να ερευνήσουν τη σχέση ανάμεσα στα
επίπεδα πίστης ενός ασθενούς απέναντι στον Θεό, τις προσδοκίες του από τη θεραπεία και τα πραγματικά αποτελέσματά της.

Οι γιατροί κατέγραψαν τα επίπεδα κατάθλιψης, ευεξίας, ακόμα και αυτοτραυματισμού των ασθενών στην αρχή και στο τέλος του θεραπευτικού προγράμματος. Από τη σύγκριση που έκαναν στο τέλος διαπίστωσαν ότι...

Απιστευτο!! Ομιλία-αντιγραφή από τη Wikipedia εκανε ο Ν. Δένδιας!!!


Ποικίλες εντυπώσεις προκαλεί η είδηση που δημοσιεύει ο δικτυακός τόπος thepressproject, σύμφωνα με τον οποίο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε ομιλία κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, με το μεγαλύτερο μέρος της να αποτελείται από εκτεταμένα αποσπάσματα της αγγλόφωνης έκδοσης της ελεύθερης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, Wikipedia.

Η ομιλία δόθηκε στο John Jay College of Criminale Justice κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Δένδια στις ΗΠΑ και φαίνεται να αποτελεί σε μεγάλο βαθμό συρραφή αποσπασμάτων από άρθρα της Wikipedia, στα αντίστοιχα λήμματα επί των οποίων μίλησε ο κ. Δένδιας.

Με τον τουρκικό εθνικό ύμνο εκδηλώσεις στην Θράκη - Παρών ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ

                     
Η παραπάνω φωτογραφία είναι από ένα τουρκοχάτιμ που οργάνωσε ο ψευδομουφτής Ξάνθης στο χωριό Γλαύκη στις 28/4/2013. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, παρόντες ήταν ...

Για Τσαμουριά μίλησε στη Θεσπρωτία ο Τούρκος πρεσβευτής!!!


Και οι συνομιλητές του δεν τόλμησαν να τον βάλουν στη θέση του...

Για Τσαμουριά μίλησε στη Θεσπρωτία ο Τούρκος πρεσβευτής!!!
Όπως είχαμε γράψει ο Τούρκος πρεσβευτής στην Αθήνα Κερίμ Ουράς βρέθηκε πρόσφατα στη Θεσπρωτία, καλεσμένος του επιχειρηματία Στέλιου Αργυρού, κατά τα εγκαίνια του εργοστασίου ανακύκλωσης. Όπως μάθαμε, στο περιθώριο των εγκαινίων, συνομιλώντας με μια παρέα ανθρώπων, μίλησε για Τσαμουριά.
Συγκεκριμένα είπε ότι "οι Αλβανοτσάμηδες θεωρούν την Τσαμουριά δική τους". Και οι συνομιλητές του, προφανώς για λόγους ευγένειας, δεν τόλμησε να τον βάλει στη θέση του. Νομίζουμε ότι ο τούρκος πρεσβευτής, αν και φαίνεται ήρεμος άνθρωπος, διατύπωσε ως ιδέα του την ιδεολογία της Άγκυρας.  

Προσγείωσε διαστημόπλοιο στον Άρη, στην Ελλάδα τον χλεύασαν, τώρα θέλει την Καλαμάτα διαστημικό κέντρο!!

Ο συνεργάτης της NASA, Περικλής Παπαδόπουλος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μεταξύ Μελιγαλά και Αθήνας, βρέθηκε στην Ελλάδα, καλεσμένος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Α” Αναπτυξιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Σ” αυτό, ανακοίνωσε τη δημιουργία «Κέντρου Διαστημικής Ερευνας και Υψηλής Τεχνολογίας» στην Καλαμάτα τα επόμενα χρόνια, ενώ φεύγοντας ξανά για την Αμερική είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά Ο 49χρονος κέρδισε την προσοχή των ξένων ΜΜΕ το 2012 καθώς προσγείωσε το «Curiosity» στον Άρη. Στις 6 Αυγούστου 2012 το όχημα τύπου ρόβερ «Curiosity» (περιέργεια) της NASA με επιτυχία προσεδαφίστηκε στις 08.30 το πρωί ώρα Ελλάδας στον Κόκκινο Πλανήτη. Σκοπός του ήταν να εξετάσει την πιθανότητα ο Άρης να έχει φιλοξενήσει κάποτε μικροβιακή ζωή.

Ο κύβος ερρίφθη!

Τα αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα που «ξετρύπωσε» και φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογραφική έρευνα της Real news για το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο αποδεικνύουν ότι οι ελληνικές απαιτήσεις απέναντι στη Γερμανία, απαιτήσεις που αρχίζουν επιτέλους δειλά-δειλά να διατυπώνονται και να προβάλλονται, έστω και με καθυστέρηση εξήντα πέντε ετών, έχουν εξαιρετικά ισχυρή ηθική και νομική βάση. Τα έγγραφα που δημοσιεύει η εφημερίδα μας αποτελούν σημαντικό όπλο στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς πιστοποιούν με καταλυτικό και αναμφισβήτητο τρόπο τη μεγάλη ληστεία που έγινε από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής σε βάρος της χώρας μας. Και βέβαια το γεγονός ότι αποδεικνύεται πλέον και με επίσημη κρατική αλληλογραφία πως το Βερολίνο όχι μόνον είχε αποδεχθεί το χρέος του προς την Αθήνα, αλλά και είχε αρχίσει ήδη από τον Απρίλιο του 1943 και για ένα μικρό διάστημα -μέχρι τα τέλη του 1944- να το αποπληρώνει σε δόσεις, δίνει τώρα στη χώρα μας τη δυνατότητα να ζητήσει και να λάβει εκτός του αρχικού δανείου και μεγάλα χρηματικά ποσά για τόκους υπερημερίας.

ΤΩΡΑ - Δηλώσεις Κασιδιάρη για την παράνομη απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ


                          

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για την παράνομη απαγόρευση Καμίνη και την επέμβαση των ΜΑΤ στο Σύνταγμα και την μαζική διανομή τροφίμων της Λαμπρής σε χιλιάδες Έλληνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Παράνομη απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα - Επίθεση με χημικά σε απόρους και ηλικιωμένους

Παράνομη απαγόρευση της διανομής τροφίμων στο Σύνταγμα - Επίθεση με χημικά
σε απόρους και ηλικιωμένους - Προσαγωγές ακόμη και οδηγών φορτηγών!

Στις 10μμ θα διεξαχθεί κανονικά η δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών - Δηλιγιάννη 50 Σταθμός Λαρίσης

Νωρίς σήμερα το πρωί, το παράνομο και ανθελληνικό κράτος του Σαμαρά,

To ξέρατε ότι υπάρχει ένα σκοτεινό internet όπου δεν έχουμε πρόσβαση;

Το Dark Web είναι η αόρατη (για τους πολλούς) πλευρά του διαδικτύου Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο διαδίκτυο από εκείνο που ήδη γνωρίζετε και βλέπετε (αν όχι διαβάστε εδώ); 

Στην πραγματικότητα, το “ορατό” στρώμα του ιστού που μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω των δημοφιλών μηχανών αναζήτησης είναι μόνο το ένα μέρος του διαδικτύου. Το κρυμμένο διαδίκτυο είναι το περιεχόμενο που δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο, γνωστό και ως DEEPNET (μερικές φορές αποκαλείται darknet, ή Deep Web ή Hidden Web). Το περιεχόμενο αποτελείται μόνο από ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν και δεν ανακαλύπτονται από τις μηχανές αναζήτησης και πρόσβαση έχουν μόνο μια 
χούφτα άνθρωποι. Υπάρχουν βέβαια και μερικά μέρη του που είναι κρυμμένα πολύ βαθύτερα.

μέρες που είναι...


Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ





Τι θα ισχύσει για τα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ παλαιάς κοπής

 
Στις 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, μέσω των ταμείων των τραπεζών και των αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ATM), το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.
Το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Ντοκουμέντο: Μπλούζα με …δικέφαλο στα χθεσινά επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη!

Με μπλούζα “Θυρα 4″ και τον δικέφαλο στις μαζικές διαδηλώσεις που η Τουρκική αστυνομία διέλυσε με χρήση βίας (φωτο)! Το συμβάν αυτό δεν έχει προηγούμενο και “προβληματίζει” τις τουρκικές αρχές που από την μία θέλουν να συνδέσουν...

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. Είμαι εχθρός του ελληνικού έθνους!


Προκλητικές αναρτήσεις στο Διαδίκτυο έκανε ο ένας εκ των πέντε συλληφθέντων της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για τον 40χρονο αντιεξουσιαστή παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 για οπλοκατοχή.
Ο 40χρονος αντιεξουσιαστής, λίγο μετά την φυλάκιση του, είχε κάνει μια ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία ανέφερε:

«Η σύλληψη δεν ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης επιχείρησης. Η συνάντηση με τους ένστολους μισθοφόρους ήταν συμπτωματική.
Δεν κατηγορούμαι για κανένα άλλο γεγονός εκτός της οπλοφορίας.

“Εισβολή” 45.000 Τούρκων τουριστών στο Καστελόριζο

Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Με τον τίτλο «Στο ελληνικό νησί των 400 ατόμων θα μεταβούν 45.000 Τούρκοι», η τουρκική εφημερίδα Vatan επιχειρεί να περιγράψει το ενδιαφέρον για επισκέψεις τουριστών από την Τουρκία στο Καστελόριζο. Βέβαια οι 45.000 τουρίστες που αναμένονται στο νησί δεν θα είναι μόνο Τούρκοι αλλά και πολίτες της Ρωσίας, της Ουκρανίας, του Καζακστάν, της Γεωργίας και των άλλων χωρών του Καυκάσου, που δεν είναι μέλη της ΕΕ.
Οι τουρίστες αυτοί -πέρυσι ήταν 15.000- με τις νέες διευκολύνσεις που εξασφάλισε η Ελλάδα από την ΕΕ (Σεγκεν) θα παίρνουν θεώρηση (βίζα) στην είσοδο στο Καστελόριζο.

Ποια ήταν η κατάληξη των ηθοποιών που υποδύθηκαν το Θεάνθρωπο;


Απλή σύμπτωση ή πραγματική κατάρα;
Το Πάσχα ο Έλληνας, εκτός φυσικά από την κατάνυξη και το φαγοπότι της Κυριακής, το αντιλαμβάνεται και το ζει και μέσω των τηλεοπτικών προγραμμάτων τα οποία κάθε χρόνο προσαρμόζονται με θρησκευτική κυριολεκτικά ευλάβεια, στις Άγιες αυτές ημέρες. Με το ξεκίνημα λοιπόν της Μ. Εβδομάδας, η ελληνική τηλεόραση κατακλύζεται από διάφορες ταινίες εποχής οι οποίες πειγράφουν τη ζωή και τα πάθη του Ιησού Χριστού, και τις οποίες μπορεί να το αρνούμαστε αλλά όλοι έχουμε παρακολουθήσει έστω και μία φορά στη ζωή μας!

Ωστόσο, και παρά το γεγονός της γαλήνιας φυσιογνωμίας οι ηθοποιοί που Τον ενσάρκωσαν για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχαν και την καλύτερη τύχη στη συνέχεια, και δυστυχώς δεν αναφερόμαστε μόνο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: 1.500.000 ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ...

Μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές των πεινασμένων Ελλήνων έξω από εκκλησίες και τους χώρους που έχει δημιουργήσει η Αρχιεπισκοπή για τους συνανθρώπους μας που ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούν να έχουν πλέον.
Άνεργοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, άνθρωποι ανήμποροι στα όρια της επιβίωσης περιμένουν καρτερικά στις ουρές από το πρωί για ένα πιάτο ζεστό φαγητό,

προσφορά των εκκλησιών και των μοναστηριών στον πάσχοντα Έλληνα.
Υπολογίζεται ότι καθημερινά ετοιμάζονται 1,5 εκατομμύριο μερίδες φαγητού σε όλη τη χώρα γι' αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να φάνε σπίτι τους.