ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Νεκρή έπεσε από σφαίρες Ελληνίδα στη Συρία



Η ελληνικής καταγωγής Μαρινέτ Σεχουάρο, χήρα ελληνορθόδουξου ιερέα, έπεσε νεκρή από σφαίρες στο Χαλέπι της Συρίας, ενώ επέστρεφε με την οικογένειά της από έναν γάμο στον οποίο νωρίτερα είχε παρευρεθεί.

Στο θάνατο της Μαρινέτ Σεχουάρο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας, ο οποίος ενημέρωσε πως η εκλιπούσα έχασε τη ζωή της από πυρά, ενώ επέστρεφε με την οικογένειά της από γαμήλια τελετή.

Δήλωση-σοκ Γ.Καραγκούνη για το ματς με τη Γερμανία


Tη Δευτέρα το μεσημέρι, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη... βαρυσήμαντη δήλωση ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής μας με τη Γερμανία, την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου: «Πήραμε το μήνυμα των χτεσινών εκλογών και όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ελλήνων [ψηφοφόρων]: Uα κάτσουμε να χάσουμε»...[Μετεκλογικό... χιούμορ από pitsirikosImage.net ]

Μας αγαπά ο Θεός: Χριστιανός στη Ροδόπη


Περιττό να σας υπενθυμίσουμε πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή της Θράκης και πόσο πιο ευαίσθητη θα γίνει με τους επικίνδυνους πειραματισμούς των κομμάτων τα οποία κατεβάζουν μουσουλμάνους υποψήφιους για να χαϊδέψουν την μειονότητα,οι οποίοι κατά τα λεγόμενα των ιδίων είναι αμφιβόλου εθνικού φρονήματος.

Εμείς ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι το θρήσκευμα είναι το μόνο συστατικό της εθνικής συνείδησης (αν και πολύ σημαντικό),όμως ένας υποψήφιος στη Βουλή ακόμα και βουδιστής να είναι πρέπει να έχει τουλάχιστον εθνική συνείδηση. Δηλώσεις όπως "οι Τούρκοι κατακτούν τη Δυτ.Θράκη" και άλλα ωραία από συγκεκριμένους υποψήφιους προκαλούν προβληματισμό.

ΟΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ


Ένα βίντεο με ΑΝΤΡΕΣ, έτσι για αλλαγή...τόσες μέρες οι αναρτήσεις μας έχουν να  κάνουν μόνο με πουσ@@@δες προδότες.

Ἡ νέα γενιὰ πρὸς τοὺς μεγάλους: Ἐσεῖς φταῖτε! Μπορούσατε νὰ κάνετε κάτι νωρίτερα! Μπορούσατε νὰ τοὺς σταματήσετε!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ





Η «μαύρη βίβλος» των Ελλήνων δολοφονηθέντων από τους λαθροεισβολείς το 2012


ImageΑκόμη ένα έγκλημα με τη σφραγίδα συμμοριών Αλβανών, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαμε σήμερα στην Κορινθία  με τη δολοφονία ενός 82χρονου.
Οι Έλληνες πολίτες που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς μέσα στο 2012  φτάνουν ήδη τους 25. Από τους φυσικούς αυτουργούς άλλοι βρίσκονται στη φυλακή –για πόσο δεν γνωρίζουμε- άλλοι βρίσκονται στις αγαπημένες τους πατρίδες, έχοντας διαφύγει.
Η Ελλάδα δε διαθέτει ίχνος Εθνικής κυριαρχίας πια. Βρίσκεται στο έλεος των λαθροεισβολέων και δολοφόνων. Οι πολίτες της δολοφονούνται καθημερινά, αλλά κανείς από αυτό το προδοτικό κράτος δεν έκανε τον κόπο να σκεφτεί τις 25 αυτές οικογένειας που θρηνούν εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής.
Εμείς δεν τους ξεχνούμε.

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

Εύγε κύριε Λαμπάκη, τιμάτε τον Ελληνισμό, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι ανθέλληνες στη Ροδόπη και την Ξάνθη τον προσβάλλουν βάναυσα!

Ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, με...πρωτοφανή δημοκρατική και εθνική ευαισθησία, όπως θα άρμοζε σε κάθε δήμαρχο της ακριτικής Ελληνικής Θράκης επέστρεψε επιστολή της Π.ΕΚ.Ε.Μ, που αναφερόταν συλλήβδην σε «Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης».
Η απάντηση του δημάρχου αποτελεί μνημείο θάρρους, και θα πρέπει να αποτελεί στο εξής ΟΔΗΓΟ πολιτικής και εθνικής δράσης κάθε δημάρχου, κάθε περιφερειάρχη και κάθε διοικητικού υπαλλήλου της ελληνικής Θράκης.
Η Θράκη έχει ανάγκη από τέτοιους άνδρες και όχι από συμβιβασμένες μετριότητες και φοβισμένα ανθρωπάκια.
Τι είναι η ΠΕΚΕΜ; Πρόκειται για την «Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρεία της Μειονότητας Δυτικής Θράκης», η οποία έχει έδρα την Κομοτηνή και μεταξύ άλλων σκοπεύει να.........

Της Δευτέρας γιορτή της Τρίτης λύπη;


Γράφει ο Κώστας Στούπας 

Αν θέλεις να καταστρέψεις κάποιον βάλτον να αγωνιστεί για λάθος πράγματα.
H Ελλάδα χρεοκόπησε και θα γίνει φτωχότερη γιατί έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά φοροδιαφυγής στον πολιτισμένο κόσμο, έχει υψηλές κρατικές δαπάνες, υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη σε ό,τι αφορά τη διαφθορά και έχει μια οικονομία με ανταγωνιστικότητα στα επίπεδα των χωρών της Αφρικής...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ "ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!


Πολύ πριν το "ανακαλύψουν" οι διάφοροι πολιτικάντηδες, είχαμε δημοσιεύσει την επιστολή Σαμαρά στον Ντράγκι, όπου δεσμεύεται να τηρήσει επακριβώς τα Μνημόνια "χωρίς να ρισκάρουμε", όπως χαρακτηριστικά λέει!

Αυτή είναι λοιπόν η περίφημη υπογραφή που λέει ότι θα σεβαστεί! 

Προκαλούμε οποιονδήποτε...αγγλομαθή να μας βρει την λέξη "επαναδιαπραγμάτευση" ή έστω κάτι παρόμοιο στη συγκεκριμένη κατάπτυση επιστολή!

Κασιδιάρης ή Γερμενής θα προεδρεύουν στις εργασίες της Βουλής


Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής θα έχει αυτή τη φορά και η «Χρυσή Αυγή», καθώς όπως ορίζει ο Κανονισμός ο έβδομος αντιπρόεδρος του σώματος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα, μάλιστα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, θα προτείνει για τη θέση του έβδομου αντιπροέδρου ή τον Ηλία Κασιδιάρη ή τον Γιώργο Γερμενή.
Συγκεκριμένα, το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής ορίζει πως το προεδρείο της Βουλής συγκροτείται ως εξής:
«Από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και 4 γραμματείς προέρχονται από.........

ΣΑΜΑΡΑΣ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ...



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Φθιώτιδα: Εισβολή σε αστυνομικό τμήμα για την απελευθέρωση ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΥ! ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΦΑΤΕ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΤΑΝ!


 Οι δράστες γρονθοκόπησαν έναν αστυνομικό και τραυμάτισαν μια γυναίκα συνάδελφό του, στο πόδι...

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο τμήμα έναν Αλβανό που εντόπισαν στην πλατεία της Τιθορέας και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας ένας 35χρονος Έλληνας με μια φίλη του και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερο τον κρατούμενο.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο τμήμα βρισκόταν 3 αστυνομικοί, μια γυναίκα και δυο άντρες, οι οποίοι......

Ποιος κέρδισε τις εκλογές στην Ελλάδα; – Δείτε τη γελοιογραφία της El pais


Για όσους δεν καταλαβαίνουν:
Ποιος κέρδισε τις εκλογές στην Ελλάδα;
Η Γερμανία
supercomments.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!



Η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

Αυτό και αν είναι παράξενο! ...
Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της… Λιάνας Κανέλλη! Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!

«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΚΟΜΜΑ: (ΠΟΣΟΣΤΟ - ΨΗΦΟΙ - ΕΔΡΕΣ) 
ΝΔ  29,66% - 1.824.342 - 129
ΣΥΡΙΖΑ 26,89% - 1.653.994 - 71
ΠΑΣΟΚ 12,28% - 755.249 - 33
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7,51% - 462.175 - 20
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,92% - 425.792 - 18
ΔΗΜΑΡ   6,25% - 384.674 - 17
ΚΚΕ 4,50% - 277.015 - 12
Αν αθροίσουμε τους ψηφοφόρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τότε εύκολα συμπεραίνουμε ότι, είτε υπάρχουν 2.579.591 ηλίθιοι σ΄αυτήν την χώρα, είτε τα μνημόνια δεν μπήκαν τόσο βαθιά στον κώλο τους ώστε δεν το κατάλαβαν!
Στους παραπάνω να προσθέσουμε και τους...
425.792 που έριξαν την ψήφο τους στην χρυσή αυγή!
Σύνολο: 3.005,383!!! Κάτι παραπάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες ξανάστειλαν την χώρα στην αγκαλιά της Γερμανίας, της Μέρκελ, του Ρομπάι και των άλλων μασόνων της κραταιάς λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Τα περίεργα της κάλπης


Τα περίεργα της κάλπης
Δεν έλειψαν τα ευτράπελα από αυτές τις εκλογές με το ποδοσφαιρόφιλο εκλογικό σώμα να δίνει δυναμικό παρόν ενώ υπήρξε κόμμα που πήρε μόνο μία ψήφο.
Οι φίλαθλοι του Πανθηναϊκού σύσσωμοι ψήφισαν το δικό τους κόμμα αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στις εκλογές είναι πιστοί στο τριφύλλι δίνοντάς του ένα εντυπωσιακό ποσοστό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, το "Παναθηναϊκό Κίνημα" έλαβε.........

Ροδολίβος Σερρών: Κουκουλοφόρος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικού τμήματος


Πυρ κατά αστυνομικού τμήματος στο δήμο Ροδολίβους Σερρών άνοιξε κουκουλοφόρος την ώρα που άλλα τρία άτομα επιχειρούσαν να ληστέψουν τράπεζα η οποία βρισκόταν 400 μετρά μακριά από το αστυνομικό τμήμα.
Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 8.00 το πρωί ομάδα αγνώστων (τουλάχιστον τρία άτομα) αποπειράθηκε να ληστέψει υποκατάστημα της ΑΤΕbank στην περιοχή, σπάζοντας με βαριοπούλες τη τζαμαρία του.
Την ίδια στιγμή κουκουλοφόρος ντυμένος στα μαύρα, ο οποίος φορούσε και.......

Ποιο κόμμα πήρε μόνο μία ψήφο;


Και όμως ύπηρξε


 κόμμα που πήρε 


μόνο μια ψήφο.. 


Προφανώς του 


Αρχηγού του.

Δες το βίντεο για να



 μάθεις ποιο είναι


 αυτό το κόμμα..

Οι 300 της νέας Βουλής



Ηχηρά ονόματα της πολιτικής μένουν εκτός της νέας Βουλής. Τα στοιχεία που υπάρχουν για την ώρα,αλλά αλλάζουν διαρκώς, δείχνουν ότι εκλέγονται:...


Επικρατείας

Νέα Δημοκρατία: Ντόρα Μπακογιάννη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Γιάννης Μιχελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Μανώλης Γλέζος, Θεανώ Φωτίου. Δημήτρης Τσουκαλάς

ΠΑΣΟΚ: Πύρρος Δήμας

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Τέρενς Κουϊκ

Χρυσή Αυγή: Χρήστος Παππάς

ΔΗΜΑΡ: Σπύρος Λυκούδης

ΚΚΕ: Θανάσης Παφίλης

Α’ Αθηνών.......

Άσκηση της 30ής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας



Την Πέμπτη 07 Ιουνίου 2012, στο Πεδίο Ασκήσεων – Πεδίο Βολής «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»



"AN O ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ). ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (;) ΡΩΣΙΚΕΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

russian_armyΠηγές του αμερικανικού Πενταγώνου μιλώντας προς το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επιβεβαίωσαν ότι η Ρωσία έχει στείλει ήδη μονάδες ειδικών επιχειρήσεων στην Συρία για την φύλαξη της ναυτικής βάσης στην Ταρτούς, της μοναδικής ρωσικής ναυτικής βάσης στην Μεσόγειο, αλλά και των συστοιχειών των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2, των επάκτιων πυραυλικών πυροβολαρχιών P-800 Yakhont και των Pantsir S1, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά.
Εκτός από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF που είχαν μεταφέρει αρχικά, τώρα στέλνουν και.......

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στα εκλογικά αποτελέσματα! (pic)


Ρεκόρ likes και shares στο Facebook έχει μια εικόνα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καραγκούνη.

Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στα εκλογικά αποτελέσματα! (pic)
Η κινούμενη φωτογραφία είναι από τον αγώνα της Εθνικής με την Ρωσία και δείχνει την αντίδραση του Καραγκούνη όταν μετά το πέναλτι που του έκαναν οι Ρώσοι ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι των εκλογών 2012 την ποστάρουν με το μήνυμα:
"Πως αντέδρασε ο Γιώργος Καραγκούνης στα εκλογικά αποτελέσματα!"

Πρώτο κόμμα η αποχή.

Η αποχή αύξησε το ποσοστό της στο 37,5 %, Μαζί με τα λευκά  το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ξεκάθαρα ποια είναι η λαϊκή εντολή.
Όπως έγραψαν πολλοί ο εκλογικός νόμος είναι φτιαγμένος στα μέτρα του κατοχικού καθεστώτος, ώστε με ποσοστό μειοψηφίας να κυβερνούν οι ανεπιθύμητοι( από το σύνολο των Ελλήνων) παριστάνοντας τους ηγέτες οι οποίοι εκλέχτηκαν νόμιμα από τον λαό. 

Οι 40 ημέρες της ελληνικής πολιτικής "Άνοιξης" και η επάνοδος των μνημονιακών στην εξουσία



Τελικά, η ελληνική πολιτική άνοιξη κράτησε ακριβώς 40 ημέρες: Από την επαύριο των εκλογών της 6ης Μαϊου μέχρι χθες. Περίπου όσο και η Άνοιξη της Πράγας (φωτό) που κατεστάλη από τα σοβιετικά άρματα το 1968. Τώρα τα άρματα τα έχουν αντικαταστήσει τα ΜΜΕ και η οικονομική ελίτ των τραπεζιτών. Από σήμερα επιστρέφει ακριβώς στο ίδιο σκηνικό με αυτό που προϋπήρχε από το Νοέμβριο μέχρι τις 6 Μαϊου: Μια μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με μία ενίσχυση από το "ΛΑΟΣ της Αριστεράς", την ΔΗΜΑΡ. 

"Λαϊκή εντολή"

Η μειοψηφία πανηγυρίζει τη νέα "λαϊκή εντολή" .Τα μαγειρεμένα αποτελέσματα ήρθαν ακριβώς όπως τα περίμενε ο κάθε νοήμων Έλλην.
Καμία έκπληξη, η καταστροφή της Ελλάδος συνεχίζετε με εντατικότερους ρυθμούς απο σήμερα.....καλό κουράγιο!

Τελικά αποτελέσμα στο 100% της Επικράτειας



Πρώτο κόμμα των επαναληπτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία. Και μέσω του εκλογικού νόμου - έκτρωμα, και το μπόνους των 50 εδρών, παίρνει την εντολή για τη δημιουργία κυβέρνησης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ξεκάθαρα πώς δε συμπράττει. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών....


Ξένα ΜΜΕ: Οι έλληνες έδωσαν στην Ευρώπη και στο ευρώ ακόμα μια ευκαιρία



Πρώτο θέμα οι ελληνικές εκλογές και το αποτέλεσμά τους στα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα αλλά και στις εφημερίδες τόσο στην ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.


«Η Ευρώπη μπορεί να πάρει ανάσα ανακούφισης. Η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, είναι σε θέση να σχηματίσει κυβέρνηση», τονίζει ο απεσταλμένος της ιταλικής εφημερίδας Λα Ρεπούμπλικα, Έττορε Λιβίνι.