ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ολη η συγκλονιστική Μελέτη για την γενοκτονία των Ελλήνων


«Τα σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αφήνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, οδηγώντας σε ραγδαία αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, των λοιμώξεων από HIV και των αυτοκτονιών»

Ακολουθεί μεταφρασμένο άρθρο της Βρετανικής εφημερίδας Independent με τίτλο«Τα σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αφήνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, οδηγώντας σε ραγδαία αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, των λοιμώξεων από HIV και των αυτοκτονιών» αλλά και μετάφραση των κυριότερων σημείων μελέτης της Lancet με τίτλο«H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ:

Οι ειδικές δυνάμεις εντυπωσιάζουν τον Σέρβο ΥΠΑΜ (ΦΩΤΟ)

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς, συνόδεψε τον υπουργό Άμυνας της Σερβίας Nebojsa Rodic και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Θανάση Δαβάκη, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων, όπου παρακολούθησαν δραστηριότητες Μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προβόπουλος – Στουρνάρας έδωσαν 85 δις δημοσίου χρήματος στις τράπεζες χωρίς εξασφαλίσεις!








ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

“Νύχτα” έπνιξαν τον νόμο Αλογοσκούφη ο οποίος προέβλεπε την κρατική ενίσχυση έναντι εξασφαλίσεων!

Χαρίζουν δημόσιο χρήμα στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες χωρίς καμμία εγγύηση!

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει

Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε οριστική απόλυση της καθηγήτριας που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει


Την απόλυση της εκπαιδευτικού που είχε πιάσει πριν από ενάμισι χρόνο τον γιο του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει αποφάσισε το ΚΥΣΔΕ.


Ο Obama έτοιμος να κηρύξει Στρατιωτικό Νόμο στις Η.Π.Α


Στις 23 Ιανουαρίου του 2014 οι Ένοπλες Δυνάμεις των Η.Π.Α, και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Εκπαίδευσης Ασύμμετρου Πολέμου (σ.σ. pentapostagma.gr– Asymmetric Warfare Training Center), πραγματοποίησαν εκδήλωση για τα εγκαίνια ενός νέου κέντρου εκπαίδευσης αστικού πολέμου.

Σε θέσεις διασποράς η ρωσική Αεροπορία - Μόσχα προς ΝΑΤΟ-ΕΕ: "Θα πολεμήσουμε για τους συμπατριώτες μας"


H ρωσική πολεμική Αεροπορία ανατύχθηκε σε θέσεις διασποράς στην δυτική Ρωσία και είναι έτοιμη να αναλάβει επιχειρήσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έχουν τεθει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής 5' τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στα δυτικά σύνορα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
 

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο άνθρωπος που επιβίωσε με τις πλάτες του Σημίτη


Ποιος είναι ο δημοσιογράφος, που δεν μπόρεσε ποτέ να αντέξει τον ανταγωνισμό των συναδέλφων του, στο πολιτικό ρεπορτάζ, με τις δήθεν... αριστερόφρωνες καταβολές, που με τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο των δημοσίων σχέσεων αναρριχήθηκε στα ....
«υψηλά κλιμάκια» της «δημοσιογραφίας» και φυσικά του Κολωνακίου...

Ο... δημοσιογράφος με το σακίδιο και τις αμφιλεγόμενης ποιότητας εκπομπές, με την ταχύτατη ανέλιξή του κατάφερε να επεκτείνει το ταλέντο του σε αρκετές επιχειρηματικές ασχολίες.

Ελάχιστοι θυμούνται όταν στο απόγειο της καριέρας του, το 2003, επί παντοδυναμίας Σημίτη στην κυβέρνηση, κατάφερε να προσεγγίσει τον Δημήτρη Κοντομηνά και να πετύχει ηχηρή μεταγραφή από το MEGA στον ALPHA,