ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» βασάνισαν ηλικιωμένη για 50 ευρώ...

Άγρια ρατσιστική επίθεση εδέχθη μέσα στο ίδιο της το σπίτι ηλικιωμένη Ελληνίδα στο χωριό Ράγιο των Φιλιατών Θεσπρωτίας! Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, «καμάρια» της αριστεράς, της «προόδου» και της θολοκουλτούρας της αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, εισέβαλλαν στο σπίτι, κι αφού ακινητοποίησαν την γερόντισσα την έδεσαν με καλώδιο και της πήραν πενήντα (50) ευρώ!  Τελικώς, η αστυνομία συνέλαβε τον έναν εκ των καθαρμάτων, έναν 21χρονο Αλβανό και αναζητά τους υπόλοιπους.

Να τους χαίρεται η αριστερά, η… πρόοδος, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ που ψάχνει για "ρατσιστικά" εγκλήματα κι όλη η μασονοδεξιά!


 xryshaygh.com
 

Ο εγκλωβισμός της Τουρκίας

Σάββας Καλεντερίδης

Τη στιγμή που η Τουρκία προσπαθούσε να ξεπεράσει το σοκ από την επικράτηση του PYD (Partiya Yektiye Demokratik, Κόμμα Δημοκρατικής Ενότητας) στις έξι μεγαλύτερες πόλεις του δυτικού Κουρδιστάν (Βόρεια Συρία), καλείται να αντιμετωπίσει ένα δεύτερο, μεγαλύτερο σοκ, αυτό της ευθείας αμφισβήτησης της κυριαρχίας της σε δύο κουρδικούς νομούς που ανήκουν -τουλάχιστον έως τώρα- στη δική της επικράτεια.

Πρόκειται για τους νομούς Χακιάρι και Σίρνακ, όπου το ΡΚΚ, αρχής γενομένης από την κωμόπολη Σεμντίνλι, άρχισε επιχείρηση ελέγχου εκτεταμένων περιοχών από τους αντάρτες του, με τον στρατό να ελέγχει μόνο τα στρατόπεδα, ορισμένα φυλάκια και τα κέντρα των πόλεων.

Ξεχάστε τα τούρκικα σήριαλ... Να η αλήθεια!!

Επειδή έχουν αποβλακώσει "σκοπίμως" τις γυναίκες μας με τα τούρκικα σίριαλ , και πιστεύουν ότι όλοι στη Τουρκία είναι πλούσιοι, γνώστες του σαβουάρ βιβρ, και πρόθυμοι ναικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των γυναικών θεωρήσαμε σωστό να δείξουμε μερικές... 


σκληρές εικόνες από την πραγματική ζωή μια μέσης Τουρκάλας γυναίκας. Θα δείτε τύπο ανδρός που αντί να πίνει το martini του "shaken not stirred" προτιμάει να χρησιμοποιεί τη γυναίκα του ως σάκο του μποξ.

Ρόδος: Μουσουλμάνοι βαφτίζονται Χριστιανοί

Ρόδος: Μουσουλμάνοι βαφτίζονται Χριστιανοί
Συνεχίζει ακάθεκτος το κοινωνικό του έργο ο Παπά Χρήστος του Αγίου Παντελεήμονα της Παλιάς Πόλης παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό. Το ....
συσσίτιο προς 50 οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι σταθερό και μέσα στο Σεπτέμβριο θα προχωρήσει και πάλι σε μοίρασμα τροφίμων προς τους ανθρώπους που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Όμως ο Παπά Χρήστος δεν σταματά σε αυτά. Ήδη ετοιμάζεται να βαπτίσει χριστιανούς, μουσουλμάνους που συνεργάζονται μαζί του στο σημαντικό έργο που προσφέρει στη κοινωνία μας, όπως διαβάζουμε στοverena.gr. Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει την κατήχηση στην Οικογένεια του μουσουλμάνου καπετάνιου Τσετίν Καραοσμάν, του ψαρά που δίνει απλόχερα συχνά-πυκνά ψάρια που ψαρεύει στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονα και μέσα στον Σεπτέμβριο θα γίνουν οι βαπτίσεις. Μέσα από τη βοήθεια που προσφέρει στους συμπολίτες του............

Πρόεδρος πακιστανών: Κύριε Παναγιώταρε σας καλούμε στο Ραμαζάνι!! - Παναγιώταρος: Αν ήμουν υπουργός θα ερχόμουν να σας μαζέψω όλους!! Βίντεο φωτιά!!


Δείτε το βίντεο....

Τους 17 έφτασαν οι αγνοούμενοι αθλητές μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες!


Μετά την εξαφάνιση επτά Καμερουνέζων και τεσσάρων Κογκολέζων, τρεις αθλητές από τη Γουινέα και άλλοι τόσοι από την Ακτή Ελεφαντοστού εξαφανίστηκαν λίγες ώρες πριν από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Από την αποστολή της Γουινέας αγνοούνται μια κολυμβήτρια, ένας τζουντόκα και μια δρομέας, οι οποίοι εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό το περασμένο Σάββατο, ενώ αντίθετα δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία από την........

Αγνή Παρθένε Δέσποινα - Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας


   
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΊΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ... ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

"Περιστατικό" συνέβη στην Αρτα, στον ναό που βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, όταν ηλικιωμένος κινήθηκε απειλητικά, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από...
τους άνδρες της Αστυνομίας.

Εξάλλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την είσοδο του στην εκκλησία δέχτηκε αποδοκιμασίες από κατοίκους της περιοχής.




Γερμανός πιλότος: «Καλωσήλθατε στην Ελλάδα, τη μαύρη τρύπα που ρίχνουμε τα ευρώ μας»!

Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες
, οι οποίοι ταξίδευαν με Γερμανούς από μεγάλη πόλη της Γερμανίας στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος αποκάλεσε από μικροφώνου την....
Ελλάδα «Μαύρη Τρύπα στην οποία ρίχνουν τα ευρώ τους»! «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα, τη χώρα "Μαύρη Τρύπα" στην οποία δίνουμε τα χρήματά μας», είπε ο Γερμανός πιλότος στο επιβατικό κοινό, το οποίο αποτελείτο κυρίως από Γερμανούς τουρίστες! Μια πτήση, η οποία ερχόταν απευθείας από τη Γερμανία με προορισμό το Ηράκλειο. Ο πιλότος χωρίς να γνωρίζει ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και Κρητικοί, είπε να πρωτοτυπήσει. Έτσι, αντί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να αναφερθεί στον καιρό, τα μίλια, τη θερμοκρασία και όλα τα σχετικά, είπε να κάνει πλάκα με τη χώρα μας! Πρόκειται πάντως για μια ακόμη απόδειξη της εικόνας που έχουν οι ξένοι για τη χώρα μας και της προπαγάνδας σε βάρος μας...
kriti-nea.blogspot.gr

ΡΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ... ΑΚΟΥ ΝΑ ΠΕΙ: ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ... ΑΙΣΧΟΣ!!!



Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υπεραθλητή μας της κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη. 

Πάντως αποζημιώθηκες και με το γεγονός ότι ήσουν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης, του είπε ο δημοσιογράφος στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Λονδίνο. 

Και απάντησε:

«Εχω νιώσει όλες τις τιμές αλλά αυτή ήταν η μεγαλύτερη, γιατί όταν μεταφέρεις την σημαία της χώρας σου είναι φοβερό. Ηταν πάρα πολύ ωραία και είμαι υπερήφανος που το έκανα αυτό και μάλιστα στην κορυφαία διοργάνωση.» 

Φήμες που ακούστηκαν ότι οι ΣΥΡΙΖΟτσιπραίοι κατήγγειλαν το Γιαννιώτη για.........

Τέλος στα σφραγίσματα με νέο φάρμακο

Τέλος στα σφραγίσματα με νέο φάρμακοΝέα «θαυματουργή» ουσία δημιούργησαν αμερικανοί επιστήμονες

Είναι γεγονός, δεν θα χρειάζεται να κάνουμε πια σφραγίσματα! Ομάδα επιστημόνων από τα πανεπιστήμια Yale και Santiago των ΗΠΑ δημιούργησαν μια νέα χημική ουσία που υπόσχεται να «σκοτώνει» τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν κοιλότητες στα δόντια.

Κι όλο αυτό μέσα σε 60 δευτερόλεπτα! Η «θαυματουργή» ουσία ονομάζεται Keep32 – ονομασία που προήλθε από τον αριθμό των δοντιών που έχουμε και που χρησιμοποιώντας την ουσία δεν πρόκειται να χάσουμε!- και καταστρέφει το μικρόβιο streptococcus mutans , το οποίο προκαλεί τερηδόνα, ενώ για ώρες εμποδίζει την δημιουργία νέων βακτηρίων.

Η ουσία αυτή μπορεί να τοποθετηθεί σε........

Ματθαίος Γιαννούλης …Ετοιμάζομαι να φάω Πακιστανούς γεμιστούς με κιμά..

Με μήνυμα που άφησε στον προσωπικό του τοίχο στο facebook ο γνωστός τραγουδιστής ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών κάποιων που είναι υπερευαίσθητοι με τα ρατσιστικά αστεία.. 

Δείτε πως αντέδρασε ο καλλιτέχνης όταν μια από τους σχολιαστές απάντησε στο μήνυμα του Μ.Γιαννούλη..του ευχήθηκε κακό ψόφο κλπ που λένε οι αντιρατσιστές..



Αμέσως μετά απάντησε με νέο μήνυμα …στο προσωπικό του τοίχο προς όλους

"ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ" ΦΩΝΑΞΑΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤEΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

"Καταδίκασες τον λαό σε θάνατο":




Εύγε σε όσους θαρραλέους συνέλληνες αποδοκίμασαν την 
γλάστρα που παριστάνει τον "Πρόεδρο της δημοκρατίας"!

Μήπως ο Πάγκαλος πρέπει να οδηγηθεί άμεσα στον Κορυδαλλό;


Ο γνωστότατος μεγάλου διαμετρήματος πολιτικός, κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, τις προηγούμενες ημέρες προκάλεσε –όπως άλλωστε συνηθίζει- την Ελληνική κοινωνία, επαναλαμβάνοντας τον γνωστό εαυτό του, μέσα από την ιστοσελίδα του «μαζί τα φάγαμε». Όμως, προφανώς μη ικανοποιημένος από την μικρής εμβέλειας δημοσιότητα της προκλητικότητάς του, την επομένη ημέρα φέρεται να «ανασκεύασε» την γνωστή του δήλωση λέγοντας «μαζί τα τρώμε».

Εάν υπήρχε κράτος δικαίου, εάν υπήρχε ένας εισαγγελέας που σεβόταν τους νόμους του κράτους, το Σύνταγμα της χώρας που ορίζει την ισονομία και την ισοπολιτεία και που προστατεύει την χώρα και τους πολίτες από «επιθέσεις» εγχώριων, εισαγόμενων ή εξωτερικών αντιπάλων και εχθρών, φυσιολογικά σήμερα ο κ. Πάγκαλος........

ΓΕΣ: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...!!

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, με την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει , πρώτον, το θάνατο και την ταφή της Παναγίας και, δεύτερον, την ανάσταση και τη μετάστασή της στους ουρανούς.

Αφού ο Κύριος με το σταυρικό του θάνατο πάτησε και κατάργησε το θάνατο, ήταν φυσικό να ανεβάσει στους ουρανούς τη Μητέρα του και να της χαρίσει τη δόξα της αιωνιότητας. Όπως λένε τα τροπάρια της Κοιμήσεως, ο θάνατός της προμνηστεύεται τη ζωή. Αυτή που γέννησε τη ζωή, έχει μεταβεί στη ζωή. Έτσι ο θάνατός της ονομάζεται «αθάνατος Κοίμησις». Και όλα αυτά γιατί η Παναγία πρώτη μεταξύ των ανθρωπίνων πλασμάτων πραγματοποίησε τη θεοποίηση του ανθρώπου, που είναι η συνέπεια της σάρκωσης.

15 Αυγούστου 1940: Ο τορπιλισμός του ευδρόμου ΕΛΛΗ

Η  ιστορική και η ανθρώπινη μνήμη δεν θα αφήσουν να ξεχαστεί ποτέ το ιταλικό ανοσιούργημα, ο τορπιλισμός του ευδρόμου ΕΛΛΗ στο λιμάνι της Τήνου στις15 Αυγούστου 1940, ημέρα της Παναγίας. Και είναι ανοσιούργημα γιατί έγινε εν καιρώ ειρήνης. Καμμιά αιτία και δικαιολογία από το ιταλικό φασιστικό καθεστώς της τότε εποχής, με κύριους εκφραστές τον Μουσολίνι, τον διοικητή της Δωδεκανήσου ντε Βέκκι και τον πλωτάρχη Giuseppe Aicardi κυβερνήτη του υποβρυχίου ΔΕΛΦΙΝΟ.....

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΡΝΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ‏

Η "Weltbild," η μεγαλύτερη εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης της Γερμανίας, πουλάει βιβλία, DVD, μουσική και πολλά άλλα - και τυχαίνει να ανήκει 100% στην Καθολική Εκκλησία. Λίγοι άνθρωποι ήξεραν για το θέμα αυτό μέχρι αυτό το μήνα, όταν ο Buchreport, ένας Γερμανός σε ενημερωτικό δελτίο, ανέφερε ότι η Καθολική εταιρεία πωλεί επίσης και πορνό.
Ένας εκπρόσωπος της Εκκλησίας απάντησε: Η "Weltbild προσπαθεί να εμποδίσει τη διανομή του ενδεχομένως πορνογραφικού περιεχομένου.»

Ο Ιωάννης Μεταξάς μιλά για την δημοκρατία και τον καπιταλισμό το 1940, λες και ήταν σήμερα...

«Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία -η Democracy- είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι το όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί επάνω στη λαϊκή μάζα. Είναι το όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως τη λαϊκή θέληση.

Αυτό το είδος της Δημοκρατίας χρειάζεται εκλογές καθολικής μυστικής ψηφοφορίας, άρα οργανωμένα κόμματα, και συνεπώς μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται για τον ίδιο λόγο εφημερίδες, άρα μεγάλα κεφάλαια. Χρειάζεται εκλογική οργάνωση κάθε φορά και εκλογικούς αγώνες, άρα χρήματα. Και τόσα άλλα που απαιτούν κεφάλαια. Επομένως, μόνον οι κάτοχοι του μεγάλου κεφαλαίου ή τα όργανά τους μπορούν να κάνουν τέτοιους αγώνες.

Συνεχίζεται η αντεθνική προπαγάνδα από τα ύποπτης χρηματοδότησης blogs...



Οι ουρανοκατέβατοι δραχμολάγνοι  "σωτήρες" , που από την έναρξη του πρώτου μνημονίου μέχρι τιςεκλογές , γνώρισαν τόσο μεγάλη δημοσιότητα όση δεν είχαν ΠΟΤΕ πολιτικοί με ΙΣΤΟΡΙΑ καιΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τόπο  , "σωτήρες" που πουλώντας  "Αντίσταση" στην Ευρωπαική Ένωση και στο Δ.Ν.Τ έφτιαξαν μέχρι πολιτικά κόμματα , "σωτήρες" που τους προέβαλλαν τα κανάλια , τα ραδιόφωνα και διάφορα (συγκεκριμένα...) blogs , blogs που λαικίζουν εκμεταλλευόμενα τον πατριωτισμό των Ελλήνων  για να περνάνε την μηδενιστική αντεθνική τους προπαγάνδα , αυτοί οι "σωτήρες" εμφανίστηκαν ξανά...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ...



 Η δεσπόζουσα μορφή της δεν μπορεί να απαντηθεί σε άλλους πολιτισμούς, πλην κάποιους επηρεασμένους από το Ελληνικό πνεύμα όπως τη νότιο Ιταλία. Η Μητέρα του Θεού είναι συνυφασμένη με τον πυρήνα της ύπαρξης του Έλληνα. Από την οικογενειακή ζωή μέχρι τα πεδία των μαχών, από τις ευτυχισμένες στιγμές μέχρι τις ανυπέρβλητες ανθρώπινες δυσκολίες η επίκληση της Παναγίας είναι σμιλεμένη στην ψυχή του Έλληνα.

"Βοήθα Παναγιά"! Το νέο δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων μετά από το κυκλώνα περικοπών που έρχονται

Η “μάχη των κωδικών” στο ΥΕΘΑ συνεχίζεται,αλλά μέχρι στιγμής άκρη δεν βγαίνει. Η “τρόϊκα” των υπουργών “χτενίζει” καθημερινά τους κωδικούς των αμυντικών δαπανών για να παρουσιάσει στη τρόϊκα που έρχεται τον Σεπτέμβριο,μία αξιόπιστη πρόταση ισοδύναμων μέτρων που θα κάνει δυνατή την αποφυγή νέων περικοπών για τους στρατιωτικούς. Μέχρι στιγμής η υπουργική “τρόϊκα” γνωρίζει την ήττα…

Δεν έχει βρεθεί λύση για να εξοικονομηθεί ούτε ένα ευρώ, πέρα από τα 500.000.000 που ήδη έχουν “εντοπιστεί”. Η προσοχή έχει εστιαστεί στις λειτουργικές δαπάνες των ΕΔ οι οποίες όμως είναι κυριολεκτικά στο κόκκινο! Από τα 7 δις του 2009 οι ΕΔ καλούνται να τα βγάλουν πέρα με περίπου 4,5 δις το 2012!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ




ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΑΝ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ 

Οργανωμένες επιθέσεις με ρατσιστικές προεκτάσεις, καταγγέλλουν μετανάστες που μένουν στο Ηράκλειο, οι οποίοι και ζητούν από την Πολιτεία να πάρει μέτρα για την προστασία τους.