ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο Δουβαλίδης στα ημιτελικά στα ψηλά εμπόδια










Εξαιρετική αρχή για τον Κώστα Δουβαλίδη στα προκριματικά των 110μ με  εμπόδια , αφού προκρίθηκε στις ημιτελικές σειρές με τη 2η θέση στην πρώτη σειρά.   


Ο Δουβαλίδης έχασε μόνο από τον Ρώσο Ζουπένκο ο οποίος έκανε 13.28. Ο Ελληνας πρωταθλητής σημείωσε 13.40, επίδοση που και ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ καλή: 

Πως ο Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν την απάτη του PSI...!


Οι ελληνικές τράπεζες αγόρασαν τα ομόλογα από τις ξένες, χρησιμοποιώντας τη ρευστότητα της EKT, με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου.
Και οι ίδιες ελληνικές τράπεζες τα ξεφόρτωσαν στη συνέχεια σε ταμεία, νοσοκομεία, κλπ.

Προσέξτε τώρα πως αποδεικνύεται ο δόλος:
Όταν ρωτήσαμε τον Προβόπουλο, γιατί φορτώθηκαν με ομόλογα του δημοσίου τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων που είναι στον κοινό λογαριασμό της ΤΤΕ, μας απάντησε ότι ο νόμος υποχρεώνει την ΤΤΕ να επενδύει τα ποσά αυτά σε τίτλους του δημοσίου.

Συνέντευξη - βόμβα Έλληνα Αντιστράτηγου: ''Οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν σύντομα''...!!!




Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, υπηρετών επί τρία χρόνια (2000-2003) ως Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με την πείρα και γνώσεις που έχει στα θέματα της Μέσης Ανατολής, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Χάρρυ Κλυνν: Αρκετούς στείλατε αδιάβαστους… τώρα έρχεται η σειρά σας


Η κυβέρνηση των τρισ-ηλίθιων αποφάσισε να δεχτεί με σηκωμένα τα χέρια το πακέτο των 11.5 δις plus, πιστεύοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να θέσει το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης...


Και με την ύφεση τι γίνεται, ρε τουβλόμυαλοι;

Ρε πουλημενο-κομανέτση, εσύ δεν είσαι εκείνος που μας έλεγες και μας ξανάλεγες για το αυτό-τροφοδοτούμενο σπιράλ θανάτου; «Μεγαλύτερη ύφεση σημαίνει λιγότερα έσοδα, περισσότερα λουκέτα και εκτίναξη της ανεργίας κλπ...»

EΛΑ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΕ !!! ΣΚΟΠΙΑΝΕ, ΑΛΒΑΝΕ



Μας λένε... εσείς δεν έχετε να φάτε και θέλετε και την Κωνσταντινούπολη; Κι εμείς τους λέμε ΟΧΙ! Δεν θέλουμε την Κωνσταντινούπολη μόνο... Θέλουμε και τον Πόντο και την Μικρασία και την Θράκη ολόκληρη, και την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο και την Ανατολική Ρωμυλία και την Βόρειο Μακεδονία...Και τους θυμίζουμε πως...μπορεί να μας λείπουν πράγματα και μπορεί να μας λείψουν ακόμη περισσότερα. αλλά σίγουρα είμαστε λιγότερο νηστικοί απ' ότι ήταν οι προγονοί μας, το 1821, το 12-13, το 1940...

Χτύπησαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο του «ΘΕΜΑτος» για να μην φωτογραφήσει τον πακιστανό βιαστή! Το ανθελληνικό παρακράτος της Πάρου και της Σύρου κάτι ΤΡΕΜΕΙ!




ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΒΙΑΣΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ;

Τουρκική εισβολή στη Συρία - Κατέλαβαν την Jarabulus, μαίνονται οι μάχες με ΡΚΚ

 Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις υποστηριζόμενες από επιθετικά ελικόπτερα AH-1W Super Cobra διέβησαν την μεθόριο στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας πριν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν τα κουρδικά πρακτορεία ειδήσεων, και ιρανικές πηγές.

Η εισβολή έγινε χωρίς να υπάρξει αντίσταση από συριακά στρατεύματα τα οποία έχουν εγκαταλείψει την περιοχή, και οι τουρκικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη Jarabulus.

Τα πετρέλαια, η χρεοκοπία και οι Αμερικανοί…Δείτε τι μας ετοιμάζουν..

Το άρθρο είναι μετάφραση του “The U.S. Looks To Exploit The Greek Re-Default”, Russ Winter από το Seeking Alpha.
Ένα γεωπολιτικό δράμα οδηγείται από τα πετρέλαια που “ανακαλύφθηκαν πρόσφατακαι το κακό χρέος που εκτυλίσσεται γύρω από την ανατολική Μεσόγειο, και μπορεί να είναι ένα παιχνίδι “αλλαγήςγια την Ελλάδα. Προκαταρκτικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν 22 δισ. βαρέλια πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα κάτω από το Ιόνιο Πέλαγος και περίπου 4 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου κάτω από το Βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με Παγκόσμια Έρευνα.

Ο
οικονομολόγος πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤCharles Collyns, ήταν στην Αθήνα και στη Ρώμη την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, μαζί με τον υπουργό Οικονομικών Timmy Geithner, καθώς οι παγκόσμιοι δανειστές στην Ελλάδα - το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα - έκαναν ελέγχους στην Ελλάδα για να δουν την πρόοδο των ενεργειών της ελληνικής κυβέρνησης επι των δεσμεύσεων του δανείου και τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις. Τα ευρήματα της τρόικας μέσω της έκθεσης που θα υποβληθεί αργότερα, θα καθορίσουν κατά πόσον η Ελλάδα θα λάβει νέα την νέα δόση του δανείου ύψους € 31,5 δις μέχρι το Σεπτέμβριο.
Η παραδοχή είναι ότι, αυτό το status quo, του μοντέλου αμοιβαίως εξασφαλισμένης καταστροφής θα συνεχίσει επ ‘αόριστον.  

Προκλητική “προστασία” για το κτήνος της Πάρου: Χτύπησαν και συνέλαβαν δημοσιογράφο για να μην τον φωτογραφίσει.ΒΙΝΤΕΟ

Είναι εξαιρετικά περίεργο ότι προσήχθη με full face μάσκα για να κρύβονται τα χαρακτηριστικά του.

Εάν βάλετε και όλη την φάμπρικα συγκάλυψης – φυγάδευσης που στήθηκε, προκαλούνται μεγάλες απορίες για το ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο άνθρωπος και ποιοί τον καλύπτουν.

ΤΟ "ΑΛΑΤΖΑ ΙΜΑΡΕΤ" ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..!!! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ...!!!

Να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και να δώσει το τζαμί Αλατζά Ιμαρέτ για προσευχή στις 19 Αυγούστου ζητούν από το δήμαρχο Θεσσαλονίκη Γιάννη Μπουτάρη οι μουσουλμάνοι.

Το αίτημα μεταφέρθηκε από τον Φερίτ Ισμαήλογλου μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Αν. Μακεδονίας και Θράκης ο οποίος ζήτησε να βρεθεί επειγόντως λύση για το θέμα του τζαμιού και του νεκροταφείου των μουσουλμάνων στην Θεσσαλονίκη.

Όταν ο πρόεδρος του Ισραήλ μας φανερώνει το μέλλον > Επιθυμώ ανωνυμία


Επιθυμώ ανωνυμία
Στην επίσκεψή του έδωσε και το νεοταξικό στίγμα μέσω τής συνέντευξής του στο MEGA.
Τάδε έφη Σίμον Πέρεζ για την ΝΤΠ:

Και ο Μπένι υπέρ της "παγκόσμιας διακυβέρνησης"!

Μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι μια συζήτηση με τον κ. Πέρες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης ιστορικής και πολιτικής του εμπειρίας.

Φρίκη! - Όταν οι "δημοκράτες" - κατά το ελληνικό ΥΠΕΞ - κρέμανε παιδιά...

Λίβυοι μισθοφόροι που διακρίνονται για την αγριότητά τους και ισλαμιστές αντάρτες κρέμασαν στην Δαμασκό ένα μικρό παιδί μιας οικογένειας Σιιτών αφού πρώτα σκότωσαν όλα τα μέλη της, αναφέρουν ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράκ, όπως δημοσιεύει το ιρακινό πρακτορείο FNA. Αυτοί οι δολοφόνοι μικρών παιδιών χθες σε επίσημη ανακοίνωσή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, χαρακτηρίστηκαν "δημοκράτες"! Ζητούμε συγγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας της α' σελίδας, αλλά αυτό που μετράει είναι το ντοκουμέντο, πιστεύουμε...

Καίγεται η νότια Κρήτη – Εμπρησμό βλέπει η Πυροσβεστική


Μια διαφορά μισής ώρας εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές που κατακαίνε από το απόγευμα...
της Δευτέρας την Ιεράπετρα.


Η φωτιά εξακολουθεί να καίει στο πέρασμά της καλλιεργήσιμες και χορτολιβαδικές εκτάσεις στις περιοχές Μύρτος, Γδόχια και Μουρνιές, ενώ οι φλόγες είχαν απειλήσει την περιοχή της Βιάννου και το πευκοδάσος του Συκολόγου, σύμφωνα με το Prismanews.gr.

Η πυρκαγιά στην περιοχή της Ιεράπετρας ξέσπασε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας και όλη τη νύχτα, οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να την περιορίσουν. Τις τοπικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βοηθούν και δυο καναντέρ μου έφτασαν από την Αθήνα. 

ΙΕΡΙΣΣΟ: Σύλληψη κατοίκου και απειλή νέων δραματικών επεισοδίων


Γύρω στις 9:00 το βράδυ, ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στο σπίτι του Δημήτρη Ιωάννου , κατοίκου Ιερισσού, τον συνέλαβε και τον μετέφερε στα κρατητήρια του Πολυγύρου για να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για συμμετοχή στα χθεσινά επεισόδια στο Χοντρό Δέντρο.
Ζητήθηκε από την αστυνομία να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο, όμως ο Εισαγγελέας Πολυγύρου δεν βρίσκεται πουθενά.

Ένα εφιαλτικά προφητικό κείμενο για το κοντινό μέλλον της Ελλάδας


«Καλείσθε όπως εντός 3ημέρου από σήμερον να εγκαταλείψετε την κατοικία σας…»

- Βάλτε μια υπογραφή εδώ σας παρακαλώ, λέει ευγενέστατα ο δικαστικός επιμελητής.

Τα μάτι του παραλήπτη, ξάγρυπνο και θολωμένο όλο το βράδυ, αλληθωρίζει, το χέρι του τραβάει από την κωλοτσέπη το περίστροφο και χωρίς λαλιά... «Φύγεεεεεε, ουρλιάζει, έξω από το σπίτι μου, τσακίσου» και πυροβολεί ταυτόχρονα στο πόδι τον (αναίτιο) λειτουργό!

Εκείνος, έντρομος κι αιμορραγώντας, σέρνεται σαν παλαβός για να γλυτώσει!

Όχι δεν είναι σίριαλ τρόμου, είναι μια θλιβερή........

όταν ο πρόεδρος του Ισραήλ μάς φανερώνει το μέλλον.


Επιθυμώ ανωνυμία.
Στην επίσκεψή του έδωσε και το νεοταξικό στίγμα μέσω τής συνέντευξής του στο MEGA.
Τάδε έφη Σίμον Πέρεζ για την ΝΤΠ:
1. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή είναι θετικό για το Ισραήλ (το είπε αβίαστα). Θα χρειαστεί μια μεταβατική περίοδος…
2. Όλες οι χώρες αλλάζουν γιατί ο κόσμος άλλαξε. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ είτε θα περάσει στην νέα εποχή, είτε θα μείνει πίσω και θα γίνει αληθινά φτωχός και 
ασήμαντος.
3. Οι κυβερνήσεις δεν ελέγχουν τις οικονομίες τους. Αντί για εθνική οικονομία έχουμε παγκόσμια οικονομία. Καμία χώρα δεν μπορεί να γλυτώσει από τις....

Ντοπέ οι δυο μεταλίστ στην κούρσα του αιώνα!


 
Ο Βασίλης Γαλούπης βγάζει στην φόρα τα άπλυτα των δυο εκ των τριών σπρίντερ που πήραν μετάλλιο στην περιβόητη κούρσα του αιώνα στα 100μ. χθες στο Λονδίνο!

Μια χαρά περάσανε όλοι χθες το βράδυ. Και οι πρωταγωνιστές και τα εκατομμύρια τηλεθεατές. Οι μόνοι, όμως, που θα έπρεπε να νιώθουν κάπως άβολα με τα άτομα που ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών στα 100 μ. είναι η ΔΟΕ και η ΙΑΑΦ. Η στοά των…