ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.) ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 - ΩΡΑ 16:00


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΠΟΛΕΜΑ!!!!

Έλληνα πολίτη,
η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (*ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ).

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και την τεχνολογία R.F.ID. (όπως τα διαβατήρια).

H Noρβηγία στο στόχαστρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Γιατί;



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Πριν ένα χρόνο περίπου και πιό συγκεκριμένα την Παρασκευή 22 Ιουλίου του 2011, σημειώνεται τρομερή έκρηξη στα κεντρικά γραφεία της κυβέρνησης, στο Όσλο, με αποτέλεσμα τον θάνατο επτά πολιτών και άλλων δεκαέξι τραυματισμένων. Η αστυνομία είπε ότι η θανατηφόρα έκρηξη, η οποία προξένησε σημαντικές υλικές ζημιές και έσπειρε το χάος στους δρόμους της πρωτεύουσας, προκλήθηκε από βόμβα σε αυτοκίνητο.

Γουρούνια βεβήλωσαν και το ΑΓΑΛΜΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 1940.

Θεσσαλονίκη τώρα: Τάγματα εφόδου ακροαριστερών φασισταριών βεβήλωσαν το μνημείο για τις Ηπειρώτισσες γυναίκες, που προσέφεραν τα μέγιστα στον αντιφασιστικό αγώνα του 1940. Δείτε τις φωτογραφίες από τα "έργα και τις ημέρες" των ανθρωπόμορφων χιμπατζήδων, που βεβηλώνουν τα πάντα..

Συντριπτικά περισσότεροι Έλληνες βλέπουν Σουλεϊμάν παρά υπογράφουν εναντίον του!

Πριν λίγο είδα ότι υπογράψανε (ΕΔΩ) 7068 άτομα.

Μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι τελικά…

…συντριπτικά περισσότεροι Έλληνες βλέπουν Σουλεϊμάν παρά υπογράφουν εναντίον του!

Έγδυσε 12χρονο γιατί ενοχλήθηκε από τη θέα της ελληνικής σημαίας !


Ενοχλημένος από τη θέα της ελληνικής σημαίας και του Σπαρτιάτη βασιλιά Λεωνίδα στην μπλούζα ενός ανήλικου αγοριού, ένας 35χρονος αντιεξουσιαστής, εξανάγκασε ένα 12χρονο παιδί να γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία μαζί με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ... "ΡΕΓΓΑΣ" Ο ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΔΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΡΕΓΓΑΣ 35 ΕΤΩΝ -Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ- ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4

ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΓΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ...!!!

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΚΟΥΕΙ...;;;  ΜΩΡΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ....;;;

Όπως μας κατήγγειλε ξενοδοχοϋπάλληλος από την περιοχή του κέντρου και σύμφωνα με την μαρτυρια του ίδιου του τουρίστα,3 άτομα,κατά πάσα πιθανότητα του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν και τον χτύπησαν,ενώ του έσκισαν αρχικά την μπλούζα.Από την επίθεση τον έσωσαν ηλικιωμένοι περαστικοί που τον άκουσαν να φωνάζει στα Ισπανικά.

Τότε οι 3 θρασύδειλοι τύποι που δεν είχαν πειστεί ακόμα

Ο Χρήσιμος Ηλίθιος και ο Ανυπόμονος της Μέσης Ανατολής

Του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη*

H κατάσταση στην Μέση Ανατολή είναι καζάνι που βράζει και δεν ξέρεις πότε και που θα σκάσει. Από τη μια ο εμφύλιος της Συρίας που μαίνεται ανηλεώς και από την άλλη η κατάσταση με το Ιράν και την αδημονία του Ισραήλ να επιτεθεί προληπτικά στις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, με την συνδρομή η και συμμετοχή των Αμερικανών, για να το αποτρέψει να κατασκευάσει ατομικά όπλα. Έτσι τα δύο ερωτήματα που πλανώνται πάνω από την Μέση Ανατολή είναι. Πότε θα πέσει ο Άσσαντ και με ποιο τρόπο και πότε θα εκδηλωθεί στρατιωτική

Έξω οι άνεργοι από τη χώρα... Να ζήσουμε με τους λαθρομετανάστες!


Image
Ζούμε σε μια «αριστερή» χώρα, της κακιάς ώρας, όπου το υπουργείο Οικονομίας έχει κορβανά μόνο για τους κομματικούς στρατούς-ψηφοφόρων κυνηγώντας ό,τι λέγεται ιδιωτική πρωτοβουλία, το υπουργείο Ανάπτυξης τρέμει να κάνει ανάπτυξη με ιδιώτες, το υπουργείο Περιβάλλοντος ανταγωνίζεται τους Δήμους στους διωγμούς μόνο των ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά, ταυτόχρονα, όλοι υπόσχονται να λύσουν το ογκώδες πρόβλημα της ανεργίας.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ : ΑΙΤΙΑ ΜΗΔΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ - ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Με μία σειρά άρθρων,θα αναφερθώ σε ορισμένα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν κυρίως σε μάχες τις αρχαιότητας,παράξενα τις περισσότερες φορές,τα οποία αναφέρονται από τους ιστορικούς,άλλα ουδέποτε διδάσκονται στα σχολεία.
Αυτό άραγε οφείλεται ή ότι τα θεωρούν αμελητέα ή στην μη δυνατότητα εξηγήσεων από τους διδασκάλους,οι οποίοι σίγουρα θα δεχθούν τις απορίες των μαθητών ή σε κάποιους στους οποίους δεν συμφέρει να γίνουν γνωστά ?

ΠΡΟΣΟΧΗ!




ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

του Βλάση Γωγούση


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, δείτε το, ακούστε το και....προβληματισθείτε!

Τρεις φορές προσπάθησα χθες να το αναρτήσω στhν ηλεκτρονική σελίδα μου και αυτοστιγμεί κάποιοι “χάκερς” μου το εξαφάνιζαν, γεγονός που σημαίνει ότι ( αν αληθεύει η προσφορά του δισεκατομμυριούχου συμπατριώτη μας ), θα καταστραφούν δεκάδες λαμόγια-γράφε απατεώνες και εγκληματίες - της πολιτικής μαφίας.

Κρεμάστε τους ψηλά


Οι αδιαντροποι πολιτικοι ηγετες της τρικυβερνησης περιφερονται ποτε εδω και ποτε εκει και διαλαλουν τις μεγαλες επιτυχιες τους,πρωτος και καλυτερος ο απο παληα αποτυχημενος αρχηγος της Πολαν και μετα αποχωρησας απο την ΝΔ Σαμαρας,ενς πολιτικος που δεν καταφερε τιποτα στην ζωη του και τελικα εμεις σαν ηλιθιος λαος τον εκλεξαμε και πρωθυπουργο....τι τι παραξενο, το ιδιο ειχαμε κανει και το 2009 με τον φιλο και συμμαθητη του,τον κωπηλατη της βλακειας Γαπ.

Τροπολογία-Βόμβα: Θα φορολογούμαστε με βάση τον τρόπο ζωής μας!




«Τροπολογία-βόμβα» για τον έλεγχο του πραγματικού εισοδήματος των φορολογουμένων κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, η οποία επεκτείνει τις έμμεσες τεχνικές φορολογικού ελέγχου, οι οποίες ήδη εφαρμόζονται στους επιτηδευματίες, σε όλες τις κατηγορίες φορολογουμένων (μισθωτοί, αγρότες, συνταξιούχοι κ.α.).

Σε γεωστρατηγική ομηρεία περνά η Ελλάδα: Επισπεύδεται η παράδοση των F-35 της ΤΗΚ

Σε κατάσταση γεωστρατηγικής ομηρείας κινδυνεύει να περιέλθει η χώρα, καθώς η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ) υλοποιεί με ταχύτατο ρυθμό το πρόγραμμα του stealth μαχητικού F-35 MUT, ένα όπλο για το οποίο η Ελλάδα, ούτε έχει, ούτε πρόκειται να αποκτήσει τα επόμενα χρόνια, λόγω τρόϊκας, κάποιο ολοκληρωμένο σύστημα αντιμετώπισής του, είτε αεροσκάφος, είτε Α/Α όπλο (σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο για τον πρόταση που έχουν καταθέσει οι Ρώσοι για την αντιμετώπιση του αεροσκάφους και ακόμα ... περιμένουν απάντηση στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί).