ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αποκάλυψη Γιούνκερ: Κάποιοι ήθελαν κρυφά να εκδιώξουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη


Αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας στο άμεσο μέλλον και επικριτικός για την στάση της Τρόικα απέναντι στη χώρα μας παρουσιάστηκε στην ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Λένω πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, αλλά εγώ νιώθω πως η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούνκερ και συνέχισε:

ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ GBU-57B ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ Μυστική ενημέρωση ΗΠΑ προς Ισραήλ για τα αποτελέσματα

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν πρόσφατα την ισραηλινή κυβένρηση για τα αποτελέσματα των δοκιμών που πραγματοποίησαν με ειδικά όπλα για να καταστρέφουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου τα αποτελέσματα των δοκιμών –που είχαν πραγματοποιηθεί το 2012 και συμπεριλάμβαναν τη μεγάλη βόμβα GBU-57B Massive Ordnance Penetrator (MOP) - τα έδωσε η αμερικανική κυβέρνηση στην ισραηλινή  λέγοντας πως αυτά ήταν απόλυτα επιτυχή.

Το ΝΑΤΟ παραδέχεται ότι το 70% των Σύρων υποστηρίζουν τον Άσαντ

ΛΟΝΔΙΝΟ - Μετά από δύο χρόνια εμφυλίου πολέμου, η στήριξη στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσαντ φέρεται να έχει αυξηθεί απότομα.

Το ΝΑΤΟ μελετήσε τα δεδομένα που μιλούν για μια απότομη αύξηση στην υποστήριξη του
Άσαντ. Τα δεδομένα, που καταρτίζονται από ακτιβιστές και οργανώσεις υπό δυτική αιγίδα,
έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Σύρων ανησύχησαν από την ανάληψη της ηγεσίας της Αλ Κάιντα στην
εξέγερση των Σουνιτών και προτιμά να επιστρέψει στον Άσαντ, αναφέρει η Middle East Newsline

''Πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ είναι κρυμμένα στην Ολλανδία''

Περισσότερα από 22 αμερικανικά, πυρηνικά όπλα είναι αποθηκευμένα στην Ολλανδία, όπως αποκάλυψε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Ρούουντ Λούμπερς.
 
Μιλώντας για ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic, ο Λούμπερς είπε ότι τα όπλα βρίσκονται κάτω από το έδαφος, σε «ισχυρά δωμάτια» στην αεροπορική βάση Volkel, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι εν έτει 2013, θα υπήρχαν ακόμη στη χώρα του.
 

Έκτακτο: "ΕΔΙΩΞΑΝ" GAZPROM-SINTEZ! Φιάσκο μεγατόνων σε ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ - Δίνουν στον δορυφόρο της Άγκυρας την ΔΕΣΦΑ;


Σε φιάσκο μεγατόνων εξελίσσεται η υπόθεση της αποκρατικοποίησης ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ με τα φαβορί Gazprom και Sintez να μην καταθέτoυν δεσμευτικές προσφορές και να αποσύρονται από τον διαγωνισμό!
Μόνο οι  τουρκόφωνοι Αζέροι της εταιρείας SOCAR έμεινε για την ΔΕΣΦΑ και η κοινοπραξία Βαρδικογιάννη-Μυτηληναίου για την ΔΕΠΑ.

Ένα special βιντεάκι με τα Γεράκια του Αιγαίου, έτσι για να ξεχάσουμε για λίγο τους μελλοθάνατους μπάσταρδους.

HELLENIC AIR FORCE - 341 Μοίρα Παντός Καιρύ (HD)

"Αν δεν παίρναμε μέτρα θα γινόμασταν Συρία" Δήλωσαν, με τα χέρια τους μόνιμα βαμμένα με αίμα Ελλήνων.


Πριν λίγους μήνες μας έλεγαν ότι "αν δεν παίρναμε μέτρα θα γινόμασταν Αργεντινή" , Αργεντινή γίναμε, μετά μας έλεγαν " αν δεν πάρουμε μέτρα θα γίνουμε Βουλγαρία", Βουλγαρία γίναμε, τώρα μας λένε "αν δεν παίρναμε μέτρα θα γινόμασταν Συρία"! Να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι και το σχέδιό τους, δεν θα σταματήσουν αν δεν σφάξουν και τον τελευταίο Έλληνα, δεν είναι μόνο προδότες,είναι  αιμοβόροι προδότες, το μεγάλο πάθος τους είναι το αίμα όσο παράξενο κι αν σας ακούγετε.

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

forca
ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΟΥΒΛΙΟ ΙΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

BLOOMBERG «Καμία άλλη χώρα δεν έχει γνωρίσει τ έτοια καταστροφή σε καιρό ειρήνης. Οι Έλλη νες οι πιο ευέλικτοι εργαζόμενοι της Ευρώ πης»

ΤΟ BLOOMBERG. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ BLOOMBERG. ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.
bloomberg-section.jpg
Time to Bet on a Greekovery?
Jun 7, 2013
This may not seem like the best time to invest in Greece. The economy has shrunk by more than one-fifth since 2008 and, if private forecasters surveyed by Bloomberg are correct, will see a cumulative decline of 25 percent over seven years — a catastrophe no rich country has experienced in peacetime since the Great Depression.

ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ! Στριπ-τιζ NSA και για υποκλοπές στην Ελλάδα: Αποκαλύφθηκε το "βαθύ λαρύγγι"! (vid)


Η Guardian δημοσιεύει το όνομα και την φωτογραφία ενός 29χρονου τεχνικού, Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην εργαζόμενου στη CIA ως την πηγή για τις διαρροές, σχετικά με τις υποκλοπές τηλεφώνων κα διαδικτυακών επαφών στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, από την NSA! \
Μάλιστα πηγές από την εφημερίδα αναφέρουν ότι έχουν στην διάθεσή τους τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες υποκλοπές από την NSA και η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις!

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών | Κεφάλαιο 1


 
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών.

Στον αριθμό των τελευταίων αυτών πρέπει να προσθέσουμε και τις ονομαζόμενες "γυναίκες του κόσμου" που μιμούνται με τη θέλησή τους τις ακολασίες τους και τις ηδυπάθειές τους.



Το σύνθημά μας είναι: Η ισχύς και η υποκρισία. Εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ Το διαβάσαμε από το: ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!!
Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου

Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της....
θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι