ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Άρθρο – κόλαφος επιφανούς Αμερικανού για την Ουκρανία, γκρεμίζει την προπαγάνδα!

Η ΑΛΛΗ -ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ- ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η μονόφθαλμη εκδοχή των γεγονότων στην Ουκρανία, που από μηνός μεταδίδεται από τα συστημικά μονοπώλια «ενημέρωσης» στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα το απρόοπτο της Δευτέρας στη ΝΕΡΙΤ, όπου η αφήγηση έκτακτου απεσταλμένου της στην Κριμαία προκάλεσε τηλεφωνική έκρηξη αγανάκτησης του παροπλισμένου ανταποκριτή της στην Μόσχα,κ.Λιάτσου, επιβάλλει, για την αποκατάσταση κάποιας ισορροπίας, την εισαγωγή μιας άλλης αφήγησης, επίσης αμερικανικής προελεύσεως μεν, αλλά όχι συνάδουσας με την υποκλινόμενη στο Κίεβο Βενιζέλεια διπλωματία.
Προσφέρεται γι’ αυτή την αποστολή το κατωτέρω άρθρο της 3-3-2014 του Αμερικανού συντηρητικού, άλλοτε υπουργού Οικονομικών, αρχισυντάκτη
της Γουώλ Στρήτ Τζέρναλ, αρθρογράφου οικονομικών φύλλων και συγγραφέα Πωλ Γκρέκ Ρόμπερτς (σε μετάφραση Μ.Σ.):

Αποκατάσταση καταγμάτων με βίδες από μετάξι

Μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα της ορθοπεδικής χειρουργικής πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στις ΗΠΑ, οι οποίοι κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν χειρουργικές βίδες και δίσκους από ένα υλικό που λέγεται ιατρικό μετάξι!

Οι χειρουργικές βίδες από μετάξι ανοίγουν το δρόμο για επανάσταση στην ορθοπεδική χειρουργική, καθώς χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία για την αποκατάσταση καταγμάτων οστών σε πειραματόζωα.

Η επίσκεψη του Γερμανού προέδρου ήταν μόνο για Γερμανούς φωτορεπόρτερ

Αναρωτιόμαστε αν την επόμενη φορά θα πρέπει να απευθυνθούμε απευθείας στην οποιαδήποτε αντίστοιχη Πρεσβεία, εφόσον η χώρα που έχει σήμερα την Προεδρία της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης αποδεικνύεται ότι δεν είναι αρμόδια ή δεν μεριμνά για την έκδοση των απαραίτητων διαπιστευτηρίων για τη φωτοειδησεογραφική κάλυψη των επίσημων εκδηλώσεων κατά την επίσκεψη οιουδήποτε ξένου αξιωματούχου
 
Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το ΔΣ της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, για τον τοις πράγμασι αποκλεισμό ή/και δυσχερή θέση στην οποία βρέθηκαν Ελληνες επαγγελματίες φωτορεπόρτερ, κατά την κάλυψη της επίσημης επίσκεψης του Γερμανού Προέδρου στη χώρα μας.

«Κρύος ιδρώτας» «έλουσε» το ΠΑΣΟΚ από την απόφαση του ανακριτή για Μ. Καρχιμάκη!

Με κυρίαρχο θέμα την υπόθεση του Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την απειλή να προφυλακιστεί, συνεδριάζει αυτή την ώρα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. 
 
Η απόφαση του ανακριτή να επιβάλει στον πρώην γραμματέα του κόμματος την εγγύηση του ενός εκατ. ευρώ για να μην προφυλακιστεί, έπεσε σαν «βόμβα» στην Χαριλάου Τρικούπη.