ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Εξοντώνουν την Ελληνική Φυλή με φόρους στα … παιδιά – 7,5 εκατ. οι Έλληνες το 2050!

H τρόϊκα πέρα από όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στη χώρα, τώρα κτυπά “στην καρδιά” και το ελληνικό Έθνος, οδηγώντας το σε πληθυσμιακή συρρίκνωση μέσω της φορολόγησης των παιδιών που θα κάνει η κάθε οικογέναια. Οταν σε όλες τις χώρες του κόσμου που αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα, υπάρχουn πρόσθετα κίνητρα και φοροαπαλλαγές για να τεκνοποιούν

Εξόντωση δίχως τέλος!! Ύπουλα χαράτσια μέχρι 40% για μικρομεσαίους!!


Χαράτσια-σοκ που θα φτάνουν στο 40,3% των συνολικών δηλούμενων εισοδημάτων αναμένεται να προκύψουν για περίπου 500.000 αυτοαπασχολούμενους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Με τις νέες ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται ότι για όλες τις ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις, τις ατομικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τους

Σήμα κινδύνου των αστυνομικών για τα κρατητήρια



”Βόμβα” που απειλεί την κοινωνία, τον Έλληνα αστυνομικό και τον κρατούμενο,
χαρακτήρισε το ζήτημα ο πρόεδρος της Ένωσης, Γρ. Γερακαράκος. Έκανε λόγο για ”κρατητήρια- σταύλους” και είπε πως η χωρητικότητα των κρατητηρίων στην Αττική έχει κορεστεί και ότι ο αριθμός των κρατουμένων είναι τριπλάσιος από τον προβλεπόμενο.

Δήλωσε πως
”τα πράγματα είναι τραγικά”, πλέον, και ζήτησε την παρέμβαση της Πολιτείας

«Στρατηγείο» στην Αδριανούπολη εγκαθιστά η Τουρκία


Η προκλητική συμπεριφορά και του νέου Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή έμεινε αναπάντητη. Και αφού δεν υπερασπίζουμε ούτε την αξιοπρέπειά μας, με περισσή θρασύτητα συνεχίζουν την τουρκοποίηση της Θράκης 

Γράφει ο Μακεδών 


Η συμπεριφορά και του νέου Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, έμεινε αναπάντητη. Διότι

Οδηγούν τη χώρα σε αφοπλισμό > Η ανατριχιαστική πρόταση των Ευρωπαίων για τις ΕΔ

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ - Τα όσα γράφουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών περί “κατάργησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας” στην Ελλάδα, για να “μειωθούν περαιτέρω οι αμυντικές δαπάνες” είναι ανατριχιαστικά. Κι αυτό γιατί επιβεβαιώνουν τους πλέον καχύποπτους που από την αρχή της κρίσης το 2009 έλεγαν ότι μεταξύ άλλων οι δανειστές θα

Απίστευτο: Οι Τούρκοι «στήνουν» πυρηνικό σταθμό δίπλα στην Ελλάδα!

Οι τούρκοι σχεδιάζουν να κατασκευάσουν πυρηνικό σταθμό σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνοτουρκικά σύνορα! Οι γείτονες μας έχουν στόχο να διαθέτουν 3 πυρηνικούς....σταθμούς μέχρι το 2023. Οι θέσεις των 2 σταθμών έχουν ήδη καθοριστεί. Ο πρώτος ήδη κατασκευάζεται από τους Ρώσους στην περιοχή Άκκουγιου της Νότιας Τουρκίας . Ο δεύτερος θα χτιστεί στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας στη Σινόπι.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Zaman, o τρίτος πυρηνικός σταθμός...

Σεραφείμ σε Σαμαρά: Ανακηρύξτε την ΑΟΖ και εντατικοποιήστε τα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης

              Επιστολή - παρέμβαση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στον Αντώνη Σαμαρά. Τι του λέει για τους παράνομους μετανάστες
Να ανακηρύξει την ελληνική ΑΟΖ και να εντατικοποιήσει τα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης ζητά από τον πρωθυπουργό ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Αρχικά στην επιστολή του ο μητροπολίτης εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμφωνία μεταξύ της ΤΡΕΝΟΣΕ, της Cosco και της Hewlett-Packard.

Στη συνέχεια υποδεικνύει στον πρωθυπουργό να τα βρει με τους Ρώσους, δίνοντάς τους μάλσιτα τα ναυπηγεία στο Νεώριο της Σύρου, ενώ παράλληλα τον συγχαίρει για την απόφαση της Ελλάδας να στηρίξει την ανάδειξη της Παλαιστίνης σε κράτος – παρατηρητή του ΟΗΕ.

Μετά αναφερόμενος στην ελληνική ΑΟΖ, τον καλεί να την ανακηρύξει και να εντατικοποιηθούν τα μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης ώστε να γραφτεί το όνομά του με χρυσά γράμματα στη συνείδηση των Ελλήνων.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Μητροπολίτη Σεραφείμ προς τον πρωθυπουργό έχει ως εξής:

ΣΟΚ: Θερίζει το Αids στην Κρήτη

Σημαντική αύξηση παρουσίασαν τα κρούσματα AIDS στην Περιφέρεια Κρήτης, μέσα σε δύο μόλις χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.
                            

Από την πλευρά του ο γραμματέας της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης και μέλη του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «Αριάδνη», επισκέφθηκαν τα ενημερωτικά περίπτερα στις πλατείες Ελευθερίας και Δασκαλογιάννη του Ηρακλείου, όπου γινόταν διανομή ενημερωτικού υλικού, στο πλαίσιο εκστρατείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κατά του AIDS σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ, άλλες οργανώσεις και δήμους.

Όπως τόνισε ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης, τα κρούσματα της ασθένειας τα δύο τελευταία χρόνια στην Κρήτη, αυξήθηκαν κατά........

Το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ;


                         
Η υπόθεση με την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ παίρνει νέα τροπή, με την δικογραφία η οποία έφτασε στη Βουλή και επίσημες καταθέσεις να εμπλέκουν την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής με τίτλο «το ΣΔΟΕ μπλέκει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ»,αλλά και το Πρώτο Θέμα, επίσημη κατάθεση αναφέρει ότι η μυστηριώδης γυναίκα με τα 500 εκατομμύρια είναι η κυρία Παπανδρέου.
Η αναφορά αυτή γίνεται σε κατάθεση που έδωσε ο Στέλιος Στασινόπουλος επικεφαλής του ΣΔΟΕ..........

Αύξηση έως και 50% το 2012 στα κρούσματα του AIDS στην Ελλάδα


Ανησυχητική αύξηση των νέων κρουσμάτων του ιού του Aids διαπιστώνουν για το 2012 οι επιστήμονες, καθώς τα κρούσματα ξεπέρασαν κατά πολύ τα ετήσια περιστατικά του ιού τα οποία καταγράφονται εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις Μονάδες Λοιμώξεων προκύπτει ότι ο αριθμός νέων HIV λοιμώξεων στο τέλος του 2012 θα υπερβεί τις 1250, γεγονός που σημαίνει αύξηση μεγαλύτερη από 50% συγκριτικά με το 2011!

Η μεγάλη αύξηση αφορά κυρίως στους.....

Iδού οι πραγματικοί τρομοκράτες, οι δολοφόνοι 34 παιδιών στο Ρομπόσκι του Κουρδιστάν...



Τριάντα τέσσερα παιδία δολοφονήθηκαν και ο Ερντογάν συνεχίζει να καλύπτει τους δολοφόνους, γιατί είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός

 Στις 28 Δεκεμβρίου 2011 τουρκικά αεροσκάφη F-16 με αλλεπάλληλες βυθίσεις επιτέθηκαν και βομβάρδισαν καραβάνι Κούρδων λαθρεμπόρων στο χωριό Ρομπόσκι, κοντά στα σύνορα με το Νότιο Κουρδιστάν (Β. Ιράκ), σκοτώνοντας 34 νέους,η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κάτω των είκοσι, με τον μικρότερο 13 ετών.

Από την επίθεση γλύτωσε μόνο....

Πώς να πίνεις όλο το βράδυ παραμένοντας «νηφάλιος»


Πώς να πίνεις όλο το βράδυ παραμένοντας «νηφάλιος»


Συμβουλές για μια ιδανική βραδιά χωρίς… παρενέργειες
Ας το παραδεχτούμε. Μια μπαρότσαρκα μέχρι τελικής πτώσεως είναι καλή για την ψυχή. Μια ανέμελη βραδιά με την παρέα, υπό τους ήχους καλής μουσικής και άφθονου ποτού, μπορεί να σε ανανεώσει ριζικά.
Πώς όμως επιβιώνεις σε μια νύχτα κραιπάλης, χωρίς να σέρνεσαι τελικά στα πατώματα; Και πώς πας την επομένη το πρωί στη δουλειά σου χωρίς να υποβαστάζεσαι από γνωστούς και φίλους;
1ος Κανόνας – Ξεκίνα χαλαρά
Μιας και το στομάχι σου δεν είναι ακόμα γεμάτο....

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ!

15Την ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει, ένας μικρός στρατός αστυνομικών συνεχίζει να φρουρεί δεκάδες πρώην υπουργούς και βουλευτές.

Στη λίστα με τα πρόσωπα αυτά την οποία φέρνουν στο φως τα Παραπολιτικά, περιλαμβάνονται πρόσωπα που στη συντριπτική τους πλειονότητα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Παπουτσής, που διαθέτει δέκα αστυνομικούς, όσους και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, το κόμμα του οποίου δεν εκπροσωπείται στην παρούσα Βουλή.

Αίσθηση προκαλεί επίσης ο αριθμός των....

Η ΠΟΕ- ΟΤΑ έξω από το Mega


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Τηλεοπτικού Σταθμού Mega Channel. Οι εργαζόμενοι στην...
Τοπική Αυτοδιοίκηση προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση για να εκφράσουν -όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους- την έντονη διαμαρτυρία τους «στις αθλιότητες των δημοσιογράφων της εκπομπής Mega Σαββατοκύριακο, Ι. Χασαπόπουλο και Μ. Αναγνωστάκη. Πρέπει να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε κάθε παπαγαλάκι των μεγάλων εκδοτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων που προσπαθεί να συκοφαντήσει το δίκαιο και έντιμο αγώνα μας ενάντια στη διαθεσιμότητα-απόλυση εργαζομένων, αλλά και την προστασία του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Σύμφωνα με την ΠΟΕ – ΟΤΑ «οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι στην εκπομπή τους το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ειδικότερα ο Μ. Αναγνωστάκης προκειμένου να τους συκοφαντήσει είπε, πως έδωσε 10 ευρώ γρηγορόσημο για να μαζέψουν τα σκουπίδια του».

Το Κράτος θα παρακολουθεί τις συναλλαγές των πολιτών με... ένα αριθμό!!!



Ο “Μεγάλος Αδελφός” είναι εδώ - Ο μοναδικός αριθμός που θα δοθεί σε κάθε πολίτη, θα παρέχει άμεση ενημέρωση στις Υπηρεσίες, για τα πάντα....
Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων με το κράτος προωθεί η κυβέρνηση.  Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, οι καταθέσεις των πολιτών σε διαφορετικές τράπεζες θα παρακολουθούνται κεντρικά, όλοι οι πολίτες θα χρειάζονται ειδικό αριθμό μητρώου για να παίρνουν τη σύνταξη τους ή οποιοδήποτε βοήθημα από το κράτος.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:


Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.

Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτ
ών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.

Άρθρο: 27 Παράγραφος 2 .
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
σε διεθνή όργανα.

Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών γίνεται περιορισμός της.....
εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 3.
Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή
μέλη της κυβέρνησης.

Κάντε το κάδρο να το χαίρεστε: Ακόμα και οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ θεωρούσαν “αυτοκτονία” το μνημόνιο! (το έγγραφο – ντοκουμέντο)


Βαρύ πυρ των Ρώσων κατά ΝΑΤΟ και ΕΕ από το Βελιγράδι

"Πρέπει να υψώσετε το ανάστημά σας,.., η Ρωσία, ο Πούτιν είναι μαζί σας, θα συνεργαστούμε. Χρειαζόμαστε μια ισχυρή Σερβία." > Σερβία - Ρωσία - Ορθοδοξία: Πάνω στο τρίπτυχο αυτό, σάρκα και οστά λαμβάνει η πολλά υποσχόμενη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία μεταξύ Μόσχας και Βελιγραδίου, η οποία φαίνεται ότι θέτει τις βάσεις για μια στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα..δείτε τι μήνυμα έστειλε ο Ρουπακιώτης στον Ντερτιλή για την κηδεία του ΗΡΩΑ γιου του.


Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του γιού του Νικόλαου Ντερτιλή, τελευταίου κρατούμενου εκ των πρωταιτίων της χούντας, ενημέρωσε αμέσως τον αναπληρωτή διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού ότι εάν ο πρώην στρατηγός ζητήσει άδεια για να μεταβεί στην κηδεία του παιδιού του που θα γίνει σήμερα, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, να του δοθεί και μάλιστα η μεταγωγή του να γίνει χωρίς χειροπέδες, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός των φυλακών προβλέπει το αντίθετο. Απλά του ανέφερε ότι θα έχει μία διακριτική συνοδεία.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ.... ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ‼!


BLAXASEX
Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η Ελληνική αγορά χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την στήριξή μας. Και πραγματικά είναι πολύς ο κόσμος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών και όσων δουλεύουν σε εργοστάσια με Ελληνικά προϊόντα. Τι γίνεται όμως σε κάποιες περιπτώσεις σαν αυτή του γάλατος αλλά και του γιαουρτιού ή κάποιων τυριών που έχουν εργοστάσια στην Ελλάδα αλλά τα προϊόντα τους είναι ... εισαγόμενα;

Στα Ελληνικά νερά ψάρευε…Τουρκική ακταιωρός !



Επίδειξη δύναμης έκανε χθες τα ξημερώματα η κορβέτα "Καράμπουρουν 1201", που παρενόχλησε το "Μιχάλης Κ" και άλλα αλιευτικά σκάφη βορείως των Οινουσσών, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.





Η εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Κομοτηνή και η ανύπαρκτη ΕΥΠ

















Είναι γνωστή η εξέγερση που επιχείρησαν οι λαθρομετανάστες πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κομοτηνής. Μάλιστα, σχολιάστηκε ευρύτατα και υπήρξαν και πολιτικές τοποθετήσεις μέσα στην Βουλή.

Bελόπουλος: Έρχεται λίστα με πολιτικούς με ναρκωτικά και ομοφυλοφιλικές σχέσεις


Λέει πως τo ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι γιατί...
 Τις επόμενες εβδομάδες θα σκάσει σαν βόμβα. Αυτό είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος και εξήγησε το γιατί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου και πρωην βουλευτή....

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Ύπουλα χαράτσια μέχρι 40% για μικρομεσαίους!


Χαράτσια-σοκ που θα φτάνουν στο 40,3% των συνολικών δηλούμενων εισοδημάτων αναμένεται να προκύψουν για περίπου 500.000 αυτοαπασχολούμενους επιτηδευματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.
Με τις νέες ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών προβλέπεται ότι για όλες τις ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις, τις ατομικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και τους ελεύθερους επαγγελματίες καταργούνται το βασικό αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ και τα πρόσθετα αφορολόγητα για προστατευόμενα τέκνα.

Η Μέρκελ βραβεύτηκε από την εβραϊκή κοινότητα

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έλαβε το βραβείο που ονομάζεται Heinz Galinski. Η τελετή έλαβε χώρα στο Βερολίνο. Ο Galinski ήταν επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία και από το 1989 το βραβείο «Heinz Galinski» απονέμεται σε άτομα που προωθούν την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ της εβραϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των

Νέο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ: Εκπαιδευτικός αργόμισθος επί δεκαετίες στο δημόσιο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πετράκος...!!


ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ BEST TV...


Κυριολεκτικά σάλος έχει δημιουργηθεί απο χθές το βράδυ στην Πελοπόννησο μετά τις καταγγελίες του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Best για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Θανάση Πετράκο.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Νίκος Μπελόγιαννης ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων σε μία ασυνήθιστη για τον ίδο έκρηξη κατηγόρησε τον βουλευτή για χρόνια αργομισθία εις βάρος του δημοσίου.

"ΡΟΥΚΕΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ...!!! ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ...!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Ελαιοπαραγωγοί έδιωξαν Αλβανούς εργάτες από τα κτήματά τους... Μετά το Σαλί Μπερίσα, που ανασκεύασε, λάδι στη φωτιά ρίχνουν και οι Αλβανοτσάμηδες... 

 Άμεση ήταν η αντίδραση των Πρεβεζιάνων στην αλβανική προκλητικότητα να χαρακτηριστεί ως έδαφος της Αλβανίας η Πρέβεζα.

Ελαιοπαραγωγοί της περιοχής έδιωξαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, Αλβανούς εργάτες από τα