ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.... Ποιος πηρε την αποφαση να αποκλεισει την Βούλα ...


Κυκλοφορεί στην ακριβή Φιλοθέη με αέρα λεβεντόμαγκα. Κοινό μυστικό είναι ότι αποτελεί ένα από τα "χέρια" της Γιάννας Αγγελοπούλου. Η ΕΟΕ του έχει δώσει μάλιστα όπως μας πληροφορούν το τελευταίο μοντέλο της BMWX6 για να κόβει βόλτες. Τζάμπα μάγκας κι αυτός. Από αυτούς που έχουμε μπόλικους στη χώρα. Είναι ο άνθρωπος όπως λένε πληροφορίες που πήρε την απόφαση πιεζόμενος από τα πιόνια της συγκυβέρνησης και από τα ξένα κέντρα αποφάσεων, να ....αποκλείσει την Βούλα Παπαχρήσου από την Ολυμπιάδα. Golden boy του κολλεγγίου. Κολλητός εκδοτών δεξιών φυλλάδων και παραφυλλάδων που πουλάνε δήθεν αντιπολίτευση.

Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από τον Ιούνιο του 2000, ήταν Εντεταλμένος Σύμβουλος........

Κόλαφος η ανακοίνωση του Α/ΓΕΣ για την παραίτηση


Μπορεί να είναι μόνο πέντε γραμμές, κυριολεκτικά και μεταφορικά, τα λόγια που χρησιμοποιεί ο παραιτηθείς αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) είναι πολύ σκληρά και αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος που οι άτσαλοι χειρισμοί δημιούργησαν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:


Τουρκική φρεγάτα προκαλεί στο Αιγαίο. Τη "στοχοποίησαν" δύο Mirage 2000


Τουρκική φρεγάτα προκαλεί στο Αιγαίο. Τη `στοχοποίησαν` δύο Mirage 2000

Τουρκική πρόκληση με φρεγάτα που πέρασε από τις Κυκλάδες άνευ λόγου και αιτίας. Άλλη μία δήθεν αβλαβή διέλευση σε μια ημέρα που οι Ελληνικές ΕΔ βρίσκονται σε αναταραχή. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι πήραν την απάντησή τους.

Σοκ από το Ισραήλ:Ο Νετανιάχου υποβαθμίζει τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ - ΦΑΤΕ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!


Σχόλιο του blog:   Εμείς εδώ και χρόνια σας έχουμε γραμμένους στα αρ@@@δια μας.

 Σοκ από το Ισραήλ:Ο Νετανιάχου υποβαθμίζει τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Στο Ισραήλ, προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στην Τουρκία, πως η βελτίωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, είναι "συμπτωματική" και οχι "στρατηγική".
Αυτό φαίνεται απο τις δηλώσεις του Βενιάμιν Νετανγιάχου στους Τούρκους δημοσιογράφους

Ξέρετε πόσο στοιχίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα?...Πρώτα καθίστε κάπου μην πέσετε και μετά διαβάστε το άρθρο...
Θα ήθελα να κάνω αναφορά για μια παράμετρο της λαθρομετανάστευσης για την οποία ελάχιστα έχουν ακουστεί. Πρόκειται γι'αυτήν του οικονομικού κόστους της λαθρομετανάστευσης. Πιο συγκεκριμένα:..
 

Μείναμε με το ένστικτο της επιβίωσης, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...Η χώρα κατρακυλά καθημερινά από το κακό στο χειρότερο. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί επιδεικνύουν μοναδική (ίσως και παγκόσμια) αδιαφορία για την κατάρρευση της κοινωνίας. Μοναδικό μέλημα αυτών των ανθυπο-κυβερνώντων είναι η εξυπηρέτηση του χρέους που οι ίδιοι δημιούργησαν και που οι ίδιοι πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισαν και νομοθέτησαν για την μη διερεύνησή του…

ΣΟΚ: Το 29% των Ελλήνων δεν έχει να φάει!Συγκλονιστικά στοιχεία

Σε δεινή οικονομική θέση ένας στους τρεις Έλληνες σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε και στην Ελλάδα η Διεθνής Συνομοσπονδία Συνδικάτων....Να γελάς ή να κλαις;;; Δηλώσεις Κούβελου για την Βούλα Παπαχρήστου.


Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ κ. Κούβελε; 
Από πότε θεωρείται ΔΗΛΩΣΗ, ένα σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

H Βούλα Παπαχρήστου τέθηκε εκτός της Ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων.Εκτός αγώνων η Ελληνίδα αθλήτρια για το παραπάνω αστείο που δημοσίευσε στο tweeter. Από την πρώτη στιγμή φάνηκαν οι διαθέσεις του παρακράτους να τιμωρήσει την νεαρή αθλήτρια κόβοντάς της έτσι ένα όνειρο ζωής, εξάλλου είναι προπονημένοι οι δωσίλογοι των κρατικών μηχανισμών να κόβουν τα όνειρα των Ελλήνων .
Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων που διαπιστώνουμε καθημερινά απο μιάσματα τύπου ρεπούση και άλλων αριστερών (κατ επάγγελμα) γενιτσάρων δεν τιμωρείται από  τα σινάφια.
Όλοι αυτοί ( οι νεογενίτσαροι) τηρούν σε υπερβολικό βαθμό το μεγαλειώδεις πνεύμα των αρχαίων ημών προγόνων  κατά την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων. Η Παπαχρήστου ήρθε να χαλάσει την εικόνα του πολιτισμού των τελευταίων ετών στο εξωτερικό, την οποία  έχτισαν με τόσο κόπο οι πολιτικοί στην Ελλάδα.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ....ΜΑΛΑΚΑ!!!!!

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΥΝΤΟΚΟΥ ΣΤΗ 


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΤΑ 


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗ ΦΩΤΟ. ΑΣ 


ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!


Ζούμε στην μοναδική κομμουνιστοκρατούμενη χώρα της ευρώπης...Newsit : "Προκαλεί το ρατσιστικό σχόλιο Ελληνίδας αθλήτριας που είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες"..
Radar.gr : "Τα ρατσιστικά tweets της πρωταθλήτριας"..
Enikos.gr : "Σάλος με τη Βούλα Παπαχρήστου"..
Preza : "Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ TWITTER"..

Σε δεινή οικονομική θέση 1 στους 3 Έλληνες


Σε δεινή οικονομική θέση ένας στους τρεις Έλληνες σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε και στην Ελλάδα η Διεθνής Συνομοσπονδία Συνδικάτων...


Συγκεκριμένα το 29% δήλωσε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για την εξασφάλιση των βασικών ειδών διαβίωσης, ενώ μόλις το 10% φαίνεται να έχει την δυνατότητα αποταμίευσης.

Ποιός κυβερνά την Τουρκία;


«Η Τουρκία είναι ένα κράτος που δημιούργησαν και κυβερνούν Εβραίοι!»


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Πριν διαβάσετε το άρθρο αυτό δείτε και ένα παλαιότερο βίντεο που είχαμε ανεβάσει για τους Νεότουρκους. Αυτός που μιλάει είναι εβραϊκής καταγωγής, αρα δεν μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσεις για αντισημιτισμό!

Καλωσορίζουμε την Γερμανία στο κλαμπ των PIGS


Καλωσορίζουμε την Γερμανία στο κλαμπ των PIGS
Ο οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε στην υποβάθμιση της προοπτικής έξι ομόσπονδων γερμανικών κρατιδίων, λόγω των συνεχιζόμενων εντάσεων στην 17μελή ευρωζώνη.

Τρόμος και αίμα στην Κρήτη – Άρχισε να πυροβολεί στην πλατεία – Τρεις τραυματίες


Χάος επικράτησε στην πλατεία στο Τυμπάκι όταν ένας άνδρας άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκορπίζοντας τον τρόμο. Από τα πυρά τρεις άνθρωποι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

100 και πλέον αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη, ενώ φόβοι υπάρχουν για βεντέτα στην περιοχή καθώς όλα δείχνουν ότι το περιστατικό οφείλεται σε οικογενειακές διαφορές.

Δεν του έδιναν φορολογική ενημερότητα για χρέος 1 λεπτού .


Απίστευτο και όμως ελληνικό. Η εφορία αρνήθηκε να εκδώσει φορολογική ενημερότητα για χρέος...ενός λεπτού! Είτε μπροστά στην απειλή λήψης έκτακτων μέτρων οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί στη χώρα δουλεύουν με τις μηχανές στο φούλ είτε η γραφειοκρατική παράνοια επανέρχεται στο προσκήνιο το γεγονός επιβεβαιώνει την σουρεαλιστική πραγματικότητα στον κρατικό μηχανισμό. 
Ο λόγος για έναν συνταξιούχο υπάλληλο ο οποίος θέλησε να μεταβιβάσει ένα κτήμα και ζήτησε μέσω του συμβολαιογράφου του φορολογική ενημερότητα. «Ο συμβολαιογράφος μου τηλεφώνησε πως δεν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα καθώς έχω χρέη στο Δημόσιο. Επειδή πλήρωνα πάντα τους φόρους μου, αποφάσισα να πάω να δω τί συμβαίνει», αναφέρει ο ίδιος ο «οφειλέτης» στο protothema.gr και συνεχίζει «Μου είπαν πως από λάθος του συστήματος από το χαράτσι που είχα πληρώσει εμφανιζόταν πως χρωστάω ένα λεπτό. Αναγκάστηκα λοιπόν να βγάλω διπλότυπο είσπραξης και να πληρώσω το ένα λεπτό για να μπορέσω να πάρω τη φορολογική ενημερότητα». 
Για του λόγου το αληθές δείτε το διπλότυπο είσπραξης που εξέδωσε η εφορία για το αστρονομικό ποσό του ενός λεπτού....

Παραιτήθηκε ο αρχηγός του ΓΕΣ


Την παραίτησή του υπέβαλε το βράδυ της Τρίτης στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega κάνουν λόγο για αντίδραση σε φερόμενες υποδείξεις που του έγιναν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές του για τους ανώτατους αξιωματικούς.
Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (25 ΙΟΥΛ.1825),Νυχτερινό γιουροῦσι στό ὀρδί τοῦ Κιουταχῆ - ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ Κάτω Λάκκας ΣΟΥΛΙΟΥ, 25-7-1943 ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!! Εμπόριο σκυλίσιου κρέατος