ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΜΕΤΡΑΓΕ ΝΕΚΡΟΥΣ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...!!!



Το πλοίο ηλεκτρονικής παρακολούθησης A-588 ÇANDARLI (πρώην Kane T-AGS 27) κλάσης Silas Bent του τουρκικού Στόλου, από τα ξημερώματα σήμερα κατέγραφε όλες τις φάσεις της "πυραυλικής καταιγίδας" της Αεροπορίας και του Ναυτικού στο Πεδίο Βολής Κρήτης, σύμφωνα με απόλτα έγκυρες πηγές της Διακλαδικής Διεύθυνσης ΠΛηροφοριών του υπουργείου Άμυνας. 

Το σκάδφος, που είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου εντάχθηε στην δύναμη του τουρκικού Ναυτικού το 2011 και κατέγραψε τόσο τις βολές των βλημάτων επιφανείας-επιφανείας, όσο και την αναχαιτίση από τον Sea Sparrow.

Πως να γίνω σωστός ρε μάνα...


Μεταξύ αστείο και σοβαρού η παρακάτω εικόνα λέει πολλά...



πηγη

ΦΟΒΕΡΟ...ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥ EXOTEC ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ!!!




Πριν από λίγο εκτέλεση βολών 



Εxocet απo Toρπιλάκατο του 


Πολεμικού Ναυτικού !


Βολή καταπληκτική ! 

Παΐσιος ... ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ..!!!‏

Συζητώντας για την Πόλη 


και τη νέα ζωή που θα 


ακολουθήσει, τηνθεϊκή 


λιακάδα του γέροντα 


Παΐσιου, είπε 


σύγχρονος ασκητής «όλα 


αυτά που λέτε είναι 


κόκκος στην άμμο!»

: ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ σε συνεχή επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων



Aντιγράφουμε απο την επίσημη ιστιοσελίδα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 "Το Τεκτονικό Ίδρυμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων ,όπου έχουν καταχωρηθεί δεκάδες Τέκτονες μαζί με τα μέλη των οικογενειών των ως δωρητές οργάνων. 
Οι Τέκτονες έρχονται...
αρωγοί στην προσπάθεια γεφυρώσεως του τεράστιου χάσματος μεταξύ προσφοράς και ζητήσεως των οργάνων. 
Πιστεύοντας ότι αυτή ή εθελοντική προσφορά, που χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας, πρέπει να καταστεί πιά κοινή συνείδηση όλων μας και να πυκνώσουμε τις τάξεις των Δωρητών." 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ MΕΓΑΛΟΙ ΦΙΛΑΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ Π.Χ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΤΕΣ"ΟΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΟΠΩΣ:ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ?
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ: 

Οι τραπεζίτες πήραν 143 δισ., εμείς τα πληρώνουμε!


Οι ελληνικές τράπεζες έχουν ενισχυθεί μέχρι σήμερα με 143 δισ. ευρώ, εκ των οποίων 125 δισ. είναι δανειακή ρευστότητα από την ΕΚΤ και 18 δισ. ευρώ άλλο δάνειο από το PSI, όπως τονίζει μελέτη της οικονομικής διεύθυνσης της Eurobank. Τα συνολικά κεφάλαια ενίσχυσης θα φθάσουν τα 175 δις. ευρώ( άλλα 32 δισ. ευρώ) ενώ οι καταθέσεις ανέρχονται σε 160 δισ. Δηλαδή έχουν απορροφήσει σχεδόν όλα τα δάνεια που ήρθαν στην Ελλάδα και δεν κατευθύνθηκαν για αποπληρωμή εξωτερικών δανείων. Παρ'όλα αυτά η ελληνική αγορά υποφέρει από ρευστότητα γιατί δεν έχουν ριξει ούτε σεντς στην αγορά οι τραπεζίτες.
Πώς κατανέμονται τα ποσά:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. - H Καταιγίδα των βλημάτων συνεχίζεται ... Τα Μιράζ και τα Απάτσι στο χορό !



-Βρόντηξε ο Δίας και πήρε φωτιά ο Ποσειδώνας. 
-Σκηνές αποκαλύψεως στο Αιγαίο σήμερα.
-Ευχή ... "Φτιάξε μας την μέρα Μεμέτη μου".


Ετοιμόγεννα μουγκρίζοντας τα Μιράζ με φοβερή ευστοχία.
Τα Απάτσι από άλλον πλανήτη .."εκνευριστική" η μακρινή ευστοχία τους.
Οι Τορπιλάκατοι περιμένουν την...
Δείτε το Βίντεο...

Εντολή να βυθίσουν τους στόχους με τους Πενγκουιν!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ


Το ψάρι είναι μία τροφή με σημαντική διατροφική αξία αλλά και πολύ ιδιαίτερη γεύση, που είναι στενά συνδεδεμένη με την ελληνική δίαιτα και παράδοση. Σύμφωνα με τη Μεσογειακή ή την Κρητική διατροφή, το ψάρι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής μας διατροφής, και σύμφωνα με την κατανάλωσή του, η Ελλάδα κατατάσσεται στη δεύτερη θέση (μετά την Ισπανία) ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης.
Στην Πυραμίδα της Υγιεινής Διατροφής, το ψάρι συστήνεται σε ποσότητα 5-6 μικρομερίδων την εβδομάδα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο μέσος Έλληνας καταναλώνει σχεδόν 12 κιλά ψάρι το χρόνο. Το θετικό στοιχείο είναι πως στην ελληνική αγορά μπορούμε να βρούμε ψάρια για όλα τα ‘βαλάντια’, από γαύρο, κολιό και σαρδέλα, μέχρι σολομό. Όλα αυτά τα ψάρια έχουν την ίδια διατροφική αξία.
Τα ψάρια είναι μία πολύτιμη πηγή.........

"ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ"

"Η λύσσα με την οποία καταστρέφει περιουσίες πλέον ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός θυμίζει την υπερφορολόγηση πριν από κάθε καταστροφή κρατικής οντότητας" υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Άγης Βερούτης στο άρθρο του με τίτλο "Λίγο πριν την καταστροφή".

Οι μέρες που περνάμε έχουν ξεκάθαρο άρωμα συντέλειας. Στα προηγούμενα δυο χρόνια έκλεισε το 25% των ελληνικών επιχειρήσεων. Κάποιοι βουλευτές και μετέπειτα αξιωματούχοι της κυβερνήσεως είπαν πως αυτοί που έκλεισαν δεν θα έπρεπε να ήσαν ανοιχτοί εξαρχής, πως δεν μπορούμε να έχουμε τόσα ρουχάδικα, τόσες καφετέριες, τόσα τυροπιτάδικα.
Μετά ήρθαν τα περίπτερα με τον καθορισμό τους ως φοροεισπράκτορες.....

Φράγκος: Δεν το συζητώ! Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά!


Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο Πολεμικό Μουσείο!
Φράγκος: Δεν το συζητώ! Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά!Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός  ανέφερε ότι «Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!

Αποκάλυψη – σοκ για τα CDS: “Ναι, η Τράπεζα της Ελλάδος κατέθεσε στον εισαγγελέα τα στοιχεία της εταιρείας που αγόρασε το ασφάλιστρο κινδύνου”!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής η είδηση που βγήκε από την συνάντηση Καμμένου – Προβόπουλου! Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος όχι μόνο αποδέχτηκε το υπαρκτό της υπόθεσης αλλά αποκάλυψε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή ώστε η ΤτΕ να ενημερώσει τον εισαγγελέα Κορέα για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου!

Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο κοινοβούλιο αλλά οι κύριοι Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης και Βενιζέλος παρίσταναν ότι “δεν υπήρχε θέμα”!

Ο ίδιος ο τ. πρωθυπουργός υποστήριξε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!

Γιάννης Μπουτάρης: «Ψωνίζω από μαυρούληδες, επειδή τους... συμπαθώ»!!!

Αγριος καβγάς έγινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας, στην οποία συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης το θέμα της αποξήλωσης των διαφημιστικών επιγραφών. 

Στην υψηλών τόνων συζήτηση μεταξύ των επαγγελματικών φορέων που θίγονται από την απόφαση του δήμου να αφαιρέσει τις ενδεικτικές επιγραφές εν μέσω κρίσης, ακούστηκαν βαριές κουβέντες, αλλά και η παραδοχή του δημάρχου Γ. Μπουτάρη...ότι ψωνίζει από το παραεμπόριο. Μιλώντας στη εφημερίδα «δημοκρατία», ο κ. Χαντζαρίδης που είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης δεν κρύβει την αγανάκτησή του, «έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Είναι υπερόπτης», και αναρωτιέται μήπως πρέπει και οι έμποροι να βγάλουν σε σεντόνια την πραμάτεια τους, για να τους συμπονέσει. 

ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ!

Διαβάστε τι δήλωσε ο συμμαχητής των Μάνου Βαλλιανάτου σε συνέντευξή του, όπου μεταξύ άλλων λέει πως "η Λαγκάρντ είχε δίκιο" και τάσσεται υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από κίναιδους:
 
Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια; 
 
Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμορφωθεί το νομικό πλαίσιο, για να μην γίνεται κατάχρησή τους. Όσον αφορά στην υιοθεσία, το ιδανικό θα ήταν ένα παιδί να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα. Όμως, προκειμένου να μεγαλώσει...

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΣΑ > New York Times: Η τρόικα δανείζει την Ελλάδα για να πληρώνει τον εαυτό της!

Τον τρόπο με τον οποίο τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, αναλύει σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times. «Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από μία αποκαλούμενη τρόικα δανειστών που επιβλέπει τη διάσωσή της.

Αλλά σχεδόν καθόλου από αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρώσει για ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες.

ΠΓΔΜ: Επιστολή – καταπέλτης μέλους του Κογκρέσου στο State Department

Με μια επιστολή γραμμένη με τόση θέρμη για τις ελληνικές θέσεις που μόνο το… ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα έφτιαχνε στην προσπάθειά του να προωθήσει τις απόψεις της χώρας μας στο εξωτερικό, Αμερικανός βουλευτής ζητά από τον Βοηθό υπουργό Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές και τις Ευρασιατικές υποθέσεις, Φίλιπ Γκόρντον, την άμεση αλλαγή της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής για το θέμα της ονομασίας των Σκοπιανών που χαρακτηρίζεται από την καπήλευση του ονόματος «Μακεδονία».
Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Άντιους από το Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος στην επιστολή του ζητά...

Συντριπτικά περισσότεροι αναγνω΄στες της Guardian θεωρούν ότι η Ισπανία καταρρέει και όχι η Ελλάδα


Ψηφοφορία γίνεται στον Guardian για έξοδο Ελλάδας ή Ισπανίας από το ευρώ και η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών θεωρεί ότι η Ισπανία είναι ο μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη αυτή την στιγμή: Μέχρι στιγμής...

35.000 ευρώ για τις οδοντόκρεμες και τα σαπούνια των λαθρομεταναστών


 Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml, 6.000 σαπούνια των 70gr, 6.000 σαμπουάν 250ml, για το κέντρο υποδοχής στην Αμυγδαλέζα Αττικής, ενώ μέχρι τώρα οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί είναι λιγότεροι από 70. Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος μιλώντας στο metrogreece.gr τόνισε ότι «έγινε απευθείας ανάθεση σε φαρμακείο για αντηλιακά και ομπρέλες γιατί οι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν του μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης, έκριναν ότι μπορεί να πάθουν ηλίαση ή εγκαύματα από τον ήλιο».

ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.........

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ! ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΡΑΣΙ!...

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ 
ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!!!!!!!


germanoi-dramaΤην ώρα που εκπρόσωποι των αμερικανών έβλεπαν τον Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο, μια πολυπληθής γερμανική κουστωδία παρέλαυνε στην Δράμα, με την επίσημη αιτιολογία ότι θα παρέχει τεχνογνωσία στους Έλληνες επιχειρηματίες!

Ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel, επικεφαλής της αντιπροσωπείας βουλευτών, τουριστικών πρακτόρων, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων γερμανικών τουριστικών ιδρυμάτων και οργανισμών, επισκέφτηκε την περιοχή και ειδικότερα στο σύγχρονο οινοποιείο του κτήματος Τέχνη Οίνου στο Μικροχώρι Δράμας, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας.

Ωστόσο, όπως με χαρά μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα, «οι Έλληνες του "έβαλαν τα γυαλιά" σχετικά με........

Το έξυπνο πείραμα μίας δασκάλας που έγινε σε ελληνικό σχολείο


sxoleio
Σήμερα στο σχολείο έπρεπε να καλύψω το κενό ενός συναδέλφου που έλειπε. Έμεινα λοιπόν στην τάξη και πρότεινα στους μαθητές μου να παίξουμε ένα παιχνίδι. Τους ζήτησα να φανταστούν πως είμαστε κάτοικοι της Σμύρνης και μαθαίνουμε ότι αύριο θα κάψουν οι Τούρκοι τα πάντα και θα μας αναγκάσουν να φύγουμε από τα σπίτια μας. Σκεφτείτε, λοιπόν, είπα στα παιδιά μου, ένα μόνο αντικείμενο που θα παίρνατε για πάντα μαζί σας από το σπίτι σας και γράψτε το με το όνομά σας σε ένα χαρτί..

Μέσα στὶς πέτρες




Ἀλεξάνδρου Ἄρης (1922-1978)

Κι ὅμως δὲν αὐτοκτόνησα.

Εἴδατε ποτὲ κανέναν ἔλατο νὰ κατεβαίνει μονάχος του στὸ πριονιστήριο;

Ἡ θέση μας εἶναι μέσα δῶ σ' αὐτὸ τὸ δάσος

μὲ τὰ κλαδιὰ κομμένα, μισοκαμένους τοὺς κορμοὺς

μὲ τὶς ρίζες σφηνωμένες μέσ’ στὶς πέτρες.

πηγή

«...ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...


 

ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΙ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

«...ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ,
ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ,ΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑΝ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΒΛΟΓΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ,ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΩΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ,

ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ…. «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» 



πηγή

Τά Πρωτόκολλα τῶν Σοφῶν της Σιῶν



Παραθέτουμε κάποια ἀπό τά πρωτόκολλα, τά ὁποῖα ἔχουν σημαντικές ὁμοιότητες μέ τήν καθημερινότητά μας....
Ἡ δημιουργία τούς τοποθετεῖται στό 1900 καί γιά σειρά ἐτῶν κατηγοροῦνταν ὡς πλαστά, καί ἀντισημιτικό δημιούργημα τῆς Ὀχράνα τῆς μυστικῆς ἀστυνομίας τοῦ Τσάρου. Ἐμεῖς βλέπουμε πάντως ὅτι τά "πλαστά" κατά τά λεγόμενα ἔγγραφα, εἶναι πολύ λεπτομερειακῶς "προφητικά" γιά κείμενα πού γράφτηκαν ἕναν αἰώνα πρίν.


Έβρος:Κατέλαβαν σταθμό του ΟΣΕ και απλώνουν μέχρι μπουγάδες-Δείτε φωτό!


Οι φωτογραφίες που θα δείτε, αποκαλύπτουν την πραγματικότητα - Την ώρα που το μεταναστευτικό βρίσκεται στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης...

ηχώρα  και ιδιαίτερα ο  Έβρος, συνεχίζει όπως φαίνεται να είναι ξέφραγο αμπέλι. Καθημερινά λοιπόν, στον σταθμό του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη, εκτιλύσσονται εικόνες ντροπής. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες που παίρνουν προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα μας κατασκηνώνουν στον ΟΣΕ μέχρι να συγκεντρώσουν χρήματα για να βγάλουν εισιτήριο με τελικό  προορισμό την Αθήνα. 

Άραγε μας τα δίδαξαν στο σχολείο;;; Μάλλον ΟΧΙ,γιατί πρόσεχα την ώρα των αρχαίων...


Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ...ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους "μνηστήρες".

Παλαίμαχοι Ελλάδος - Παλαίμαχοι Δράμας (φωτ+βίντεο)


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (28.05.2012) στο γήπεδο Δόξας ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταξύ των παλαιμάχων Δράμας και των παλαιμάχων Ελλάδας.
Ο αγώνας έγινε για οικονομική ενίσχυση του Βάϊου Καρίνογλου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Καλαμπακίου, ο οποίος ύστερα από τραυματισμό σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Ο ίδιος στην αρχή του παιχνιδιού, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη βοήθεια που του πρόσφεραν.





Η μπύρα από την Κέρκυρα που κέρδισε το Λονδίνο



Την πρώτη της διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχει πετύχει η Ελλάδα πριν ακόμη αυτοί πραγματοποιηθούν. Μία «ξανθιά» από την Κέρκυρα είναι αυτή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Λονδρέζων διοργανωτών. Πρόκειται για μια μπύρα, την Ionian Pilsner (αφιλτράριστη και απαστερίωτη), που παράγει η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία, η οποία έχει διακριθεί στα τεστ γεύσης που γίνονται για την επίσημη μπίρα των διοργανωτών και θέλει να κατακτήσει μία θέση στις εξέδρες των σταδίων.

''Το παιχνίδι της Νέας Τάξης''. Ένα κείμενο σε σχολικό βιβλίο της 1ης γυμνασίου που δεν θα έπρεπε να υπήρχε...


 Έχουμε δει τόσα πολλά στα σχολικά βιβλία που έχουμε κατά κάποιον τρόπο '' πονηρευτεί''. (Αν και όταν υπάρχουν σχολικά βιβλία).

Έπεσε λοιπόν στα χέρια μας ένα κείμενο που υπάρχει στο βιβλίο της έκθεσης της πρώτης γυμνασίου. Ένα κείμενο που δεν βρίσκουμε, όσο κι αν ψάχνουμε, κάποιον λόγο ύπαρξης του στο σχολείο και μάλιστα σε τόσο μικρή τάξη. Βέβαια είναι γνωστό ότι η νέα τάξη στηρίζεται στην εκπαίδευση των νέων με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσουν στο μέλλον κοινωνίες αποτελούμενες από ανθρώπους τέλεια χειραγωγημένους...

ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ή ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ;



Σοκ από τους New York Times: Να πως η Τρόικα δολοφονεί την Ελλάδα!




ΝΕΑ ΥΟΡΚΗΤο πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, αφήνοντας ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών της χώρας, εξηγεί σε άρθρο της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.
«Τη στιγμή που η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή νομισματική ένωση είναι αβέβαιη, η Ελλάδα συνεχίζει να λαμβάνει δισεκατομμύρια ευρώ ως έκτακτη βοήθεια από μία αποκαλούμενη τρόικα δανειστών που επιβλέπει τη διάσωσή της. Αλλά σχεδόν καθόλου από αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πληρώσει για ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Αντίθετα, διοχετεύονται κατευθείαν πίσω στη τσέπη της τρόικα» αναφέρει το άρθρο. 

Φτασαμε στο σημειο Μηδεν της Υγειας..

20120531-081437.jpg
Φτασαμε στο σημειο Μηδεν της Υγειας.. Απο εδω και περα πλεον ολα ειναι πιθανα. Οι παλαιοσοσιαλιστες και οι νεοφιλελευθεροι οπως και οι ψευτοαριστεροι θα διαρυγνυουν τα ιματια τους οτι η Τροικα φταιει για ολα!
Βεβαιως και φταιει αλλα μονο 1% γιατι δεν ηταν δικη τους επιλογη να πεθαινει ο κοσμος αβοηθητος!!!
Πριν μερικα χρονια ελεγα οτι καποια στιγμη θα γινουμε σαν τις ΗΠΑ οπου ο κοσμος θα πεθαινει στους δρομους και δεν θα συγκινειται κανεις!!!
Τοτε ολοι γελαγαν, ημουν γραφικος!
Τωρα που δεν υπαρχουν ουτε ραματα, γαζες η φαρμακα φταινε τα πιρανχας της υγειας οι αναλγητοι φαρμακοποιοι κτλ κτλ
Το σεναριο λοιπον φιλοι μου ειναι το εξης

Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ