ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Γιατί πρέπει να είσαι προετοιμασμένος!!!




 ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΡΘΡΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ..
Έχοντας γράψει διάφορα άρθρα για τον τρόπο προετοιμασίας και αποθήκευσης σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα (που θα πάνε) παρατήρησα την αντίδραση διάφορων σχολιαστών και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η ανάγκη προετοιμασίας και αποθήκευσης μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση καταστροφής του πολιτισμού!!
Και αυτή η άποψη είναι απόλυτα επικίνδυνη , αυτή η άποψη μπορεί να φέρει την ζωή σας και τις οικογένειες σας σε θανάσιμο κίνδυνο! Για αυτό θα σας αναλύσω ένα υποθετικό σενάριο μη καταστροφής πολιτισμού που μπορεί να συμβεί άμεσα στην Ελλάδα ...

Οι εισαγγελείς ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εκδικάσουν όλες τις μηνύσεις



Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Παράνομες όλες οι αποφάσεις που μέχρι σήμερα πήραν, από την αρχή της διακυβέρνησης του πασοκ.
Καμία τους απόφαση δεν είχε τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!!!!
Όχι απλώς έχω κάθε έννομο δικαίωμα να απέχω της διακυβέρνησής τους, ΜΗ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ σε κανένα μέτρο, αλλά και….

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΦΟΥΛΕ


ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ... 

ΤΙΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!

Όταν λένε σηκωθείτε όλοι, εννοούν.. όλοι!!!

Άφαντος ο Αξιόπουστας!!! Πιέζουν τον Γιώργο να παραιτηθεί από την έδρα του και αυτός εξαφανίστηκε!!



Ισχυρές πιέσεις δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Παπανδρέου να παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα που έχει στην Αχαϊα  και να την αφήσει στον αμέσως επόμενο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλο.
 
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  στον οποίο δικαιωματικά ανήκει αυτή η έδρα λόγω της θητείας του ως πρωθυπουργός  της χώρας...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!


Η απλή αριθμητική λέει ότι με τα χθεσινά αποτελέσματα δεν μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής στήριξης που να μπορεί να συμβιβάσει την καθαρή κατά της εφαρμογής του μνημονίου εντολή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με την εφαρμογή του προγράμματος της νέας δανειακής σύμβασης με την οποία έχουν δεσμευθεί οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Η νέα βουλή που θα πρέπει...

Ναυάγησε η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ



Ναυάγησε η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης από τη ΝΔ
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό σε ό,τι αφορά την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης, μετά το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, που οδηγεί σε πολυκερματισμό της Βουλής και σε αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον της χώρας. 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, έχει ήδη λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, διερευνητική εντολή, και άρχισε συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Με ανησυχία παρακολουθούν οι δανειστές μας τα εν Ελλάδι τεκτενόμενα. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από το 24h.gr :

Κατάστρεψε μια ολόκληρη οικονομία - Γιωργάκη πες αλεύρι…

Να δούμε τώρα που δεν θα έχει ασυλία πως θα ξεμπερδέψει ο εθνικός μας “μάγειρας”. Για τον άνθρωπο που έιχε καταπιεί στυλιάρι, για τον υπαλληλάκο που νόμιζε ότι έγινε αυτοκράτορας τον Γιωργάκη τον Παπακωνσταντίνου μιλάμε…

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook o Α Τσίπρας πριν τα exit poll


-Αμέσως μετά τα των exit poll, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ως μεγάλο κερδισμένο το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώτη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε μέσω facebook.





Διαβάστε τι λέει ο πιθηκάνθρωπος ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ.


Σαράντα Γερμανοί μας κάνουν μισό μυαλό ενός Έλληνα
















Τη μετατροπή της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό προτεκτοράτο, προκειμένου η χώρα να προστατευθεί από όσους επωφελούνται από την κρίση, εισηγείται ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας του Αμβούργου (HWW), Τόμας Στραουμπχάαρ.

Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα «αποτυχημένο κράτος», του οποίου το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη χρημάτων αλλά θεσμών.

Ύψωμα 731: Οι άγνωστες Θερμοπύλες του 1940




731-2Στις αρχές του Μάρτη, ο ίδιος ο Μπενίτο Μουσολίνι έφτασε στην Αλβανία για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιχειρήσεις. Κύριος στόχος, η διάσπαση του μετώπου σε μια γραμμή έξι χιλιομέτρων, από την Γκλάβα στο Μπούμπεσι. Την επιχείρηση είχε αναλάβει το όγδοο ιταλικό σώμα στρατού, που έριξε στη μάχη τέσσερις μεραρχίες και δυο τάγματα μελανοχιτώνων, κρατώντας άλλες δύο σε εφεδρεία. Απέναντι τους, η πρώτη ελληνική μεραρχία που πολεμούσε συνεχώς, χωρίς σταμάτημα, από την αρχή της εκστρατείας. Η πολυδιαφημισμένη «Εαρινή Επίθεση» των Ιταλών ξέσπασε στις 9 του Μάρτη του 1941 σε όλη τη γραμμή του μετώπου. Στις 26 του Μάρτη ο απολογισμός ήταν τραγικός . Δώδεκα ιταλικές μεραρχίες με άφθονα εφόδια είχαν ριχτεί σε έξι πεινασμένες και ξεθεωμένες ελληνικές και δεν πήραν ούτε σπιθαμή εδάφους. Το εν λόγω ύψωμα βρίσκεται περί τα...

Ρεκόρ αποχής...



Αλλο ένα ρεκόρ, αυτό της αποχής καταρρίφθηκε κατά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, αφού άγγιξε το ...


34,91% στην επικράτεια, με τα μεγαλύτερα ποσοστά να σημειώνονται στην περιφέρεια, μάλλον λόγω του ότι στις κάλπες δεν προσήλθαν οι ετεροδημότες ψηφοφόροι.

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων από τους ανθέλληνες που κυβερνούν


Για να νοσηλευτεί ένας Ελληνας σε δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να πληρώσει το 25% των φαρμάκων και το 10% της νοσηλείας. Σε περίπτωση που είναι ανασφάλιστος θα τον διώξουν. Σε περίπτωση που πάει ένας Αλβανός σε δημόσιο νοσοκομείο, είτε ασφαλισμένος είναι είτε ανασφάλιστος θα τον δεχτούν χωρίς να πληρώσει δεκάρα τσακιστή.

Και ξαφνικά οι νταβατζήδες και οι υποτακτικοί τους βλέπουν “καταστροφή”. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ, κατόπιν εορτής προφήτες!

“Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.”

Περικλής Γιαννόπουλος.

“Από τη μια μεριά το καθήκον να πραγματοποιήσει την εθνική επανάσταση, που επιδιώκει να αποτινάξει το ζυγό του ξένου ιμπεριαλισμού, κι από την άλλη μεριά να πραγματοποιήσει τη δημοκρατική επανάσταση, που τείνει ν’ αποτινάξει...

Νίκη των blogs!Σφαλιάρα για τα μαιμουδοblogs τύπου Fimotro…


Νίκη των blogs!Σφαλιάρα για τα μαιμουδοblogs τύπου Fimotro.

Προσπαθούσε ο Γ.Παπαγιάννης εδώ και έναν μηνα να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να τον στείλει αγκαλιά σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Με μαιμουδο-δημοσκοπήσεις και με αστεία παραπολιτικά λασπολογούσε κατά του Καμμένου,κατά της Χ.Α και κατά της αριστεράς.Έγραφε πως η ΝΔ θα πάρει 30% και το Πασοκ 20-22%.Όχι πως τα πίστευε αλλά σαν γρανάζι του συστήματος,ηθελε να τρομοκρατήσει τον κοσμο και να τον στείλει αγκαλιά στον δικομματισμό,στο μνημονιο και τη δυστυχία.  ……..

ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;;ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ;;(ΔΝΤ) [ΒΙΝΤΕΟ];;


Όταν κάποιοι πιστοί ζήτησαν από τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό ένα σημείο πριν από τα γεγονότα τους λέει:

" Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.
Επίσης μετά τον πόλεμο η γη θα δώσει τον πλούτο που έχει κρυμμένο και τότε οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι. Αλλά αυτό όπως λέει και ο γέροντας δεν είναι το ζητούμενο."
Η πείνα που μαστίζει και ίσως χειροτερέψει(ίσως όχι) έχει προβλεφθεί από διορατικούς γέροντες της Ελλην Ορθοδοξίας..Αλλά ο κόσμος δεν καταλάβαινε παλιότερα...Η ερμηνεία προφητείας φωτισμένων γερόντων είναι πρόβλημα και ζήτημα.Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν π,χ, έρχεται μεγαλύτερη φτώχεια για τον λαό μας, ωστόσο από αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους έχει ειπωθεί πως καλό θα είναι να έχουμε ένα κτηματάκι να καλλιεργούμε ή να έχουμε τα προς τα ζήν, για κάθε περίπτωση..

Αυτοκτονίες: Δεν φταίει η οικονομική κρίση… Η αποστασία μας και η άρνηση μας για το πρόσωπο του Θεού φταίει.



Οι αυτοκτονίες στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Η λίστα των αυτοχείρων στη χώρα μας, τα τελευταία τρία χρόνια, αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου…Η στατιστική υπηρεσία αναφέρει, 45% αύξηση στις αυτοκτονίες από την στιγμή που εκδηλώθηκε η οικονομική κρίση στη χώρα μας.

Βασική αιτία, λένε, είναι η οικονομική κρίση και τα δυσβάσταχτα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση και η τρόικα. Αυτά έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην απελπισία, στην απόγνωση και τελικά στην αυτοκτονία.
Επιτρέψτε μου όμως, να διαφωνήσω με την αιτία των αυξανόμενων αυτοκτονιών. Μπορεί να είναι η απελπισία και η απόγνωση αλλά αυτά τα αισθήματα οφείλονται όντως στην οικονομική κρίση; Φυσικά κι όχι!

Η απελπισία και η απόγνωση που νιώθουν κάποιοι συμπολίτες μας οφείλονται στην πνευματική κρίση που διατρέχει τη γενιά μας!

80% των βουλευτών της "Μαύρης Βουλής" του Μνημονίου πήγε σπίτι του!!


 
Ανανεωμένη σε ποσοστό 85% θα είναι η νέα Βουλή καθώς ελάχιστοι από τους παλαιούς βουλευτές έχουν επανεκλεγεί και από αυτούς που διασώθηκαν οι περισότεροι είναι της ΝΔ η οποία διασώζεται λόγω του εκλογικού νόμου και το μπόνους των 50 έδρων. Αλλά και από αυτούς που εξελέγησαν, ειδικά από το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα ποσοστό 50%, κυρίως στην Περιφέρεια που είναι νέα πρόσωπα και δεν συμμετείχαν στην "Μαύρη Βουλή".

Α' Αθηνών η ΝΔ εκλέγει οκτώ βουλευτές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται για τους: Δ.Αβραμόπουλο, Νικ.Κακλαμάνη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βασίλη Κικίλια, Νότη Μηταράκη, Προκόπη Παυλόπουλο, Φωτεινή Πιπιλή και Ανδρέα Ψυχάρη. Στη Β' Αθηνών εκλέγονται οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σοφία Βούλτεψη, Αδ.Γεωργιάδης, Γερ.Γιακουμάτος, Άννα Καραμανλή, Ευ.Μεϊμαράκης, Κυρ.Μητσοτάκης, Αργ.Ντινόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Παπαθανασίου, Αικ.Παπακώστα, Βύρων Πολύδωρας, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Κωστής Χατζηδάκης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Α' Αθηνών εκλέγονται οι Νίκος Βούτσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αλ.Τσίπρας, ενώ στη Β' Αθηνών οι: Όλγα Βαλαβάνη, Ρένα Δούρου, Γιάννης Δραγασάκης, Παν.Κουρουμπλής, Δημ.Παπαδημούλης, Σοφία Σακοράφα, Δημ.Στρατούλης, Πέτρος Τατσόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλωτός. Στο ΠΑΣΟΚ διασώθηκε μόνο ένας (!)

Έλληνα δεν ξύπνησες όπως θα έπρεπε, αναγνώστης αγανακτεί με το αποτέλεσμα


Μπράβο μας! Για άλλη μία φόρα το ίδιο σκηνικό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην βουλή.
Έλληνα δεν ξύπνησες όπως θα έπρεπε. Άραγε έχετε καταλάβει σε ποιούς δώσατε ξανά την ψήφο σας;

Σε αυτούς που ισοπέδωσαν μια ολόκληρη χώρα, σε αυτούς που στέρησαν από τα παιδια σας να έχουν μέλλον, που εξαφάνισαν κάθε ίχνος δημοκρατίας στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, σε αυτούς που με τα μέτρα έστειλαν στον θάνατο σχεδόν 2.000 συμπολίτες μας, αυτούς που σου πήραν.........

Κωλοτούμπα Σόιμπλε: Να δοθούν μεγάλες αυξήσεις στους Γερμανούς! Αυτό δεν είναι πελατειακό κράτος;

Σε μια κυβίστηση άνευ προηγουμένου προχώρησε ο σκληροπυρηνικός Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.

Είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να δοθούν μεγάλες αυξήσεις στους εργαζομένους της Γερμανίας, ακόμα και πάνω από τον μ.ο. της Ευρώπης!

Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι η Γερμανία έχει εκλογικές αναμετρήσεις σε κρατίδια όπως και χθες...

Ερντογάν: Οι Τούρκοι στρατιώτες βρίσκονται σε επιφυλακή να βοηθήσουν τους Αλβανούς για να απελευθερώσουν τη γη τους

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να διαλύσει το κράτος των Σκοπίων και τα Δυτικά Βαλκάνια, εάν δεν ληφθούν υπόψη τα δικαιώματα των Αλβανών. Σε συνέντευξή του για την επικρατούσα κατάσταση στο κρατικό κανάλι ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει τους Αλβανούς αδελφούς με τα στρατεύματά της, αναφέρει χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική πύλη ‘Globisot’.

Προσθέτει, ακόμη, ότι ο Αλβανικός λαός έχει το δικαίωμα...

Στα τσακίδια!


ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ
Πιο κόσμια δεν μπορούμε να βροντοφωνάξουμε την όπως όλα δείχνουν απομάκρυνση της χειρότερης Υπουργού Παιδείας απο την Βουλή... Είναι ένας απο τους λόγους που νιώθουμε χαρούμενοι για αυτές τις εκλογές.. Επιτέλους θα γλιτώσουμε απο....






τις ηλίθιες καθημερινές παρεμβάσεις, επι παντός και επιστητου τη Ελληνίδας Θάτσερ..


πηγη

Αποκάλυψη..Αυτοί χτύπησαν το euro και κατ΄επέκταση την Ελλάδα....Τελικά δεν ήταν μια απλή συνωμοσιολογία,είχε δίκιο ο Πούτιν που τους επικύρηξε...

Στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!

Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!

Οι Πολυεθνικές πρώτα, και οι Αγορές στη συνέχεια που ακολούθησαν τα τελευταία 30 χρόνια, έχουν Πετύχει τους Σκοπούς τους, που είναι η παγκόσμια Κυριαρχία και η Εξασφάλιση των τεράστια Κερδών τους εκ του ασφαλούς, για ένα μοναδικό Λόγο: Πέτυχαν τους σκοπούς τους γιατί κατόρθωσαν και Τελειοποίησαν την πιο Δύσκολη Δουλειά στον Κόσμο:
Την Παραγωγική Διακυβέρνηση. Την Απόλυτη Οργάνωση!
Πιο απλά, την Αποτελεσματική και Παραγωγική Διακυβέρνηση ή το γνωστό Μάνατζμεντ των Εργασιών τους.
Η δύναμή τους δεν είναι τυχαία!

Δηλητήριο Der Spiegel για Ολάντ:"Πρόεδρος προορισμένος να αποτύχει"!

“Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο François Hollande υποσχέθηκε ότι θα είναι ένας διαφορετικός πρόεδρος από το Νικολά Σαρκοζί. Ωστόσο,με την παρούσα οικονομική πραγματικότητα θα είναι δύσκολο για αυτόν να τηρήσει την εν λόγω δέσμευση, και πολλοί από τους υποστηρικτές του είναι πιθανό να απογοητευθούν.Ο δρόμος μπροστά του είναι γεμάτος με πιθανές παγίδες”,έγραψε το Der Spiegel,λίγο μετά από την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι...

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...

 
Γέροντας Παΐσιος:


"...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
"...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
"...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."


Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. 

Σήμερα, όλα δείχνουν να...
είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ (προεξοφλήσεις) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ.

Με αυτά τα ποσοστά ειδικά για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία, οι προεξοφλήσεις της κρατικής επιχορήγησης μετατράπηκαν αυτόματα σε θαλασσοδάνεια. Υπάρχουν βαρύτατες κατηγορίες για τους τραπεζίτες, διότι η επισφάλεια ήταν...

Πρόεδρος της Ρωσίας ορκίζεται σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν



Πρόεδρος της Ρωσίας αναμένεται να ορκιστεί σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λίγες ώρες μετά τις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε διαδηλωτές που υπογραμμίζουν το λαϊκό διχασμό σχετικά με την επιστροφή του στο Κρεμλίνο ύστερα από έξι χρόνια.
Ο κ. Πούτιν θα ορκιστεί ενώπιον περίπου 2.000 προσκεκλημένων στην Αίθουσα του Αγίου Ανδρέα στο Κρεμλίνο και στη συνέχεια θα λάβει την ευλογία από τον επικεφαλής της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Πούτιν θα εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία, θα επιθεωρήσει την προεδρική φρουρά του Κρεμλίνου και θα δώσει πολυτελή δεξίωση.
Παρότι έχει παραμένει ο ανώτατος ηγέτης της Ρωσίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως πρωθυπουργός, ο Πούτιν θα αναλάβει και πάλι, επισήμως, την προεδρική εξουσία την οποία παραχώρησε στο σύμμαχό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ το 2008, ύστερα από οκτώ χρόνια στην προεδρία.
πηγη

Χωρίς βουλευτή του ΠΑΣΟΚ 20 περιφέρειες


Η πανωλεθρία του ΠΑΣΟΚ έχει ως συνέπεια το γεγονός, για πρώτη φορά μετά το 1977, να μην εκλέγει βουλευτή σε 20 από τις 56 περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων φυσικά και οι 8 μονοεδρικές.
Ακόμη, το επίσης σημαντικό είναι το ότι στις υπόλοιπες 35 περιφέρειες έχει από μόλις έναν βουλευτή, εκτός από τη Β' Αθήνας που εκλέγει 4.
Αναλυτικά οι περιφέρειες που το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει πλέον κοινοβουλευτική εκπροσώπηση είναι οι:

Την πολλή την κωλοτούμπα, τη βαριέται κι ο… ΛΑΟΣ


Τα τελευταία χρόνια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε κάνει τις εντυπωσιακότερες...
(πολιτικές) κυβιστήσεις. Σε σημείο, πολλές φορές να μας ζαλίζει.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, ενώ υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της κυβέρνησης Παπαδήμου από την οποία στη συνέχεια αποχώρησε για να μην ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση, που ήταν αποτέλεσμα του Μνημονίου που είχε ψηφίσει. Αυτά στα πολύ σημαντικά πολιτικά γεγονότα. Ανάλογη ήταν η στάση του και στα λιγότερο σημαντικά και στα ελάσσονα.

Παρά τη δήλωσή του κ. Καρατζαφέρη ότι οι θέσεις του παραμένουν σταθερές, γίνεται φανερό και σαφές ότι την πολλή την πολιτική κωλοτούμπα τη βαριέται κι ο… ΛΑΟΣ.

πηγη

Κουβαλούσαν καλάσνικοφ μέσα σε ΚΤΕΛ


Άναυδοι οι υπάλληλοι

Κουβαλούσαν καλάσνικοφ μέσα σε ΚΤΕΛΜπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε ένας υπάλληλος των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Όπως αναφέρει το epiruspost.gr ο υπάλληλος εντόπισε έναν σάκο μέσα στον οποίο υπήρχαν:

Α) δύο πολεμικά όπλα, τύπου Καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα ήταν αποσυναρμολογημένο,
Β) μία ξιφολόγχη,
Γ) μία γεμιστήρα,
Δ) τέσσερα φυσίγγια καθώς και
Ε) δύο άδειες γεμιστήρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο σάκος ήταν κλειστός και βρέθηκε στον χώρο φύλαξης των αποσκευών των ΚΤΕΛ.