ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ποιές είναι οι νηστείες της εκκλησίας μας, γιατί νηστεύουμε;

 
Νηστεύουμε για τον Χριστό. Κάνουμε υπακοή στην Εκκλησία Του. Νηστεύουμε χωρίς να απολογούμαστε. Δεν το κάνουμε για να χάσουμε κιλά, δεν το κάνουμε για το "καλό της υγείας μας", αλλά για το καλό της ψυχής μας. Νηστεύουμε γιατί το πρότυπο μας είναι ο Χριστός και οι Άγιοι μας. Υπήρξε Άγιος που δεν νήστεψε; Υπήρξε κάποιος που δεν ωφελήθηκε με τη νηστεία;
Η νηστεία δεν είναι μόνο αποχή από την τροφή. Είναι αποχή από τα πάθη και τις αδυναμίες μας. 
Νηστεία είναι ένας συνδυασμός τροφής-ελεημοσύνης-προσευχής. Ο Μέγας Βασίλειος αναφέρει ότι εκείνο που του γέμιζε την καρδιά ήταν όταν παράλληλα

Τρομακτική έξαρση του AIDS και της ελονοσίας στην Ελλάδα


- ''Εκεί που κατοικούν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, φαίνεται να μην έχει αγγίξει η οικονομική κρίση''

- ''Το ποσοστό κρουσμάτων AIDS στο κέντρο της Αθήνας αυξήθηκε κατά 1.250%''

- ''Έκρηξη της ελονοσίας σε ποσοστά που έχουν να εμφανιστούν από τη Χούντα των συνταγματαρχών''

- Με αυτούς τους τίτλους η εφημερίδα Guardian παρουσιάζει την Ελλάδα της κρίσης

''Οι βάναυσες περικοπές στον προϋπολογισμό για την Υγεία και την περίθαλψη στην Ελλάδα έχουν οδηγήσει σε τρομακτική έξαρση.....

ΤΕΛΟΣ Η ΠΛΑΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ"! ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!


Το thessalonikiairport.gr είναι η ιστοσελίδα που είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις και το θέμα είχε φτάσει μέχρι και την βουλή γιατί υποτίθεται πως ήταν επίσημη σελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» και μέσω αυτής γινόταν κρατήσεις εισιτηρίων στα «Μακεδονικά»!...Η πραγματικότητα όμως ήταν τελείως διαφορετική μιας και ιστοσελίδα του αεροδρομίου δεν υπήρχε ποτέ και η συγκεκριμένη ήταν πλαστή. Σε όλη την ιστορία δόθηκε τέλος μετά από παρέμβαση του Μάκη Βορίδη στην ΕΕΤΤ. Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να σημειωθεί πως το όνομα είχε κατοχυρωθεί εδώ και χρόνια από Ολλανδική εταιρία αλλά ουδείς από τους Έλληνες υπευθύνους δεν είχε κινήσει καμία διαδικασία αντίδρασης. Πλέον με απόφαση της ΕΕΤΤ η σελίδα έκλεισε και οι ιδιοκτήτες καλούνται να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.
πηγη

Ο Καρατζαφέρης θα διώξει τους λαθρομετανάστες!

Ο Καρατζαφέρης και τα πιστά σκυλιά άλλαξαν ξανά το σενάριο. Τώρα θα διώξουν τους λαθρομετανάστες  και όλα τα κακοποιά στοιχεία.
Ο ποιο ξεφτιλισμένος "πολιτικός" που γνώρισε ο τόπος παίζει το τελευταίο του χαρτί.Αύριο θα τους βάλει στην κυβέρνηση, μεθαύριο θα εκτελεί Έλληνες, ανάλογα με το χαρτάκι διαταγών που του δίνουν.Κώλους γλύφει εδώ και χρόνια για μια χούφτα κλεμμένα στραγάλια. Τουρκόσπορος ολικής!
 

Greek army.

 Greek army..θα λέτε και θα κλαίτε.Σε κάθε γωνία θα σας περιμένει ο θάνατος, μια σφαίρα θα πέφτει και ένας προδότης θα πεθαίνει. 

GREEK SNIPERS

 300 Σφαίρες έτοιμες. Μία για κάθε προδότη ανάμεσα στα μάτια!

Τι είπε ο Παπούλιας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου?

"Ποιός είπε τον Παπούλια προδότη"???? Όλος ο Εληνικός λαός σε είπε προδότη ρε τουρκόσπορε, το προδότη σε πείραξε γενίτσαρε, τόλμα να εμφανιστείς την 25η Μαρτίου να δεις τι θα σου πούνε. Να μην σε κρεμάσουνε στο Σύνταγμα πρόσεχε  κολοχανά , λείψανο, Εβραίε.

Ποιός είναι ο βασικός μισθός

Μετά τις αποκαλύψεις του Γιώργου αυτιά και του Νίκου Ευαγγελάτου οι μισθοί είναι κάτω των τριακωσίων ευρώ...ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟ δεν πτοούμαστε, ότι και να λέτε τα κεφάλια των γενιτσάρων δεν θα στολίζουν για πολύ ακόμα  τους ώμους τους!

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟ "ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ" ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!
Σε περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας, βορειοδυτικά της Μυτιλήνης, εισήλθε το μεσημέρι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέις». Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεννόηση με το...

Τριπλασιάστηκε το έλλειμμα της Πορτογαλίας

ataktesfones:Όχι δεν το πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η  Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ αποκλείεται να το επιτρέψουν!

Το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού της Πορτογαλίας σχεδόν τριπλασιάσθηκε στο πρώτο δίμηνο του 2012, δείχνοντας ότι βαθαίνει η ύφεση στην οικονομία της, μειώνονται τα έσοδα και αυξάνονται οι ανησυχίες ότι η χώρα μπορεί να μην επιτύχει τους δημοσιονομικούς στόχους της και να χρειασθεί και δεύτερο πρόγραμμα βοήθειας.

Συγκεκριμένα, το έλλειμμα αυξήθηκε στα...

Ενοχος ο Λυκουρέζος...

Και 20 ακόμα άτομα για το σκάνδαλο Αιξωνή...
Ηθικός αυτουργός ο μεγαλοδικηγόρος Λυκουρέζος για πλαστές βεβαιώσεις σε βάρος του Δημοσίου.
Στο μεγάλο σκάνδαλο της καταπάτησης δασικής έκτασης του Δημοσίου - που έγινε οικόπεδα και πουλήθηκε - της περιοχής Αιξωνής στη Γλυφάδα, ένοχοι ειναι ακομη 20 άτομα ανάμεσα στους ...

Μείωση ποινών προβλέπει ο νέος Ποινικός Κώδικας – Αναλυτικά στοιχεία

Καταργείται η διάκριση μεταξύ φυλάκισης και κάθειρξης και προβλέπεται πλέον ενιαία ποινή φυλάκισης. Τι προβλέπει το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα, που έδωσε για δημόσια διαβούλευση ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτ. Παπαϊωάννου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου παρουσίασε σήμερα το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα, το οποίο έχει συνταχθεί από ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή πανεπιστημιακών καθηγητών της Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία της καθηγήτριας του Ποινικού Δικαίου, Ελισάβετ Συμεωνίδου- Καστανίδου.

Το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα δεν θα κατατεθεί στη Βουλή, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα για δημόσιο διάλογο μεταξύ των αρμοδίων φορέων (δικαστών, δικηγόρων, κλπ) και των πολιτών.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκε η ηγεσία του Αρείου Πάγου, οι πρόεδροι δικαστικών ενώσεων, οι εκπρόσωποι Δικηγορικών Συλλόγων κλπ.

Με το σχέδιο της επιτροπής, επέρχονται ριζικές αλλαγές στον ισχύοντα εδώ και 61 χρόνια Ποινικό Κώδικα (στο μεσοδιάστημα υπήρξαν και επιμέρους τροποποιήσεις).

Ειδικότερα, με το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα, μεταξύ άλλων, προβλέπονται και τα εξής:

Το Πίρι Ρέϊς στην Μυτιλήνη-Σκάφος του Λιμενινού δίπλα του

Και ξαφνικά ένταση στα ελληνοτουρκικά.Το ερευνητικό σκάφος των Τούρκων Πίρι Ρέϊς εντοπίστηκε εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας,βορειοδυτικά της Μυτιλήνης,εδώ και ώρες.

Τα υπουργεία Αμυνας και εξωτερικών έχουν τεθεί σε συναγερμό.

Στην περιοχή έχει σπεύσει σκάφος του Λιμενικού Σώματος,αλλά όπως είναι λογικό...

Ποινική δίωξη και απαγόρευση εξόδου στον Λαυρεντιάδη

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ακόμη 27 ατόμων για την υπόθεση της Proton Bank ζητά με παραγγελία του ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

 
    
 Σύμφωνα με την εν λόγω παραγγελία, ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης για μια σειρά κακουργημάτων και συγκεκριμένα...

Παράγεται ξανά το… θρυλικό Datsun της Nissan!

Ένας γιαπωνέζικος θρύλος της ασφάλτου τον οποίο είχαμε ξεχάσει από την δεκαετία του 1980 επανέρχεται δριμύτερος! Η δεύτερη σε μέγεθος ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακοίνωσε ότι «βγάζει από το ράφι» πασίγνωστο στη χώρα μας DATSUN το οποίο επανασχεδιασμένο θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές!

Οικοδομώντας πάνω στη φήμη της στα χνάρια της «ιαπωνικής αξιοπιστίας», η εταιρία σκοπεύει να βγάλει στην αγορά ένα χαμηλού κόστους αυτοκίνητο το οποίο να καλύψει τις αναδυόμενες αγορές, καθώς επίσης και πληθυσμούς που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή...

Αποχώρησαν και οι Παπαδημούλης-Κουρουμπλής από την εξεταστική

Ακόμα δύο βουλευτές αποχώρησαν πριν από λίγο από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο "παρωδία" που της έχουν αποδώσει πολλοί.

Πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη και τον ανεξάρτητο Π.Κουρουμπλή, οι οποίοι με κοινή τους δήλωση γνωστοποίησαν ότι αποχωρούν καταγγέλλοντας...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Το είπε ξεκάθαρα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, πριν λιγο στο MEGA. Η αγροτική τράπεζα πάει για μεγάλο κανόνι. Τι θα γίνει με τους καταθέτες κανείς δεν ξέρει...
Της πόπης γίνεται!
πηγη

Eπανεξέταση του ειδικού φόρου βενζίνης

Το όφελος του Δημοσίου από την αύξηση της τιμής της βενζίνης δεν πρέπει να ξεπερνά το 1 ευρώ το λίτρο, σύμφωνα με τα σενάρια που επεξεργάζεται η γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι...

Χρυσοχοΐδης: Να… καταργήσουμε τις εκλογές

Η Ιστορία δεν έχει καταλήξει ακόμη στην «ετυμηγορία» που θα εκδώσει για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, όσο πρόωρη κι αν είναι μια τέτοια προοπτική, από τη στιγμή που πρόκειται για εν ενεργεία πολιτικό, ο οποίος θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να έχει μέλλον μπροστά του.

Είναι εκείνος ο οποίος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα όμως, και εκείνος που… δεν είχε χρόνο για να διαβάσει το Μνημόνιο.

Υπήρξε πολιτικό τέκνο του εκσυγχρονισμού στην πιο αμφιλεγόμενη εκδοχή του, κατάφερε ωστόσο να βρει την ισορροπία και με τον επίγονο του παπανδρεϊσμού, που είχε μάθει να απεχθάνεται.

Διαδέχτηκε τον Κώστα Λαλιώτη στο αξίωμα του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, τότε που το «θείο βρέφος» έδειχνε τους Αμερικανούς και άλλα συμφέροντα, ως υπεύθυνους για εκείνη την αλλαγή φρουράς.

Ως αρμόδιος για την ανάπτυξη, είδε...

Στη μηχανή της προπαγάνδας και ο κρατικοδίαιτος Κουρής

Πήρε εντολή να στηρίξει όσο μπορεί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και έβαλε full τις μηχανές! Τι του τάξανε πάλι; Κανά άτοκο δανειάκι;
Έκοψε εχτές τον Στέφανο Χίο και το "Μακελειό" απο το Kontra επειδή τα έχωνε και σήμερα έτσι ξαφνικά δίνει +6% στο ΠΑΣΟΚ...
και "συσπείρωση" στη Νέα Δημοκρατία!

Μιλάμε ο τύπος είναι...

ΣΟΚ!! To YΠEΞ ανοίγει τα σύνορα!! – Αυτοκατάργηση της Σένγκεν!!

Την ώρα που το ρεύμα εισόδου των λαθρομεταναστών στη χώρα θεριεύει και το σύστημα ασφαλείας στα σύνορα καταρρέει το υπουργείο Εξωτερικών, αποφάσισε στο όνομα του ελληνικού τουρισμού, να ανοίξει πρακτικά τα σύνορα καταργώντας πάγιες διαδικασίες που προβλέπονται από τη συνθήκη Σένγκεν επιτρέποντας σε πολίτες τρίτων χωρών να έρχονται στη χώρα με συνοπτικές διαδικασίες.


Πιο συγκεκριμένα και σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΕΞ αναφέρεται πως στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη δυναμική προώθηση του ελληνικού τουρισμού, την ποσοτική και ποιοτική ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, και εν όψει της έναρξης της θερινής περιόδου, ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας απηύθυνε εγκύκλιο προς όλες τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές στο εξωτερικό, ζητώντας...

Πέντε διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ και επτά της ΝΔ προσχώρησαν στο «ναι»

Με 213 θετικές ψήφους έναντι 79 αρνητικών, εγκρίθηκε η νέα δανειακή σύμβαση επί συνόλου 292 ψηφισάντων βουλευτών, με πέντε διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ και επτά της ΝΔ να προσχωρούν και αυτοί στο «ναι», ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της επιστροφής στις Κ.Ο. των κομμάτων τους.

Από τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ και της ΝΔ οι οποίοι είχαν αντιταχθεί στο δεύτερο μνημόνιο καταψηφίζοντάς το και επέλεξαν τώρα να στηρίξουν τη δανειακή σύμβαση, είχαμε την προσχώρηση στο «ναι» πέντε «πράσινων» βουλευτών και επτά «γαλάζιων». Συγκεκριμένα, από τους διαγραφέντες του ΠαΣοΚ υπερψήφισαν...

Τουλούζη: Ταμπουρωμένος ο φερόμενος δράστης, συνελήφθη ο αδελφός του

 Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για την επιχείρηση επίλεκτης ομάδας της γαλλικής αστυνομίας σε μονοκατοικία στην Τουλούζη. Νωρίτερα το πρακτορείο Ρόιτερς μετέδωσε ότι συνελήφθη  τις πρώτες πρωινές ώρες στη Τουλούζη ο νεαρός που φαίνεται ότι συνδέεται με το μακελειό στο εβραϊκό σχολείο της πόλης και τις δολοφονίες στρατιωτών πριν από μερικές ημέρες στην κοντινή περιοχή Μοντομπάν.

Απο κοντά παρακολουθεί την επιχείρηση και ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκέντ (Claude Guéant).
Δήλωσε ότι έχει ήδη συλληφθεί ο αδελφός του και πως η μητέρα του βρίσκεται...

Γιατί το 1976 είχαν διαγράψει τον Βενιζέλο;

Το 1976 η σπουδαστική παράταξη «Δημοκρατική Πορεία» της Ένωσης Δημοκρατικού Κέντρου είχε διαγράψει το νεαρό φοιτητή, Εύαγγελο Βενιζέλο «γιατί αντιστρατευόταν τις δημοκρατικές αποφάσεις, δημιουργούσε σύγχυση και εκφραζόταν υβριστικά».
πηγη

Τι ακριβώς συμβαίνει τα CDS πληρώθηκαν με μέση τιμή 78,5 μ.β. αλλά συνεχίζουν να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα


Ένα παράδοξο φαινόμενο εκδηλώνεται στις αγορές παραγώγων των ομολόγων στα credit default swaps δηλαδή τα ασφάλιστρα έναντι ρίσκου χώρας.

Μετά την πληρωμή των CDS των ελληνικών ομολόγων, μετά από αυτή την ιστορική απόφαση είχαν εκτιμήσει και μαζί με τους πολλούς αναλυτές – και εμείς είχαμε υποστηρίξει – ότι τα CDS θα υποχωρήσουν προς το 50% με 55% από 78% που είναι την τρέχουσα περίοδο.

ΠΟΥ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!


ΠΟΥ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

Ψάχνοντας πληροφορίες για την "θητεία" Βενιζέλου - καθώς είχαμε βάσιμες πηγές πως είναι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ή υπηρέτησε για ελάχιστους μήνες - ανακαλύψαμε το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύουμε, καθώς είναι...αδικία να μην θαυμάσουμε (!) την...αγάπη για την πατρίδα των εθνοσωτήρων:
Δείτε το βίντεο...

NY TIMES: Μια απίστευτη ιστορία ελληνικής γραφειοκρατίας!..Ζήτησαν μέχρι και δείγμα κοπράνων για να δώσουν άδεια διαδικτυακής εταιρείας προϊόντων ελιάς!!!Δημοσίευμα των New York Times αναφέρει ένα περιστατικό, χαρακτηριστικό, όπως τονίζει
η εφημερίδα, της ελληνικής γραφειοκρατίας και των προβλημάτων που δημιουργεί σε νέους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με τον κ. Φώτη Αντωνόπουλο, προγραμματιστή, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική εταιρεία πώλησης προϊόντων ελιάς, χρειάστηκε δέκα μήνες προκειμένου να συγκεντρώσει τα δεκάδες έγγραφα και σφραγίδες ώστε να λάβει τελικά την έγκριση.

Όπως δηλώνει, η πιο παράξενη απαίτηση ήταν ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας που ήθελε να ιδρύσει, έπρεπε να υποβάλουν .......
ακτινογραφία πνευμόνων και δείγμα κοπράνων καθώς επρόκειτο για επιχείρηση τροφίμων!

Έπιασαν τον δολοφόνο της Τουλούζ; - Αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη


Ένας 24χρονος άνδρας, που ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με την αλ Κάιντα συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία μετά από επιχείρηση σε συνοικία της Τουλούζ. Δυο αστυνομικοί τραυματίες από ανταλλαγή πυροβολισμών.


 Λίγο πριν το ξημέρωμα της Τετάρτης, ξεκίνησε η επιχείρηση της επίλεκτης μονάδας RAID της γαλλικής αστυνομίας στη συνοικία Croix-Daurade της Τουλούζ. Όλα άρχισαν όταν ο 24χρονος άνδρας που θεωρείται ύποπτος εντοπίστηκε από την αστυνομία. Αυτοαποκαλέστηκε μέλος της Αλ Κάιντα και... άρχισε το ανθρωποκυνηγητό.

Δείτε το. Αλεξίσφαιρα γιλέκα αγόρασε το Ι.Κ.Α
Κοίτα φίλε μου τι ανακαλύπτει κανένας. Το βουλιαγμένο Ι.Κ.Α πλήρωσε 23.707.50 για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων με τα οποία θα εφοδιάσει μάλλον τους γιατρούς του, αφού η αγανάκτηση των πολιτών έχει φτάσει στο απροχώρητο .Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αγορά.

Ο Λαζόπουλος και το... ΙΕΚ Γιωργάκης! (video)


Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την σκέψη του να ανοίξει ένα ίδρυμα για πολιτικούς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο φυσικά από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Έτσι στο Τσαντίρι του παρουσίασε το... ΙΕΚ Γιωργάκης για πρωθυπουργός όπως είπε.

ΠΟΥ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!


                        

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

"ΕΚΟΨΑΝ" ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ!

 

Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε σήμερα το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Ο "ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.....
Μια χαρά τα λέμε εδώ, πού να...τρέχουμε τώρα στο Σύνταγμα!
Η κοινωνία βράζει κατά των πολιτικών γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία «μαγειρεύει» πριν... «πεινάσει».
Ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στη Συγγρού έχει ξεκινήσει για τα καλά ο σχεδιασμός. Που εκτός των άλλων προβλέπει ότι δε θα γίνουν μεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Το επιβεβαίωσε ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο

Μια μεγάλη περίληψη του Μνημονίου σε απλή γλώσσα για όλους. Συγκλονιστικά στοιχεία. Διαβάστε το όλο!


Σας παρουσιάζουμε μία μεγάλη περίληψη του Μνημονίου ΙΙ σε 63 απλές προτάσεις. Συνοπτικά και ξεκάθαρα τα σημεία-κλειδιά της συμφωνίας για πολιτευόμενους και μη είναι τα εξής: Το δεύτερο μέρος της συμφωνίας διάσωσης της Ελλάδας, μπορεί να ήταν πολύ ογκώδες και ακόμη περισσότερο τρομακτικό για να το διαβάσουν κάποια μέλη του κοινοβουλίου, τώρα όμως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε απλοποιημένη μορφή ώστε να μην έχει κανείς τους -και κανείς μας- απολύτως καμιά δικαιολογία για να παραμένει σε άγνοια. Πιο απλά δεν γίνεται.

«Κλείδωσε» για το υπουργείο Οικονομικών ο Τ. Γιαννίτσης

 

Αύριο στις 3μμ θα γίνει η ορκωμοσία του νέου υπουργού Οικονομικών, που θα αντικαταστήσει τον Ε.Βενιζέλο αλλά ακόμα -αν και όπως όλα δείχνουν Α.Σαμαράς και Λ.Παπαδήμοςσυμφώνησαν στο όνομα του νέου υπουργού- αυτό δεν ανακοινώθηκε. Σύμφωνα....
με όλες τις πληροφορίες, ο κ.Γιαννίτσης θα είναι ο νέος υπουργός Οικονομικών, καθώς θεωρείται στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αλλά παράλληλα έχει την εμπιστοσύνη και του Α.Σαμαρά.
Το θέμα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Γιαννίτση στο υπουργείο Εσωτερικών κάτι που όπως φαίνεται δεν λύθηκε στην αποψινή συνάντηση. Αν πάντως δεν μετακινηθεί στο Οικονομικών ο κ.Γιαννίτσης τότε είναι πολύ πιθανή η αναβάθμιση του κ.Σαχινίδη.

πηγη