ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τι γνωρίζουν οι Τούρκοι για την Κύπρο εκτός από το να σφάζουν γυναικόπαιδα όταν τους

Ακόμα στα δέντρα είναι αυτοί.......

ΣΟΚ! Αυτό συμφώνησαν: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Η σοκαριστική πρόταση της Μέρκελ σημαίνει πολύ απλά πως πλέον μπορεί να μην έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις αλλά το χρέος μας θα το καταβάλλουμε κανονικότατα στην τρόικα.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία όλες οι εταιρίες δημοσκοπήσεων: Σπρώχνουν τον Κουβέλη στο 18%


anti-ntp.net
 Θα θυμάστε παλαιότερα το σύνολο των δημοσκοπήσεων έδινε προεκλογικά στον Σύριζα (λόγω Τσίπρα) 13%-15%.  . Έγιναν εκλογές και πήρε 4%!!! Το ίδιο πάνε να κάνουν τώρα με τον Κουβέλη, τον Καρατζαφέρη της αριστεράς δηλαδή. Ο Κουβέλης αποτελεί ανάχωμα του συστήματος και είναι η εναλλακτική του Πασοκ. Είναι υπέρ της ευρωπαικής ένωση υπέρ του ευρώ, κατά της στάσης πληρωμών και μάλιστα υποστηρίζει οτι πρέπει  να αποπληρωθεί όλο...
το χρέος, απλά όχι τώρα. Αίσθηση προκάλεσε το 3% που παίρνει η Χρυσή Αυγή και καμία εντύπωση δεν μας κάνει που η κυρία siemens- Ντόρα Μπακογιάννη, δεν μπαίνει στην Βουλή.

anti-ntp.blogspot.com

Κοινοί εκβιαστές: "Κλειδώνουν" πετρέλαιο, φυσικό αέριο & χρυσό σε ειδικό λογαριασμό!


Οι απατεώνες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ εκβιάζουν, και οι δικοί μας οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες, παίζοντας τα παιχνίδια τους, μας κοροϊδεύουν χοντρά, και συνεχίζοντας να μας παραμυθιάζουν όλους για δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις και πράσινα άλογα, παραδίδουν την πατρίδα μας στα χέρια των απατεώνων. Τόσο απλά.

Τα χρήματα από την πώληση των υδρογονανθράκων (πετρελαίου και φυσικού αερίου), αλλά και τα έσοδα από τα τελωνεία σε λιμάνια και αεροδρόμια, όπως επίσης από τις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ θα είναι η «προίκα» του «κλειδωμένου λογαριασμού» που θα περιλαμβάνεται μέσα στην δανειακή σύμβαση και από τον οποίο θα πληρώνονται οι τόκοι και τα δάνεια των ξένων!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ Γ............ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!


Λέει ο http://metsovitis.blogspot.com/
Επιστολή αποχώρησης
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000, 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ..
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ.....

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΟ; ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑΣ ΑΜΕΣΑ...!!!


ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ…
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΚΙΝΗΤΗ  & ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΦΟΡΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ  ΑΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΤΟΥΣ 2005
Ακίνητα – Καταθέσεις – Χρεόγραφα
Η συγκέντρωση και η επεξεργασία των στοιχείων του βιβλίου της Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης έτους 2005, έγινε από Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε με την αρίθ. Β/7/οικ.5388/90/24-03-2005 (ΦΕΚ 422/Β/01-04-2005) Απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bρήκαμε τα καλύτερα βίντεο του Ιανουαρίου σε μια 9λεπτη συλλογή! Απολαύστε τα...

Για τις απειλές της καριόλας Μέρκελ η απάντησή μας στη φοτό:



ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ''07/02/2012'' (VIDEO)


Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ




Από τη στιγμή που έγινε υπουργός ο Δ. Αβραμόπουλος ακολουθεί δική του πορεία, σαν να είναι παρακυβέρνηση. Αποφασίζει και ενεργεί ανεξάρτητα από την κυβέρνηση και το κόμμα του, εμπνεόμενος από τα δικά του οράματα.
Το τελευταίο «κατόρθωμα» -σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»- είναι η επιθυμία του να καταργήσει τις παρελάσεις, ταυτιζόμενος με όλους τους «προοδευτικούς» που απαιτούν το ίδιο εδώ και δεκαετίες.

Ποια χρεοκοπία;


Χθες στο Παρίσι η συνάντηση Μέρκελ - Σαρκοζί ξεκαθάρισε πλήρως τι πρακτικά σήμαινε το σύνθημα...
των Ευρωπαίων προς την Αθήνα: ''Εμείς αναλαμβάνουμε το χρέος σας και εσείς αναλαμβάνετε τα ελλείμματα σας''. Ετσι για να ξέρουμε γιατί κόβονται οι μισθοί. Για να μας δώσουν δάνεια που θα πάνε στους ίδιους. Το είπε και ο Γιούνκερ: Ουτε ένα euro για τις εσωτερικές ανάγκες της Ελλάδα. Αφού έτσι και αλλιώς θα ζούμε με δικά μας λεφτά και μονο, έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να δανειστούμε από τις "αγορές". Γιατί να πάρουμε το δάνειο; Γιατί μας απειλούνε με χρεοκοπία; Ποια χρεοκοπία; Αυτή του να μην έχουμε λεφτά να δώσουμε στους δανειστές; Χε...καμε!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΘΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟ ΒΑΞΕΒΑΝΗ Η Μ. ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

 ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΙΣΧΡΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!
Στη δικαιοσύνη κατά του Κώστα Βαξεβάνη προσφεύγει η Μονή Βατοπαιδίου, με αφορμή πρόσφατα συκοφαντικά -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδόθη- δημοσιεύματα του δημοσιογράφου στον τύπο. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τα δημοσιεύματα αυτά διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και συγχέουν σκοπίμως άσχετα με την απασχολούσα την κοινή γνώμη υπόθεση πράγματα, πρόσωπα, εικόνες και ισχυρισμούς με έναν τελικό στόχο: τη δημιουργία στρεβλής εικόνας για την Ιερά Μονή στο κοινό».

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ... ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ "4" ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...



Την υπογραφή των τριών αρχηγών και του πρωθυπουργού που θα δεσμεύει τα κόμματα, ετούτη και την επόμενη κυβέρνηση για περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα, τις επικουρικές συντάξεις και απολύσεις στο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ, ζητούν οι δανειστές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ" ΣΤΟΩΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!

Μ' αυτούς θα...σώσεις την Ελλάδα μεγάλε; Με τους τυπάκους που φοράνε...ποδίτσες;


Βέβαια, εμείς οι "ακροδεξιοί θρησκόληπτοι συνωμοσιολόγοι" τα φωνάζουμε από την πρώτη μέρα που διορίστηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ο εν λόγω κύριος στην Πρωθυπουργία: Ας τα δουν τώρα και κάποιοι...δύσπιστοι (ανάμεσά τους και "υπερπατριώτες") για να τα...εμπεδώσουν!

Tην Κυριακή θέλουν να περάσουν το σύμφωνο παράδοσης της Ελλάδας, ενώ απόψε το βράδυ οι τρεις αρχηγοί της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, υπό την επίβλεψη του τραπεζίτη Λ.Παπαδήνμου, θα επισφραγίσουν το όνειδος που κατ'ευφημισμόν, καλείται "PSI" και "δανειακή σύμβαση".

Τι θες λεφτά??...Τα έχουν πάρει οι σωτήρες από την αρχή!!! ...









Μα κι αυτό το βίντεο να ξεχάσουν να το προβάλλουν τα ελληνικά Μ.Μ.Ε.;


Λόγω της ψυχολογικής προετοιμασίας της κοινής γνώμης για την επερχόμενη Νατοϊκή επέμβαση, τα "ανεξάρτητα" ελληνικά Μ.Μ.Ε. μεταδίδουν μόνο σκηνές αιματοχυσίας από τη Συρία...Σήμερα λοιπόν, ο Ρώσος Υπ.Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατέφθασε στη Συρία μετά το Σινορωσικό βέτο, και στο βίντεο που μεταδίδει το Reuters γίνεται δεκτός με επευφημίες από το Συριακό λαό... 

Σαν σήμερα...


1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας συγκροτεί τον πρώτο τακτικό ελληνικό στρατό.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ανοίγεται ο δρόμος εμπλοκής τους στην Ασφάλιση

Οι ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση λειτουργούν ως λίπασμα στις προσδοκίες των ασφαλιστικών εταιρειών για ενίσχυση της κερδοφορίας τους, μέσα από την εκμετάλλευση των εργαζομένων. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση υπερθεματίζει για το...
...«συμπληρωματικό ρόλο» της ιδιωτικής ασφάλισης με παραπλανητικές διατυπώσεις περί «οριοθέτησης ρόλων», «εποπτείας» κλπ., μόνο και μόνο για να κρύψει το γεγονός ότι η πολιτική της, τσακίζοντας τα ασφαλιστικά δικαιώματα, ανοίγει το δρόμο στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και ετοιμάζεται να τον θεσμοθετήσει. Τα παραπάνω προκύπτουν και από τη χτεσινή ημερίδα που διοργάνωσε η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) με θέμα

Απίστευτη κόντρα Άδωνι – Anonymous! S

Ένας από τους διαχειριστές της σελίδα στο facebook των Ελλήνων Anonymous, έστειλε mail στον Άδωνι Γεωργιάδη, ζητώντας του να καταψηφίσει τα νέα μέτρα.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας, έδωσε την εξής απάντηση:


«Μα ποιος σας είπε ότι έχετε το οποιοδήποτε Συνταγματικό δικαίωμα να Ανακαλείτε την ψήφό σας ή να απαιτείτε να ψηφίσει ο βουλευτής το αλφα ή το βήτα; Το Πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, πραγμα που σημαίνει ότι ο βουλευτής έχει απεριόριστη ελευθερία ψηφου. Δεν συγκυβερνούμε.

Όταν έρθει η ώρα λοιπόν θα ψηφίσω ό,τι νομίζω ορθό, όχι ό,τι νομίζετε εσείς».

Κι εμείς όταν έρθει η ώρα θα σου γ@μ...ή...σουμε και την ασυλία σου θα την συλήσουμε!

ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΗ !

Οι Γερμανοί θυμούνται (και φοβούνται). Εμείς;

Όταν λέμε, «οι Γερμανοί» κάνουμε μια γενίκευση που μας δυσκολεύει να συνεννοηθούμε – είναι άλλο ο γερμανός εργαζόμενος κι άλλο ο γερμανός τοκογλύφος. Άλλο η Ζήμενς κι άλλο η Ίγκε Μετάλ.

Έτσι δεν είναι ουδόλως παράδοξο ότι στη «σκέψη» της φράου Μέρκελ για διορισμόΕπιτρόπου (Γκαουλάϊτερ, Ύπατου Αρμοστή, Ανθύπατου – διαλέξτε!) στην Ελλάδα αντέδρασαν περισσότερο απ΄ όλους οι ίδιοι οι Γερμανοί – όπως τουλάχιστον αυτό αποτυπώθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ.  Κι όχι μόνον διότι

Η ΕΛ.ΑΣ."ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ" ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!



Αμηχανία, νευρικότητα και έντονες αντιπαραθέσεις επικρατούν μεταξύ των στελεχών των υπηρεσιών δημόσιας ασφάλειας της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr στο μέγαρο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου σημειωτέον στεγάζεται και η ΕΥΠ (στον 4ο όροφο συγκεκριμένα) προσπαθούν να... βρουν άκρη για το πώς θα αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες λαϊκές εξεγέρσεις όχι μόνον στο κέντρο της Αθήνας αλλά σε πολλές περιοχές τόσο της πρωτεύουσας όσο και της περιφέρειας. 

Το πλέον ανησυχητικό, κατά ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένα οργανωμένο κίνημα – όπως αυτό των «αγανακτισμένων» - στο οποίο μπορούν οι δυνάμεις ασφαλείας να «εστιάσουν».
«Όλα δείχνουν ότι η έκρηξη θα αρχίσει ακόμη και από ένα τυχαίο περιστατικό και θα εξαπλωθεί με ταχύτητα φωτός όχι μόνον στην πλατεία Συντάγματος ή στην Ομόνοια αλλά και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας» παρατήρησε ο συγκεκριμένος αξιωματικός στο diktionews.gr.
Παράλληλα υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη στάση που θα κρατήσουν οι αστυνομικοί – όχι μόνον οι άνδρες των ΜΑΤ – οι οποίοι δεν δείχνουν ιδιαίτερα διατεθειμένοι να αντιπαρατεθούν με εξοργισμένους πολίτες.
Σε ό,τι αφορά αυτούς τους εξοργισμένους πολίτες τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να μπορούν να προσδιορίσουν συγκεκριμένες ομάδες «υψηλής επικινδυνότητας» όπως τις χαρακτηρίζουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν και το όποιο ξέσπασμα τους δεν μπορεί να προβλεφθεί.


 
«Είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε στιγμές ανείπωτης βίας με το αίμα να ρέει και να μην μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα» πρόσθεσε ο ίδιος αστυνομικός. Και αυτό είναι που ανησυχεί τους κρατικές δυνάμεις και τους επικεφαλής τους οι οποίοι φαίνεται να μην αγγίζονται από την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας.
Ένα ακόμη στοιχείο που κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι το κίνημα των αγανακτισμένων ουσιαστικά δεν υφίσταται – την Κυριακή το απόγευμα στο Σύνταγμα βρέθηκαν περίπου 500 άτομα μόνον – και αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το πού θα διοχετευθεί η οργή των απλών πολιτών οι οποίοι βλέπουν τις ζωές τους να ανατρέπονται σε έσχατο σημείο. 
Των πολιτών οι οποίοι μέχρι χθες είχαν μια κανονική – φυσιολογική ζωή, ασχολούνταν μόνον με τις δουλειές τους, τα παιδιά τους και την καθημερινότητά τους και μπορεί να τα έφερναν δύσκολα βόλτα αλλά πάντως προχωρούσαν.
«Αυτοί είναι που δημιουργήσουν τη μεγάλη έκρηξη και αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να ελεγχθούν, ούτε να μπουν σε καλούπια οργανώσεων ή κάθε λογής κινημάτων» κατέληξε ο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δίνοντας με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ανησυχία που διακατέχει τους πραιτοριανούς του συστήματος.

Ο Γιάννης Μπουτάρης σε επίδειξη ανομίας και εγωπάθειας

Μπορεί να σκάει λάστιχα αυτοκινήτων, καταπολεμώντας κατ' αυτόν τον τρόπο την ανομία (με ανομία!), αλλά κατά τα άλλα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να καπνίζει σε μέρη όπου αυτό δεν επιτρέπεται και μάλιστα δίπλα σε παιδιά! Σύμφωνα με μεγάλο ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης (taxalia), ο δήμαρχος της πόλης πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο σε εστιατόριο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συγκεκριμένα, άρχισε να καπνίζει, μαζί με την παρέα του, αν και αυτό απαγορεύεται στο χώρο όπου βρισκόταν και υπήρχε μάλιστα και σχετική σήμανση και αν και στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν μια παρέα που είχε μαζί της ένα κοριτσάκι δύο ετών και ένα 7μηνο βρέφος.
Ο πατέρας της μικρής, απευθύνθηκε στο δήμαρχο της παρακμής (των ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΔΗΜΑΡ/Ντόρας), λέγοντάς του «Δήμαρχε, να 'σαι καλά που σέβεσαι εμάς και τα παιδιά μας και δίνετε με την παρέα σου το καλό παράδειγμα για το τσιγάρο...». Ο Γιάννης Μπουτάρης τον αγνόησε επιδεικτικά, χωρίς να σβήνει το τσιγάρο του. Ο δε μεγαλογιατρός που ήταν μαζί του, επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα της μικρής, λέγοντάς του: «Ξέρεις τι ώρα είναι; Έχει πάει 5 το απόγευμα και εσύ έχεις το παιδί σου ακόμα έξω, αντί να το μαζέψεις στο σπίτι!». Ακολούθησε ανταλλαγή «κοσμητικών» επιθέτων μεταξύ των δύο τραπεζιών, που κατέληξε στην αποχώρηση των τριών ζευγαριών που πήραν μια γεύση από «φωταδισμό», «εκσυγχρονισμό» και «πρόοδο» τύπου Μπουτάρη και σία. Σημειωτέον, ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και με τα «πολιτικά ορθά» κριτήρια που πρεσβεύουν ο Γιάννης Μπουτάρης και οι όμοιοί του, το συμβάν αυτό θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις επικοινωνιακά και θα είχε προκαλέσει μέχρι και παραιτήσεις...
Πάντως, οφείλουμε να εκφράσουμε τη διαφωνία μας για το καταληκτικό σχόλιο του ιστολογίου που ανέδειξε το θέμα: «Για το δήμαρχο του 'Καλλικράτη', πάντως, δεν περίμενε κανείς αντίστοιχη συμπεριφορά...» Το αντίθετο κύριοι, το αντίθετο. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!


Εγκληματική οργάνωση αλλοδαπών με σκοπό τις κλοπές στα σπίτια ανύποπτων Ελλήνων, είχαν συστήσει στην Καλαμάτα πέντε μέλη της γνωστής «ευπαθούς» ομάδας, ηλικίας 21, 22, 28, 28 και 35 ετών. 
Μόνο τους τελευταίους δύο μήνες, οι «ευπαθείς» είχαν πραγματοποιήσει τριάντα τέσσερις (34) διαρρήξεις, με λεία περίπου 95.000 ευρώ! Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εγκληματικής δράσης τους, ήταν η αρπαγή από τα σπίτια των θυμάτων μιας… μαξιλαροθήκης, μέσα στην οποία τοποθετούσαν τα κλοπιμαία.

ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ (βιντεο)


H A.Μέρκελ αρνείται να δεχθεί ... ελληνική άρνηση!



«Αρνούμαστε να δεχθούμε μια χρεοκοπία της Ελλάδας ως αποτέλεσμα της άρνησης τους να συνάψουν νέο Μνημόνο». Με αυτή τη φράση, που καταδεικνύει τον βαθμό διοίκησης της χώρας από την Γερμανία η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, εξέφρασε την έντονη αντίθεση της στο ενδεχόμενο αποτυχίας σύναψης συμφωνίας με τους δανειστές της στις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα.