ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Μας έκαναν Σοβιετικό Μπλόκ: Η μόνη ανάπτυξη είναι στην πορνεία!

Και ξαφνικά η παραλιακή λεωφόρος από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τις παρυφές της Γλυφάδας, γέμισε δυστυχισμένες γυναίκες που πουλάνε το κορμί τους για να επιβιώσουν στα "πέτρινα" χρόνια του Μνημονίου.
Σε άλλο σημείο της παραλιακής μια ψηλόλιγνη γυναίκα συστήνεται ως Βανέσα και είναι μία από τις Ελληνίδες που«Η ανεργία, οι ανάγκες της ζωής με έφεραν στο πεζοδρόμιο της Ποσειδώνος. Πενήντα ευρώ στο αυτοκίνητο, εβδομήντα σε ξενοδοχείο, η πληρωμή του πελάτη»!


Τις εικόνες αυτές κατέγραψε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στα νότια προάστια. Παρά το τσουχτερό κρύο σε όλο το μήκος της παραλιακής κοπέλες από Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Νιγηρία, Αλβανία και Ελλάδα πουλούσαν το κορμί τους συμπληρώνοντας τον «καμβά» της αθηναϊκής πορνείας. Κάποιες είναι θύματα τράφικινγκ και παραδίδουν το μεροκάματο στον προαγωγό τους και άλλες δουλεύουν μόνες τους χωρίς προστασία.
Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι φορείς που ασχολούνται με τη δημόσια Υγεία και οι οργανώσεις για την καταπολέμηση της σωματεμπορίας καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: Η πορνεία στην Αθήνα χτυπάει «κόκκινο» σε μια χώρα που

Σκυλακάκης σε Στουρνάρα> Εξυπηρετείς συμφέροντα μιντιακά, εργολαβικά, τραπεζικά, συνδικαλιστικά, συντεχνιακά, μεγαλοπρομηθευτών του δημοσίου

"Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι landlords της Εκάλης" αποφαίνεται ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σχετικά με τον περιλάλητο φόρο ακινήτων, απαντώντας στη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί.
Σε δηλώσεις του που φιλοξενεί το κυριακάτικο "ΒΗΜΑ", ο κ. Στουρνάρας επιμένει στην εκπεφρασμένη πρόσφατα άποψή του ότι η Ελλάδα δεν υπερφορολογείται.

" Είμαι εδώ ως τεχνοκράτης για να λέω την αλήθεια, δεν έχω ανάγκη πολιτικής καριέρας" ανέφερε ενώ επεσήμανε ότι περιμένει την υποστήριξη στη Βουλή όλων των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ, αλλά και από κόμματα της Αριστεράς, που τάσσονται υπέρ της δικαιότερης φορολόγησης των πλουσίων.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο υπουργός Οικονομικών, εν όψει της μάχης που θα δοθεί στη Βουλή (το τελικό νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων θα κατατεθεί την προσεχή Πέμπτη) αποδίδει τις αντιδράσεις σε οργανωμένα συμφέροντα πλουσίων, που μάλιστα εκπροσωπούνται δημόσια από ακραίες φωνές του φιλελευθερισμού όπως ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος και η Μιράντα Ξαφά αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία του επιτέθηκε δριμύτατα στη Βουλή.

Αναφορικά με  τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Τριμερή και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Στουρνάρας είχε τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τον Επίτροπο Oli Rehn και την επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde.
 

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ


Πηγή:www.capital.g
«Ο υπουργός Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, δεν παρανομεί μόνο, φορολογώντας ανύπαρκτες περιουσίες μέσω των ψεύτικων αντικειμενικών αξιών, αλλά βαυκαλίζεται για το ποιοι αντιδρούν στην ακραία και αντικοινωνική πολιτική δήμευσης περιουσιών και εξόντωσης των φορολογουμένων, την οποία ακολουθεί», δηλώνει ο πρόεδρος της Δράσης Θ.Σκυλακάκης, απαντώντας σε όσα φέρεται να ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας.
«Έχοντας αναλάβει τον αγώνα κατά της παράνομης και εξοντωτικής φορολογίας, τον ενημερώνουμε ότι στους 59.000 ανθρώπους που ήδη στηρίζουν επώνυμα την προσπάθειά μας, περιλαμβάνονται δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενοι από ολόκληρη την Αττική (μεταξύ των οποίων και από την Κυψέλη, το Περιστέρι, τη Νέα Ιωνία, τη Νίκαια, το Αιγάλεω, την Καλλιθέα, τον Πειραιά, κ.λπ.) ενώ το 46% βρίσκεται εκτός Αττικής (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Βόλος, Ρόδος, Κέρκυρα, Καβάλα, Λάρισα, Ιωάννινα, Δράμα, Σέρρες, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Χαλκίδα, Ξάνθη, Κόρινθος, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Καλαμάτα, Καστοριά κλ.π.)», σημειώνεται.

Σε προσωπικό τόνο, αναφέρεται ακόμα: «Του υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο ίδιος έχει προϋπολογίσει ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτό το φόρο, γιατί δεν μπορούν να τον πληρώσουν. Για αυτό και η Δράση –αδιαφορώντας για τις επιθέσεις που δέχεται- θα συνεχίσει τον αγώνα για λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Θα αγωνιστούμε με κάθε θεμιτό νομικό και πολιτικό μέσο μέχρι να ανατραπεί η ακραία αυτή φορολογία.

»Τέλος, σε ό,τι αφορά τα περί οργανωμένων συμφερόντων υπενθυμίζουμε στον υπουργό Οικονομικών ότι βρίσκεται στη θέση αυτή γιατί υπηρετεί δύο κόμματα που χρωστούν δανεικά κι αγύριστα στις κρατικές τράπεζες 270 εκ. ευρώ και γύρω από τα οποία διατάσσονται και εξυπηρετούνται σήμερα τα πιο ισχυρά και οργανωμένα συμφέροντα που υπάρχουν στη χώρα (μιντιακά, εργολαβικά, τραπεζικά, συνδικαλιστικά, συντεχνιακά, μεγαλοπρομηθευτών του δημοσίου κ.λπ.), των οποίων την πολιτική στήριξη απολαμβάνει εν αφθονία η κυβέρνηση Σαμαρά. Όποιος έχει μάτια βλέπει».
 

Βέτο Καραμανλή σε Στουρνάρα

Αποφασισμένος να μην κατέβει στις επόμενες εκλογές αν συμπέσει στο Επικρατείας με τον υπουργό Οικονομικών.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εξαπολύει κατά μέτωπον επίθεση προς τον υπουργό
Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρει το «Βήμα» δηλώνει αποφασισμένος να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές, στην περίπτωση κατά την οποία συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μαζί με τον κ. Στουρνάρα.

Ο κύριος Καραμανλής δηλώνει αποφασισμένος να αρνηθεί εάν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η απόφασή του συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό μέτωπο στελεχών της παράταξης εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος αποτελεί persona non grata.

Πρός προδότες

Έκπληξη από τον Ελληνικό λαό..., η επόμενη κατοικία σας στο πολύ,πολύ κοντινό μέλλον .
Οι κρεμάλες δωρεάν και οι κηδείες σας δημοσία δαπάνη...ΜΕ ΕΚΣΚΑΦΕΑ!!! 

Υπέρμαχος της παροχής φαγητου αντί αμοιβής ο Θ.Τζήμερος!

Α.Φ.Βάλτε κρεβάτια στη βουλή και φαγητό στα λιγούρια της καταστροφής.


Πριν λίγες μέρες έγινε ευρέως γνωστό για την ύπαρξη αγγελίας ξενοδοχείου όπου ζητάει εργαζόμενους με αντάλλαγμα ένα πιάτο φαγητό. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μάλιστα λέει πως Στη χαμηλή σεζόν, όταν δεν έχουν δουλειά τα ξενοδοχεία, είναι πολλοί που παίρνουν εθελοντές για να φυλάνε τους χώρους. 
Καταγγελία – βόμβα του Π. Παυλόπουλου: Όσοι ευαγγελίζονται πλειστηριασμούς, εξυπηρετούν Vulture funds! Αυτό δεν το ήξερες Παυλόπουλε, όταν ψήφιζες τα μνημόνια; Ή μήπως δεν θα ψηφίσεις τον νόμο που θα σου φέρουν τα τσόλια που υπηρετείς τόσα χρόνια;
Τι φοβάσαι τώρα και και βγάζεις άναρθρες κραυγές εντυπωσιασμού;
Το μόνο βέβαιο είναι πως τα κεφάλια όλων σας θα περάσουν από την λαιμητόμο...
Από την άλλη, χαλάς και τις δουλειές που κάποιοι ετοιμάζονται να κάνουν με την... υπέρβασή τους... ξέρεις.. Τόμπρας, Βελόπουλος και σια...

Πόπη Σουφλή

 

κ. Πρωθυπουργέ τι έχετε να πείτε για την πορεία διάλυσης της Υγείας;

κ. Πρωθυπουργέ τι έχετε να πείτε για την πορεία διάλυσης της Υγείας;Ότι η Δημόσια Υγεία διαλύεται βάσει ενός καλά προμελετημένου σχεδίου, με εμπνευστές, εντολείς, εκτελεστικούς βραχίονες ακόμα και επιστρατευμένους καλαμαράδες, είναι κάτι που όλο και εντονότερα υποστηρίζεται. Το μόνο που λείπει πλέον είναι η προκήρυξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού.
Η συγκυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε αυτήν του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς πορεύτηκε και με διαφορετικό εν τέλει τρόπο θα καταλήξει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.

Δείτε ποιοι μας κυβερνάνε! Δείτε ποιοι κρατάνε τα «κλειδιά» αυτής της χώρας και ποιοι «παζαρεύουν» την πατρίδα!

stratos

Κάποιοι μπήκανε σε θέσεις κλειδιά… Πρωθυπουργοί, Υπουργοί Άμυνας, Αρχηγοί κομμάτων. Και αυτοί οι άνθρωποι που σήμερα μιλάνε για την πατρίδα μας με τους Γερμανούς, δεν άντεξαν ούτε την στρατιωτική τους θητεία να ολοκληρώσουν. Σύμφωνα με το press time αυτές είναι η θητείες που ΔΕΝ έκαναν αρχηγοί, υπουργοί και… άλλοι!

Οι..γερμανοί επικυρίαρχοι όμως έχουν άλλη γνώμη που υπερισχύει του νομικού πολιτισμού μας .


Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι συλλήψεις πολιτών για υποθέσεις που αφορούν χρέη προς το Δημόσιο παρότι υπάρχει σχετική απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου η οποία έχει κρίνει αντισυνταγματική τη στέρηση της προσωπικής ελευθερίας των οφειλετών. Η εκτέλεση της απόφασης είναι υποχρεωτική και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρηθούν.

Τι δήλωσε ο χαφιές των πλουσίων


"Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι πλούσιοι" LOL !!!!!!!!!!!!

Οι Βρυξέλλες ξεγύμνωσαν την κυβέρνηση

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Οι Βρυξέλλες ξεγύμνωσαν την κυβέρνηση)

Ενώ η Τρόικα επιστρέφει, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, αμέσως μετά το Eurogroup την Παρασκευή στην Αθήνα για να «τελειώσει» τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, η Αθήνα σε απάντηση σχολίων αξιωματούχων του Euroworking Group ανακοίνωσε πρωτογενές πλεόνασμα στο 1,1 δισ. ευρώ για 10μήνου του 2013, θεωρώντας ότι έτσι «ενισχύεται η διαπραγματευτική μας θέση», όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας.

Δείτε ρε έλληνες πως κατάντησαν την αγορά οι αλήτες οι κυβερνητικοί μαυραγορίτες του τόπου !!!

Στοιχεία – σοκ για την πώληση κατοικιών δημοσιεύει η Ημερησία του Σαββάτου, καθώς υπάρχουν διαμερίσματα που δίδονται προς 5.000 ευρώ μόλις. Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται….κυρίως για παλαιές κατοικίες, ωστόσο οι τιμές στην αγορά φαίνεται ότι σημειώνουν σε γενικό επίπεδο ελεύθερη πτώση.

Όπως γράφει η εφημερίδα, σε πολλές περιοχές τα διαμερίσματα των πολυκατοικιών είναι σχεδόν στο σύνολο τους άδεια, αφού κατοικείται μόνο το 10% από αυτά.

Βουλευτές ζήτησαν "δωρεάν" διόδια

Βουλευτές ζήτησαν δωρεάν διόδια

Βουλευτές ζήτησαν "δωρεάν" διόδια
Λόγια του αέρα αποδείχθηκαν τελικά οι δηλώσεις των βουλευτών πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν προνόμια κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, καθώς αρκετοί βουλευτές έσπευσαν να ζητήσουν το ειδικό πάσο ώστε να μην πληρώνουν τα διόδια.

Δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό για να σώσουν τα κομματικά τους παιδιά που βγαίνουν σε πρόωρη σύνταξη στα 55 τους!

Η χυδαία πολιτική των κομματικών στρατών και της προάσπισης "των δικών μας παιδιών" σε όλο της το μεγαλείο. Aυτή τη φορά με την συμμετοχή της Τρόικας στο ρουσφετολογικό έγκλημα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ σοκ της Μαρίνας Μάνη στο "Κεφάλαιο" που κυκλοφορεί, οδηγούν σε πρόωρη συνταξιοδότηση υπαλλήλους του δημοσίου που αποτελούν τον κομματικό τους στρατό -για να δείξουν ότι κάνουν απολύσεις- και ετοιμάζονται να ξαναπροσλάβουν 10.000 εντός του 2014 που είναι εκλογική χρονιά!

ΙΤΑΛΙΑ: Δικάζεται για «ρατσισμό» Ιταλός πολιτικός γιατί είπε ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων. «Ρατσιστής» και ο δικηγόρος του γιατί αποκάλεσε τον Εβραίο μηνυτή… «Εβραίο»!


Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας. Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.... "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ"!!!

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή του Αποστόλου Ανδρέου, του «Πρωτόκλητου», στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Αγία Παρασκευή.


24 δικογραφίες στην βουλή για το δίδυμο της διαφθοράς!Εσχάτη προδοσία, αποδοχή παράνομου χρέους και υποστήριξη συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων είναι το δια ταύτα λίγων μόνο από τις 20 «καυτές» δικογραφίες που έχει διαβιβάσει ο Άρειος Πάγος στην παρούσα Βουλή κατά του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του αρμόδιου κοινοβουλευτικού γραφείου, ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στο «σπορ» συγκέντρωσης μηνύσεων με δεύτερο – σε απόσταση – να αναδεικνύεται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΦΩΤΙΑ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! Και η Ελλάδα κύριε;

20131201-085609.jpg
…η Ελλάδα που ο Παπανδρέου την έβγαλε ηθελημένα από την ΕΕ καταστρατηγώντας στην πράξη το Ευρωπαϊκό δίκαιο, συνεχίζει να υποκλίνεται στην παράνομη (και με την βούλα) συμμορία του μνημονίου. Αυτή η εξέλιξη, μαζί με την παραδειγματική καταδίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, είναι ο νομικός δρόμος. Όχι μόνον για την “έξοδο από το μνημόνιο” αλλά και για την αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς και ηθικής βλάβης που υπέστη η πατρίδα από την επίθεση της παράνομης συμμορίας. Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να ετοιμαστεί για ΝΟΜΙΚΟ πόλεμο που σίγουρα θα κερδίσει. Γι’ αυτό και το σύστημα κσλλιεργεί κλίμα ανωμαλίας, για να ζήσουμε ένα νέο ’45. Όπου η Ελλάδα αντί να διεκδικεί το δίκιο της, θα ζήσει την αλληλοσφαγή ώστε τα λαμόγια να φτερουγίσουν ελεύθερα με τα κλοπιμαία.

Ισχυρές «βλέπει» τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις η ΆγκυραΕντυπωσιάστηκαν οι τούρκοι στρατηγοί από τις απρόσμενες εντυπωσιακές επιδόσεις των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων κατά τη διεξαγωγή της άσκησης «Παρμενίων 2013».
Είχαμε αναφέρει τότε ότι οι ΑΚΑΜ που παρακολούθησαν την τελική φάση της εν λόγω άσκησης
είχαν στείλει εκτενές αναφορές στην Άγκυρα μαζί με ότι άλλο υλικό είχαν. Από βίντεο και δημοσιεύματα έως και τις πληροφορίες που είχαν.

Δήλωση από γνήσιους μπάσταρδους,τροικανούς.

«Αν θέλετε να κάνετε κοινωνική πολιτική, 

βρείτε 

καταλύματα σε όσους χάσουν τα σπίτια τους»