ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Όταν ο Ακης... βράβευε τον Παπαδήμιο


Ο εμβληματικός πασοκόγυφτος Ακης βραβεύει
τον Παπαδήμιο, την εποχή που ο γλυκούλης ήταν
Διοικητής της ΤτΕ
κι έκαναν με τον αλήτη Χριστοδουλάκη το Κολπο
Γκρόσσο με τη Γκόλντμαν Σακς που μας ξέσκισαν 
 σαν Ελλάδα και μαλακοέλληνες….ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΧΡΗΣΟΧΟΙΔΗΣ.......ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΙΩΞΑΝΕ 60 ΛΑΘΡΟ...


Εξήντα ακόμη παράνομοι μετανάστες επέστρεψαν την Μεγάλη Τετάρτη στις χώρες καταγωγής τους (φωτογραφία αρχείου).

Επαναπροώθηση 60 παράνομων μεταναστών   365 μερες χ 60 την ημερα=21.900 το χρονο.....χ 100 χρονια = 2.190.000.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ......ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ 

ΘΑ ΤΟΥΣ 

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!


Απ. Γκλέτσος: "Εργολάβος μου πρότεινε μίζα και του έσπασα τα μούτρα...Θα τον δέρνω όπου τον βρίσκω!" (ΒΙΝΤΕΟ)


      

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ


Μύγα τους τσίμπησε όλους με την ΑΟΖ;


Ούτε η περιβόητη… μύγα τσε-τσε να τους είχε τσιμπήσει δεν θα έκαναν έτσι. Διαστάσεις… επιδημίας λαμβάνει η ψύχωση πολλών, κυρίως πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας για την ΑΟΖ, έχοντας ξεχάσει ότι… «το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς»…
Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, όπου ανοιχτεί συζήτηση για την οικονομική κρίση, το πλέον προβλέψιμο θέμα που θα εγερθεί είναι… η ΑΟΖ. Ναι, ναι, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη την οποία ουδείς γνώριζε φαίνεται πριν από λίγους μήνες, έγινε όμως πλέον της μόδας και προβάλλεται ως πανάκεια «δια πάσαν νόσον και πάσαν…», αφήστε, δεν το γράφουμε, Μεγάλη Εβδομάδα είναι, μη σκανδαλίσουμε κιόλας όσους δεν γνωρίζουν την ερμηνεία της λέξης…

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ.... ΝΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ...

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!


Με οπλισμένη καραμπίνα μπήκε ένας Καλαματιανός στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό ήθελε να λύσει τις διαφορές του με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι νωρίτερα του είχαν κάνει έλεγχο, ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του.

ILLUMINATI.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ (VIDEO)1.Η δημιουργία μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης με ένα μοναδικό νόμισμα υπό τον έλεγχο τους.

2. Η πλήρης καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και κάθε εθνικής περηφάνιας, επειδή μόνο έτσι θα αποδεχτούν οι άνθρωποι μία υπερεθνική Παγκόσμια Κυβέρνηση.

3. Η καταστροφή κάθε θρησκείας, προ πάντων της Χριστιανικής. Μοναδική εξαίρεση: η πανθρησκεία που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι τους.

4. Η εγκαθίδρυση τεχνικών ελέγχου της σκέψης με στόχο τη δημιουργία ανθρώπινων ρομπότ, τα οποία θα αντιδρούν σε εξωτερικά ερεθίσματα και καθοδήγηση...

Ας ενημερώσουμε εμείς τους παππούδες και τις γιαγιάδες γιατί δεν έχουν καλή ενημέρωση.

Αιγαίο-Ειρηνικός Ωκεανός, μια ευθεία! - Ρωσική πρόταση για την αγορά του ΟΣΕ

Η Ρωσία κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) της πλέον ζημιογόνου ΔΕΚΟ της ΕΕ και μάλιστα η πρόταση δεν αφορά τον τεμαχισμό ή κανιβαλισμό της με κάποια κομμάτια "φιλέτα", αλλά ολόκληρη τον Οργανισμό, ο οποίος επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 1 δισ. ευρώ περίπου ετησίως!

Στην πρόταση προβλέπεται η διασύνδεση με το σύνολο των ευρωπαϊκού σιδηροδρομικού δικτύου, αλλά και με το σύνολο του αχανούς δικτύου σιδηροδρόμων της Ρωσίας! Οπως σημείωνε Ρώσος, στέλεχος της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων "Θα μπορεί κάποιος να επιβιβάζεται στην Αθήνα και να φτάνει μέχρι το Βλαδιβοστόκ στον Ειρηνικό Ωκεανό"!

Συνολικά τρεις είναι οι μοναδικές εταιρείες που έχουν ενδιαφερθεί...

Δείτε το βίντεο της επίθεσης με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Vid)

Αγιογραφία από την Αγία Σοφία, Κωνστ/πολη

...."Αυτοκράτωρ Πιστός Βασιλεύς Ρωμαίων".... Όχι του Βυζαντίου, ΤΩΝ ΡΩΜΑΊΩΝ,της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, της δικής μας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το Βυζάντιο είναι επινόηση τωρινών άθλιων Προδοτών και ομοφυλόφιλων σιωνιστών.


ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ Ο ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ...ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ ΔΥΟ ΤΑΛΗΡΑ...ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕ....Δύο σ' ένα...νοικοκυρεμένα!!!

Άρια Αγάτσα: "Είμαι από τους Βουλευτές που έβαλε υπογραφή για να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Πασόκ ο Βαγγέλης Βενιζέλος, τον στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπορεί να βοηθήσει στην πολιτική ενδυνάμωση του χώρου του Πασόκ, στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βενιζέλου, είναι περιττό να μιλήσω για το πολιτικό κύρος του Βενιζέλου, είναι γνωστό σε όλους, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο μέλλον." 3 Μαρτίου 2012. Συνέντευξη στο star Κεντρικής Ελλάδας. Ακούστε την στο βίντεο:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πέρασε νομοσχέδιο στα κρυφά, που χαρίζει τα χρέη στους εκδότες και τους καν αλάρχες!


%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591+%25CE%259C%25CE%259C%25CE%2595.jpg
Μονόδρομος η απεργία για τους εργαζόμενους
Τη στιγμή που εκδότες και καναλάρχες μειώνουν συστηματικά τους μισθούς, προχωρούν σε αθρόες απολύσεις εργαζομένων και πατούν κάθε εργασιακό δικαίωμα, η κυβέρνηση του Μνημονίου τους έκανε ένα ανέλπιστο δώρο…Δε φτάνει από από το 1989 μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιούν χωρίς να έχουν δώσει φράγκο τις τηλεοπτικές συχνότητες, δε [μορε] φτάνει που χρωστούν εκατομμύρια στα ασφαλιστικά ταμεία, δε φτάνει πουκουρεύουν μισθούς και αποζημιώσεις, δε φτάνει που καθυστερούν έως και 12 μήνες την καταβολή των δεδουλευμένων… ήρθε η κυβέρνηση, λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών να τους δωρίσει τα χρέη τους! Χρέη που στερούν, ουσιαστικά, τεράστια έσοδα στα δημόσια ταμεία. Χρέη που θα ανακούφιζαν από ακόμη ένα βάρος τους Έλληνες φορολογούμενους.Το νομοσχέδιο… κομπίνα Στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας για την ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής Οδηγίας 2010/18/ΕΕ για τη γονική άδεια, στο άρθρο 42 ρυθμίζει ζητήματα......

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!


Με οπλισμένη καραμπίνα μπήκε ένας Καλαματιανός στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό ήθελε να λύσει τις διαφορές του με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι νωρίτερα του είχαν κάνει έλεγχο, ενώ οδηγούσε το μηχανάκι του.

Ο άντρας συνελήφθη στο ισόγειο του κτιρίου, ενώ προηγουμένως είχε...
απειλήσει τη σκοπό, προτάσσοντας την καραμπίνα που κρατούσε. Μέσα στην καραμπίνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν 3 φυσίγγια και το όπλο έτοιμο να χρησιμοποιηθεί.

Στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας επικράτησε πανικός γύρω στη μία το μεσημέρι,

Ναυμαχίες με συμμετοχή Ελλήνων στον Ινδικό Ωκεανό - Αποκρούστηκαν δύο επιθέσεις πειρατών!!!


Ολονύκτια μάχη έδωσε έξω από τις Σεϋχέλλες από χθες το βράδυ μέχρι ενωρίς σήμερα το πρωί, ένοπλη ομάδα φύλαξης πλοίου τύπου bulk carrier, ελληνικής ιδιοκτησίας, με σημαία Μάλτας, γνωστού Έλληνα εφοπλιστή, όταν ομάδα πειρατών επιχείρησε τρεις φορές να καταλάβει το πλοίο με ισάριθμες εφόδους.

Χαρακτηριστικό της έντασης της μάχης είναι...
ότι ερρίφθησαν από την τριμελή ομάδα φύλαξης του πλοίου περί τις 400 σφαίρες και οι πειρατές τελικά αποχώρησαν με μεγάλες απώλειες. Στην ομάδα φύλαξης συμμετείχαν και Έλληνες πρώην στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

Σε άλλο επεισόδιο ανοικτά του Ομάν πριν μερικές ημέρες, άλλη ομάδα φύλαξης....

«Έκραξαν» Άδωνι και Ευγενία στη Νέα Φιλαδέλφεια


«Έκραξαν» Άδωνι και Ευγενία στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ξινή βγήκε στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου η χθεσινή επίσκεψή τους στην Νέα Φιλαδέλφεια με αφορμή την μίνι προεκλογική συγκέντρωση που είχαν οργανώσει πολιτικοί φίλοι του πρώην υφυπουργού στο ζαχαροπλαστείο «Ντίλας».
Ομάδα «αγανακτισμένων» πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί και ξέσπασε σε αποδοκιμασίεςκατά του ζεύγους, ενώ εκτοξεύθηκαν και μερικά κεσεδάκια με γιαούρτι.
Το γεγονός αυτο είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα η εν λόγω εκδήλωση, χωρίς ο Άδωνις να προλάβει να μιλήσει στους παρευρισκόμενους, όπως αναφέρει το parapoltika.gr

Τουρκική εταιρεία διεκδικεί τον ελληνικό διαγωνισμό για τη δασοπυρόσβεση!


Είναι δυνατόν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση, το ερχόμενο καλοκαίρι, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου… τουρκικά ελικόπτερα; Μπορεί για πολλούς μήνες ελικόπτερα από την Τουρκία να «σαρώνουν» τον ελληνικό εναέριο χώρο, να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες εγκαταστάσεις και να αποτελούν τον μοναδικό αρωγό των ελλήνων πυροσβεστών;

Τα ερωτήματα αυτά απασχολούν τους επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ασχολούνται με τη διαδικασία ενοικίασης 12 πυροσβεστικών ελικόπτερων – πέντε βαρέως και επτά μεσαίου τύπου – κόστους περίπου 20 εκατ. ευρώ, για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.

Και αυτό αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μπόνους στους γιατρούς που συνταγογραφούν γενόσημα!


Κίνητρα για να συνταγογραφούν οι γιατροί φθηνότερα αντίγραφα φάρμακα θεσπίζει άμεσα το υπουργείο Υγείας...ενώ με νέες ρυθμίσεις αυξάνει τη συμμετοχή στα πρωτότυπα φάρμακα για τους ασθενείς!
http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2012/04/genoshma-400x300.jpg
Συγκεκριμένα, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας ετοιμάζει ειδική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι: Όποιος γιατρός στο σύνολο των φαρμάκων που θα χορηγεί σε ασθενείς, το 50% είναι αντίγραφα, θα λαμβάνει ως μπόνους είτε έναν μισθό επιπλέον είτε δικαίωμα για 200 επισκέψεις παραπάνω (στη συνεργασία του με τον ΕΟΠΥΥ).
Μια τέτοια ρύθμιση αναμένεται να επιβαρύνει τους ασθενείς που θα επιλέγουν να συνεχίσουν τη θεραπεία τους με πρωτότυπα φάρμακα, αφού θα καλούνται να πληρώνουν το 30% από την τσέπη τους, γεγονός εξαιρετικά δύσκολο για τους περισσότερους ασθενείς και συνταξιούχους της δραματική αυτή στιγμή για τη χώρα.

πηγη

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ... ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 85ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!


Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στις 12.30, στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου προσήχθη για να απολογηθεί ο 44χρονος Ρουμάνος που μαζί με το 18χρονο γιο του κατηγορείται πως λήστεψε, δολοφόνησε και βίασε την 85χρονη Σοφία Κορναράκη, στην Επισκοπή Κρήτης.

Συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, στη...
θέα του 44χρονου, όρμησε εναντίον του, ενώ με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο 44χρονος και ο 18χρονος που απολογούνται, σήμερα, αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες ληστείας μετά φόνου από κοινού, βιασμού, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας μαχαιριού.

Και οι δύο πάντως δείχνουν αμετανόητοι. Ούτε σε μία στιγμή δεν έδειξαν να λυγίζουν και να ζητούν συγνώμη για την πράξη τους.

ΘΕΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ: Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ... ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ!

Του Γεωργίου Ν. Ξενόφου
Όλη η αφήγηση της δίκης και της σταύρωσης μας φανερώνει τη συμμετοχή μας στα γεγονότα και μας καλεί να πάρουμε θέση. Στη δίκη καταδικάζουμε τον Ιησού ή τον Βαραββά; Στη σταύρωση είμαστε ο ληστής που μετανόησε ή ο ληστής που χλεύαζε τον Ιησού; Τα λόγια του ληστή που μετανόησε είναι αποκαλυπτικά καθώς στράφηκε στον άλλον ληστή και του είπε, «Ούτε τον Θεό φοβάσαι εσύ;

Δεν είσαι όπως και εκείνος καταδικασμένος; Εμείς βέβαια δικαία, γιατί τιμωρούμαστε για αυτά που κάναμε, αυτός όμως δεν έκανε κανένα κακό». Και στον Ιησού είπε, «θυμήσουμε Κύριε όταν έρθεις στην Βασιλεία σου». Ο Ιησούς του απάντησε, «Σε βεβαιώνω ότι σήμερα κιόλας θα είσαι μαζί μου στον παράδεισο». 
Ο σταυρός είναι ο τόπος που θανατώνεται η αμαρτία και ελευθερώνεται ο άνθρωπος. Γι’ αυτό και ο Απ. Παύλος λέει για τον σταυρό, «Διότι ο λόγος του σταυρού

New York Times: H Ελλάδα της τρόικας και του ρουσφετιού!

Ρουσφέτια δίχως τέλος κάτω από τη μύτη της τρόικας… Παρά το άγρυπνο βλέμμα των πιστωτών και τις υποσχέσεις για αλλαγή, οι Έλληνες πολιτικοί αδυνατούν να ξεφύγουν από την λογική των πάσης φύσεως «ρουσφετιών» προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των ψηφοφόρων, επισημαίνεται σε άρθρο των New York Times.

«Με την χώρα να βρίσκεται στο χείλος της χρηματοοικονομικής αβύσσου και τους διεθνείς πιστωτές να περιμένουν εναγωνίως περισσότερα μέτρα λιτότητας, οι Έλληνες βουλευτές δουλεύουν ιδιαίτερα σκληρά τελευταία. Αλλά όχι πάντα με τους αναμενόμενους τρόπους» γράφει η Niki Kιtsantonis που υπογράφει το άρθρο στην αμερικανική εφημερίδα.

Στην συνέχεια εξηγεί, ότι οι…

Το αρχαιότερο λουλούδι άνθισε ξανά μετά από 30.000 χρόνια

Ρώσοι επιστήμονες εντόπισαν κρυμμένους φυσικούς ιστούς στους πάγους της Σιβηρίας Έναν απρόσμενο θησαυρό που... θα αποκάλυπτε την φυσική Ιστορία της περιοχής ανακάλυψαν Ρώσοι επιστήμονες. Θαμμένο στους πάγους της Σιβηρίας, εντόπισαν λαγούμι, που μάλλον είχε φτιάξει κάποιος σκίουρος 30.000 χρόνια πριν, όπου εντόπισαν κρυμμένους ιστούς από αρχαία φρούτα, σπόρους και φυτά. Έτσι, οι επιστήμονες κατάφεραν να αναπαράγουν, χρησιμοποιώντας το «γενετικό υλικό» από φυτό που βρήκαν εκεί, και να ξαναφέρουν στη ζωή το αρχαιότερο λουλούδι που έχει αναπαραχθεί ποτέ! Το όνομά του είναι Silene stenophylla και οι επιστήμονες λένε ότι ...

Μεγάλη Παρασκευή - «Η ζωή εν τάφω…»Ημέρα πένθους είναι για όλη την ορθοδοξία η σημερινή μέρα. Στις εκκλησίες όλης της επικράτειας χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες καθώς η Μεγάλη Παρασκευή σηματοδοτεί την κορύφωση του θείου Δράματος.

Το πρωί στους ιερούς ναούς ψάλλονται οι Μεγάλες Ώρες, που είναι ύμνοι οι όποιοι περιέχουν, τροπάρια, Αποστόλους, Ευαγγέλια και Ευχές.

Αμέσως μετά ακολουθεί ο Εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής όπου γίνεται και η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου. Εκεί ο ιερέας αφαιρεί από το σταυρό το σώμα του Ιησού και το τοποθετεί στο Ιερό Κουβούκλιο, ένα ύφασμα πάνω στο οποίο έχει κεντηθεί ή ζωγραφιστεί ο Χριστός νεκρός.

BINTEO: Η διαφήμιση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου τη διαφήμιση για ένα τηλεοπτικό σταθμό στο Βέλγιο που κατάφερε να μεταφέρει «χολιγουντιανές εικόνες» σε πραγματικό χρόνο στην πιο ήσυχη και βαρετή περιοχή στο Βέλγιο.

Όλα ξεκινούν σε μια πλατεία στο Βέλγιο όπου...

Χωρίς σχόλια..

 

Εισαγγελέας: Αρχηγός πολυμελούς οργάνωσης ο Α. Τσοχατζόπουλος > ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ' ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;;;

Την βαρύτατη και ατιμωτική κατηγορία της σύστασης συμμορίας, αντιμετωπίζει ο Ακης Τσοχατζόπουλος και οι υπόλοιποι συγκατηγορούμενοί του, σύμφωνα με το διαβιβαστικό πόρισμα των περισσότερο από 200 σελίδες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο πρώην υπουργός και οι φίλοι του είχαν συστήσει συμμορία με υπεράκτιες εταιρείες, κρυφούς λογαριασμούς, αγοραπωλησίες ακινήτων κ.λπ. προκειμένου να ξεπλύνουν βρόμικο χρήμα που προέρχεται από μίζες.
Πρόκειται για δωροδοκίες που αφορούν την προμήθεια όπλων από την Ελλάδα.Το πόρισμα καταπέλτης θα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις καθώς το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας που έχει παραγραφεί, πάντως, αφορά όχι μόνο τα υποβρύχια αλλά και...

Παϊσιος: «Ο αντίχριστος θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα»666: Ο αριθμός αυτός είναι του αντίχριστου και με κανένα τρόπο κανείς μας δεν πρέπει να δεχτεί να πάρει αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Ακόμη και τις πιστωτικές κάρτες δεν πρέπει να τις παίρνουμε, γιατί πίσω στη μαύρη μαγνητική ταινία που έχουν, περιέχεται ο κώδικας και το γραμμικό σύστημα με το 666. Αυτά όμως δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μόνο το ηλεκτρονικό κομπιούτερ τα διαβάζει», είχε πει, ο γέροντας Παΐσιος.
Ο γέροντας ήταν σαφέστατος στις παραπάνω ρήσεις του για τα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του 666.
Και βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε λέγοντας:

Σπουδαία διάκριση για τον Ελληνα ομογενή ζωγράφο Μιχάλη Ζάβρο


Σπουδαία διάκριση για τον Ελληνα ομογενή ζωγράφο Μιχάλη Ζάβρο
Αλλη μια σημαντικότατη διάκριση για τον πολυβραβευμένο ομογενή ζωγράφο Μιχάλη Ζάβρο.Αυτή την φορά ο Μιχάλης Ζάβρος κέρδισε το πρώτο βραβείο Bulgari Art Award που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 80.000 δολαρίων. Τα χρήματα θα διατεθούν για να αγοράσει έργα του η Πινακοθήκη της Νέας Νότιας Ουαλίας αλλά και για να μεταβεί ο ίδιος στην Ιταλία και να δημιουργήσει νέα έργα.
Πατέρας τριών παιδιών ο Μιχάλης Ζάβρος έχει δει έργα του να κοσμούν την εθνική πινακοθήκη της Αυστραλίας αλλά και τις κορυφαίες γκαλερί της χώρας.
Όπως δημοσιεύει το iefimerida.gr, τo 2010 ο ελληνικής καταγωγής ζωγράφος, είχε λάβει το πρώτο βραβείο, στο πλαίσιο του διαγωνισμού πορτρέτων «Doug Moran National Portrait Prize», στην Αυστραλία.

Financial Times....''Στην Ελλάδα η τρόικα οργάνωσε την πρώτη κηδεία κράτους''Οι Financial Times γράφουν για τις ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών και για τους Έλληνες που δεν μπορούν να δεχθούν λογικά την προδοσία από το «κράτος-νονό».

''Οι ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών....


Μαρξιστές και νεοκεϊνσιανοί οικονομικοί αναλυτές ενώνουν τις φωνές τους λέγοντας ότι στην ευρωπαϊκή οικονομική και νομισματική ένωση οι πλούσιες χώρες έχουν γίνει πιστωτές των φτωχότερων κρατών. Η ανάλυση αυτή, όμως, δεν εξηγεί πλήρως όσα έχουν συμβεί στην Ελλάδα.

Χάπια κατά της ραδιενέργειας ζητά επειγόντως ο Στρατός των ΗΠΑ

Σε αναζήτηση χαπιών ιωδιούχου καλίου βρίσκεται ο αμερικανικός Στρατός σύμφωνα με λίστα που έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο η υπηρεσία επιμελητείας DLA (Defense Logistics Agency).

Όπως αναφέρεται η υγειονομική υπηρεσία του αμερικανικού Στρατού θέλει να διασφαλίσει πως «οι κρίσιμες δυνάμεις που επιχειρούν πρέπει να είναι προστατευμένες σε μια περίπτωση ενός πυρηνικού συμβάντος».
Η ποσότητα που ζητά ο αμερικανικός Στρατός ανέρχεται στα75.000 πακέτα (κάθε πακέτο περιέχει 14 χάπια) και σε τιμή 5,23 $ το πακέτο, αν και στην ελεύθερη αγορά η τιμή ανέρχεται στα 9,99 $.

Η αμερικανική υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) συνιστά πως η λήψη χαπιού ιωδιούχου καλίου σε ραδιενεργά συμβάντα εμποδίσει την ραδιενέργεια να απορροφηθεί από το σώμα προκαλώντας καρκίνο του θυρεοειδούς και μάλιστα ως κατάλληλη δόση συνίσταται μένα χάπι κάθε ημέρα για 28 ημέρες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξέρανε ότι έχουμε πετρέλαιο από το 1965Δείτε τη μελέτη που είχε δημοσιεύσει το 1965 ο κορυφαίος Ελληνας επιστήμονας Σταύρος Κατράκης, τακτικός καθηγητής στο ΕΜΠ, για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα. Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί τόσα χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν τίποτα για να εκμεταλλευτούμε αυτό τον ορυκτό μας πλούτο;;; 

Το ΔΝΤ παρεμβαίνει ξανά και θέλει κυβέρνηση συνασπισμούΣτέλιος Μπαμιατζής

Νέες αναφορές στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, έκανε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.
Πάντως, αναγνώρισε, κατά περίεργο τρόπο, το θάρρος του ελληνικού λαού και τις θυσίες που επωμίστηκε.
Εντούτοις, έκανε την ανάμιξή της, μιλώντας υπέρ ενός....

ΠΡΟΣΟΧΗ : Υπάρχει σχέδιο τρομοκρατίας που περιέχει τρίμηνη στάση πληρωμών ;

 
Αν οι πληροφορίες τις οποίες μας μετέφερε φίλος οικονομικός συντάκτης είναι πέρα απο "λογικοφανείς" και αξιόπιστες, τότε βρισκόμαστε προ ενός καινούργιου σχεδίου "Προμηθεύς" (οι παλιοί θα θυμούνται ότι έτσι είχαν ονομάσει η CIA και οι εδώ εντολοδόχοι του ΓΕΣ και του ΙΔΕΑ το σχέδιο της "εκτροπής" που εκδηλώθηκε με το Απριλιανό πραξικόπημα του Παπαδόπουλου).


Ο πύραυλος της Βόρειας Κορέας καταστάφηκε 90 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του....!!!""


Τελικά τι παίχτηκε εδώ?...Εξελιγμένη υπερτεχνολογια των συμμάχων? (φωτιά θα πέσει να μας κάψει που λέμε συμμάχους το 4 ραιχ..πολιτισμος της χέστρας!)Παρέμβαση από ψηλά?... 


Ποιος είναι ο πιο αγενής λαός του κόσμου;


Ποιος είναι ο πιο αγενής λαός του κόσμου;

Τις πιο αγενείς χώρες και λαούς απέναντι σε επισκέπτες ψήφισαν πάνω από 1,200 επισκέπτες της ιστοσελίδας Skyscanner...Τι και αν το Παρίσι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς;
Ραδιοαρβύλα οικολογία, με προπαγάνδα από Αντώνη Κανάκη!

Προχθες λοιπόν Μεγάλη Τρίτη, σκέφτηκα να παρακολουθήσω την ξεχωριστή εκπομπή του Ράδιο αρβύλα που γίνεται κάθε τέτοια μέρα. Η εισαγωγή στο θέμα λοιπόν ήταν αρκετά δραματική και σε προδιέθετε πολύ θετικά για το αντικείμενο που δεν ήταν άλλο από αυτό της κακοποίησης των ζώων. Μεγάλο θέμα και πολύ σοβαρό μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε άλλη μία κακοποίηση στα ζώα από μέρους του Κανάκη καθώς τα μετέτρεψε σε δούρειο ίππο της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων!


Ας δούμε όμως αναλυτικά πόσο μεθοδευμένα ειπώθηκαν όλα ώστε να γίνει το κοινό σφουγγάρι της προπαγάνδας που σέρβιρε ο Κανάκης με τη παρέα του.

Μασόνος μια ζωή!Το «11» το... σημαδιακό για τον Παπαδήμο!Δεν ξέρουμε τι λένε επ' αυτού οι... αριθμολόγοι και οι άλλοι ειδικοί σε αυτά τα θέματα, σε εμάς τους κοινούς θνητούς όμως φαίνεται πως υπάρχει μια... σημαδιακή σχέση του Λ. Παπαδήμου με τον αριθμό 11.

Προσέξτε: Γεννήθηκε στις....
11 Οκτωβρίου 1947, ορκίστηκε πρωθυπουργός στις 11 Νοεμβρίου 2011, είναι ο 11ος πρωθυπουργός μετά τη μεταπολίτευση και προκηρύσσει εκλογές σήμερα, 11 Απριλίου!
Σύμπτωση; Δεν αποκλείεται. Οπως δεν αποκλείεται, βέβαια, ο αριθμός 11 να συνεχίσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είναι σημαδιακός για τον Λ. Παπαδήμο και στο μέλλον...


πηγη

Εις θάνατο όποιος προσβάλλει τον Μωάμεθ στο ΚουβέιτΥπερψηφίστηκε σήμερα στο Κουβέιτ μεταρρύθμιση του ποινικού κώδικα, η οποία προβλέπει την επιβολή της θανατικής ποινής για τα εγκλήματα της βλασφημίας και της προσβολής όχι μόνο του προφήτη Μωάμεθ αλλά και των συζύγων αυτού.

Σαράντα έξι μέλη του αποκαλούμενου κοινοβουλίου, περιλαμβανομένων των μελών της κυβέρνησης, ψήφισαν υπέρ της αλλαγής του νόμου, ο οποίος πρέπει να επικυρωθεί από την κυβέρνηση για να ισχύσει, όπως μετέδωσε ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ με εκκωφαντικό θόρυβο ανησύχησε την Καλαμάτα - ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ


 Σεισμός 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:07 απόψε το βράδυ στην περιοχή της Καλαμάτας. Η δόνηση συνοδεύθηκε από εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε τους κατοίκους να πεταχτούν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Στην αρχή οι κάτοικοι πίστεψαν ότι πρόκειται για έκρηξη αλλά γρήγορα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για σεισμική δόνηση. Συμφωνα με πληροφορίες του iefimerida δεν υπάρχουν ζημιές απο τον σεισμό.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον Μεσσηνιακό κόλπο.

πηγη

ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!!


Για να τον κλαίν’ οι ρέγγες είναι ο Αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης: Τα στελέχη του τον εγκαταλείπουν, όπως τα ποντίκια το βυθιζόμενο σκάφος κι ο Γιώργαρος βρίσκεται σε πανικό: Μέχρι το βιβλίο του Στρατηγού Αϋφαντή επεστράτευσε την περασμένη Δευτέρα στην ΝΕΤ, για να εξηγήσει στην Έλλη Στάη γιατί όλες οι Δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να μένει εκτός Βουλής. Εν τω μεταξύ, οι αρλούμπες που ξεστομίζει καθημερινώς ο Καρατζαφέρης, έκαναν ακόμη και το πνευματικοπαίδι του τον Άδωνι να δηλώσει την περασμένη Τρίτη από το «Blue-Sky» πως «ο Τσίπρας είναι πιο σοβαρός» από τον Αρχηγό του ΛΑΟΣ!.. 

Εν τω μεταξύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει το εξής χουνέρι στον κουμπάρο του τον Καρατζαφέρη:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ... ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ: "ΕΔΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΙΟΡΔΑΝΗ..."Προς Ιορδάνη Χασαπόπουλον
Δημοσιογράφο MEGA.

Αγαπητέ Ιορδάνη,

Όπως θα έχεις ήδη πληροφορηθεί, σήμερα το πρωί ο σύντροφος Άκης συνελήφθη ως κατηγορούμενος για πλήθος
 κακουργημάτων.

Γνωρίζοντας οτι οι περισσότεροι σύντροφοι κάνουν την πάπια και προσποιούνται οτι “δεν τον είδαν – δεν τον ξέρουν”, ελπίζουμε οτι τουλάχιστον εσύ θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν ξεχνάμε Ιορδάνη οτι ήσουν από τους λίγους εκλεκτούς στους οποίους ο Άκης,

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.......ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ......