ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

“Να επέμβει ο εισαγγελέας για τα γκάλοπ – μαϊμού που βγάζουν πρώτο τον Καμίνη!”

γκαλοπ εισαγγελεας κοντρα καμινηςΝα παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας για τα γκάλοπ μαϊμού που βγάζουν πρωτο τον Καμίνη για τον δήμο της Αθήνας, ζητά η εφημερίδα Κόντραnews.

ΑΧΕΠΑ: «εσύ φέρεις την ευθύνη αν κολλήσεις AIDS στο νοσοκομείο»


Tι ακριβώς αναφέρει έγγραφο του ΑΧΕΠΑ που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο και έχει δημιουργήσει σάλο σχετικά με το AIDS;

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη διαρροή εγγράφου του ΑΧΕΠΑ στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο,....


ΑΡΧΙΣΑΝ.... ΕΚΡΗΞΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.... ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!!

Έκρηξη χειροβομβίδας στις 2:40 το πρωί στην Αγία Βαρβάρα προκάλεσε φθορές σε σπίτια και αυτοκίνητα.


AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ "ΜΑΙΜΟΥ" ΣΠΟΥΔΕΣ


Το "πτυχίο" της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου που παρουσιάζει ο Κόνσολας είναι ΑΚΥΡΟ, αφού αποκτήθηκε με σπουδές μόνο ενός έτους στη Ρόδο. Η εισαγωγή του στο 2ο έτος της "ακαδημίας" Ρόδου ήταν παράνομη. Γιατί ήταν παράνομη;;; Ήταν παράνομη, γιατί έγινε χωρίς τίποτα από τα παρακάτω:..

Χαμός στην Κύπρο. Ομολογία-σοκ από Αναστασιάδη


Σοκ προκαλεί η κυνική χθεσινοβραδινή ομολογία του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στους δημοσιογράφους, έριξε αληθινή βόμβα – που παρά τα αντιθέτως λεγόμενα – αποδεικνύει ότι η Κύπρος διαλύεται και στην θέση της δημιουργούνται δύο νέα κράτη, με εντελώς ξεχωριστές ιθαγένειες και σύνορα-ζώνες!

Σβήνουν τα ίχνη μετά το ταξίδι Γεωργιάδη στις ΗΠΑ! Ένας εισαγγελέας έξω από στοές, ένας έντιμος εισαγγελέας να τιμήσει το Σύνταγμα;





UPDATED
Εξαφάνισαν από το Ιντερνετ τα βιογραφικά τους, που αποδείκνυαν σχέση με το χώρο της υγείας, οι άνθρωποι πίσω από την επίσκεψη Γεωργιάδη στο Χάρβαρντ. 


Δίνουν δισεκατομμύρια στην διαπλοκή την ώρα που γονατίζουν λαό και πατρίδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΕίναι αισχροί και άθλιοι.

Την ώρα που διαλύουν την πραγματική οικονομία, υπεξαιρώντας ρευστότητα για να καλύψουν τα θαλασσοδάνεια των τραπεζιτών, δίνουν δισεκατομμύρια στους εργολάβους για έργα που …δεν έγιναν!

Την ώρα που κλείνουν τον βιοτέχνη, τον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο επαγγελματία, χαρίζουν 230 εκ. Ευρώ στο μέγαρο…μουσικής.

Υπάλληλος εισπρακτικής ανοίγει το στόμα της και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Πολιτικά πρόσωπα έχουν αγοράσει τα κόκινα δάνεια με 10% και εκμεταλλέυονται τους πολίτες!


Πήρα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά για το σκάνδαλο που επικρατεί στις δικηγορικές εταιρείες και κανένας δεν μιλάει γιαυτό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εργαζομαι σε μια δικηγορικη εταιρεία. Ε ιμαι αποφοιτη ΤΕΙ με γνωσεις αγγλικων και η/υ.