ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Νέες απαιτήσεις των δανειστών!!..Με ελάχιστο εισόδημα θα ζουν οι Έλληνες..


 
Έντονες πιέσεις για αλλαγή των εργασιακών σχέσεων και περικοπές των δαπανών δέχεται η ελληνική κυβέρνηση. Τα στοιχεία της έκθεσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αλλά και οι διαρροές από ευρωπαίο αξιωματούχο για την έκθεση της τρόικας που θα δοθεί την Δευτέρα στη δημοσιότητα, φανερώνουν την απαίτηση των δανειστών για τη λήψη νέων μέτρων. Μπορεί σύμφωνα με τις δύο εκθέσεις το πρόγραμμα να είναι σε σωστή τροχιά, ωστόσο αυτά που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι ακόμη πολλά.


Στο χείλος του γκρεμού. Λίγο πριν την Θεία Παρέμβαση;


Λίγες ημέρες απομένουν για να αρχίσει η νηστεία του Δεκαπενταύγουστου και νομίζω πως είναι μια καλή ευκαιρία - η τελευταία; - για να επικεντρώσουμε στον πνευματικό αγώνα πριν από τις δραματικές εξελίξεις που είναι φανερό ότι έρχονται, έχοντας αρχίσει οι απολύσεις στο δημόσιο και κατακεραυνώνοντας οι ανάλγητοι κυβερνήτες με αβάσταχτους φόρους την πλειοψηφία των Ελλήνων. 

ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ Ξεπέρασαν τους 200 οι νεκροί στο "χάος" της Αιγύπτου - Η χώρα έχει χωριστεί στα δύο


Φημολογία ότι οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 200 αναπτύσεται από την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Φυσικά όσο αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών τόσο πιο κόντά βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου η Αίγυπτος.
 
Χάος επικρατεί τις τελευταίες δύο ημέρες σε πολλές πόλεις της Αιγύπτου όπου χιλιάδες υποστηρικτές του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι ακολούθησαν τις προτροπές των «Αδελφών Μουσουλμάνων» και κατέβηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.
 

Έχουν δεσμευθεί με υπογραφές…για την πώληση του “νερού”..


Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Ιουλίου 27, 2013
Το “The Second Economic Adjustment Programme for Greece
Second Review – May 2013″, είναι η προηγούμενη, και σε κάθε περίπτωση σε ισχύ, αναθεώρηση της τρόικα για το πρόγραμμα της Ελλάδας.
Η έκθεση συντάχθηκε από το Directorate General Economic and Financial Affairs, υπό την κατεύθυνση του Matthias Mors (Δντή και επικεφαλή της αποστολής στην Ελλάδα).
Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται για την ιδιωτικοποίηση των Εταιρειών Ύδρευσης…
Ας δούμε τι προβλέπει λοιπόν αυτή η αναφορά για τα “Νερά”…

Ποιος σκότωσε την αμυντική βιομηχανία;



Γράφει ο Δρ. Ιωάννης Παρίσης
Υποστράτηγος ε.α., Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης


Τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας αποτελεί ένα από τα κύρια θέματα της δημόσιας συζήτησης και της ειδησεογραφίας. Πολλοί γράφουν και μιλούν, συχνά χωρίς να γνωρίζουν, ενώ κάποιοι χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αμυντική βιομηχανία που «πεθαίνει». Έτσι οι πολίτες σχηματίζουν την εντύπωση ότι το πρόβλημα της αμυντικής βιομηχανίας είναι μία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων. Λίγοι γνωρίζουν ότι η αμυντική βιομηχανία οδηγείται στον θάνατο εδώ και πολλά χρόνια με «εκτελεστές» πολλούς από εκείνους που τώρα οδύρονται για την κατάσταση. Απλώς η κρίση ήρθε να δώσει τη χαριστική βολή.

Αυτό κι αν είναι τρέλα: Άνεργοι θα κληθούν να πληρώσουν, χωρίς να βγάζουν ούτε ευρώ


Σοκ για 3,3 εκατομμύρια πολίτες από τα εκκαθαριστικά της εφορίας. Πώς τα τεκμήρια διαβίωσης, για περιουσία που κατείχαν πριν ξεσπάσει η κρίση αυξάνουν τους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν.

Το παράδειγμα του μακροχρόνια άνεργου με τεκμαρτό εισόδημα 10.480 ευρώ


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ - ΤΟΥ ΣΕΠTEΜΒΡΙΟΥ !



Aν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά!!!
Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού...
Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!!
Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά.
Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα!
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΑΥΞΗΣΑΝ 24% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ! ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΤΗΣ EUROSTAT ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ!


Τραγικό Βατερλώ στην Οικονομία της χώρας αποκαλύπτεται από τη μελέτη των στοιχείων που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η EUROSTAT.
Παρά τα περί "success story" λεγόμενα και τις κούφιες υποσχέσεις,με την παράλληλη φοροφονική και ανελέητη επιδρομή κατά του ελληνικού λαού, όλη η συνταγή είναι οικτρά αποτυχημένη και οδηγεί μαθηματικά σε θάνατο μετά βασανιστηρίων την Οικονομία και δυστυχώς την ίδια την Ελλάδα!

Αυτή η είδηση δεν πρέπει να θαφτεί

123Γράφει ο Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος Δικαστής ΓρεβενώνΓράφει ο Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος Δικαστής Γρεβενών
Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!
Η Δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς…