ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Γιατί το φέρετρο του Δημήτρη Χρίστουλα ήταν καλυμένο με την Συριακή σημαία;..Για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν αυτοκτόνησε;



Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί ήταν καλυμμένο το φέρετρο με την Συριακή σημαία; Δεν ήταν Έλληνας;
 Για την Ελλάδα και ένα καλύτερο αύριο για τους Έλληνες δεν αυτοκτόνησε;

Τουρκικά στρατεύματα συγκεντρώνονται στον Καύκασο



Η είδηση που έφτασε πριν λίγο στα attikanea, κάνει λόγο για συγκέντρωση τουρκικών στρατευμάτων στον Καύκασο.
Η φωτιά του πολέμου φαίνεται πως δεν θα αποφευχθεί και ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα...


Σιγκαπούρη: Η νέα Ελβετία των Ελλήνων καταθετών

Η μικροσκοπική χώρα της Ασίας, Σιγκαπούρη, αποτελεί παράδεισο για επενδύσεις...

Ο υπουργός Οικονομικών το παραδέχθηκε προχθές στη Βουλή: η όλη συζήτηση την τελευταία διετία και η επικείμενη συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων έχει οδηγήσει πολλούς από τους Έλληνες καταθέτες να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες της Ζυρίχης και της Γενεύης και να τα κατευθύνουν σε άλλους προορισμούς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία...

Οι Γερμανοί ανησυχούν για τις αποζημιώσεις και απειλούν.Στο παιχνίδι τώρα οι επιχειρηματίες

“Η Ελλάδα ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο με τις πολεμικές αποζημιώσεις κινδυνεύει  να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη".

Την έντονη ανησυχία του για την εξέλιξη των ελληνογερμανικών σχέσεων εξαιτίας της επαναφοράς στο προσκήνιο της συζήτησης για τις πολεμικές αποζημιώσεις εκφράζει ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW σε σημερινή του ανακοίνωση, στην οποία προειδοποιεί για τον κίνδυνο η Ελλάδα, "ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο, να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη".

 Ο Σύνδεσμος αναφέρεται ακόμη στις σχετικές δηλώσεις των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας, αλλά και στην ίδρυση...

« Έδειραν και έγδυσαν αστυνομικό στο Σύνταγμα - Του αφαίρεσαν και το όπλο! Δείτε φωτογραφίες »


Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων στην πλατεία Συντάγματος. Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με στολές αστυνομικών στο δέντρο που αυτοκτόνησε ο Δημήτρης Χριστούλας...

Σηφουνάκης: «Είμαστε πολιτικά ανεπαρκείς. Ξαναψηφίστε μας!»



Βίντεο με δηλώσεις όπου η πολιτική παράνοια βρίσκεται στο μεγαλείο της !!!

Λάζαρος Ελευθεριάδης 

Άρχισαν πλέον να παραδέχονται και οι “κηπουροί” του ΓΑΠ, ότι το 2009 δεν γνωρίζαν τί έκαναν, κυβερνούσαν τον τόπο χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα, χωρίς "μπούσουλα", χωρίς να γνωρίζουν τί γινόταν....“δεν ήξερε το ΠΑΣΟΚ τί έκανε ...
” δηλώνει δημόσια με πολιτική ομολογία “ΣΟΚ”, ο κ. Σηφουνάκης στο βίντεο.

Απόφαση Απόβαση



Ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλαν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τη διεξαγωγή της αποβατικής άσκησης ΑΙΓΙΑΛΟΣ-1/12 στην Σαμοθράκη, παρά την προκλητική ΝΟΤΑΜ που εξέδωσαν οι τουρκικές αρχές,υποστηρίζοντας ότι η ακριτική νήσος υπάγεται σε καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης και ως εκ τούτου πρέπει να εξαιρεθεί από τον σχεδιασμό ασκήσεων.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πληρώνουμε υπερωρίες πολιτικών πριν ακόμα γίνουν!


Η ασέβεια είναι ελληνικό προνόμιο! Ή για να το θέσουμε καλύτερα προνόμιο των πολιτικάντηδων που θέλουν να λένε ότι μας κυβερνούν…

Κόβονται μισθοί από παντού, άνθρωποι μοχθούν για να βρουν ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά τους, και την ίδια ώρα αποφασίζεται να δοθούν υπερωρίες σε υπαλλήλους που είναι… αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτών και πολιτικών κομμάτων για τις ώρες που θα κάνουν, γιατί ο Απρίλιος ακόμη δεν έχει περάσει!

Προκλητικό;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΤΟ COLPO GROSSO ME TA ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝΑΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΕΤΑΙΡΙΕΣ REAL-ESTATE ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ"!
ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΑΓΡΙΑΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
Οι τράπεζες ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο για να λύσουν προς όφελός τους, το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες νοικοκυριά σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια που, λόγω των καταστροφικών πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται,.... είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν. Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, διαμορφώνονται σχέδια για ....

Εορτή της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου

Εορτή της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου

Γιορτάζουμε σήμερα 7 Απριλίου, ημέρα της Αναστάσεως του Αγίου Λαζάρου από τον Ιησού Χριστό, ας πούμε λίγα λόγια:

Ο Λάζαρος ήταν φίλος του Χριστού και οι αδελφές του Μάρθα και Μαρία τον φιλοξένησαν πολλές φορές (Λουκ.ι΄, 38-40, Ιωαν.ιβ΄, 1-3) στη Βηθανία κοντά στα Ιεροσόλυμα. Λίγες μέρες πρό του πάθους του Κυρίου ασθένησε ο Λάζαρος και οι αδελφές του ενημέρωσαν σχετικά τον Ιησού που τότε ήταν στη Γαλιλαία να τον επισκεφθεί. Ο Κύριος όμως επίτηδες καθυστέρησε μέχρι που πέθανε ο Λάζαρος, οπότε είπε στους μαθητές του πάμε τώρα να τον ξυπνήσω. Όταν έφθασε στη Βηθανία παρηγόρησε τις αδελφές του Λάζαρου που ήταν πεθαμένος τέσσερις μέρες και ζήτησε να δει το τάφο του.

ΕΔΩ.. ΕΙΝΑΙ.. ΕΛΛΑΣ..!!!!!!!!


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 


Ο Έλληνας γνωρίζει.. Πως η Μάχη στο Πεδίο


 ΤΗΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ, που επέλλεξαν τα ερπετά 


της παρακμιακής Εξουσίας.. Είναι ΑΝΙΣΗ ΚΑΙ 


ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ.. ΞΕΡΕΙ όμως να


 αναγνωρίζει τους "ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ


 ΙΠΠΟΥΣ" των 300 της Εθνικής


 προδοσίας... Ξέρει να κλείνει τ' αυτιά του, σε 


ότι του σερβίρουν, οι 300 ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ


 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.. Ξέρει κι' ακούει τα Τύμπανα του Ξεσηκωμού, που ολοένα ζυγώνουν..


. Ξέρει και περιμένει να ΞΕΧΥΘΟΥΝ απ' όλα τα ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΜΑΣ... 


Περιμένει.. Μέσα απ' τα σπλάχνα του Λαού, Κανάρηδες να δούμε, της Μπουμπουλίνας


 εγγονούς και τον Κολοκοτρώνη, ηγέτη απ' το πουθενά, με μιας να Ξεφυτρώνει... 

πηγη

Ο Γέροντας Παΐσιος για τη Μακεδονία


Tου Ησαΐα Κωνσταντινίδη,
διδάκτορα φιλοσοφίας
Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξέσπασε στην πολύπαθη περιοχή μας το νεώτερο "μακεδονικό" ζήτημα, αυτή τη φορά με την εμπλοκή των Σκοπίων. Τι ακριβώς συνέβη; Μια άλλοτε σερβική επικράτεια (η νότια Σερβία, όπως κάποτε την αποκαλούσαν) με βουλγαρόφωνο πληθυσμό - που μιλούσε, δηλαδή, μια βουλγαρική διάλεκτο - ανακήρυξε την ανεξαρτησία της στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991 και απαίτησε να αναγνωριστεί διεθνώς ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας". Εκδηλώθηκε έτσι ο περίφημος "μακεδονισμός", που ελλόχευε ήδη από τη δεκαετία του 1940, όταν ο Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής ηγέτης Γιόζιπ Μπροζ-Τίτο αποφάσισε να ....

Βίντεο με δηλώσεις όπου η πολιτική παράνοια βρίσκεται στο μεγαλείο της !!!

Άρχισαν πλέον να παραδέχονται και οι “κηπουροί” του ΓΑΠ, ότι το 2009 δεν γνωρίζαν τί έκαναν, κυβερνούσαν τον τόπο χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα, χωρίς "μπούσουλα", χωρίς να γνωρίζουν τί γινόταν....“δεν ήξερε το ΠΑΣΟΚ τί έκανε ...” δηλώνει δημόσια με πολιτική ομολογία “ΣΟΚ”, ο κ. Σηφουνάκης στο βίντεο.

Έβαλαν το “χαράτσι” στον Ελληνικό λαό, και κατόπιν το μοίρασαν στίς ασθενέστερες τάξεις του, τον Δεκέμβριο του 2009, κατά τα λεχθέντα του κ. Σηφουνάκη, και αυτό, το θεωρεί πολιτική, πολύ περισσότερο σοσιαλιστική σύλληψη και εφαρμογή, και επιχειρηματολογεί μετά μανίας επ`αυτού.

Την πολιτική εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, τα "εγκλήματα" όπως οι ίδιοι τα χαρακτηρίσαν (Βάσω Παπανδρέου, Χρυσοχοίδης, κτλ), τώρα την βαφτίζουν "δεν γνωρίζαμε, δεν είδαμε, δέν ξέραμε ..."

Αυτός ο άθλιος που είναι?

17Ν - Είχε άνθρωπο στην Αμερικάνικη πρεσβεία;

«ΤΑ ΝΕΑ» σε συνεργασία με το Wikileaks δημοσιεύουν αποκλειστικά για την Ελλάδα τις απόρρητες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor, της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών που έχει χαρακτηριστεί ως «σκιώδης CIA». Το ενδεχόμενο εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην δολοφονία του σταθμάρχη της CIA Ρίτσαρντ Γουέλς στα τέλη του 1975 φέρνει στο φως η εμπιστευτική αλληλογραφία μεταξύ υψηλόβαθμου στελέχους της Stratfor και πρώην αξιωματούχων κυβερνητικών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας των ΗΠΑ.
Τα εν λόγω μηνύματα, που αναφέρονται σε σενάρια συνεργασίας της 17Ν με αμερικανό δημόσιο υπάλληλο στο συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα, ανταλλάχθηκαν πριν από 11 μήνες.

Ηταν μεσημέρι της 17ης Απριλίου του 2011 όταν ο Φρεντ Μπάρτον, αντιπρόεδρος της «σκιώδους CIA», όπως έχει χαρακτηριστεί...

Είναι υπεύθυνοι για τον κάθε Έλληνα που δεν θα γεννηθεί



Και αν ακόμη δεν κατάλαβες, τότε πολύ σύντομα θα νιώσεις την… "στοργή" τους

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ); Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

Για γενική σύρραξη από τον Καύκασο μέχρι τον Κόλπο ετοιμάζεται η Ρωσία το καλοκαίρι


Έτοιμα σχέδια που «περιλαμβάνουν τη Γεωργία» έχουν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση ισραηλινής και αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν, δήλωσε πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο ημιεπίσημο πρακτορείο Interfax.

Το γενικό επιτελείο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων «εκτιμά» πως η στρατιωτική δράση κατά του Ιράν θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι και καθώς το Ισραήλ ..

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απάλλαξαν τη Siemens από το σκάνδαλο


 
ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Με πλειοψηφία 164 βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, πέρασε τελικά από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για τη Siemens.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση αυτή η γερμανική εταιρεία καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο 80 εκατ. ευρώ για
συμψηφισμό απαιτήσεων, 90 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, επένδυση 100 εκατ. ευρώ στη Siemens Hellas και ενδεχόμενη κατασκευή εργοστασίου προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ, «που θα οδηγήσει σε απασχόληση 700 ατόμων».

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ........

Απροκάλυπτη λογοκρισία από τη Στάη (Video)...



Η Έλλη Στάη ντροπιάζει ακόμη μία φορά το επάγγελμά της, λογοκρίνοντας δύο φορές στον αέρα τον ρεπόρτερ της ΝΕΤ Γιώργο Σιδέρη, όταν αυτός προσπαθεί να αναφέρει τις επιθέσεις των ΜΑΤ ενάντια στον κόσμο και ενάντια σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ. Ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα των ΜΑΤ στο κεφάλι, άλλα...η άθλια κρατικοδίαιτη "δημοσιογράφος" δεν άφησε να ειπωθεί αυτό στον αέρα.

Ωφέλιμη για τον οργανισμό η νηστεία

Ωφέλιμη για τον οργανισμό η νηστεία

Η νηστεία της Σαρακοστής είναι πολύ καλή ευκαιρία για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Χαρακτηρίζεται από τη μη κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών, αυγών και ψαριών, ενώ επιτρέπονται θαλασσινά, πατάτες, ρύζι, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά και όσπρια.
Αναλυτικότερα, στη νηστεία της Σαρακοστής, η αποχή από το κρέας και τα ζωικά λιπαρά συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων, καθώς επίσης και στη μείωση του σωματικού βάρους.
Αντίθετα, η υψηλή κατανάλωση ξηρών καρπών και θαλασσινών αυξάνει την πρόσληψη.....

Φωτογραφία με πολλά likes στο ίντερνετ

Σε φωτογραφία ίσως το καταλάβουν (απίθανο) κάποιοι από τους ηλίθιους, αγράμματους πολιτικούς.


Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1908












Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1908, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... 


Το Ποίημα του "η Πολιτεία και η Μοναξιά" λες και γράφτηκε για να φυσήσει τον 


εθνοσωτήριο εκείνον αγέρα της Επανάστασης του 1909 στο Γουδί:



"Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,


ραγιάδες έχεις, μάννα γή, σκυφτούς για το χαράτσι,


κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,


των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.




Πυρ κατά βούληση εναντίον πειρατών από "στρατιώτες-ιδιώτες" στη Σομαλία!Συγκλονιστικό βίντεο




Μπορεί στ΄ ανοιχτά της Σομαλίας να πλέουν ναυτικές αρμάδες,οι ναυτιλιακές εταιρείες όμως εδώ και πολύ καιρό έχουν εμπιστευθεί τη προστασία των πλοίων τους σε "ιδιωτικούς-στρατούς".Οι εταιρείες προστασίας πλοίων ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και πολλές απ΄ αυτές είναι ελληνικές.Χρησιμοποιούν ως επικεφαλής απόστρατους αξιωματικούς του ΠΝ και της ΜΥΚ και ως "ιδιώτες-στρατιώτες" χρησιμοποιούν βατραχανθρώπους του ΠΝ αλλά και του ΛΣ.

Μέχρι πρόσφατα, η οπλοφορία αυτών των "ιδιωτικών στρατών" επισήμως δεν επιτρεπόταν. Προσφάτως ,λύθηκε κι αυτή η λεπτομέρεια και οι "ένοπλοι συνοδοί" των πλοίων ρίχνουν στο ψαχνό,εμποδίζοντας τους πειρατές να ανέβουν στο πλοίο.

Απόδειξη αδιάψευστη το βίντεο,που δείχνει μία κανονική μάχη μεταξύ "ένοπλων συνοδών" και πειρατών.


Επιστολή ΣΟΚ απο ΜΑΤατζη


Σχόλιο attikanea: Αν αυτά που γράφει ο ΜΑΤατζής ισχύουν έστω και στο ελάχιστο, τότε οι επικεφαλείς τους, πρέπει να οδηγηθούν στο ικρίωμα.

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
"Με λενε Σταυρο ηλθα πριν λιγο καιρο απο επαρχια με ονειρα για να φτιαξω την ζωη μου και ειμαι λιγο καιρο στην αστυνομια και στο δεξι μπρατσο εχω το σημα της ΥΑΤ και θα ηθελα επιτελους να ακουστει και η δικη μου φωνη!
Δεν ξερετε εσεις εκει εξω τι....



Σοβαρό πυρηνικό ατύχημα στη Γαλλία


Πολύ πιο σοβαρό ήταν τελικά το ατύχημα στον πυρηνικό αντιδραστήρα στο Penly, στη Seine Maritime στη Βόρεια Γαλλία, σε σχέση με από που υποστήριζαν, αρχικά, οι γαλλικές αρχές.
Σημειώθηκε διαρροή ραδιενεργού νερού. Σύμφωνα με τις αρχές η διαρροή σταμάτησε τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμένονται πιο ακριβείς δηλώσεις από τη γαλλική πλευρά αφού για τέτοια θέματα τα περιθώρια απόκρυψης της αλήθειας και συγκάλυψης των πραγματικών διαστάσεων του προβλήματος είναι απλώς μηδαμινά και η κάθε σκόπιμη παράλειψη άπτεται του ποινικού δικαίου…

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ! ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ...ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!