ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

WSJ: "Η Ελλάδα αξίζει γεωπολιτικά πολύ περισσότερο από την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία"


"H Ελλάδα μπορεί να είναι μια μικρή ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά, όπως αποδεικνύει και η ιστορία, η γεωπολιτική σημασία της είναι μεγαλύτερη από εκείνη της Ιρλανδίας ή της Πορτογαλίας. Όμως η εντονη συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας δημιουργεί κινδύνους ανατροπής του πολιτεύματος από εξτρεμιστικά πολιτικά ή στρατιωτικά κινήματα, με απροσδιόριστες συνέπειες".
Με απλά λόγια η Wall Street Journal περιέγραψε τα μεγάλα όπλα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ελληνοκεντρικά και όχι "ευρωπαϊκά" ή "παγκοσμιοποιημένα" σκεπτόμενη ελληνική πολιτική ηγεσία για να δώσει απαντήσεις σε αυτούς που θεωρούν ότι η χώρα και ο λαός της πρέπει πρώτα  να υποφέρουν για να "εξαγνιστούν" (καλβινιστική-ευαγγελική αντίληψη Μέρκελ) και μετά να έρθουν "στον ίσιο δρόμο", αφού έχουν πληρώσει για τις αμαρτίες τους.

Σιταρόχορτο, η Αμβροσία των Θεών

 Το σιταρόχορτο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πάρα πολύ διάσημο για τις εξαιρετικές ευεργετικές του ιίότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι πολύ απλό στην παρασκευή του και εξαιρετικά φθηνό. Διαβάστε παρακάτω τι κάνει. Είναι το μοναδικό προϊόν που γνωρίζει ο άνθρωπος που έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό μας από βαριά μέταλλα, νεκρά κύτταρα, νεκρές μεμβράνες και τοξίνες που συσσωρεύονται στους πόρους του παχέος εντέρου για χρόνια. Αποτοξινώνοντας και τρέφοντας τον οργανισμό μας συγχρόνως επέρχεται η εξισορρόπηση της υγείας μας.

Η Τουρκία καταδικάζει το Ισραήλ για την επίθεση στην Γάζα που ελέγχει η Χαμάς... Πως γίνεται τώρα να σφάζουν όλοι μαζί παρέα στην Συρία…


Αυτό θα πει “διεθνής πολιτική”. Η Τουρκία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση του Ισραήλ στην Γάζα και ζητά την παρέμβαση των Ηνωμένων Εθνών για να σταματήσει άμεσα η θηριωδία. Η Τουρκία όμως γράφει στα π@π@ρια της τις παρεμβάσεις των Ηνωμένων Εθνών που... 

την καλούν να αποσύρει άμεσα τα στρατεύματα από την Κύπρο και να σταματήσει την κατοχή.

Αλβανο-βρετανική στρατιωτική άσκηση στο Ιόνιο λίγες μέρες μετά την έναρξη των ερευνών για πετρέλαιο από την Ελλάδα...!!


Φαίνεται πως τα πετρέλαια του Ιονίου έκαναν τους Βρετανούς να αγαπήσουν ξαφνικά την Αλβανία...


Σε κοινή στρατιωτική άσκηση με την ονομασία "Albanian Lion 2012" προχώρησαν οι δυνάμεις του πολεμικού ναυτικού της Αλβανίας σε συνεργασία με τις δυνάμεις του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού Στόλου.

ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!

vouli-prodotes

Το πολιτικό έγκλημα που γίνεται από τους «σωτήρες» του έθνους είναι άνευ προηγουμένου.
Πρόκειται για εν ψυχρώ ληστεία στα χρήματα των ασφαλισμένων που οδηγεί στην διάλυσή τους και στην απόλυτη φτωχοποίηση του λαού. Ακόμη και τα εναπομείναντα υγιή ταμεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΤΣΑΥ των δημοσιογράφων δηλαδή και των γιατρών, έχουν μπει μέσα στο

Θα επαναληφθούν οι Δημοτικές εκλογές του 2010 τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας σε μετανάστες;

Γράφει ο ..(( Λ ))..
· Εφόσον παράνομα «ελληνοποιήθηκαν» χιλιάδες μετανάστες… ψήφισαν και παράνομα!
· Έγινε αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και πρέπει να απαιτήσουμε επανάληψη των Δημοτικών εκλογών.
Ζούμε σε μια χώρα που όλα τα παράλογα έχουν θέση στη σφαίρα πολιτικής λογικής.  Όλα τα παράλογα και ανθελληνικά διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Όλοι οι Έλληνες πατριώτες αντιδράσαμε δυναμικά την περίοδο εκείνη που ψηφιζόταν το κατάπτυστο νομοσχέδιο που παρείχε ελαφρά τη καρδία την ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες που στην πλειοψηφία τους εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

33 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (φανερά) έβγαλαν αυτοί που γνώριζαν το σχέδιο Παπανδρέου από το 2009.

Προσθέστε σε αυτά και τα κλεψιμέικα της συμμορίας (που γνώριζε το σχέδιο του χρηματιστηρίου επί) Σημίτη, τα 65 δις δηλαδή και θα καταλάβετε ποιοί έκλεψαν την χώρα και που πήγαν τα λεφτά.
Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι βαλίτσες με μετρητα που κατατέθηκαν απ’ ευθείας στην Ελβετία, καθώς τω καιρώ εκείνω, ιδιωτική εταιρεία μίσθωσης αεροσκαφών που ανήκει σε Καραμανλοφάγο επιχειρηματία, έκανε χρυσές δουλειές με την διαδρομή Αθήνα – Ζυριχη.

Το χαβά του ο Μπουτάρης... ''Τα Gay Pride στη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να σταματήσουν!!''

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να έχει χίλια δυο προβλήματα, αλλά ο δήμαρχός της πόλης συνεχίζει το χαβά του:

«Τα Gay Pride στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν να γίνονται, δεν πρόκειται να σταματήσουν. Δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί ορισμένοι διαμαρτύρονται. Εμένα πάντως βλέποντας το

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ Γερμανικές δυνάμεις στην Τουρκία κατά της Συρίας - Ξυπνούν τα φαντάσματα του Α'Π.Π.

Γερμανοί στρατιώτες θα αναπτυχθούν στην Τουρκία για πρώτη φορά μετά τον A'Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλιστα κατά στον ίδιο ακριβώς ρόλο που είχαν τότε: Ως σύμμαχοι κατά Αράβων! Μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο από το γερμανικό ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας Lynx η Γερμανία δείχνει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ένοπλη εμπλοκή στην περιοχή, υπό τον μανδύα του ΝΑΤΟ.

Οι Βρυξέλλες αποφάσισαν: Το νερό ανήκει στους λίγους και θα πωλείται ακριβά



Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει την πολιτική διαχείρισης των υδάτινων πόρων και την μέχρι σήμερα τιμολογιακή πολιτική. Η είδηση αυτή δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αφού είχαν ήδη γίνει οι κινήσεις προετοιμασίας (εκ μέρους των κρατών – μελών) της συγκεκριμένης απόφασης. Αν και αυτές οι κινήσεις, οι οποίες ουσιαστικά αφορούσαν την ιδιωτικοποίηση του νερού, έπεσαν στο κενό (π.χ. Μεγάλη Βρετανία), φαίνεται πως στα γραφεία των Βρυξελλών δεν απελπίστηκαν οι

ΕΥΓΕ ΟΛΓΑ... ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ... ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ! (video)

OLGA

Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού visitgreece.gr και πραγματικά, μας ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!
Έτσι καλωσορίζουμε στην Ελλάδα, κυρία Κεφαλογιάννη; Η Ελλάδα που ακριβώς υπήρχε στο κλιπάκι σας; Οι Έλληνες ήταν αυτοί που δείξατε να χορεύουν σαν παρτσακλά για λίγο; Γιατί στη συνέχεια βλέπαμε αλλοδαπούς να λικνίζονται στους ρυθμούς του... break dance και της χιπ - χοπ. 

Η ανεπάγγελτη “γενιά του Πολυτεχνείου” κατέστρεψε την Ελλάδα


polit2
Έχουν συμπληρωθεί περίπου τέσσερις δεκαετίες από την 17η Νοεμβρίου 1973, την αποφράδα αυτή ημέρα κατά την οποία δημιουργήθηκε ο μεγαλύτερος πολιτικός μύθος από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ο μύθος της εξέγερσης των φοιτητών που επανέφερε την δημοκρατία στην Ελλάδα. Ο μύθος των νεκρών φοιτητών του Πολυτεχνείου. Σύσσωμη η πολιτική δημοκρατική ηγεσία μαζί με την αριστερή και

Πακιστανοί έχουν μετατρέψει αρχαίο μνημείο στην Ακαδημία Πλάτωνος σε μπάρμπεκιου...!!!


Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής πακιστανοί που διαμένουν σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Πλάτωνος 105-107 έχουν μετατρέψει το αρχαίο μνημείο σε αποθηκευτικό χώρο....κουζίνας που επάνω του φτιάχνουν μέχρι και φαγητά.


(Η πολυκατοικία πρέπει να αναφέρουμε πως κακώς έχει χτισθεί πάνω σε αρχαιολογικό χώρο και εδώ μεγάλη ευθύνη έχει η πολιτεία.)

Αλβανοί μετανάστες ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην Ελληνική Βουλή και θα εκπροσωπούν όλους τους μετανάστες!!!


Μετά τα αλβανικά σχολεία οι Αλβανοί μετανάστες θέλουν να ιδρύσουν και αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι απλά το "Κόμμα των Αλβανών" αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συσπειρώνει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη.


Πληροφορίες από κύκλους Αλβανών μεταναστών στην Αθήνα αναφέρουν, πως το εγχείρημα

Τι είπε ο πρεσβευτής της ΕΕ στα Σκόπια και έκανε έξαλλους τους Σκοπιανούς;


Οργισμένοι είναι οι Σκοπιανοί με τον εκπρόσωπο της ΕΕ στα Σκόπια, Άιβο Όραβ. Σήμερα  μέρος των Σκοπιανών ΜΜΕ φιλοξένησαν αρκετά αρνητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο του πρεσβευτή της ΕΕ στην γειτονική χώρα.
Τι έκανε όμως ο Όραβ και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα;
Απλούστατα, ο Εσθονός διπλωμάτης παρευρέθηκε σε μια σύνοδο στις Βρυξέλλες. Εκεί σε μια

H AΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ




Trotsky, o εφευρέτης του όρου "ρατσισμ
Όταν ήμουν πρωτοετής φοιτητής , για πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα τον όρο "σεξισμός", ή για να είμαι πιο ακριβής το είδα γραμμένο σε μια μπροσούρα μιας αριστερίστικης-τροτσκιστικής οργάνωσης. Στην αρχή νόμισα ότι με τον όρο σεξιστής εννοούν αυτόν που έχει ή επιδιώκει πολλές ερωτικές επαφές. Αργότερα έμαθα ότι με τον όρο σεξισμό εννοούν τις οποιεσδήποτε διακρίσεις

Εισέβαλαν στη νεκρή ζώνη και περιέφραξαν γεώτρηση οι Τούρκοι στη Λευκωσία


-zone400Το θράσος τους δεν περιγράφεται! Όπως δεν περιγράφεται και η αδράνεια της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια, η οποία παρακολουθεί απαθής τα τεκταινόμενα. Ο κατοχικός στρατός εισέβαλε την περασμένη Τρίτη στη νεκρή ζώνη και περιέφραξε με πασσάλους και συρματόπλεγμα των περίβολο υποστατικού, όπου υπάρχει μια γεώτρηση. 

17 Νοέμβρη ...και του χρόνου ΛΕΥΤΕΡΟΙ !!


Ελλην Φορολογούμενος

17 Νοέμβρη και γιορτάζει η τάξη των μεγάλων αριστερο-νέο- καπιταλιστών, που απέτυχαν σαν πολιτικοί , αλλά πέτυχαν σαν επιχειρηματίες , αφού τα κόμματά τους μπορεί να χρεοκόπησαν κι είναι υπερχρεωμένα ιδεολογικά, πολιτικά αλλά και .......
οικονομικά , σε αντίθεση με την πάρτη τους , αυτοί κάναν τα κουμάντα τους.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΣΤΗ ΡΩΜΗ - ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ / ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ




 «Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας βρίσκεται στην πυρά σε πολλά μέτωπα στην επέτειο του διορισμού του. Η εντολή του να κυβερνήσει με μια τεχνοκρατική κυβέρνηση και να επιβάλει αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας έχει χάσει την υποστήριξη. Ο Γολγοθάς είναι στο δρόμο του.

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ Κατάληψη της Συρίας με 75.000 Αμερικανούς στρατιώτες σχεδιάζει το Πεντάγωνο


Σε κατάληψη της Συρίας –στα πρότυπα του Ιράκ και Αφγανιστάν- οδηγείται ο Λευκός Οίκος σύφωνα με «διαρροή» αναφοράς του Πενταγώνου αναφορικά με την αμερικανική στρατιωτική δύναμη που θα απαιτηθεί για τον έλεγχο του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε αναφορά του προς το Λευκό Οίκο έκανε γνωστό πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους του Στρατού των ΗΠΑ να καταλάβει το χημικό οπλοστάσιο του Bashar Al Assad διασφαλίζοντας ότι αυτό δεν θα πέσει στα χέρια οργανώσεων όπως αυτή της Hezbollah θα απαιτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 άνδρες!

Γάζα: Τι θα γίνει αν εμπλακεί η Αίγυπτος του Μόρσι στη σύγκρουση;


Μια δήλωση του προέδρου της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, δίνει λαβή στους στρατιωτικούς αναλυτές και τους παρατηρητές των εξελίξεων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν την εξέταση δυνητικών σεναρίων…
Μιλώντας σε τζαμί, μετά την καθιερωμένη προσευχή της Παρασκευής, ο προερχόμενος από τα σπλάχνα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, Μοχάμεντ Μόρσι, είπε σε απειλητικό τόνο, αναφερόμενος στις ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί κοντά στα σύνορα με τη Γάζα: Δεν θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με την οργή της Αιγύπτου, οπότε υποχωρήστε!
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ, στρατηγός Μπένι Γκανζ με τον υπουργό Άμυνας, Εχούντ Μπάρακ, πρώην αρχηγός των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, προβληματισμένοι στο κέντρο επιχειρήσεων

Ανακαλύφθηκε γιάφκα Σμπώκου με πλήθος στοιχείων!


pasok2

Η Εισαγγελία μετά από πληροφορίες εντόπισε διαμέρισμα του Γιάννη Σμπώκου, άλλοτε γενικού γραμματέως προμηθειών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που βρίσκεται προφυλακισμένος για τις μίζες με τον Άκη, στην Αθήνα και μετά από σχετική έρευνα βρέθηκαν…

Μετατροπή βενζινοκινητήρα σε υβριδικό που «καίει» τσίπουρο με γλυκάνισο από Λαρισαίους επιστήμονες


dsc01409640x480

Τσιπουράκι & Άγιος ο Θεός!
Σε ένα εντυπωσιακό τεχνολογικό επίτευγμα φαίνεται πως έφθασαν ανεξάρτητοι ερευνητές από τη Λάρισα, οι οποίοι σε συνεργασία με επιστήμονες του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατάφεραν να μετατρέψουν ένα συνηθισμένο βενζινοκινητήρα, σε υβριδικό που αντί για βενζίνη «καίει» τσίπουρο με γλυκάνισο.

Μέσα στην καρδιά μου θα βρείτε το Χριστό (Συγκινιτική ιστορία)


Κάποιο αγοράκι μπήκε επειγόντως στις Πρώτες Βοήθειες ενός νοσοκομείου. Ύστερα από επείγουσες εξετάσεις, ο γιατρός αποφάνθηκε τα εξής: «Θα ανοίξω την καρδιά σου…
Το αγοράκι τον διέκοψε απότομα: «Μέσα στην καρδιά μου θα βρείτε το Χριστό»
Ο χειρουργός τον κοίταξε περίεργα και καθώς δεν πίστευε, σούφρωσε τα φρύδια του και του είπε:
«Θα ανοίξω την καρδούλα σου για να διαπιστώσω τις βλάβες που σου προκάλεσε η αρρώστια σου…»
«Ναι, αλλά όταν ανοίξετε την καρδιά μου, θα βρείτε το Χριστό.»
Ο γιατρός έριξε ένα βλέμμα περίεργο προς τους γονείς του που κάθονταν ήρεμοι πλάι του και συνέχισε: