ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Κεδίκογλου: Κάθε υπόνοια διαφθοράς θα ερευνάται μέχρι τέρμα

Κεδίκογλου: Κάθε υπόνοια διαφθοράς θα ερευνάται μέχρι τέρμαΤι είπε ο τεράστιος!...ο τεράστιος προδότης! Η κυβέρνηση δοσίλογων κυβερνάει με τα λόγια.Τα λεγόμενά τους υποστηρίζονται από τους λιγδιάρηδες στα ΜΜΕ. Και η δικαστική εξουσία τους προστατεύει αιώνια."Υπόνοια διαφθοράς" ...χωρίς λόγια.

Οι Έλληνες ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και επιχορηγούν την Εύα Καϊλή στο Κ.Ε.Θ.Ι (ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ) με 348.000 €;


Αυτό και είναι fast track..αυτό και αν είναι success story...
348.000 € επιχορήγηση στην ... Εύα (την Καϊλή ντε !! ) με το τέλος του 2013 ...

Εκπληκτικό! Ο Αντώνης σπάει όλα τα ρεκόρ.


Έχουμε γράψει πολλές φορές για την πολιτική ανικανότητα του πιο επιτυχημένου Έλληνα ιδιοκτήτη πιτσαρίας στην Αμερική που ονομάζεται Αντώνης και φοράει γυαλιά. Ωστόσο, αυτή τη φορά οφείλουμε να του απονείμουμε τα εύσημα μας για τη χθεσινή καταπληκτική του εμφάνιση.

Αναρχοστουρνάρι

(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ. Καλή χρονιά)

Έχει απόλυτο δίκιο το στουρνάρι. Άκου εκεί να θέλουμε να δώσουμε φθηνό πετρέλαιο στους πλούσιους για να ζεσταίνουν τις πισίνες τους.

Εντάξει, πεθαίνουν και κάποιοι φτωχοί που δεν μπορούν να ζεσταθούν αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Πρέπει να χτυπήσουμε την πλουτοκρατία.
Έτσι βάζουμε μεγάλους φόρους στο πετρέλαιο ώστε να πληρώνουν οι πλούσιοι την θέρμανση της πισίνας τους.

Η οικονομία παραμένει στα χέρια συμμοριών

Του Γιώργου Κράλογλου 

Η κλοπή του κρατικού κορβανά από τον Λιάπη, οι αποκαλύψεις Κάντα για το πώς δουλεύουν οι «οικογένειες» με τους πολιτικούς και οι αποδείξεις Τομπούλογλου για το δούλεμα των Ελλήνων ιθαγενών από απατεώνες κομματικούς και πολιτευτές είναι μόνο η θεατή πλευρά παράδοσης της οικονομίας σε συμμορίες.

Σε ιδιώτες η φύλαξη των κέντρων μεταναστών

Σε ιδιώτες η φύλαξη των κέντρων μεταναστών
Σε ιδιώτες η φύλαξη των κέντρων μεταναστών
Σε ιδιώτες περνούν πλέον και με την «βούλα» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη οι υπηρεσίες φύλαξης στα κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών. Ο διαγωνισμός, που θα ολοκληρωθεί αυτόν τον μήνα, αφορά τα προαναχωρησιακά κέντρα αλλοδαπών στην Κόρινθο, στο Παρανέστι Δράμας και στο φυλάκιο Ορεστιάδας. Το τίμημα αγγίζει τα 15 εκ. ευρώ ανά έτος.

ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ και μονο στρατοδικείο για τα ένστολα και πολιτικά λαμόγια των εξοπλισμών.20140102-212109.jpg

Ειναι παράνοια υπάνθρωποι που διέπραξαν το έγκλημα της έσχατης προδοσίας να δικάζονται απο τα πολιτικά δικαστήρια.
Τα εγκλήματα των καθαρμάτων της συμμορίας Σημίτη δεν ειναι απιστία ή υπεξαίρεση. Ειναι εγκλήματα που σχετίζονται με το στράτευμα και την εθνική ασφάλεια.

Αποκλειστικό: Κατάσταση εκτός Ελέγχου-Αναμένεται ανάφλεξη!


Πλησιάζει η ώρα της ανάφλεξης. Τα μέτωπα και οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές. Η Ρωσία έχει ρίξει το γάντι στην Τουρκία σχετικά με την εκπαίδευση Τετσένων ανταρτών στο έδαφος της.
Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο τον Λίβανο, το Ιράν προκαλεί βγάζοντας δύο πλοία του στην Μεσόγειο, οι κούρδοι του βορείου Ιράκ αξιώνουν Εδάφη της Τουρκίας και έξοδο στην Θάλασσα.

Κομισιόν: "Ούτε το 2015 στις αγορές η Ελλάδα - Άδειασμα σε Σαμαρά & Στουρνάρα


Η απάντηση στον Α. Σαμαρά και στο Γ. Στουρνάρα ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2014, λες και αυτό θα φέρει λεφτά στις τσέπες των Ελλήνων, έρχεται από παράγοντες των ίδιων των αγορών. Τι υποστηρίζουν; Πώς είναι κάτι αδύνατο να συμβεί με τα δεδομένα που υπάρχουν και η κυβέρνηση εξαπατά τον ελληνικό λαό για καθαρά πολιτικούς και προεκλογικούς σκοπούς.