ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ!

leventomalakas
Οι της αριστεράς, δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Καμιά φορά, για να σοκάρουν, επιδίδονται και σε γελοίους αυτοσαρκασμούς. Όμως, το «δικαίωμα» του αυτοπροσδιορισμού, ειδικά σε πτυχές «ευαίσθητες» της προσωπικής ζωής, δεν μπορούμε να το στερήσουμε από κανέναν. Το αυτό ισχύει λοιπόν και για τον υβριστή του Κολοκοτρώνη και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο. «Θαυμάστε» την ανάρτησή του στην διαδικτυακή πλατφόρμα facebook.

7 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ


 Εδώ είναι τα 7 προβλήματα υγείας που συνδέονται με τα φυτοφάρμακα με βάση τα αγροχημικά. 
 
Διαβήτης 

Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει μια σχέση μεταξύ φυτοφαρμάκων και διαβήτη για πολλά χρόνια. Η τελευταία απόδειξη έρχεται από το 94ο Ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας Ενδοκρινολογίας, όπου ο Robert Sargis, MD, PhD, δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης, το tolyfluanid, ένα μυκητοκτόνο που χρησιμοποιείται για γεωργικές καλλιέργειες, δημιουργεί αντίσταση στην ινσουλίνη στα λιπώδη κύτταρα. Μιά μελέτη που δημοσιεύεται στο Diabetes Care διαπίστωσε ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα σε οργανοχλωριωμένα φυτοφάρμακα στο σώμα τους αντιμετωπίζουν επίσης υψηλότερο κίνδυνο να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2. 

Αποτρέψτε το:  Μαγειρεψτε με ξερά φασόλια. Στο σπίτι, αποφύγετε τη χρήση χημικών αποσμητικών χώρου και τεχνητά αρωματικά προϊόντα

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Ανθρωποφάγοι του ΙΣΛΑΜ



ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΕΙΤΕ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ .
ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ

Η πηγή μας είναι οι Ανένταχτοι Πατριώτες όπου πριν από λίγη ώρα ανάρτησε τις φωτό που θα δείτε στο προφίλ του.

Φυσικά δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχη και να κλείσουμε τα ματια σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Ο διαχειριστής των Ανένταχτων Πατριωτών αναφέρει ότι είναι ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ.
βεβαια δεν τον αμφισβητούμε και πως άλλωστε εφόσον μιλούν οι φωτογραφίες από μονες τους.

TI EINAI O ΦΠΑ; ΠΟΥ ΠΑΕΙ; ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ;

Ακούμε καθημερινά ότι όποιος δεν πληρώνει το ΦΠΑ, το οποίο πληρώνει ο καταναλωτής, ζημιώνει το Κράτος.

Όλοι νομίζουμε ότι ο ΦΠΑ πάει στα κρατικά έσοδα, άρα όποιος δεν το αποδίδει, κλέβει το κράτος και κατά συνέπεια τους πολίτες που είναι συνεπείς.
Ετσι νομίζουμε, είναι όμως έτσι;

Κατάθεση «φωτιά» για τον Παπανδρέου

Επί πέντε ώρες κατέθετε  στους  Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ,  Παναγιώτης Ρουμελιώτης

Πεντάωρη κατάθεση στους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται με αφορμή τις δηλώσεις του ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

Σ. Ρόκκος: "Δεν υπάρχει σωσμός από τη στιγμή που η Ελλάδα κατοικείται από Έλληνες"

Σχόλιο από άτακτες φωνές: Πρέπει Στελάκο τα λόγια σου να τα υποστηρίζεις και με πράξεις. Γι αυτό λοιπόν βάλε κωλοδάχτυλο και αυτοκτόνα!  Παλιομαλάκα.

Τον ερχόμενο χειμώνα ο Στέλιος Ρόκκος θα συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο. "Θα είναι η καλύτερη μου συνεργασία γιατί περνάμε καλά κι εκτός μαγαζιού", είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Glam.
Ο τραγουδιστής μίλησε για το αν είναι φίλοι ή όχι: "Ε, όχι και φίλοι, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Το αγαπάω, τον γουστάρω αλλά δεν είμαστε συνέχεια μαζί, όπως με τον κολλητό μου τον Μανώλη για παράδειγμα. Βέβαια, θα μπορούσαμε να είμαστε αν δεν κάναμε και οι δύο αυτή τη δουλειά… Είναι τρελή δουλειά, απαιτεί πολλές ώρες. Είναι γενικά θέμα ταχυτήτων".
Όσο για την κρίση που περνά η χώρα ανέφερε:

Ποιοι και γιατί εμπόδιζαν επί χρόνια τα ελικόπτερα του Στρατού να μετέχουν στη δασοπυρόσβεση;

Το θέμα της χρήσης των ελικοπτέρων του Ελληνικού Στρατού καίει…

Το θέμα της μίσθωσης ελικοπτέρων από το ΠΣ καίει και ζεματάει και αυτό μέχρι σήμερα… 

Μετά το έτος 2000, όπου πέντε (5) ελικόπτερα του Στρατού, τύπου CHINOOK και UH-1H, με απόφαση του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχαντζόπουλου, μετείχαν αποτελεσματικά και ”πάρα πολύ οικονομικά” για το Δημόσιο (60.000 ευρώ/ανά Ε/Π/για 5 μήνες) και τον φορολογούμενο πολίτη, σε σχέση με τα αντίστοιχα μισθωμένα Ε/Π μεσαίου τύπου (800.000 ευρώ / ανά Ε/Π/για 3 μήνες), κάποια ‘‘συμφέροντα’ή αρμόδιοι ‘εμπόδιζαν” ή καλύτερα ” τα παρόπλισαν” σκόπιμα, με την αιτιολογία ότι το αλμυρό νερό της θάλασσας προκαλεί τεχνικά προβλήματα, τα εν λόγω Ε/Π από τη συμμετοχή τους στην δασοπυρόσβεση.  

Όλα αυτά για έναν απλό λόγο :

Παράξενη επιδρομή τούρκων ”τουριστών” στη Σάμο όπως και στην Χίο

Επιδρομή τούρκων τουριστών και “τουριστών” φυσικά σε ασυνήθιστους ρυθμούς παρατηρείται στην Σάμο και η ανησυχία στους γνωρίζοντες είναι ευνόητη. 

Ντοκουμέντα του αλβανικού κράτους αποκαλύπτουν την συνεργασία ΚΚΕ - Αλβανών κατα τον εμφύλιο!

Ντοκουμέντα για το ρόλο του ΚΚΕ στην εμφύλια σύγκρουση στην Eλλάδα το 1946-1949 και ειδκότερα για την προδοτική συμπεριφορά του σταλινικού ηγέτη Ν.Ζαχαριάδη που ...
αποκατέστησε το ΚΚΕ πριν από δύο χρόνια (!) έρχονται στην δημοσιότητα από τα  αλβανικά αρχεία παρέχουν σπάνιο αρχειακό υλικό για τις εξελίξεις της περιόδου αυτής.
Σε άρθρο του Σταύρου Ντάγιου διδάκτορα Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που δημοσιεύθηκε στο ΒΗΜΑ, αναφέρονται ορισμένα πολύ ενδιαφέρονται και διαφωτιστικά στοιχεία για το πως το ΚΚΕ και η Αριστερά της εποχής είχε αιματοκυλίσει την χώρα με την βοήθεια του στυγνού δολοφόνου του βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού, Εμβέρ Χότζα. 

Α. Νταβούτογλου: «Ναι, θα εισβάλλουμε στη Συρία» – Συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα


Για πρώτη φορά από την έναρξη των ενόπλων συγκρούσεων στη Συρία, η Τουρκία σε επίσημο επίπεδο και δια χειλέων του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου διατύπωσε την πρόθεσή της να εισβάλει στην Συρία με την πρόφαση δημιουργίας ζώνης προσφύγων σε συριακό έδαφος.
Αυτό θα γίνει δήλωσε ο Α. Νταβούτογλου μόλις ο αριθμός των Σύρων προσφύγων ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό, θέτοντας και πλαφόν στον αριθμό αυτό στις 100.000 προσφύγων. 
Μόλις το φράγμα αυτό ξεπεραστεί κατά έστω ένα πρόσφυγα η Τουρκία θα θέσει σε λειτουργία την πολεμική της μηχανή ειβάλλοντας πρκτικά στο έδαφος τγης Συρίας για τη δημιουργία της «ζώνης προστασίας», σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νταβούτογλου.
Ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφαση αυτή με το γεγονός ότι...

Οι τράπεζες του Ιράν στο στόχαστρο των Ρόθτσάιλντ!

Είναι η Κεντρική Τράπεζα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν (CBI) η βασική αιτία που το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο απο την Δύση και το Ισραήλ; Η αυξανόμενη ένταση που προκαλεί η πιθανότητα ενός αδιανόητου πολέμου επιβάλλει να κοιτάξουμε το τραπεζικό συστημα του Ιράν εν συγκρίσει με τα αντίστοιχα των ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου και Ισραήλ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου βοήθησε τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ μέσω Ουάσιγκτον



Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα "Δημοκρατία", που αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Καθημερινής", που αφορά την εμπλοκή της Αμερικανικής (ε, αριστερός είναι ο Αλέξης, Αμερικανική εταιρεία θα έπαιρνε!), εταιρείας συμβούλων, φίλου του Κλίντον (χέρι χέρι με τον Κλίντον σύντροφε Αλέξη;), με το όνομα ΤΕΝΕΟ.....


Μανδάμ Νανά, μακρυά!

Πρὸ μερικῶν μηνῶν ἡ μανδὰμ Νανὰ καταριόταν τὴν ὥρα καὶ τὴν στιγμὴ ποὺ γεννήθηκε Ἑλληνίδα.
Θυμόμαστε ὅλοι μας τὶς δηλώσεις της, καθῶς ἐπίσης καὶ τὸ ὑφάκι ποὺ εἶχε υἱοθετήσει. 
Τότε ἤμασταν οἰ κακοὶ Ἕλληνες. 
Τώρα ὅμως, γιὰ δικούς της λόγους, μᾶς θυμήθηκε. 

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα!! – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!!

Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!


Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου! Παραιτήθηκε ο Dejan Soskic, πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Σερβίας, ενώ η θητεία του έληγε το 2016! Στην Ευρώπη και ειδικότερα στα Βαλκάνια έχουμε την πρώτη πολιτική απάντηση και αντίδραση στη Τραπεζική Δικτατορία, με νόμο που ψήφισε η Σερβική Βουλή!

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ!

Το έχουμε γράψει εδώ και μία εβδομάδα: Εν κρυπτώ και παραβύστω, εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου, οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης μέσω της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσαν το «πράσινο φως» για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανηλίκους!


Κανενός το αυτί δεν ίδρωσε! Φύλλο δεν κουνήθηκε! Όλοι, συνεχίζουν μακαρίως τα...μπάνια του λαού και θα έρθουν μεθαύριο γεμάτοι έκπληξη (!!!) να μας ρωτήσουν "πότε έγινε αυτό και μας βάζουν τσιπάκια"!

Όλη η αλήθεια για το Βατοπέδι: Ένα ζήτημα εθνικής σημασίας και ο ρόλος των ξένων μυστικών υπηρεσιών

Ένα ζήτημα Εθνικής σημασίας που απασχολεί δεκαετίες την Ελλάδα, τα αρμόδια υπουργεία, τις Εθνικές αρχές ασφαλείας και πληροφοριών, αποτέλεσε με την βοήθεια και «άλλων εξωτερικών» παραγόντων αντικείμενο εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης, εξεταστικών επιτροπών, ανεξέλεγκτης πολυλογίας, τις συνέπειες των οποίων ενδεχομένως να υποστεί ο Ελληνισμός σε βάθος χρόνου. Το πρόβλημα ξεκινά από το Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και την τύχη του. Οικουμενικό για όλους τους Ορθόδοξους του κόσμου. Όχι για τους Τούρκους. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο στην Πόλη είναι γνωστό: Δεν αναγνωρίζεται από το τουρκικό κράτος η οικουμενικότητά του, θεωρείται ένα ίδρυμα που απευθύνεται σε ορθόδοξους Τούρκους, και ως εκ τούτου οι ιεράρχες του πρέπει να είναι Τούρκοι υπήκοοι.

Αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς: "Ψευτοαναρχικοί και ψευτοτρομοκράτες - Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, από τον «μαχητή και ήρωα» όπως είχε προβληθεί σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου. ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ: Προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο...ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! *Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων, ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!
ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ... "ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ"...!!!




Χθες αργά το βράδυ επέστρεψε από τα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανώς μαυρισμένος.

Τελικά ο Γιώργος δείχνει να μην έχει «ανταλλακτικό». Παρά το μπαράζ των επικριτικών δημοσιευμάτων, ο πρώην πρωθυπουργός, έδειξε να μην κάμπτεται, συνεχίζοντας κανονικότατα τις μαραθώνιες διακοπές του, στην Κρήτη. Το parapolitika.gr, τον πέτυχε χθες αργά το βράδυ στην πτήση 347 της Aegean. Ο Γιώργος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Άντα, μπήκε τελευταίος στο αεροσκάφος και κάθισε στην θέση 11Α, της οικονομικής κατηγορίας. Σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, στις VIP, καθόταν ο βουλευτής της Ν.Δ., και ανιψιός του Μητσοτάκη, Κυριάκος Βιρβιδάκης. Καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης ο Γιώργος, διάβαζε το βιβλίο του, ενώ δυο – τρεις φορές προσφέρθηκε να βοηθήσει και το πλήρωμα του αεροσκάφους.

Γιατί έκαψαν τώρα την ΧΙΟ;


 Γνωρίζοντας τον καιρό και τους ανέμους που θα πνέουν είναι πολύ εύκολο

Να  καταλάβεις πως θα εξελιχθεί μία φωτιά.

Αυτό ακριβώς έγινε στην ΧΙΟ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:

Οι ‘’χρήσιμοι ηλίθιοι’’ ως γρανάζια του συστήματος



Γράφει ο 29-26
Ο όρος ‘’χρήσιμοι ηλίθιοι’’ επινοήθηκε τα τελευταία χρόνια από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και αφορά τους στρατολογημένους από το σύστημα...
επιφορτισμένους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το επίσημο κράτος και το επιχειρηματικό κατεστημένο.

Κοντά στα 14 δισ. ευρώ ανεβαίνει ο λογαριασμός των μέτρων



Αυξάνεται ο... λογαριασμός με τις περικοπές δαπανών να προσδιορίζονται πλέον κοντά στα 14 δισ. ευρώ από 11,5 δισ. ευρώ.
Αυξάνεται ο... λογαριασμός με τις περικοπές δαπανών να προσδιορίζονται πλέον κοντά στα 14 δισ. ευρώ από 11,5 δισ. ευρώ. Μετά την επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το σχέδιο μείωσης των δαπανών και έλαβε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στην εξειδίκευσή του μέχρι το τέλος του μήνα, έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός στο ταξίδι του στη Γερμανία θα έχει στη βαλίτσα του μέτρα κατά 2 δισ. ευρώ περισσότερα από ότι αρχικά υπολογιζόταν.

Τὰ καθεστωτικὰ ΜΜΕ κατάφεραν νὰ σὲ πείσουν ὅτι τὸ ΔΝΤ (=ὑποδούλωση στὴ Νέα Τάξη) ἦταν μονόδρομος. Διάβασε ὅμως καὶ αὐτό!




Πῶς διέγραψε τὸ χρέος τῆς Ἑλλάδας ὁ Μεταξὰς καὶ δικαιώθηκε ἀπὸ τὸ Διεθνὲς δικαστήριο! Στὸ συγκεκριμένο νομικὸ προηγούμενο "πάτησε" ἡ Ἀργεντινὴ καὶ ἐδίωξε μὲ τὶς κλωτσιὲς τοὺς οἰκονομικοὺς δυνάστες.
Γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν τὸ 1936 ὁ Ἰωάννης Μεταξὰς διορίστηκε πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδας καὶ στὴν συνέχεια πρωτοστάτησε στὴν ἐπιβολὴ δικτατορικοῦ καθεστῶτος τοῦ ὁποίου ἦταν ἐπικεφαλῆς. Διαβάστε πῶς ἔβαλε τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες πάνω ἀπὸ τοὺς δανειστὲς καὶ τὶς τράπεζες!
Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς: τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰσυνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις. Ἡ Ἑλλάδα ἀπάντησε ὅτι ἀδυνατεῖ νὰ ἐκπληρώσει τὶς δανειακές της ὑποχρεώσεις, διότι δὲν μπορεῖ νὰ θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κατάσταση τοῦ Λαοῦ καὶ τῆς χώρας! Στὸ ὑπόμνημά της, ἡ Ἑλληνικὴ κυβέρνηση ἀνέφερε:....

Θαυμάστε το «ήθος της αριστεράς»

Απειλές αναρχοκομμουνιστών κατά της Χρυσής Αυγής - Προσβολή της μνήμη του δολοφονηθέντος στην Πάρο - Ο Εισαγγελέας που είναι;
Με μια ανατριχιαστική προκήρυξη-ανάληψη ευθύνης για μια απόπειρα εμπρησμού στην τράπεζα TRASTOR (θυγατρική της τραπέζης Πειραιώς), που έγινε στις 13 Αυγούστου, οι γνωστοί αναρχοκομμουνιστές (γνωστοί σε όλους εκτός από τις «αρχές») απειλούν τους πάντες και προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του αγρίως δολοφονηθέντος από τους ομοίους τους, Δημήτρη Μίχα. Και βέβαια, δεν παραλείπουν να κάνουν συγκεκριμένες απειλητικές αναφορές κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών. Ιδού ένα μικρό δείγμα από το περιλάλητο «ήθος της αριστεράς»:

Το... ατελείωτο καλοκαίρι του τουρίστα Γιώργου με τον φόβο του εισαγγελέα!

Σε «καλοκαιρινές διακοπές για πάντα» έχει επιδοθεί και φέτος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, παρά την καταστροφή που προκάλεσε, συνεχίζει να προκαλεί την ελληνική κοινωνία. Αν και η κλήση του από τον εισαγγελέα -σχετικά με τις καταγγελίες Ρουμελιώτη για το ΔΝΤ αρχικά και το θέμα των CDS κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια- τον φοβίζει, ο πρώην πρωθυπουργός δεν άφησε σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού νησί για νησί και παραλία για παραλία.

Μ.Μίχα προς Α.Θεοφίλου: "Είσαι ένας ψυχρός δολοφόνος που κρύβεται πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού"

Δημόσια στον Αναστάσιο Θεοφίλου, τον 29χρονο αντιεξουσιαστή που κρατείται κατηγορούμενος ως ένας από τους ληστές της τράπεζας στην Πάρο που κατά τη διαφυγή τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο οδηγό ταξί Δημήτρη Μίχα, απευθύνεται η αδελφή του δολοφονημένου ταξιτζή της Πάρου, Μαρία Μίχα Μπεκιάρη.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο – σχόλιο της Μαρίας Μίχα:
«Αυτό το παλικάρι που ατενίζει τον φωτογραφικό φακό με τόση νηφαλιότητα, να το χαίρονται οι γονείς που το έκαναν…Την ωραία διαπαιδαγώγηση που του πρόσφεραν ώστε να βγει ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία… Εύγε!!!


Πειράματα με...LSD σε βρετανούς πεζοναύτες! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ.

Στη δεκαετία του 1960 ,τα πειράματα σε Δύση και Ανατολή έδιναν κι έπαιρναν. Κι όλα βέβαια είχαν σχέση με τις ΕΔ .Ψυχρός πόλεμος τότε. Το κινηματογραφικό υλικό είναι από το 1964 και δείχνει τι συνέβη σε Βρετανούς πεζοναύτες  στους οποίους έδωσαν LSD και μετά τους έβγαλαν για άσκηση. Δείτε τις αντιδράσεις τους, Προφανώς ...το διάσκεδασαν,αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος του πειράματος. Κι έτσι σταμάτησε και η χορήγηση LSD!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ FB ΤΟΥ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ..!!!! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΩΣ ΚΑΙ ΌΦΕΙΛΕ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ!!!

Πρόκειται για την Καρανίκα Ξανθούλα πρώην βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ... Είχε εκλεγεί στις 6 Μαΐου αλλά δεν το κατάφερε στις 17 Ιουνίου...

Ψάχνοντας λίγο για το όνομα στο Google εύκολα βρίσκει κανείς το βιογραφικό και φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει δημοσίως στο διαδίκτυο...


Σπούδασε στο ΤΕΙ της Λάρισας, όπου ήταν.......

Αλβανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών με “πράσινες” πλάτες, απειλεί άνδρες της ΕΛΑΣ με …μετάθεση!

Διαστάσεις εκρηκτικού σκανδάλου παίρνει στην Κέρκυρα η υπόθεση του Αλβανού μεγαλοκακοποιού…
Stefan Kolonja, αφού φαίνεται να κάλυπταν τη δράση του κρατικοί αξιωματούχοι και συγγενείς πολιτικών προσώπων του νησιού!
Ο Kolonja το 1999 είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ το δικαστήριο του είχε επιβάλει και ισόβια απέλαση από τη χώρα μας.
Αφού εξέτισε την ποινή του, κατάφερε με διάφορα δικονομικά κόλπα να καθυστερεί την υλοποίηση της δικαστικής του απέλασης στην Αλβανία.
Παράλληλα, στο νησί απέκτησε «υψηλές» διασυνδέσεις και συνέχισε απρόσκοπτα τις παράνομες δραστηριότητές του. Τον Οκτώβρη του 2011 σχηματίστηκε.........

Τι θα γινόταν αν ο "τρομοκράτης" της Πάρου είχε για φίλους στο facebook τον Άδωνι ή τον Κασιδιάρη;

Τι θα γινόταν αν στις φιλικές σελίδες είχε την Βούλα Παπαχρήστου;
η αν είχε την σελίδα Ελλήνων Δίκτυο; η οποιαδήποτε αντίστοιχη σελίδα;

Τι θα γινόταν αν στα κείμενα του έγραφε ιστορίες για το πως βιώνουν οι Έλληνες την γκετοποίηση ή πως έχει καταντήσει η παλιά του γειτονιά; η αν έγραφε για τα κατεχόμενα στην Κύπρο; η για την προσπάθεια εκτουρκισμού της Θράκης; τι θα γινόταν αν έγραφε για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών;


Τι θα γινόταν αν έγραφε πως στις εκλογές οι Έλληνες θα έπρεπε να είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή; η αν έλεγε πως προτιμούσε Σαμαρά;


να σας πούμε τι θα γινόταν;;


της πουτάνας θα γινόταν!!!!


θα είχαν πέσει όλοι οι γνωστοί και ακριβοπληρωμένοι κονδυλοφόροι και θα έγραφαν τ απίστευτα!


ΣΚΑΙ, MEGA και λοιποί θα έκαναν πάρτι...