ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

To ετήσιο «Δωράκι» Σαμαρά στον αδελφό του...(όταν εσύ έψαχνες πως θα βγάλεις τον χειμώνα)


Επάγγελμα: Ξεφτίλας


Στο στενό δρομάκι που χωρίζει το σπίτι μου από το απέναντι, ακούω μια φωνή: Γεια σας, είμαι από τη ΔΕΗ. Κοιτάω από το παράθυρο. Ενας νέος άνθρωπος με σακίδιο στον ώμο χτυπά την πόρτα της γειτόνισσας. – Ηρθα, της λέει, για να αλλάξω το ρολόι. Επειδή είναι παλιό. 
Μα, δεν έχω ζητήσει να αλλάξουν το ρολόι μου, του λέει εκείνη. Και πού είναι τα χαρτιά σας; – Δεν έχω, απαντά αυτός. Με έστειλαν από την εταιρεία που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ. Αλλά φεύγοντας θα σας γράψω το όνομά μου.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»




13+2 στοιχειοθετημένες Κακουργηματικές υποθέσεις της!

(Αναδημοσίευσις αυτουσίας τής ερεύνης τού Ι. Παναγιωτακοπούλου για τα κακουργήματα της Νέας Δημοκρατίας)

« Ασχέτως τής δικαστικής εκβάσεως τής υποθέσεως τής Χρυσής Αυγής, το βασικό ερώτημα που τίθεται από τους πολίτες είναι...
το κατά πόσον η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα εντός τού κοινοβουλίου που θα μπορούσε να χαρακτηρισθή ως "εγκληματική οργάνωσις".

ΜΠΑΤΣΟΙ


Κάτω απο κάθε στολή μπάτσου ποτέ δεν κρύβεται μια ξεχωριστή προσωπικότητα ...κρύβεται μόνο ένας ΜΠΑΤΣΟΣ! Πιστά σκυλιά του διεφθαρμένου, προδοτικού παρακράτους και μόνιμοι προστάτες αυτού.

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ( 1821-1881 , Ρώσος συγγραφέας)




-Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της.

-Τίποτα πιο δύσκολο από την ευθύτητα και τίποτα πιο εύκολο από την κολακεία.

-Η ζωή μιας γυναίκας είναι η διαρκής αναζήτηση ενός αφέντη.

-Πολλές δυστυχίες έχουν έρθει στον κόσμο από παρεξηγήσεις και από πράγματα που δεν ειπώθηκαν.

-Αν ο άνθρωπος επινόησε το διάβολο, τότε τον φαντάστηκε κατ’ εικόνα και ομοίωσή του.

-Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται.

Άδωνης Γεωργιάδης: Κι όμως, είναι υπουργός!


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...!!! ΕΔΩΣΑΝ 600.000 ΕΥΡΩ ΣΕ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ...!!!


Το μνημόνιο γίνεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Κάθε μέρα τουλάχιστον ένας άνθρωπος αυτοκτονεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αδυναμίας να θρέψει την οικογένεια του. Και η κυβέρνηση απαντά στη θλιβερή αυτή κατάσταση επιδοτώντας ΜΚΟ για να καταγράφουν τους τραγικούς αριθμούς γραμμένους με αίμα στη «μαύρη» μακριά λίστα.

Τα γκάλοπ των ψυχικά διεστραμμένων...φθηνές παγίδες πλέον.




ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: Η ανατροπή έχει γίνει ήδη, ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή!


Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά...
ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.

Άνοιξαν μόνοι τους την «πόρτα της κόλασης» που τους περιμένει



Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση για… απόδοση κατηγορίας επίεσχάτης προδοσίας στην «Χρυσή Αυγή». Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά είναι τραγέλαφος και ουσιαστικό άνοιγμα της πόρτας που οδηγεί στην κόλαση, η αλλαγή πλεύσης από την «κατηγορία» στην «Χρυσή Αυγή» περί «εγκληματικής οργάνωσης» (αν ήταν τέτοια, θα είχαν ήδη συλληφθεί όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της οργάνωσης) στην νέα κατηγορία περί «εσχάτης προδοσίας».

ΟΜΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ. ΣΠΑΝΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


Το Bloomberg προβλέπει κατάρευση της παγκόσμιας οικονομίας

Οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει για τον προϋπολογισμό τους. Το γεγονός αυτό παρατείνει τις διαπραγματεύσεις για ένα άλλο σημαντικό ζήτημα - την αύξηση της οροφής του χρέους της χώρας.

Μάλιστα, η έλλειψη πληροφοριών από τις ΗΠΑ προκαλεί ήδη πυρετώδή κατάσταση στις παγκόσμιες αγορές. Το πρακτορείο Bloomberg έκανε προβλέψεις παγκόσμιας αποκάλυψης σε περίπτωση που στο Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν θα προλάβουν να βρουν συμβιβαστική λύση μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. Τότε στον προϋπολογισμό των ΗΠΑ θα παραμείνουν μόνο 30 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που ισοδυναμεί με την τεχνική χρεοκοπία της μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο.

Τύμπανα πολέμου: Η Κίνα χτίζει θέσεις κατά ενδεχόμενης Αμερικάνικης “στάσης πληρωμών”!

Η είδηση είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί αφορά κεντρική εντολή που δόθηκε στο οικονομικό επιτελείο και κονοποιήθηκε από το Χογκ Κόνγκ (για ευνόητους λόγους). Η εντολή αφορούσε την δημιουργία “μαξιλαριού” και την παύση οποιουδήποτε σορταρίσματος διαθεσίμων σε αμερικάνικα ομόλογα. Στην Κίνα όμως, ήδη γίνεται προετοιμασία για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου κουρέματος Αμερικανικων ομολόγων, που έχει η χώρα στην κατοχή της. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν μιλούν για ελεγχόμενη ρευστοποίηση, αφού κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε χάος στην Αμερική, ζημιώνοντας όμως και την ίδια την Κίνα. Μέχρι στιγμής γίνεται προσπάθεια διασφάλισης του εκτιμώμενου ποσοστού κουρέματος, εάν αυτό επέλθει.

Tα 28 νέα μέτρα σοκ της Τρόικας. Διάβασε τι σε περιμένει...


ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΗΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Να τί ζητάει η Τρόικα για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για 28 σκληρά μέτρα που έρχονται να αποτελειώσουν τους πολίτες σε ένα ήδη καθημαγμένο τοπίο. Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε:
1. Ο μισθός να καθορίζεται με Υπουργική απόφαση και όχι με νόμο !
2. Περικοπή στις επικουρικές συντάξεις.
3.Αμεση ρύθμιση του προβλήματος των ελλειμμάτων των Ταμείων

Τι έκανε τους Τούρκους να ψάχνονται στην 'ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΊΩΝ ΄΄ ; ...Γιατί πήρε φωτιά η ''ΜΙΤ'' ;


Από ότι φαίνεται οι Τούρκοι έχουν τις πληροφορίες τους για τα οπλικά συστήματα της Ελλάδος, αλλά το ενδιαφέρον για κάτι το νέο είναι πάντα  ενδιαφέρον  ....Φωτιά πήραν οι Σταθμοί Ακροάσεων της ''ΜΙΤ '' στις Μικρασιατικές Ακτές  !

Αν υπολογίσουμε και την επάνδρωση των Σταθμών Ελέγχων της Αεράμυνας  στη Σμύρνη και αλλού, από προσωπικό  εξειδικευμένο και με μεγάλη πείρα ,καταλαβαίνουμε όλοι για την μεγάλη σημασία που είχε η εκτέλεση της Διακλαδικής Εθνικής Άσκησης  ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ...

Γιατί ο Θεός δεν επεμβαίνει στον κόσμο; Γιατί επιτρέπει την αδικία και την κακία;

                                              
Το καταφύγιο τών απίστων, είναι ένα επιχείρημα που διαρκώς ακούμε από αυτούς, σε κάθε μεγάλη καταστροφή όπου πεθαίνουν αθώοι άνθρωποι, κυρίως παιδιά: "Γιατί ο Θεός δεν επεμβαίνει αν υπάρχει; Γιατί αφήνει τόσα παιδιά να πεθαίνουν αβοήθητα καθημερινά;" Και σε αυτό το επιχείρημα, νομίζουν ότι βρήκαν το τέλειο άλλοθι τής άλογης απιστίας τους.

Κακή προαίρεση

Οι άθεοι που κάνουν αυτά τα ερωτήματα, δεν είναι άπιστοι εξ' αιτίας τών ερωτημάτων αυτών. Η απιστία είναι ΕΠΙΛΟΓΗ τής κακής του προαίρεσης. Τα ερωτήματα αυτά τα χρησιμοποιούν μόνο ως ΑΛΛΟΘΙ, για να δικαιολογήσουν την κακή και παράλογη αυτή επιλογή που έκαναν, να θεωρήσουν τον Θεό ανύπαρκτο!

Εξαφανισμένο άρθρο 121 που θα άλλαζε τη μοίρα της Ελλάδας


ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ 121 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...


Το 1974 εν μέσω διαβουλεύσεων για το νέο σύνταγμα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το άρθρο 121, που σύμφωνα με ειδικούς θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα της χώρας.

Τι έλεγε λοιπόν το άρθρο αυτό;...

Άρθρο 121:

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ...!!


ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑ...!!

Αντίθετος με τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του Έργκους Κάτσε, σχετικά με τη φωτογραφία του με μπλούζα του UCK, παρουσιάστηκε ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας. Ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ χειρίστηκε λανθασμένα την υπόθεση του νεαρού μέσου ενώ αποκάλυψε επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Τορίνο τη σεζόν 2005-06.

Αναλυτικά το σχόλιό του:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ 30ΗΣ Μ/Κ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ



Στιγμιότυπα από την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΙΟΜΗΔΗΣ 2013», η οποία διεξήχθη από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2013 με την συμμετοχή Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων της 30 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού στο Πεδίο Βολών - Ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ»

ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ....

«Ο Θεός είναι ο Ήλιος της δικαιοσύνης, όπως έχει γραφεί, σκορπώντας σ’ όλους γενικά τις ακτίνες της καλοσύνης του, και η ψυχή γίνεται στο φρόνημα είτε κερί όταν αγαπά τον Θεό ή πηλός όταν αγαπά την ύλη.

Όπως λοιπόν σύμφωνα με τη φύση του ο πηλός ξεραίνεται από τον ήλιο, ενώ το κερί κατά φύση μαλακώνει, έτσι και ψυχή που αγαπά την ύλη και τον κόσμο ακούοντας τις νουθεσίες του Θεού κι αντιδρώντας με το φρόνημα καθώς ο πηλός σκληραίνει κι όπως ο Φαραώ, σπρώχνει τον εαυτό της στην καταστροφή.

Αλλά κάθε ψυχή που αγαπά το Θεό, σαν κερί που είναι, μαλακώνει ...

Ηλεία: Τον «έπνιξαν» τα χρέη και κρεμάστηκε σε μία ελιά


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν «θηλιά» για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης έβαλε τέρμα στη ζωή του. Ο 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε μια…

ελιά, από συγγενικά του πρόσωπα, σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά πριν προβεί στο απονεννοημένο διάβημα, φέρεται να τηλεφώνησε σε ανιψιό του, στον οποίο είπε...

Γ. Στουρνάρας- Η κυβέρνηση δεν θα πάρει άλλα μέτρα

Α/Φ: ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ... ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ?

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Βούτηξε στο κενό απολυμένη της ΕΤ3



Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ απολυμένη εργαζόμενη του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες,

Απήγαγαν τον πρωθυπουργό της Λιβύης

Πρώην αντάρτες βρίσκονται τελικά πίσω από την απαγωγή του πρωθυπουργού της Λιβύης από ξενοδοχείο της Τρίπολης.


Οι πρώην αντάρτες όπως φέρεται να ανακοίνωσαν,

Δορυφορικές εικόνες από τη NASA απεικονίζουν τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα!

                Απίστευτες δορυφορικές φωτογραφίες της NASA απεικονίζουν τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών ξεκάθαρα. Διακρίνονται τα γνωστά πλέγματα σχήματος "τρίλιζας" αλλά και άλλες παράλληλες και τεμνόμενες ουρές από αεροψεκασμούς.

Επίσης μπορείτε να διακρίνεται πως φουσκώνουν και πως διακρίνονται οι ουρές ανάμεσα στα νέφη.

Δορυφορική εικόνα για τους αεροψεκασμούς στις 6-10-2013:

(VIDEO) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: “ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΑ”"



tolimeri