ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο!



Πετρέλαιοπηγές
Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!

Video: Παπανδρέου και Πάγκαλος προ υπογραφής μνημονίου αρνούνται την ύπαρξη πετρελαίου 


Βενιζέλος σε Ντόρα: "Αποσπάται η προσοχή μου όταν σας κοιτάζω!" VIDEO

 
Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλούσε από το βήμα της Βουλής και απευθυνόταν στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Μόνο που εκείνος είχε την προσοχή του στραμμένη αλλού γεγονός που εκνεύρισε την προέδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Ο εκνευρισμός όμως σύντομα μετατράπηκε σε κοινοβουλετικό «φλερτ» χάρη στην πνευματώδη ατάκα του Ευάγγελου Βενιζέλου που αφόπλισε την Ντόρα Μπακογιάννη.
Δείτε το βίντεο...

380 εκ.ευρώ έχουν βγάλει μέχρι σήμερα οι Γερμανοί από την Ελλάδα


Επειδή μας τα έχουν κάνει τούμπανα οι Γερμανοί , που λένε ότι πληρώνουν για τους Έλληνες που είναι τεμπέληδες και διάφορα άλλα τέτοια άσχετα.Τελικά ,όπως έχουμε ξαναγράψει,αποδεικνύεται πως είναι μεγάλα κοράκια.Σύμφωνα με έγγραφο...















Προκλητική διαφήμιση κατά της Ελλάδας!!

Όλη η Γερμανία έχει γεμίσει με αφίσες που λένε "Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα"
Πρόκειται για μία απίστευτα προκλητική διαφήμιση του Βρετανικού περιοδικού Spectator η οποία...
έχει προκαλέσει οργή και αντιδράσεις στο διαδίκτυο.
Το πιο εξωφρενικό είναι ότι και αρκετοί χρήστες στο Twitter βρίσκουν τη διαφήμιση χιουμοριστική! 
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ:ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ.......
ΧΙΛΝΤΕ,ΑΓΓΕΛΑ,ΟΥΛΑ,ANKA........(ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Ο Παπαδήμος δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Πούτιν!


Ενώ όλοι οι αρχηγοί κρατών συνεχάρησαν είτε δημόσια, είτε με επιστολή τον νέο Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, από την πλευρά του Έλληνα πρωθυπουργού, φωνή βοώντος. Ο Λουκάς Παπαδήμος, δεν θεώρησε υποχρέωση του να πει έστω τα… τυπικά, στον Ρώσο ηγέτη, σε αντίθεση με όλους τους αρχηγούς και πρωθυπουργούς που συνεχάρησαν τον Πούτιν!
Είναι γεγονός βέβαια πως οι δύο άνδρες έχουν διαφορετική πολιτική προσέγγιση, καθώς η Ρωσία ήταν από τις χώρες που δεν ήθελε να δοθεί η επιπλέον χρηματοδότηση και βοήθεια στην Ελλάδα και την βούληση της αυτή την είχε εκφράσει ανοιχτά στο Δ.Σ του ΔΝΤ.
Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την… παράλειψη του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς η Ελλάδα στην δεινή θέση που βρίσκεται δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει φίλους, ειδικά στην περίπτωση των Ρώσων, που έχουν δείξει πως μας βλέπουν ιδιαίτερα φιλικά…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ...!!!




ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ!


ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!


Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!



Ενώ ήδη με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του....
ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. (βλέπε εδώ και εδώ) 

Δεν μένουν όμως μόνο εκεί. Η προδοσία κατά της Ελλάδος συνεχίζεται.

Αποκάλυψη – βόμβα από Κουρουμπλή για Τόμσεν και Γεωργίου



Φωτιές άναψε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για το έλλειμμα του 2009, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε e-mail με αποστολέα τον πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και παραλήπτη τον επικεφαλή του κλιμακίου της Τρόικας Πολ Τόμσεν με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Γεωργίου ζητά την παρέμβαση του κ. Τόμσεν προκειμένου να προωθηθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Ελληνική Στατιστική Αρχή που θα ενισχύσει το ρόλο του προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.
Πιο απλά ο κ. Γεωργίου, απευθύνεται στον κ. Τόμσεν σα να πρόκειται για τον κυβερνήτη της χώρας και η Ελλάδα να βρίσκεται υπό κατοχή.

Το τέλος ακινήτων συνεισπράτεται με τους λογαριασμούς από τη ΔΕΗ



Κανείς δεν γλυτώνει από τη χούντα τους!! Τους πληρώνουμε χαράτσια για τα σπίτια μας, λες και τους τα χρωστάμε!!
Το ειδικό τέλος ακινήτων συνεισπράττεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από τον ίδιο των οργανισμό, επαναλαμβάνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά στελεχών της για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:(ΦΩΤΟ)

Μία λύση για να γλυτώσετε από τα διάφορα χαράτσια.

΄Βλέπουμε καθημερινά  πάρα πολλούς , αν όχι  όλους, να παραμιλούν, να αγχώνονται, να τους πιάνει απελπισία για το πού θα βρουν χρήματα για να αντεπεξέλθουν στους απανωτούς φόρους και χαράτσια που σκαρφίζεται το καταραμένο σκυλολόι των πολιτικών της τρόικας..


Στα 5,1 τρισ κυβικά πόδια φυσικό αέριο το κοίτασμα Αφροδίτη τελικά



Νέες εκτιμήσεις για το κοίτασμα Αφροδίτη δημοσιεύτηκαν από την εταιρεία που πραγματοποιεί την γεώτρηση στο οικόπεδο 12. Σύμφωνα με την εταιρεία Delek Group η εκτίμηση για το κοίτασμα μειώθηκα από τα 7 στα 5,1 τρισ κυβικά πόδια φυσικό αέριο με δυνατότητα αξιοποίησης του 50% του κοιτάσματος.
Πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο κοίτασμα στην περιοχή μετά το Leviathan, Tamar με 17 και 9 τρισ
κυβικά πόδια φυσικό αέριο. Πάντως η εταιρεία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή και μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις στο οικόπεδο 12 για νέα κοιτάσματα.


Σαχινίδης ότι χασουν οι τράπεζες θα το πληρώσουν οι πολίτες

           
Ότι θα χάσουν οι τράπεζες απ το PSI, θα πρέπει να το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι…
Ποιος θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια απίστευτα κυνική δήλωση.. 
Θα μπορούσε λέτε να είναι Έλληνας βουλευτής…και μάλιστα στέλεχος της κυβέρνησης ;;
Μήπως σας φαίνεται αδιανόητο;
Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί..
Αυτά δήλωσε σήμερα το πρωί  σε συνέντευξη ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης  στην εκπομπή του «MEGA»: «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

«Ακούς εκεί we blame you! Ηλίθιε!»


Έξαλλος έγινε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, ο οποίος του είπε στο Λονδίνο: «We blame you, you know». Έξαλλος έγινε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με έναν Άγγλο δημοσιογράφο, ο οποίος του είπε στο Λονδίνο: «We blame you, you know».
Τα... άκουσε Άγγλος δημοσιογράφος που είπε στον Αλκίνοο Ιωαννίδη «We blame you, you know», εννοώντας πως οι Έλληνες κάνουμε ζημιά στις οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης.
Ο Αλκίνoος βρήκε αφορμή να γράψει και να απαντήσει από την προσωπική του σελίδα, alkinoos.gr, τόσο στον εν λόγω αλαζονικό Βρετανό, όσο και στους άλλους που συμμερίζονται ανάλογες απόψεις.

Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο!!! ΕΦΑΓΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ!



Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου τελείωνε την γυμναστική του.
Ήταν γνωστό ότι πήγαινε σε αυτόν το τον χώρο για να κάνει γυμναστική στα νεόφερτα στην Ελλάδα TRX μηχανήματα με λάστιχα .
Αυτό δεν έμεινε κρυφό αφού πολλοί από τους πελάτες του συγκεκριμένου γυμναστηρίου τον

ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ........

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 1913 : ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΦΑΖΟΥΝ 6500 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΪΔΙΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ...


ΤΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ!

Εις τα Σόγια της Μ. Ασίας οι Έλληνες μάχονται εναντίον των Ιταλών τους οποίους διασκορπίζουν. Ο ελληνικός στρατός επανακαταλαμβάνει το Αϊδίνιον. Οι τούρκοι κατά την υποχώρησή τους προβαίνουν σε εμπρησμό της πόλεως και σφαγή 6.500 από τους 7.500 κατοίκους της και των 3.500 προσφύγων των γύρω χωριών. Στην φωτογραφία ντοκουμέντο το κατεστραμένο από την λεηλασία και την φωτιά, Ελληνικό Νοσοκομείο του Αϊδινίου..
. 






πηγη

ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΟ (ΧΙΛΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!



 
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ IFF (ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΡΟ) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ REUTERS...

Μία άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα κόστιζε πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ στην ευρωζώνη εκτιμά «εμπιστευτικό» έγγραφο του IIF, που δημοσιοποίησε σήμερα το πρακτορείο Reuters, και με το οποίο το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο καλεί τους κατόχους ελληνικών ομολόγων να συμμετάσχουν στο κούρεμα ώστε να αποφευχθούν μεγαλύτερες ζημιές και μετάδοση της κρίσης.

Για «σημαντικές και καταστροφικές» επιπτώσεις από μια άτακτη ελληνική χρεοκοπία

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ



Όσοι Αλβανοί και Πακιστανοί προσέλθετε
Κινητοποίηση ετοιμάζουν τα πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για τους νόμιμους οικονομικούς μετανάστες που ζουν στο νομό μας , ώστε να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες που θα στηθούν στις 18 Μαρτίου. Η εγκύκλιος για την εκλογή του νέου αρχηγού δίνει το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες που έχουν άδεια παραμονής και
όπως καταλαβαίνεται το γεγονός δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτο! Βέβαια πέραν των πολιτικών γραφείων σχετική κινητοποίηση μαθαίνουμε πως αρχίζει να γίνεται και από πιο μεσαία στελέχη που θέλουν να πιστωθούν τη μεγάλη συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές!





πηγη