ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Toυρκικό πολεμικό πλοίο εξαπέλυσε τορπίλη εναντίον ιταλικού στην Κύπρο


kyprosΤορπίλη επιφανείας...εξαπέλυσε τουρκικό πολεμικό πλοίο εναντίον του ιταλικού πλοίου Odin Finder, που εργάζεται για λογαριασμό του οργανισμού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου και βυθίζει καλώδια επικοινωνιών, γράφουν τα ιταλικά site.

Ξαφνικός συναγερμός της Ελληνικής Αεράμυνας απο το πρωί ενώ… Στα όρια τους είναι οι Πιλότοι μας.



Σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ και ξαφνικός συναγερμός με τα όπλα των Α/Α να μπαίνουν σε κατάσταση (safe arm-Arm )έχουμε απο το πρωί της 10:00 της σήμερον !

Το απόρρητο σχέδιο-έκπληξη των Αμερικανών για την Ελλάδα




του Μανώλη Κωττάκη


Κωδικός «Σταθερότητα»: Αυτός είναι ο τίτλος του απόρρητου σχεδίου των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται λίγο πριν από τις γερμανικές εκλογές, με τελικό στόχο τη μετάθεση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους κατά πενήντα χρόνια, το 2063.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ,Ο "ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ" ΒΑΖΕΙ ΓΚΑΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

samaras-antonis-10-660 9
Σε υψηλούς τόνους αναμένεται να μιλήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργόυς, σήμερα το απόγευμα στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Μετά το καμπανάκι του ΔΝΤ, αναμένεται να τους βάλει "γκάζια" και να τους  επισημάνει το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης και τις ιδιωτικοποιήσεις.

ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ. ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΤΕ;

pakistanos-111
Το πιο αδίστακτο πρόσωπο των λαθρεποίκων στην Ελλάδα που βουτάνε και στερούν το ψωμί από τα παιδιά μας.
Χεστήκαμε κι αν μας πουν "ακροδεξιούς ή φασίστες". Είμαστε, επειδή προστατεύουμε την πατρίδα μας που άλλοι την έχουν φτυσμένη;
Χεστήκαμε εαν μας κατατάξουν στους σωβινιστές ή στους λυκάνθρώπους της κοινωνίας.

«ΕΣΕΙΣ "ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ", ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ» Aνακοίνωση "διάψευσης" του ΓΕΑ επιβεβαιώνει την γκάφα με τους Τούρκους


Με μια απίστευτη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας η οποία παραπλανητικά τιτλοφορείται "διάψευση δημοσιεύματος" επιβεβαιώνεται πλήρως και το περιεχόμενο και το πνεύμα του δημοσιεύματος του defencenet.gr (διαβάστε εδώ) για την συνάντηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Ι) Ευάγγελου Τουρνά με τους Τούρκους ΑΚΑΜ.
Γράφαμε λοιπόν ότι: "Συγκεκριμένα και ενώ τα τουρκικά μαχητικάείχαν απογειωθεί για να προχωρήσουν σε εικονικό βομβαρδισμό (κάτι που αποδεικνύεται από το μικτό πακέτο COMΑO αλλά και το προφίλ της  πτήσης των τουρκικών F-4E και F-16) Εθνικού εδάφους, εντούτοις ο Α/ΓΕΑ -ο οποίος υποθέτουμε ότι γνώριζε εκείνη την ώρα τις πρωινές τουρκικές παραβιάσεις-  καθόλα άξιος  και επιχειρησιακός αξιωματικός με εκατοντάδες αναχαιτίσεις τουρκικών μαχητικών στην "πλάτη" του, δεν μπόρεσε όμως να αποφύγει  μια πολιτική γκάφα:

Την Αποτέλειωσαν Την Ήπειρο ! «Έρμα Μαντριά Γεμάτα Λύκ’ς»


Γράφει ο Χρίστος Α. Τούμπουρος.
Η μετανάστευση καταβύθισε την Ήπειρο στα Τάρταρα. Δεν χρειάζονται μελέτες ούτε διαπιστώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το δείχνει η ίδια η πραγματικότητα.
Ερήμωσαν τα πάντα.
Ειδικά τα ηπειρώτικα χωριά μετατράπηκαν σε αληθινά γηροκομεία. Ο μέσος όρος ηλικίας των μόνιμων κατοίκων είναι πάνω από εβδομήντα έτη.
Να η μετανάστευση, να η εγκατάλειψη, να ο Κούπα και ο Κόλα, να…
Έπεσε περονόσπορος.
Ένα αίσθημα ανασφάλειας και...
απομόνωσης κυριαρχεί παντού, καθώς πολλά χωριά αποκλείονται τον χειμώνα από τα χιόνια και οι μεγαλύτεροι που έχουν απομείνει σε αυτά φοβούνται τώρα και κατεβαίνουν στην Αθήνα, κοντά στα παιδιά τους.

Σε πολλά ο επισκέπτης στέκεται με δέος και κοιτά τον έρημο τόπο λες και τον εγκατέλειψαν...

Μελιτζάνα: Ενα καλοκαιρινό φάρμακο στον κήπο σας

Καθώς η εποχή της μελιτζάνας είναι το καλοκαίρι, φροντίστε αυτή την περίοδο τουλάχιστον, να ευχαριστηθείτε την ιδιαίτερη γεύση της, με όλους του δυνατούς τρόπους μαγειρέματός της και να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.

Η ιδιαίτερη, πικρή της γεύση, την εμπόδισε από το να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και μέχρι τον 18ο αιώνα την χρησιμοποιούσαν κυρίως ως διακοσμητικό. Με την καλλιέργεια όμως ποικιλιών που είναι λιγότερο πικρές, η μελιτζάνα πήρε τη θέση της και στη μαγειρική και πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καλοκαιρινά λαχανικά.

Μια κούπα μελιτζάνα…

Σε μια κούπα γεμάτη τεμαχισμένη μελιτζάνα, θα βρείτε:

Αλλαντικά με απαγορευμένη χρωστική ουσία εντόπισε ο ΕΦΕΤ


Την απόσυρση σειράς αλλαντικών ζήτησε ο ΕΦΕΤ από τις επιχειρήσεις που τα παράγουν και κάλεσε τους πολίτες να μην τα καταναλώνουν, καθώς περιέχουν απαγορευμένη ουσία. Αυτό προέκυψε έπειτα από ελέγχους των Περιφερειακών διευθύνσεων Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία διαπιστώθηκε πως περιείχαν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), η οποία που έχει χαρακτηριστεί ως πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων.

Η ουσία εντοπίστηκε σε παρτίδες των προϊόντων....

Κι ύστερα…πλάκωσαν Ασιάτες!


Του Θανάση Νικολαΐδη

ΠΡΙΝ «φύγουμε» απ’ τους Βαλκάνιους (γεωγραφικά γείτονες, ιστορικά…άνισοι). Αντρόγυνο βουλγάρων και κατοικούσαν στην Ελλάδα. Και εργάζονταν. Πορτοφολάδες! Πίναν’ τον καφέ τους το πρωί πριν πάνε στη…δουλειά. Απολογισμός. Ένα με ενάμιση χιλιάρικο ημερησίως η σοδιά. Την έπιασε 2-3 φορές η αστυνομία έμπαινε στη φυλακή για ώρες κι έβγαινε. Πώς; Τα’ χε…κανονίσει. Μητέρα ανηλίκου. Με τις εγκυμοσύνες απανωτές και…υπολογισμένες.

ΚΙ ύστερα πλάκωσαν Ασιάτες!

Hellenic Army Leopard 2A4


Σπαθόχορτο ή Βάλσαμο

  Το σπαθόχορτο είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα φυτά της Ελληνικής χλωρίδας που θα ήταν καλό να μάθετε να αναγνωρίζετε.

Το Σπαθόχορτο άρχισα να το αναζητώ κάπως… ανάποδα. Γνώριζα και χρησιμοποιούσα το άκρως επουλωτικό του κόκκινο λάδι αλλά όχι το φυτό από το οποίο προέρχεται.