ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση Σαμαρά ενισχύει οικονομικά τα νησιά του Σολομώντα!

Καταδικάζουν τους Έλληνες πολίτες στην εξαθλίωση και στηρίζουν οικονομικά πολίτες άλλων χωρών!

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την απόφαση του Υπουργείου Εξωτερικών και του αρμοδίου υφυπουργού ο οποίος υπέγραψε την έγκριση δαπάνης μέσα στα πλαίσια θεμάτων περί ανάγκης παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με τις διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας έναντι του ΟΗΕ προς τους πλημμυροπαθείς των Νήσων Σολομώντα ύψους 14.465 AU$, την ώρα που εκατοντάδες πολίτες αυτής της χώρας οι οποίοι επλήγησαν από τις τελευταίες θεομηνίες να αναζητούν από αυτό το κράτος μια οικονομική ενίσχυση.

Την ώρα που υπάρχουν Εβρίτες πολίτες οι οποίοι αναμένουν εδώ και δυο χρόνια

Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

katerini-1

Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή!
Το… σφάλμα του και η… αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33.

(παρ. 33. Σε κάθε δημόσιο σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο
η ελληνική όσο και η κυπριακή σημαία σε διαφορετικούς
ιστούς. Μια φορά τη βδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρση
των σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή
συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του

Αυτομαστιγώματα , οδυρμοί , αίματα και βάρβαρα ένθιμα αναβίωσαν οι μουσουλμάνοι για μία ακόμη φορά


Μαστίγια με κοφτερές λεπίδες χτυπούν στα σώματα τους χορεύοντας συγχρονισμένοι και σε κατάσταση έκστασης οι μουσουλμάνοι “αδερφοί” μας …

Σε διπλό ταμπλό οι Εβραίοι – Από τη μία συμφωνούν με την Κύπρο, από την άλλη καλούν τον Ναμί σε συνέδριοΣε διπλό ταμπλό οι Εβραίοι – Από τη μία συμφωνούν με την Κύπρο, από την άλλη καλούν τον Ναμί σε συνέδριο

Την αντίδραση της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΕΥΚ), δια της προέδρου της Τούλας Ονουφρίου, προκάλεσε η «αιφνιδιαστική και εκτός προγράμματος» ομιλία σε διεθνές ενεργειακό συνέδριο στο Τελ Αβίβ του λεγόμενου υπουργού εξωτερικών του ψευδοκράτους Οζντίλ Ναμί.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!!!Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Όσοι παρακολουθούν αυτά τα τρελά και απίθανα πολιτικοκοινωνικά γεγονότα στην πατρίδα μας, παράλληλα με την επιχειρούμενη διάλυση των Χριστιανικών κρατών και όλα αυτά, ενώ φαίνονται καθαρά στον ορίζοντα να έρχονται γρήγορα και απειλητικά κατά πάνω μας, τα μαύρα σύννεφα της παγκόσμιας καταιγίδας, όσοι λοιπόν μπορούν να τα βλέπουν αυτά σήμερα, αυτοί ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ από την καταιγίδα που έρχεται.

Έκτακτο:Συγκέντρωση πολεμικών αεροπλάνων στην Λήμνο – F-16, Mirage 2000 και Mirage 2000 – V σε διάταξη μάχης!


Σύμφωνα με πληροφορία που δόθηκε στο Makeleio.gr, αυτή την στιγμή στην Λήμνο και συγκεκριμένα στην 130 Σμηναρχία Μάχης, συγκεντρώνονται ελληνικά αεροπλάνα F-16, Mirage 2000 και Mirage 2000 – V.


Κάποιοι πιστεύουν οτι οι Τούρκοι θα κάνουν πίσω … Ε κοιμούνται όρθιοι!


erdogan (4)Νέος Οθωμανισμός σε Βαλκάνια και Μεσόγειο το σχέδιο του Ερντογάν
Όσοι νομίζουν ότι η Τουρκία του Ερντογάν κινείται χωρίς σχέδιο κοιμούνται για άλλη μια φορά ύπνο βαθύ, και αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Δεν πήγε έτσι, για βόλτα, το «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ, που είναι και ευρωπαϊκή ΑΟΖ. Η Τουρκία μάς έχει αποδείξει κατά το παρελθόν ότι η κάθε παραβίαση στην οποία προχωρούσε ήταν ένα νέο βήμα της στρατηγικής της στην περιοχή του Αιγαίου και της Κύπρου μας.

Εμπλοκές δεκάδων ισραηλινών και τουρκικών μαχητικών στο κυπριακό FIR


Εναέρια αντιπαράθεση ισραηλινών και τουρκικών μαχητικών είχαμε χθες στην περιοχή της νοτιας και νοτιοανατολικής περιοχής του κυπριακού FIR, όταν για πρώτη φορά η τουρκική Αεροπορία "κοντράρισε στα ίσα" την ισραηλινή με την αποστολή ζευγών F-16C Block 40 μέσα σε δεσμευμένη από Ισραηλινούς περιοχή.