ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μήνυμα από AEK-τζήδες προς αντιεξουσιαστές και Συριζαίους! «Ελάτε κορίτσια σας περιμένουμε»..(Εικόνα)

Μπαρούτι μυρίζει η Ν.Φιλαδέλφεια μετά το κάλεσμα αντιεξουσιαστών για την αυριανή πορεία κατά του νέου γηπέδου της ιστορικής ομάδας! Δείτε τα φυλλάδια με τίτλο “Ζήτημα Τιμής” που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ν.Φιλαδέλφειας .

ΗΠΑ: «Μια μορφή ολοκληρωτισμού που εξαπλώνεται, είναι ο “γάμος” των ομοφυλόφιλων», λέει ομοφυλόφιλος


LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού του γάμου από το ομοφυλοφιλικό λόμπι "είναι μια μορφή ολοκληρωτισμού που εξαπλώνεται", είπε στο LifeSiteNews ο Doug Mainwaring ένας αυτο-προσδιοριζόμενος ομοφυλόφιλος στη δεύτερη ετήσια Πορεία για τον Γάμο στην Ουάσιγκτον, DC.

«Ακόμη και πριν από 10 χρόνια, στην ομοφυλοφιλική κοινότητα, ήταν ένα αστείο.... «Αυτός είναι ο σύζυγός μου, χα χα χα».

Ο Doug Mainwaring, που ήταν ομιλητής στην Πορεία, μίλησε με το LifeSiteNews μετά από την σύντομη ομιλία του. Ερωτηθείς για το σεξουαλικό προσανατολισμό του, είπε, «εγώ προσδιορίζομαι ως ομοφυλόφιλος με την ίδια έννοια που ένας

Ἰδιωτικοποίησις νεροῦ, ῥεύματος, τηλεπικοινωνιῶν; Καί μετά τί;

Ἰδιωτικοποίησις νεροῦ, ῥεύματος, τηλεπικοινωνιῶν; Καί μετά τί; 
 Τὸ σκεπτικὸν τῆς ἰδιωτικοποιήσεως αὐτῶν εἰδικῶς τῶν δημοσίων ἐπιχειρήσεων, εἶναι ἕνα δίκοπο μαχαίρι, ποὺ μᾶς ἀπειλεῖ ὄχι μόνον σὰν κοινωνίες ἀλλὰ καὶ σὰν Ἔθνος. Διότι ἡ ἐκμετάλλευσις αὐτῶν εἰδικῶς τῶν ἐπιχειρήσεων ὀφείλει καὶ πρέπει νὰ γίνεται ΜΟΝΟΝ ἀπὸ Δημόσιον φορέα, πρὸ κειμένου νὰ διασφαλίζεται σίγουρα ἡ ἀνεξαρτησία τῶν πολιτῶν, τοῦ κράτους καὶ τῆς ἰδίας τῆς χώρας.
Φαντάζεστε τό τί μπορεῖ νά συμβῇ ἐάν, γιά παράδειγμα, σέ περίπτωσιν πολέμου, κάποιοι ἄλλοι κρατοῦν τήν στρόφιγγα αὐτῶν τῶν τριῶν βασικῶν παραγόντων αὐταρκείας; Φαντάζεστε τό τί μπορεῖ νά συμβῇ σέ περίπτωσιν πού κάποιοι ἄλλοι ἀποφασίζουν γιά τό ἐάν θά ὑδρευθῇ ὁ στρατός, οἱ πόλεις καί ἡ ὕπαιθρος; Ἤ μήπως θά ἦταν ἀκριβῶς στόν ἴδιο …παρονομαστή τό ἐάν εἶχε, ἤ ὄχι,

ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ

καταστροφη σμυρνης ρεπουση
Αὐτό το βίντεο αποτελει ενα χαμένο καί ἐξαιρετικά πολύτιμο ἱστορικῆς ἀξίας ντοκουμέντο ἀπό τήν καταστροφή τῆς Σμύρνης.
Ὁ δημιουργός αὐτοῦ τοῦ ντοκιμαντέρ ειναι ὀ George Magarian. Γεννήθηκε τό 1895. Ἐργάστηκε ὡς διευθυντής στό παράρτημα τοῦ Ἰκονίου τῆς ΧΑΝ (Χριστιανική Ἀδελφότης Νέων) καί τήν χρονική περίοδο τῶν γεγονότων στή Μικρά Ἀσία τό 1922, προσπάθησε μέ δραστηριότητες νά ἀνακουφίσει τά θύματα τῆς τραγωδίας. Ἐπιπλέον χρησιμοποιώντας μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε

Βαρόνος της πολιτικής απάτης και με τη ΔΕΗ ο ΜΠΕΝιζέλος…



ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΔΕΗ-ΒΑΡΩΝΟΙ

Ο πάντα αγοραίος της πολιτικής, Ευάγγελος Βενιζέλος, η ΔΕΗ και οι βαρόνοι της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας ….παλιά νεοφιλελεύθερη Σημιτική Πασοκο-ιστορία ….που τώρα θα «κάψει» και την Ν.Δ.!!!

Επιχείρηση εθνοκτονιας σε εξελιξη…

ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Του Γιώργου Τσακιρη
“Έχει αποδειχθεί πλέον και επιστημονικά ότι το Μνημόνιο και η τρόικα δεν «σκοτώνουν» μόνο την τσέπη μας, αλλά και την υγιή ερωτική μας ζωή άρα και τα παιδιά μας.
Ειδικοί επιστήμονες καταγράφουν δραματική πτώση των γεννήσεων, κάτι που αποδίδεται ευθέως στην ανεργία αλλά και στην πτώση του εισοδήματος των Ελλήνων.

Η Ρωσία μίλησε για "κανόνες πολέμου" στην Ουκρανία - Απίστευτα σκληρές δηλώσεις Μεντβέντεφ


Η Ρωσία αγρίεψε πραγματικά και όταν αγριεύει η Μόσχα καλό είναι να έχουν όλοι το νου τους: Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε μία δήλωση από αυτές που δεν συνηθίζονται είπε τις λέξεις "πόλεμος", την φράση "κανόνες του πολέμου" και μίλησε περισσότερο ως το "αφεντικό της γειτονιάς" παρά ως κάποιος ο οποίος έχει την διάθεση να ανεχθεί τα καπρίτσια της φιλοναζιστικής κυβέρνησης του Κιέβου και των δυτικών υποστηρικτών της.

Διαβάστε τι θα συμβεί όταν χτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό - Τρίβουν τα χέρια τους οι ισλαμιστές


Η κυβέρνηση αποδεσμεύει 1,1 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό κάνοντας το χατίρι των μουσουλμάνων και του σουλτάνου Ρ.Τ. Ερντογάν, τη στιγμή που οι ισλαμιστές σφάζουν και λεηλατούν πάντου.
  
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:

• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού

Μειοψηφία οι Σουηδοί σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας τους!

Μόλις χθές δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στατιστικά που φέρνουν τους αυθεντικούς Σουηδούς να είναι μειοψηφία πλέον στην πόλη του Malmo. Ο αριθμός των μεταναστών και των απογόνων τους, ξεπέρασε για πρώτη φορά τον αριθμό των εθνικά Σουηδών στην πόλη αυτή. Πρόκειται για μία ακόμη εικόνα από το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή που η Ευρώπη ασχολείται με το πώς θα αντιμετωπίσει πιο "ανθρωπιστικά" τους

Όταν βεβήλωσαν το αγάλμα του Κολοκοτρώνη δεν μίλησε κανείς.Για το Εβραϊκό όλοι

Με πρωτοφανή σκληρότητα καταδίκασε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Χούντας Ε. Βενιζέλος, την προβοκατόρικη ενέργεια σε εβραϊκό μνημείο στην Αθήνα, προκαλώντας την έκπληξη πολλών.
«Εκφράζω το βαθύτατο αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Αθήνα. Είναι μία πράξη βάρβαρη που προσβάλλει βάναυσα την ιστορία όχι μόνο της Ισραηλιτικής Κοινότητας αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού που σέβεται και τιμά τη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος», αναφέρει η ανακοίνωση Βενιζέλου και συνεχίζει: «εκφράζω τη συμπαράστασή μου προς την