ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έστειλαν "εκρηκτικό" φάκελο στον ανακριτή της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς

Φάκελος που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό εστάλη στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Δημήτρη Μόκκα.

Στόχος τρομοκρατών έγινε ο ειδικός εφέτης ανακριτής που δικάζει τη Συνομωσία των Πύρήνων της Φωτιάς.

Αναλυτικότερα, ο κ. Δημήτρης Μόκκας έλειπε για διακοπές και επέστρεψε σήμερα στο σπίτι τουπου βρίσκεται στην οδό Σκοπέλου στο Χολαργό.

Η γειτόνισσα του που μάζευε την αλληλογραφία του τον επισκέφτηκε να του τη δώσει.

Ανάμεσα στους φακέλους όμως υπήρχε κι ένας στον οποίο αποστολέας φαινόταν να είναι οι Γιατροί χωρίς Σύνορα.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ Reuters: Ετοίμαζαν γενική επίθεση οι ισλαμιστές


Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters οι αντάρτες ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν επιθέσεις για να καταλάβουν τα σημεία όπου θα εκδηλωνόταν επίθεση των Αμερικανών σε συνεργασία με τις αμερικανικές ειδικές δυνάμες που έχουν εισδύσει στην Συρία.
Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο του FSA, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, είχε στείλει οδηγίες σε «επιλεγμένες ομάδες ανταρτών» (η διατύπωση αφορά την ανάγκη να υπογραμμιστεί ότι δεν συνεργάζονται με τους ισλαμιστές. που εν συνεχεία φυσικά θα τους σφάξουν όλους) ώστε να επιτεθούν αμέσως μετά και να αναλάβουν τον έλεγχο των σημείων που θα κτυπηθούν.

Ἡ Ὀρθοδοξία στὸν τόπο ὅπου οἱ "Δυτικοὶ" μὲ τὴ σύμφωνη γνώμη (!!!) τῆς ἑλληνικῆς κυβέρνησης θὰ ἐπιτεθοῦν ἐντὸς τῶν ἑπομένων ὡρῶν






Μη ξεχνιέστε προδότες, η κατάληξή σας είναι αναπόφευκτη.

Χοντρή ξεφτίλα!


Ελα να μαθαίνουμε τι παει να πει προπαγάνδα και ποιος ο ρόλος τον τσοντοκαναλων στους πολεμους!!!!!!!!!!!



Ο τυπάκος στο βίντεο είναι έτοιμος να δώσει συνέντευξη..
στο cnn και όσο περιμένει λέει στο τηλεοπτικό συνεργείο να ετοιμάσουν τους ήχους από τους πυροβολισμούς και τον πόλεμο !
Όλο το παιχνίδι είναι τι θα πιστέψεις και πόσο εχθρικός θα γίνεις στον στόχο που σου δίνουν!!!

ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ !!

Ξένη εταιρεία θα πουλήσει την ελληνική περιουσία - Υφυπουργείο αποκρατικοποιήσεων υπό τον Σαμαρά για να προλάβει η κυβέρνηση την Τρόικα

- Κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και δημιουργία υφυπουργείου υπό τον Α. Σαμαρά
- Σε ξένο fund θα αναλάβει την πώληση ακινήτων με προκαταβολή 11 δισ. στο Δημόσιο- Τρέμει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να αναλάβουν οι Βρυξέλλες την πώληση περιουσιακών στοιχείων











Η φωτογραφία με τον Αμερικανό στρατιώτη που σαρώνει το διαδίκτυο–Το μήνυμα που στέλνει στον Ομπάμα




Το γύρο του κόσμου μέσα από το twitter κάνει μια φωτογραφία ενός υπαξιωματικού του πολεμικού ναυτικού των Η.Π.Α, στην οποία κρατάει ένα χαρτόνι με μήνυμα που στέλνει στον Μπαράκ Ομπάμα.

Τί σχέσι ὑπάρχει ἀνάμεσα στήν ΝΕΡΙΤ καί τήν ἑβραϊκή Χάνουκα;

Δὲν εἶχα ἰδέα γιὰ τὸ τὶ κρύβεται, ἤ τέλος πάντων τὸ τὶ ὑπονοεῖται, μὲ τὸ νέο ὄνομα τῆς κρατικῆς τηλεοράσεως. Γενικῶς μὲ τὴν τηλεόρασι εἴμαστε μαλωμένοι ἐδῶ καὶ πολλὰ χρόνια… Δὲν μιλιόματε…
Ὅμως ποὺ ἔκανε ἐντύπωσι ὅλη αὐτὴ ἡ κατάστασις ποὺ σχετίζεται μὲ ἑβραϊκὰ σύμβολα…
Τυχαῖο λοιπόν κι αὐτό ἤ ἀπολύτως συνειδητοποιημένο πρό κειμένου νά «ἐπαληθεύσῃ» τήν ἐπικράτησι κάποιων ἐπί τῶν Ἑλλήνων…
Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 11 ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ

ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Β': ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

1Δεν θα διστάσει να βγει για να καλέσει τον λαό σε επανάσταση, προειδοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα έχει άλλη επιλογή σε περίπτωση που παραμείνουν τα πράγματα στατικά.

Ο Μακαριότατος βλέπει ότι θα πλακώσει πείνα και φτώχεια αν δεν αναστραφεί η κατάσταση.  


Βρε βρε η Μπαρτσελόνα... ο Μέσσι ο Νειμάρ ο Πικέ ... τι είπαμε ότι είναι αυτοί?


Πήγα να γράψω ένα άρθρο σχετικά με τον "τείχο των δακρύων" που πάνε και κλαίνε οι εβραίοι... ήθελα να μαζέψω φωτογραφίες απο πολιτικούς που τον έχουν επισκευθεί..
Και ξάφνου.. εκεί που έψαχνα και έβλεπα αυτά που περίμενα να δω.. να σου και η Μπαρτσελόνα!
Με έπιασε τάση για εμετό βλέποντας τα παρακάτω, αηδίασα στη κυριολεξία. Αρχίσα όμως να γίνομαι πιο σίγουρος για αυτό που πίστευα πάντα.
Όταν βλέπεις τα media να μιλούν με λαχτάρα και το στόμα τους να στάζει μέλι για κάποιον ποδοσφαιριστή, μπασκετμπολίστα, πρόεδρο χώρας, πρωθυπουργό και γενικά για κάποιον άνθρωπο, να ξέρεις πως όλοι αυτοί έχουν πάρει το χρίσμα, αν όχι το χρίσμα... τότε είναι πιθανό να "κατάγονται" απο το ίδιο "σκουφί" όπως αυτό που θα δείτε να φοράνε παρακάτω.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ! – ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ


Χιλιάδες Έλληνες δίνουν δυναμικό παρόν από το πρωί στα μνημεία των πεσόντων του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο και το Βίτσι. Συγκλονιστική η παρουσία της Χρυσής Αυγής με πολυπληθή συμμετοχή της εθνικιστικής νεολαίας και με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος στην πρώτη γραμμή. Οι ελληνικές σημαίες έχουν βάψει γαλάζιο το πεδίο και τα συνθήματα ενάντια στον κομμουνισμό και τους προδότες πολιτικάντηδες δονούν την ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα στο Βίτσι, επιχείρησε να παρεισφρήσει στον χώρο των εκδηλώσεων αντιπροσωπεία της μνημονιακής και προδοτικής ΝΔ, με επικεφαλής...

Σε απελπισία οι κατασκευαστές: Στα τρία ακίνητα το τέταρτο δωρεάν

Μη έχοντας άλλη λύση οι κατασκευαστές προσπαθούν να «ξεπουλήσουν» τα οικήματα που κατασκεύασαν τα προηγούμενα χρόνια


Μεταξύ άλλων, σε όποιον είναι διατεθειμένος να αγοράσει περισσότερα από ένα διαμερίσματα, δίνουν μεγάλες εκπτώσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.

Για παράδειγμα, κατασκευαστής συγκροτήματος με μεζονέτες προσφέρει τέσσερις μεζονέτες αντί 2 εκατ. ευρώ συνολικά, αντί για 2,4 εκατ. ευρώ που αποτιμώνται αν πωληθούν χωριστά. Επί της ουσίας,

8.500 ρωσικές πυρηνικές κεφαλές σημαδεύουν τον Λευκό Οίκο!


Γιατί αποτελεί λάθος να αγνοείται ο Putin για τη Συρία 
Η απόφαση του Λευκού Οίκου νωρίτερα αυτό το μήνα να ματαιώσει την προγραμματισμένη σύνοδο κορυφής στη Μόσχα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά όχι το ταξίδι του προέδρου Ομπάμα την ερχόμενη εβδομάδα -φιλοξενείται η συνεδρίαση της ομάδας G-20 στην Αγία Πετρούπολη- αποτέλεσε μια κορύφωση στο «πάγωμα» των σχέσεων των δύο χωρών.

Στην Ουάσιγκτον, όπως μεταδίδει το Bloomberg Businessweek, ορισμένοι θεωρούν ότι ο Ρώσος ηγέτης δεν ασκεί επιρροή και ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να χάνει χρόνο τρέφοντας προσδοκίες. Μετά την απόφαση της Ρωσίας για άσυλο στον Edward Snowden, ο Ομπάμα έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ μιας περιόδου «διακοπής», ώστε να επαναξιολογήσει τις σχέσεις των δύο χωρών.

Ο πρόεδρος Obama δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι...

Νικητής ο Μιχάλης Ζαμπίδης: Επιστρέφει με τον Παγκόσμιο Τίτλο Superkombat [βίντεο]



Νικητής επιστρέφει στην Ελλάδα, από το Βουκουρέστι, ο Ελληνας Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης, όπου μετά από μία σκληρή αναμέτρηση με τον Τουρκικής καταγωγής Χαρούν Κίνα, κατέκτησε τον Παγκόσμιο τίτλο της Superkombat.

Σαν σήμερα ξεκίνησε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος

Σαν σήμερα, ξεκίνησε ο Β΄ Παγκ. Πόλεμος με την εισβολή των Γερμανών στη Βαρσοβία. Οι μνήμες καταγράφονται σε φωτογραφίες που εκτίθενται στο Βερολίνο. Ο ιστορικός συνεχίζει να διερευνά τη σημασία της εξέγερσης του ΄44
Ήταν 10 χρονών η Γιανίνα Σούμνα όταν είδε στους δρόμους της Βαρσοβίας γερμανούς αξιωματικούς να μπαίνουν στην πόλη. Έμενε στον κέντρο. Μόλις λίγες μέρες πριν έκανε περίπατο με τους γονείς της στην ολοζώντανη πόλη. Εκείνη την Παρασκευή η Βέρμαχτ εισέβαλε στη Βαρσοβία. «Όταν ξέσπασε ο πόλεμος, ο πατέρας μου με τις πολωνικές δυνάμεις εγκατέλειψαν την πόλη και η μητέρα μου πήγε με μας σε φίλους στην επαρχία, όπου επισιτιστική κατάσταση ήταν καλύτερη» θυμάται σήμερα.

Ουρά 20χλμ στους Κήπους από τους Τούρκους υπό το φόβο επιστράτευσης


kipoi_evros
Ουρά 20 χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί στο τελωνείο των Υψάλων, απέναντι από τους Κήπους του Έβρου.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... Απάτη: Χρησιμοποίησε φωτό από το Ιράκ ο Τ.Κέρι για να τεμηριώσει την χρήση χημικών!


Oταν ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, δηλαδή το ίδιο το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι χρησιμοποίησε πλαστά στοιχεία για να ... "αποδείξει" ότι στην Συρία h κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά, τότε ποια η πιθανότητα  να  είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος ο υπουργός και κατ'επέκταση οι ΗΠΑ;