ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Άντρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών τα Εξάρχεια!

Ειδικού Συνεργάτη  

Στα Εξάρχεια είχαν διεισδυση τόσο η ΕΥΠ όσο και οι Αμερικανικες μυστικές υπηρεσίες ειδικά μετά το 1999 όπου υπήρξε και ενας εμφύλιος με πράξεις βίας και δολοφονίες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Απόστρατοι των Ελληνικών υπηρεσιών πάντως θεωρούν δεδομένο ότι και η εξάρθρωση της 17Ν ξεκίνησε μέσα από τα κλιμάκια που είχαν εισχωρήσει στον χώρο των Εξαρχείων και λειτούργησαν μεθοδικά επιτρέποντας ανώδυνες ενέργειες για να χαρτογραφήσουν τον χώρο.

Την τελευταία δεκαετία τα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι ιδεολόγοι της Αριστεράς έχουν εκδιωχθεί, όπως και οι παλαιοί αναρχικοί ακόμα και οι θιασώτες της
ένοπλης βίας. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα είναι πλέον συμβόλαια θανάτου που γίνονται από πληρωμένους εκτελεστές κυρίως από το εξωτερικό. Σε αυτό το σκηνικό έρχεται να συμπληρωθεί και η ενεργή παρουσία των τουρκικών

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι να κάνετε αν σας καλέσουν εισπρακτικές εταιρείες για οφειλές

eispraktikes
Οι Εταιρίες ενημέρωσης (γνωστές ως εισπρακτικές εταιρίες) ενοχλούν συχνά πολλούς από τους δανειολήπτες και μάλιστα, καλώντας με απόκρυψη αριθμού.
Αυτές οι Εταιρίες λαμβάνουν τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών από τους Δανειστές (π.χ τη Δανείστρια τράπεζα). Πριν όμως από κάθε ενέργεια ενημέρωσης από την εισπρακτική εταιρία, ο εκάστοτε Δανειστής οφείλει να διασταυρώσει κι επιβεβαιώσει με τον οφειλέτη το ύψος των οφειλών, να προβεί σε ταυτοποίηση στοιχείων και να ενημερώσει για τη διαβίβαση των δεδομένων του οφειλέτη σε Εταιρία ενημέρωσης (εισπρακτική εταιρία).
Φυσικά, η κλήση από τις Εταιρίες αυτές με απόρρητο αριθμό τηλεφώνου απαγορεύεται.
Οι υπάλληλοι αυτών των εταιριών θα πρέπει να ενημερώνουν τον οφειλέτη για την ιδιότητά τους, τα στοιχεία τους, τον αριθμό μητρώου της Εταιρίας ενημέρωσης και την καταγραφή της συνομιλίας. Επίσης, οι υπάλληλοι αυτών των

Η γενοκτονία που έμεινε κρυφή λόγω… «εκδημοκρατισμού»!

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Το καλοκαίρι του 2012 ένα φρικτό έγκλημα έγινε πρώτη είδηση σε πολλά ειδησεογραφικά σάιτ. Η οικογένεια Viana, μια οικογένεια αγροτών της Νοτίου Αφρικής, εξολοθρεύτηκε από μαύρους ρατσιστές δολοφόνους.
Ο πατέρας είχε δολοφονηθεί με ματσέτες (μεγάλα μαχαίρια), για την ακρίβεια είχε τεμαχιστεί με ματσέτες.
Η μητέρα είχε βιαστεί και δολοφονηθεί με πυροβολισμό στον αυχένα και ο μικρός γιος της οικογένειας είχε βυθιστεί σε μια μπανιέρα με καυτό νερό.
Τέτοιες ειδήσεις εγκλημάτων απίστευτης αγριότητας είναι σπάνιες σε μας που ακόμα δεν βιώνουμε πλήρως τα ''αγαθά'' του πολυπολιτισμού. Στη Νότιο Αφρική όμως είναι η καθημερινότητα των λευκών κατοίκων. Οι Λευκοί κάτοικοι ζουν σε καθεστώς τρόμου και αναγκάζονται να μετατρέπουν τα σπίτια τους σε φρούρια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Νοτίου

Πολιτεία των ΗΠΑ θέλει να προσαρτηθεί στη... Ρωσία!

Ποιος θα το περίμενε ότι μια πολιτεία των ΗΠΑ θα ήθελε να αποσχισθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να ενωθεί με τη Ρωσία;
Προφανώς κανείς, έχουμε μάθει να νομίζουμε πως ισχύει το αντίθετο.
Κι όμως, κάτοικοι της Αλάσκας, της 49ης Πολιτείας των ΗΠΑ, θυμήθηκαν ότι η χώρα τους ήταν ρωσικό έδαφος μέχρι το 1867 και διοργανώνουν συλλογή υπογραφών με αίτημα να επιστρέψουν στη… μαμά αρκούδα!
Πώς η Αλάσκα πουλήθηκε από τους Ρώσους στις ΗΠΑ
Η πρώτη επαφή των Ευρωπαίων με την Αλάσκα έγινε το 1741, όταν ο Βίτους Μπέρινγκ ηγήθηκε μίας αποστολής του ρωσικού ναυτικού με το πλοίο «Άγιος Πέτρος», η οποία έφτασε στις δυτικές ακτές της περιοχής.

Με την επιστροφή της αποστολής, το πλήρωμα έφερε μαζί του γούνες από θαλάσσιες ενυδρίδες, οι οποίες θεωρούνται από τις καλύτερες γούνες

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 68 ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ... ΕΙΧΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ...!!!


Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας 68 περιπτώσεις εμπρησμών, που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-12 έως 05-10-13 σε περιαστικά άλση, αλλά και κάδους απορριμμάτων στην πόλη της Δράμας. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερα άτομα ηλικίας 23, 24, 31 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς.