ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΑΜΑΡΑ, αν όντως παρήγγειλες να έρθουν οι γερμανικές μεραρχίες καταστολής, ετοίμασε και τον πολιτικό σου θάνατο …

ME ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ… ΕΚΤΑΚΤΟ/ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από το Βερολίνο!!!

Στις 06.00 μμ. της 11ης Ιουνίου 2013, το Υπουργείο Αμύνης της Γερμανίας έθεσε την 26η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία σε επιχειρησιακή επιφυλακή και είναι έτοιμη να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να αναλάβει δράση.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

Οι υπόδικοι νεκροί
- Γέροντα, όταν πεθάνη ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Ναι, συνέρχεται και λέει «τι έκανα;», αλλα «φαϊντά γιόκ[1]», δηλαδή δεν οφελεί αυτό. Όπως ένας μεθυσμένος, αν σκοτώση λ.χ. την μάνα του, γελάει, τραγουδάει, επειδή δεν καταλαβαίνει τι έκανε, και, όταν ξεμεθύση, κλαίει και οδύρεται και λέει «τι έκανα;», έτσι και όσοι σ' αυτήν την ζωή κάνουν αταξίες είναι σαν μεθυσμένοι. Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν, δεν αισθάνονται την ενοχή τους. Όταν όμως πεθάνουν, τότε φεύγει αυτή η μέθη και συνέρχονται. Ανοίγουν τα μάτια της ψυχής τους και συναισθάνονται την ενοχή τους, γιατί η ψυχή, όταν βγη από το σώμα, κινείται, βλέπει, αντιλαμβάνεται με μια ασύλληπτη ταχύτητα.
Μερικοί ρωτούν πότε θα γίνη η Δευτέρα Παρουσία. Για τον άνθρωπο όμως που πεθαίνει γίνεται κατά κάποιον τρόπο η Δευτέρα Παρουσία, γιατί κρίνεται ανάλογα με την κατάσταση στην οποία τον βρίσκει ο θάνατος.
- Γέροντα, πώς είναι οι κολασμένοι;

Και το όνομα της νέας ΕΡΤ είναι ΝΕΡΙΤ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ.
Πλέον θα ονομάζεται ΝΕΡΙΤ δηλαδή "ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε".
Σύμφωνα με το επίσημο σχέδιο που δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση θα είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

ΟΛΙ ΡΕΝ: “ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ”. ΤΙ ΛΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ; ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ‘ΣΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

ΟΧΕΤΟΣ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο ΟΛΙ ΡΕΝ “ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ”. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ INTERNET! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ STRANGER ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ BLACK OUT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ




Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας,το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:

"ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ

Α.Φ. Ποτέ στην παγκόσμια ιστορία σε ένα τόσο μικρό κράτος δεν μαζεύτηκαν τόσο πολλοί και μεγάλοι προδότες!


ERT2-630x324
Μέγα θέμα εχει προκύψει απο το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Αυτη την ωρα ανώτεροι αξιωματικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες
οι οποίες εμπλέκονται με τις επικοινωνίες των ενόπλων δυνάμεων στον χειρισμό κρίσεων ζητούν διευκρινίσεις απο τα επιτελεία τους για το πώς θα καλυφθεί η 'μαύρη τρύπα' που δημιούργησε στα επιχειρησιακά τους σχέδια κυβερνητική απόφαση.

Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι σαφές: Έχουμε χούντα!


Με δεδομένη την πρωθυπουργική απόφαση και την κυβερνητική εντολή με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (όπως λέμε «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», δηλαδή ξεκάθαρη χούντα) που αφορά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το μήνυμα της ιλαροτραγικής υποτιθέμενης κυβέρνησης της Ελλάδας είναι απολύτως σαφές: «Όταν δεν μπορούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα τότε θα εξαλείφουμε τον… άρρωστο, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, χωρίς ενδοιασμούς και φυσικά χωρίς καμία απολύτως δημοκρατική αίσθηση».

«ΕΡΤ gate», Κάτι κολασμένο έρχεται προς τα ’δω…

net
Το κλείσιμο της ΕΡΤ, τόσο ως είδηση, όσο και ως πρώτη εντύπωση που τη γέννησε αυτή τούτη η είδηση, μου έφερε αυτόματα στο νου την ατμόσφαιρα από μυθιστόρημα του Ρέι Μπράντερι. Το ένιωσα ξαφνικά, ήταν σαν να το μύρισα κυριολεκτικά στον αέρα, αυτό το «Κάτι κολασμένο (που)έρχεται προς τα ’δω»… «Something Wicked This Way Comes» (όπως είναι ο αγγλικός τίτλος του συγκεκριμένου έργου). Ένα νοσηρό κλίμα, όπου η φθορά, τα μισοχαλασμένα, σαπισμένα  κι αραχνιασμένα σκηνικά ενός εφιαλτικού τσίρκου, η σκοτεινιά, ο ζόφος στην ατμόσφαιρα, οι υγροί λασπωμένοι δρόμοι και ο τρόμος πάνω από την πόλη -μια πόλη όπου τα φώτα έχουν σβήσει απότομα- όλα αυτά πήραν δραματικά σάρκα και οστά στο σήμερα και μέσα από τη σκοτεινιά τους, έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο το αδυσώπητο αύριο που κάποιοι –τόσο γνωστοί και τόσο άγνωστοι, αλήθεια!- ετοιμάζουν για μας και την ίδια την ύπαρξή μας, ως λαού, αλλά και ως ατομικοτήτων, ως σχετικώς ελευθέρων μέχρι πρότινος πολιτών.

Μ.ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΑ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "Φοβούνται πτώση της Κυβέρνησης μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ"


  Σφοδρή ανησυχία στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η είδηση για το αιφνιδιαστικό λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση, όπως μεταδίδει ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.
  Στην προσωπική του ιστοσελιδα γράφει πως ανησυχία διακατέχει αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον που ασχολούνται με τα θέματα της Ελλάδας, μετά την πληροφόρηση που έφτασε στην αμερικανική πρωτεύουσα από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία η συμμαχική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, κινδυνεύει με κατάρρευση μετά την αψυχολόγητη απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κατεβάσει τα ρολά της ΕΡΤ, που οδήγησε στην ανεργία χιλιάδες εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
 

Μισθός κάτω από 586 ευρώ με υπουργική απόφαση

Μισθός κάτω από 586 ευρώ με υπουργική απόφαση


«Παράθυρο» για μείωση άνοιξε η τρόικα

«Κερκόπορτα» για μισθό κάτω από τα 586 ευρώ με έκδοση υπουργικής απόφασης άνοιξε η τρόικα «ακυρώνοντας» τον καθορισμό της με νόμο, όπως προέβλεψε αρχικά η πράξη υπουργικού συμβουλίου του υπουργείου Εργασίας.

ΕΚΤΑΚΤΗ "ΕΙΔΗΣΗ"..ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΕΝΑ 24ωρο ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

 

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Λάρισας απο την αυτοκτονία του Αστυνομικού.


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ

ert
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ, καθώς λίγο μετά τις 03.00 οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως πρέπει να εκκενώσουν το Ραδιομέγαρο.

Αεροπορική Επίδειξη "ZΕΥΣ" F-16 στο Μάλεμε



Στο στόχαστρο της Ρωσίας οι πυραυλικές εγκαταστάσεις της Τουρκίας





Το ενδεχόμενο εγκατάστασης στο έδαφος της Αρμενίας επιχειρησιακών-τακτικών πυραυλικών συστημάτων “Iskander-M” δεν πρέπει να ανησυχεί πολύ το Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass ο εμπειρογνώμονας για τα προβλήματα της Υπερκαυκασίας Βίκτωρ Γιακουμπιάν.


Σύμφωνα με όσα είπε, σε προκειμένη περίπτωση, στόχος των πυραύλων αυτών δεν είναι το αζερικό έδαφος, αλλά οι εγκαταστάσεις του αμερικανικού παγκόσμιου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Τουρκία, οι οποίες αποτελούνται από ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης και από πυραυλικά συστήματα Patriot.

ΜΟΥΓΚΑ

ΟΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟ-ΚΑΝΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΟΥΓΚΑ

ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΒΡΩΜΟΤΟΜΑΡΑ Κ(Λ)ΑΝΑΛΑΡΑΡΧΕΣ, ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΛΕΕΙ: "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ!"

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ Γ@ΜΗΜΕΝΕ...