ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Χάκερ δημιούργησε και λειτούργησε εφαρμογή για αεροπειρατεία!

Μία τρομακτική προοπτική έκανε πραγματικότητα ένας χάκερ, ο οποίος κατόρθωσε να δημιουργήσει μία εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, μέσω της οποίας μπορεί να ελέγχει το υπολογιστικό σύστημα ενός αεροπλάνου, και να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του αεροσκάφους!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

 
Ο «πατριώτης» Σαμαράς έχει αποδείξει πόσο σέβεται την ελληνική σημαία, όταν κατά την επίσκεψη (προσκύνημα) στο Ισραήλ δεν έβγαλε μιλιά για την φρικτή εβραϊκή πρόκληση να την βάλουν ανάποδα, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!
Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας.

Ύποπτα φορτία με βαρύ οπλισμό επικίνδυνα για την ασφάλεια της χώρας.





Φορτίο με διόπτρες σκόπευσης και αντιαρματικά όπλα κατάσχεσαν οι τελωνειακές αρχές του μεθοριακού σταθμού Κήπων στον Έβρο. Η περίεργη αυτή υπόθεση απασχολεί τις ελληνικές αρχές ασφαλείας καθώς το φορτίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος Σύρος ο οποίος έφερε βελγικό διαβατήριο.

Πιο συγκεκριμένα στο φορτίο που κατασχέθηκε περιλαμβάνονταν...

Στα άδυτα των Wikileaks: Πετρέλαιο, Τουρκία, η άγνωστη εμπλοκή με την Ρωσία και η στάση των ΗΠΑ.

Είναι ο Ερντογαν “νέος Σαντάμ” για τις ΗΠΑ;

Η άγνωστη πολεμική εμπλοκή Ρωσίας – Τουρκίας

Το πετρέλαιο στο Αιγαίο

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την φλυαρία όλων αυτών των “αναλυτών“ σχετικά με θέματα που άπτονται των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή και αποφάσισα να αναπτύξω εν συντομία μια όσο το δυνατόν καλλίτερα κατατοπιστική τοποθέτηση.

Όταν η Γερμανία βύθιζε πλωτά νοσοκομεία! Η τραγωδία του πλοίου Αττική





Τα γερμανικά εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας είναι ατελείωτα. Μπορεί κάποια να είναι γνωστά εδώ στην Ελλάδα, όπως… το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και άλλα πολλά, που στοίχισαν ζωές, ξεκλήρισαν οικογένειες, διέλυσαν τη χώρα.
Υπάρχουν κι άλλα άνανδρα εγκλήματα των Γερμανών με τα οποία έδειξαν ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή και στους κώδικες τιμής που σε καιρό πολέμου έχουν τη σημασία τους.

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

 

Πολύ καιρό πριν την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αποκαλύπταμε: Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

Τώρα περάσαμε στην εποχή της “διαφάνειας”!

Εκδρομή χλιδής για Ελληνες δημοσιογράφους

Εμαθαν τα κόλπα γρήγορα και διοργανώνουν δεκαήμερο ταξίδι για δημοσιογράφους στις ΗΠΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και λόμπι υπέρ των συμφερόντων τους και των θέσεων που εκφράζουν. 

Η εκδρομή της χλιδής διοργανώνεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που επιχειρεί να εκμαυλίσει συνειδήσεις τη στιγμή που προβάλλεται ως αναμορφωτής της δημόσιας ηθικής της χώρας.

Να μπει πάλι στον South Stream ζήτησε η κυβέρνηση - "Θα το σκεφθούμε" απαντά η Μόσχα

                                    
"Γέφυρες" προς την Ρωσία ρίχνει πάλι η Αθήνα προκειμένου να διασώσει ότι μπορεί από την συμμετοχή της στον South Stream εν όψει πιθανών αρνητικών εξελίξεων και στο σχέδιο του ΤΑΡ.
Τέσσερα χρόνια μετά το "πάγωμα" του μεγαλύτερου ενεργειακού project της χώρας κατ'υπόδειξην των ΗΠΑ, βασικά, o South Stream αποτυπώνεται σε επίσημο κείμενο ως σχέδιο υπό υλοποίηση (!)  και μάλιστα με πρωτοβουλία της Αθήνας, όπως αυτό αναφέρεται σε σχετικό πρωτόκολλο που υπογράφηκε σήμερα κατά την διάρκεια της 8ης Συνόδου της Μικτής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής, Τεχνολογικής και Επιστημονικής Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας!

Με 6 F-16 τα 2 οπλισμένα ,2 CN -235 & 2 Επιθετικά Ελικόπτερα οι Τούρκοι στην '' υποδοχή'' του ΥΕΘΑ στη νήσο Κώ



Στη νήσο Κω  ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης για τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων που έπεσαν στα Ίμια...(  γιατί όχι στα Ίμια ;)...Ενώ οι Τούρκοι αλώνιζαν όλο το Αιγαίο !
Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε  την έδρα της 80ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) και την έδρα του 282 Τάγματος Εθνοφυλακής (282 ΤΕ) στη Νήσο Κω, τα στρατιωτικά φυλάκια στις νήσους Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι καθώς επίσης την Κανονιοφόρο  «ΜΑΧΗΤΗΣ» και το Παράκτιο Περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΥΟ MRBM B.Koρέα: "Πρώτος στόχος το Τόκιο"! - Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πυρηνική γόμωση στους MRBM


Σε κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο από την Πινγκ Γιάνγκ ξεκαθαρίζεται ότι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση πολέμου με τη Νότιο Κορέα θα είαι το Τόκιο, το οποίο βέβαια βέβεια έχουν την δυνατότητα να πλήξουν με τους βαλλιστικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς (MRBM) ακτίνας 3000 μέχρι 4.000 χχλμ (ανάλογα με το βέρος της κεφαλής που φάερουν).
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η Πιόνγιανγκ απειλεί ευθέως την Ιαπωνία με πυρηνική επίθεση.

ΣΟΚ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Η πρώτη οργανωμένη, ένοπλη στρατιωτική επιχείρηση μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα, έγινε στις φυλακές Τρικάλων, κατά την οποία απέδρασαν 11 Αλβανοί βαρυποινίτες! Όπως αναφέρει το Aftonomi.gr και ο στρατηγός ε.α. Μακρυγιάννης, οι Αλβανοί κομάντος ήταν αυτοί που συνέβαλαν στην απόδραση των φυλακισμένων. Ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών των φυλακών! Υπολογίζεται ότι στην επιχείρηση-σοκ έλαβαν μέρος 15 Αλβανοί UCKάδες οι οποίοι είχαν ήδη από

ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ...

                    

O Ιωάννης Μεταξάς (Ιθάκη, 12 Απριλίου 1871 - Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 1941) είναι ο Εθνικός Κυβερνήτης της Ελλάδας (1936- 1941), που διαμόρφωσε την ουδέτερη εξωτερική πολιτική της στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και με δικτατορική διακυβέρνηση αντιστάθηκε στα φασιστικά καθεστώτα Ιταλίας και Γερμανίας με το σύνθημα «Για τους Έλληνες Υπέρ την Νίκη η Δόξα».

Εκκλησιές μικρά διαμάντια αγάπης και ομορφιάς. ΦΩΤΟ

Ο Άγιος Φανούριος στη λίμνη Δόξα

Εκκλησιές παντού, διάσπαρτες. Μικρά διαμάντια αγάπης και ομορφιάς. Απλοί τόποι, καταδεχτικοί στις προσευχές μας, στην ξεκούραση των περιπλανήσεών μας, "μικρά κεριά" που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα. 
Πότε κυκλωμένες από θαλασσινές αύρες, πότε αποκαλύπτονται στις καταλήξεις μονοπατιών πλάι σε ποτάμια ή φαράγγια.                          Σχεδόν πάντα, κάποιος θρύλος τις ακολουθεί.
Σημεία θεϊκής και ανθρώπινης συνεύρεσης, πάντα πρόθυμα να προσφέρουν μια στιγμή ανάπαυσης, έναν δροσερό ίσκιο, καταφύγιο σε ξαφνικές μπόρες της φύσης αλλά κυρίως της ζωής. Για μερικούς τόποι αποκάλυψης!

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: Έρχεται στον υπολογιστή σας ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε ποτέ!




Πάρτε αυτό το άρθρο και προωθήστε το στους φιλους σας χωρίς καθυστέρηση…

Η ομιλία του Πούτιν στην Δούμα για τις μειονότητες (ενν. μεταναστών)

Από τον Πόρτα – Πόρτα ο Vladimir Putin ,ο Ρώσος πρόεδρος παρουσιάστηκε
στην Δούμα(το ρωσικό Κοινοβούλιο) και έκανε μια ομιλία για τις εντάσεις με
τις μειονότητες στην Ρωσία.
(Συγκεκριμένα είπε) :

12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1204 Οι Σταυροφόροι εισβάλλουν στην Κωνσταντινούπολη

Η Δ' Σταυροφορία ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πάπα Ιννοκέντιου Γ' το 1201, για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, που κατείχαν οι Μουσουλμάνοι. Ολοκληρώθηκε στις 12 Απριλίου 1204, με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης και την προσωρινή κατάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χωρίς τη θέληση του Ποντίφικα.
Μετά την αποτυχία της τρίτης Σταυροφορίας (1189-1192) για την κατάληψη των Αγίων Τόπων, το ενδιαφέρον των δυτικοευρωπαίων ατόνησε. Την Ιερουσαλήμ, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Συρίας και της Αιγύπτου, ήλεγχε η μουσουλμανική δυναστεία των Αγιουβιδών. Το λατινικό Βασίλειο της Ιερουσαλήμ μόνο κατ' όνομα υπήρχε, περιορισμένο σε λίγες πόλεις στις ακτές της Παλαιστίνης.
Το ενδιαφέρον για μια νέα σταυροφορία ανακίνησε...