ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Μην διαβάσετε αυτό το κείμενο



Φίλε μου, εσύ που κάνεις τον κόπο να διαβάσεις αυτό εδώ το κείμενο, άκουσε μια συμβουλή. Μην διαβάσεις παρακάτω...

Περί Προπαγάνδας

«Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις τους ανθρώπους είναι να τους φοβίσεις».
Νόαμ Τσόμσκι
«Εξήντα χιλιάδες επαναλήψεις κάνουν την αλήθεια».
Άλντους Χάξλει
«Στο παρελθόν οι άνθρωποι αλληλοεξοντώνονταν,
στον πολιτισμένο κόσμο αλληλοεξαπατώνται».
Σοπενχάουερ
Το 2002 στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, το κλίμα ήταν τεταμένο.

Κατασχέσεις Ι.Χ. σέ ὅσους δέν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

Κατασχέσεις ΙΧ

Την πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του νέου νόμου προκρίνει ο Υπουργός Οικονομικών κ.Στουρνάρας που βλέπει πλέον υστέρηση εσόδων και στο ποσό που είχε προβλεφθεί να εισπραχθεί από τα τέλη κυκλοφορίας. Κατασχέσεις Ι.Χ. σε όσους δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας
Με εντολή του Γιάννη Στουρνάρα, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ξεκινήσει από το πρωί το έργο της διασταύρωσης στοιχείων, προκειμένου να διακριβωθεί ποιοι δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας. Η υστέρηση εσόδων, σε όλα τα επίπεδα. έχει δημιουργήσει κλίμα πανικού στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Ο κ.Στουρνάρας έχει ζητήσει να σταλούν άμεσα τα στοιχεία στις Εφορίες προκειμένου να ληφθούν μέτρα διοικητικού χαρακτήρα. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας θα λαμβάνουν έγγραφη προειδοποίηση από τις ΔΟΥ και αν δεν συμμορφωθούν θα ακολουθούν διαδικασίες-εξπρές για την κατάσχεση του αυτοκινήτου.
Ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε επίσης από τον κ.Δένδια να ξεκινήσουν και εκτεταμένοι έλεγχοι από την Αστυνομία στους δρόμους. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας, θα αφαιρείται η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Τα ακραία αυτά μέτρα αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις αλλά παράλληλα δείχνουν και την ανησυχία του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για μία ενδεχόμενη και γενικευμένη στάση πληρωμών από τους πολίτες.
πηγή

filonoi

Ο Τσίπρας που έγινε "αρνάκι"..


Την προσπάθεια «μεταμόρφωσης» του Αλέξη Τσίπρα, ενός ακροαριστερού ηγέτη σε έναν Ευρωπαίο mainstream πολιτικό που θέλει να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο περιγράφει το περιοδικό «Economist».

 Σχολιάζοντας το πρόσφατο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία, το περιοδικό επισημαίνει στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί ως πολιτικός να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο και ήδη έχει γίνει λιγότερο επικριτικός απέναντι

Ωμή παραδοχή Στουρνάρα στο CNN: "Ας μας αγοράσουν οι τούρκοι..Θέλουμε παγκοσμιοποίηση ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ"

Ἐπιστολή-κόλαφος στόν λαθροΚαμίνη

λαθροΚαμίνης

Επιστολή-κόλαφος στον Καμίνη
Επιστολή -κόλαφο έστειλε η επιτροπή κατοίκων Άγιου Παντελεήμωνα στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, με αφορμή ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά από τότε που εξελέγη με την εγκληματικότητα, την παράνομη μετανάστευση και το παρεμπόριο.

Διαβάστε την επιστολή:

Νηστικοί πηγαίνουν στο σχολείο τουλάχιστον 100 μαθητές δημοτικών σχολείων της… Καλαμάτας χωρίς να έχουν χρήματα για να αγοράσουν κάτι να φάνε, σύμφωνα με την Ενωση Γονέων Καλαμάτας, που συγκέντρωσε στοιχεία από διευθυντές σχολείων.

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με τραγικές καταστάσεις υποσιτισμένων μαθητών και προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, άλλοτε προσφέροντας ένα κουλούρι και άλλοτε προσφέροντας φαγητό στις άπορες οικογένειες.

Η σοβαρότητα της κατάστασης αποτυπώνεται ακόμη και στις εκθέσεις των μαθητών. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα μιας μαθήτριας που έγραψε πως: “Το μόνο που θέλω είναι μια δουλειά για τη μανούλα μου για να έχουμε ψωμί να φάμε και παπούτσια να φορέσουμε”!

Απίστευτο! Φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται την εσκεμμένη εξάπλωση του καρκίνου μέσω εμβολίων! [video]


 


Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ...


Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της - η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Αυτό το τομέας αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους καταναλωτές.

Δείτε το πανό για τον ΠΑΟΚ που σήκωσαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας (ΦΩΤΟ)


 

Ένα πανό με τεράστια τη λέξη ΠΑΟΚ, το σήμα του δικεφάλου και ένα ιδιαίτερο μήνυμα, σηκώθηκε χθες το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη και στη διάρκεια του αγώνα Μπεσίκτας – Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα.

Το πανό, το οποίο σήκωσαν αναρχικοί (όπως φαίνεται από το Α μέσα σε κόκκινο κύκλο, στο όνομα της Μπεσίκτας) φίλαθλοι της Μπεσίκτας ανέφερε στη βάση του «politicians made us enemy», εννοώντας ότι «οι πολιτικοί μας κάνουν εχθρούς τους»! Η φωτογραφία όπου φαίνεται το πανό με το σήμα του ΠΑΟΚ, αλλά και την λέξη Besiktas και μάλιστα πίσω από τον προπονητή της Μπεσίκτας Ερμάν Κουντέρ, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και αρχικά στο Twitter, μέσω Τούρκων φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο. Για την ιστορία, η Μπεσίκτας ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 59-73 για το TOP16 της Ευρωλίγκα.

Θα έρθουν ...Αλλά όμως δεν θα προφθάσουν... "



Ότι πέρασε ανήκει πλέον στην ιστορία και η ιστορία ανήκει σε εμάς. Όσοι όμως κρύβουν την πραγματική ιστορία γίνονται αυτόματα γνήσιοι εχθροί της.


Αξίζει όμως τον κόπο να κάνουμε ένα μακροβούτι μέσα στα βαθειά νερά της παραθέτοντας γεγονότα, στοιχεία και πηγές με μοναδικό σκοπό να παρακινήσουμε τον μελετητή σε...
προβληματισμό για περαιτέρω έρευνα και αξιολόγηση.

Σήμερα γευόμενοι τα επιχείρια της Μεταπολίτευσης που είναι η ανελέητη μνημονιακή πολιτική, γίνεται πιο ενδιαφέρον να μεταφερθούμε στα πρώτα χρόνια της όταν έβαζε αυτή τις πρώτες γκρίζες πινελιές της παρουσίας της στα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα. Μέσα δεκαετίας του 1970, προεκλογική ομιλία του κ. Καραμανλή στην πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας.

Ξανά οι Τούρκοι οπλισμένοι στο Αιγαίο ...Αγρίεψαν οι ''Αντιαεροπόροι'' ! (video)



 Αντιαεροπόρος στον Α/ΓΕΕΘΑ  : Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς Αρχηγέ ,αλλά εμείς  θα τα κατεβάζουμε  τα Τούρκικα σαν παπιά !
Έπέστρεψε στις πτήσεις με οπλισμένα μαχητικά η Τουρκία και προχώρησε σε 5 παραβιάσεις και 2 παραβάσεις σήμερα !
Μαζί τους και το γνωστό με  ηλεκτρονικό  εξοπλισμό (CN-235) που καθημερινά βρίσκεται πλέον στον Ουρανό του Αιγαίου!
Καταγράφει εκτός απο τις κινήσεις των Τούρκων πιλότων και  τις αντιδράσεις των Ελλήνων Πιλότων αλλά και την αντίδραση της Ελληνικής Αεράμυνας !

Το πρόβλημα το έχουν εντοπίσει στο ΓΕΕΘΑ και με τις συνεχείς ασκήσεις προσπαθούν  να μειώσουν  τους χρόνους αντίδρασης των Ελληνικών όπλων ...για αυτό και οι συνεχείς ασκήσεις !
Το σίγουρο ειναι οτι θα κατεβάζουμε τα Τούρκικα  μαχητικά σαν παπιά είχε αναφέρει ανώτερος επιτελής του ΓΕΕΘΑ ... στο διαλειμα σε άσκηση Τακτικού Ελέγχου της Αεράμυνας της Χώρας ...Αγριεμένος και λέγοντας κάποιοι παίζουν με τα νεύρα μας και εμάς μας τρώνε τα χέρια μας πάνω απο το Fire και το  Kill 

Τουρκάλες χειρίστριες των F-16 μας απειλούν ...Aλλά κοπανάνε τους Μιναρέδες (video}


Μας απειλούν οι Τουρκάλες των F-16 αλλά ειναι τόσο καλές που κοπανάνε πάνω στους μιναρέδες δίπλα απο την κατοικία του Ερντογάν ...Ακούστε την έκπληξη της Τουρκάλας ! Φαναταστείτε να την κυνηγάει πύραυλος ΄΄ΧΩΚ΄''



Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προσπάθειας προβολής μοντέρνου προσώπου από την ΤΗΚ, αποτελεί το εικονιζόμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας Vatan. Οι κυρίες Burcu Şahinkaya και Züleyha Dombay ποζάρουν με τα F-16 τους. Η πρώτη μάλιστα αγαπά τόσο πολύ το..Αιγαίο που σύμφωνα με την εφημερίδα ονόμασε τον γιο της Ege

Ολλανδός βεβήλωσε την Ελληνική Σημαία για να… διαφημίσει το θέατρό του…!!! Ξέσκισαν το έκτρωμα ομογενείς!!

Μια τεράστια ελληνική σημαία 7 μέτρων με την στάμπα πωλητηρίου και αναγράφοντας «Η Ελλάδα ξεπουλιέται» θεωρήθηκε «καλή διαφήμιση» για έναν Ολλανδό θιασάρχη ο οποίος την κρέμασε έξω από το θέατρό του για να προσελκύσει… Έλληνες θεατές!
«Αγαπάμε τη σημαία μας όμως βγάλτε τη λέξη ξεπούλημα από πάνω της», ήταν τα λόγια των 30 Ελλήνων της Ουτρέχτης που όλη την περασμένη εβδομάδα προειδοποιούσαν τον Ολλανδό θιασάρχη πως αυτό που έκανε είναι προσβολή για τη χώρα μας.
Ωστόσο εκείνος φαίνεται πως δεν πήρε στα σοβαρά τον πατριωτισμό των Ελλήνων και άφησε τη σημαία ως είχε προσθέτοντας πως: «Κόστισε 2000 ευρώ. Είναι πολύ ακριβή για να την κατεβάσω».

Βλαβερό για τον οργανισμό το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων-Δείτε το λόγο...



Το σουβλάκι αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων και των τουριστών είναι γνωστό πως...δεν φημίζεται για τις λίγες θερμίδες του. Οι λόγοι για τη μεγάλη θερμιδική του αξία αλλά και τις ενδεχόμενες βλαβερές συνέπειές του στην υγεία, είναι πολλοί, κυρίως τα λίπη και το λάδι (συνήθως φοινικέλαιο).Οι διατροφολόγοι αφού πρόσθεσαν τις... θερμίδες των υλικών που περιέχονται σε ένα σουβλάκι, διαπίστωσαν πως είναι θερμιδική βόμβα! O λόγος, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πως οι ψήστες στα σουβλατζίδικα τυλίγουν στην πίτα γενναίες δόσεις λίπους κάνοντας έτσι οικονομία στην ποιότητα με στόχο να αυξήσουν τα έσοδά τους.
Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται μια τεράστια θερμιδική ψαλίδα από σουβλάκι σε σουβλάκι, αφού η τιμή έναρξης δεν ξεπερνά τις 300 θερμίδες μπορεί όμως να «εκτιναχτεί» και στις 710.

Βρεθηκε το εμβολιο του AIDS


Σταματά προσωρινά την ανάπτυξη του HIV
«Αυτό που επιτύχαμε είναι να παράσχουμε οδηγίες στο ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να μάθει να καταστρέφει τον ιό, πράγμα που δεν είναι εφικτό με, ας πούμε, φυσικό τρόπο», εξήγησε ο Φελίπε Γκαρθία, μέλος της ερευνητικής ομάδας στο νοσοκομείο Κλινίκ ντε Μπαρσελόνα, τα πορίσματα της έρευνας της οποίας δημοσιεύονται στην περιοδική έκδοση Science Transitional Medicine.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου σε περίπου 40 ασθενείς, οι οποίοι διέκοψαν την ως τότε φαρμακευτική αγωγή τους, το εμβόλιο κατόρθωσε....

50.000 προσλήψεις άνεργων νέων στους δήμους μέσω ΕΕ




Την πρόταση – πρωτοβουλία «EU–STARTER» του Συμβουλίου των Δήμων και των...Περιφερειών της Ευρώπης για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ευρώπη κατέθεσαν

σήμερα ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Frederic Vallier και ο πρόεδρος

της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, ζητώντας την υιοθέτησή της και από τη χώρα μας, όπου η ανεργία των νέων ξεπερνά το 57%, κατέχοντας τη θλιβερή πρωτιά σε όλη των Ευρώπη.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μεταξύ 18 και 26 ετών που είναι άνεργοι. Ρεαλιστικός στόχος θεωρείται να.....

Εφορίες τέλος - Ερχονται τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων


Ξεκινούν τη λειτουργία τους τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων που θα...αντικαταστήσουν τις ΔΟΥ που κλείνουν. Από το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζουν πως με τη λειτουργία τους οι φορολογούμενοι δεν θα έχουν λόγο να προσέρχονται στις Εφορίες, αφού όλες οι υπηρεσίες θα μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά. Μάλιστα όπως αναφέρει το Εθνος οι φόροι θα πληρώνονται μόνο στις τράπεζες.


Ποιες υπηρεσίες θα μπορούν να διεκπεραιώνουν οι πολίτες στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων:

Κόλλησαν το «Μολών Λαβέ» στο αυτοκίνητο του Ομπάμα?


Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει συζητήσεις για το αν είναι πραγματική ή το αποτέλεσμα ενός phοto-shop. Στη φωτογραφία διακρίνεται ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται από το Λευκό Οίκο, όχι απαραίτητα αυτό που χρησιμοποιείται από τον Μπαράκ Ομπάμα, να φέρει ένα αυτοκόλλητο οργάνωσης όπου απεικονίζεται η αρχαία ελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ» αν και οι συγκεκριμένες λέξεις δεν είναι διακριτές στη φωτογραφία φαίνεται όμως καθαρά το κράνος του αρχαίου Έλληνα πολεμιστή.

Η έκφραση των αρχαίων Σπαρτιατών τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σλόγκαν στις ΗΠΑ και εξαπλώνεται από πολιτεία σε πολιτεία με τρομακτική ταχύτητα, καθώς έχει μετεξελιχθεί ουσιαστικά σε ένα........

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ

Γιορτάζουμε σήμερα 19 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Μάρκου, του Ευγενικού.

Ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός γεννήθηκε το 1392 μ.Χ. από ευσεβείς και πιστούς γονείς, τον αρχιδικαστή, σακελλίων και διάκονο της Μεγάλης Εκκλησίας Γεώργιο και τη Μαρία που ήταν κόρη του ευσεβούς ιατρού Λουκά. Είχε ακόμα έναν μικρότερο αδερφό που ονομαζόταν Ιωάννης. Λόγω των πολλών του πνευματικών χαρισμάτων έκανε περίλαμπρες θεολογικές και φιλοσοφικές σπουδές και μαθήτευσε στους πλέον φημισμένους διδασκάλους της εποχής του, τον Ιωάννη Χορτασμένο (κατόπιν Ιγνάτιο Μητροπολίτη Σηλυμβρίας) και τον μαθηματικό και φιλόσοφο Γεώργιο Γεμιστό Πλήθωνα.Μεταξύ των συμμαθητών του ήταν και ο μετ' έπειτα άσπονδος εχθρός του Βησσαρίων ο καρδινάλιος.....

ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! Η Άγκυρα απειλεί έμμεσα με casus belli και μιλάει για "Τούρκους της Δυτικής Θράκης"


Mε μία δήλωση που θέτει ευθέως θέμα αναθεώρησης της συνθήκης της Λοζάνης του 1923 η Άγκυρα αντέδρασε στην ψήφιση από την Βουλή της τροπολογίας για τον διορισμό των ιμάμηδων από το ελληνικό κράτος: «Απογοήτευση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελλάδα παράβλεψε τα νόμιμα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη ακολουθώντας στάση καταπίεσης» υποστηρίζει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Την ίδια ρητορική χρησιμοποιούσαν και καθ'όλη την διάρκεια της δεκαετίας του 1960 στην Κύπρο, περί "Καταπίεσης και παραβίασης της συνθήκης της Ζυρίχης" πριν εισβάλλουν το 1974...