ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το BBC θέλει να βάλει περισσότερους ομοφυλόφιλους παρουσιαστές ακόμα και στις παιδικές εκπομπές για να «εξοικειωθούν» τα παιδιά με τις «διαφορετικές σεξουαλικότητες»

Μετά τον διασυρμό του, από τις αποκαλύψεις ότι απέκρυπτε επί δεκαετίες τη δράση του παιδεραστή τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος κακοποιούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια, τώρα το BBC προτείνει ότι οι παιδικές εκπομπές του θα πρέπει να περιλαμβάνουν πιο πολλές λεσβίες, ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους, σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας.

Τρόικα:Ζητά επαγγελματικό στρατό

Επαγγελματικό στρατό ζητούν τώρα οι δανειστές! Νέα περίεργη παρέμβασή τους στην Άμυνα!
Τελικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας φαίνεται ότι θα διοικούνται πλέον από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την τρόϊκα. Νέα παρέμβαση της Κομισιόν σε ζωτικά θέματα της Εθνικής Άμυνας με το τελικό κείμενο-αξιολόγησής της, που έρχεται σε συνέχεια αυτού που μας πρότεινε...κατάργηση της θητείας. Τώρα με αυτό το κείμενο μας προτείνουν επαγγελματικό

Μας ψεκάζουν με χημική ομίχλη που μυρίζει τζάκι!


Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε χθες βράδυ σε δρόμο της Αθήνας αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφισβολία, ότι η χθεσινή πρωτοφανής ομίχλη σε συνδυασμό με την έντονη μυρωδιά του τζακιού, δεν ήταν καθόλου αθώα φαινόμενα 


Το μυστηριώδες αυτοκίνητο με το ύποπτο καπνογόνο φουγάρο που δημιούργησε το χθεσινό φαινόμενο στην Αθήνα (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) 

Ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και εξοπλισμένο με.....

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013 Βομβαρδιστικά Stealth Β-2 μετασταθμεύουν εκτός ΗΠΑ



Παγκόσμια “περιοδεία” χαρακτηρίζει η Αμερικανική Αεροπορία την έναρξη μεταστάθμευσης στρατηγικών βομβαρδιστικών Stealth τύπου B-2A Spirit, στο πλαίσιο εκπαίδευσης των πληρωμάτων τους που διεξάγεται παράλληλα με επιχειρησιακές αποστολές.
Σύμφωνα με το Διοικητή της 8ης Αεροπορίας (που ελέγχει το στόλο των βομβαρδιστικών Β-2) Αντιπτέραρχο Stephen Wilson, μικρός αριθμός από Β-2 θα επισκεφτεί «προκεχωρημένες» βάσεις επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο για διάστημα μερικών εβδομάδων από τις αρχές του 2013.

Νόμος του Κράτους η κατάσχεση εθνικής περιουσίας

Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως με αριθμό 240. Δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σύμφωνα με την... οποία η Τρόικα αποκτά δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου της Ελλάδας, χωρίς εξαιρέσεις, βάσει της δανειακής σύμβασης.

Κεφάλαιο 4: Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία, παράγραφος 4.4:
«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο

Μετά τον "Σκοπιανό" Μέγα Αλέξανδρο ήρθε ο "Γεωργιανός" Ιάσονας..


Τρελή παραχάραξη ιστορίας και προπαγάνδας το βιβλίο των Αγγλικών που λέει ότι ο Ιάσονας είναι Γεωργιανός...
Εχουν ξεφύγει οι ανθέλληνες και θέλουν με το ζόρι να μας κλέψουν ότι Ελληνικό στοιχείο υπάρχει... Νομίζω ότι αρκετά έχουμε αφήσει κάθε γελοίο,ανθέλληνα και ρατσιστή των Ελλήνων,να γράφει και να λέει ότι γουστάρει,ειδικά όταν είναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ!
Βρείτε το συγκεκριμένο βιβλίο και δείτε τι γράφει...
Μπορείτε να το διαβάσετε στο....
ψηφιακό σχολείο και η σελίδα είναι εδώ.
Ο τίτλος είναι: Our multicultural class.Μετάφραση: Η δική μας πολυπολιτισμική τάξη...Και ο νοών νοείτω!!!!
Θα σας σηκωθεί και η τελευταία τρίχα!!!

Να σημειωθεί,ότι μέσα γράφει για.....

ΤΩΡΑ: Φρίκη! Βρήκαν πτώμα καθηγητή σε κάδο ανακύκλωσης στη Θεσσαλονίκη


Mπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε πριν από λίγο εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας στη Θεσσαλονίκη.

Εντόπισε σε κάδο ανακύκλωσης το πτώμα συνταξιούχου καθηγητή που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη...

Το πτώμα εντόπισε εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΝΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ Ο ΤΟΝΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ


samaras-borisof
Υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων τάχθηκαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Βουλγαρίας, Αντώνης Σαμαράς και Μπόικο Μπορίσοφ, υπογραμμίζοντας, ότι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ο σεβασμός των κανόνων καλής γειτονίας.
Μετά την κοινή συνεδρίαση των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών, ο Α. Σαμαράς δήλωσε ότι «η συνεργασία Ελλάδας και Βουλγαρίας είναι πολυεπίπεδη, βασίζεται και παράλληλα εμβαθύνει τις σχέσεις των δύο χωρών. Εκτείνεται σε όλο το φάσμα και πρόκειται για μία συνεργασία στρατηγική».
Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι τον Φεβρουάριο........

Βουλγαρία: Ζητούνται δάσκαλοι ελληνικών


 Βουλγαρία: Ζητούνται δάσκαλοι ελληνικών
  • 60
     


Δασκάλους για να τούς διδάξουν την ελληνική γλώσσα ώστε να διευκολυνθούν στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ζητούν οι κάτοικοι του πομάκικου χωριού Τσράντσα της Βουλγαρίας, που απέχει «μια ανάσα» από τα σύνορα με την Ελλάδα.


«Καθώς πολλοί από τους 650 κατοίκους της Τσράντσα πηγαίνουν στην Ελλάδα για να βρουν δουλειά, ως εποχιακοί εργάτες, η καλή γνώση των ελληνικών θα τούς διευκόλυνε σημαντικά» δήλωσε ο κοινοτάρχης της Τσράντσα Ιλίν Ντολαπτσίεφ…

Προκλητικές δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ για Σκοπιανό


Για μία ακόμα φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν, αποκαλώντας δημόσια τα Σκόπια «Μακεδονία».
Στις 20 Νοεμβρίου 2012, λίγο πριν ασχοληθεί το Συμβούλιο Κορυφής της Ε.Ε με το αίτημα των Σκοπίων να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις χωρίς λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιωάννα Γαϊτάνη, σε συνέντευξή της στην

Ρωσικό πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου στο Αιγαίο με κατεύθυνση την Συρία


Ένα πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου του ρωσικού Ναυτικού, εισήλθε πριν μερικές ώρες στο Αιγαίο και ήδη ενώθηκε με το καταδρομικό Mοskva που εξακολουθεί και ναυλοχεί στο αγκυροβόλιο του ρωσικού Ναυτικού νοτιοαναταλικά της Λήμνου.
Μαζί του και το αντιτορπιλικό Smetliviy. Αύγιο θα ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ενωμένο με τα δύο πλοία ή θα πλεύσει μόνο του για την Συρία. Τα αποβατικά που επρόκειτο, βάσει της αναγγελίας που είχε δώσει η διοίκηση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας να περάσουν τα Στενά και να μπούν στο Αιγαίο, ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
Όπως ανέφεραν πηγές από την Μόσχα. "Ο ρωσικός Στόλος πολύ σύντομα.....

VIDEO: Δείτε τι θα συμβεί αν ανακατέψετε γάλα και Red Bull!!


               
Τι θα συμβεί στο στομάχι σας αν πιείτε ένα Red Bull ενώ προηγουμένως έχετε πιει γάλα...
Δείτε την σοκαριστική απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί…

Ο παγκόσμια ακήρυχτος πόλεμος εναντίον των Χριστιανών



Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Μια μελέτη του Pew Forum εκτιμά ότι οι χριστιανοί διώκονται στις 131 από τις 193 χώρες του κόσμου. Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις και οι διωγμοί εναντίον των χριστιανών είναι το λιγότερο δημοσιοποιημένο γεγονός όχι μόνο της χρονιάς, αλλά όλης της δεκαετίας.
Είναι γεγονός πλέον ότι η χριστιανική θρησκεία είναι η - και με διαφορά - περισσότερο διωκόμενη σε όλο τον κόσμο. Κι’ αν νομίζετε ότι αυτό ίσως δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, τότε καλό είναι να ξέρετε ότι ο αριθμός των χριστιανών που δολοφονούνται κάθε χρόνο λόγω της θρησκείας τους υπολογίζεται ότι φθάνει τους....

Δεν έχουν το Θεό τους...Kαταργούνται όλα τα αστυνομικά τμήματα (video)


Nα φυλατε τσιλιες όλη νύχτα...
Ριζικές αλλαγές προωθεί με νομοθέτημα ο Νίκος Δένδιας για...

την μεγάλη αλλαγή στην ΕΛ.ΑΣ που πλέον θα προσαρμοστεί στα καλούπια του μεταναστευτικού και με ζητούμενο τη δημόσια ασφάλεια. Θα μειωθούν κατά 7.000 οι οργανικές θέσεις των αστυνομικών αλλά θα περιοριστούν στο μισό οι 1.440 οργανικές μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η Ελληνική Αστυνομία -υποστηρίζει ο υπουργός- δεν χρειάζεται πάνω από 750 οργανικές μονάδες». Αυτό στην πράξη σημαίνει πως θα καταργηθούν και άλλοι αστυνομικοί σταθμοί ή αστυνομικά τμήματα.

Η Αστυνομία –σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες- θα χωριστεί σε τρεις κλάδους, τον Κλάδο της Τάξης, τον Κλάδο της....

Χαλκιδική: Κατέβασαν ελληνικές σημαίες και τις ποδοπάτησαν


Τρεις ανήλικοι Αλβανοί καταπάτησαν 2 ελληνικές σημαίες και συνελήφθησανΟι νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που όρισε για την υπόθεση τακτική δικάσιμο
Για προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Πρόκειται για δύο 15χρονους κι έναν 14χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού κατέβασαν δύο ελληνικές σημαίεςαπό τους ιστούς τους, τις ποδοπάτησαν, κάνοντας, ταυτόχρονα, άσεμνες χειρονομίες.
Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών «απαθανάτισε» τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο. Μαζί με τους ανήλικους συνελήφθησαν.....

Εκτός Πανελληνίων Εξετάσεων οι Στρατιωτικές Σχολές




Μόνοι όσοι θέλουν αλλά και μπορούν ...
Επιστρέφουν στην Στρατιωτική Εκπαίδευση μετά τους πειραματισμούς καθηγητών και πολιτικών που νόμιζαν οτι έχουν φοιτητές και όχι Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών !
Δεν θα έχουν ρόλο οι  διάφοροι βαρεμένοι του κ.Καθηγητού αλλά οι Στρατιωτικοί που θα ετοιμάζουν τους Σπουδαστές να γίνουν Ηγέτες ...!
..Δεν πέτυχε το πείραμα Βενιζέλου 
 

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ... ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...



Νέα υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών αποκαλύφθηκε, χθες, στα νότια της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης.

11 νεαροί αλλοδαποί εντοπίστηκαν βρεγμένοι και καταπονημένοι και προσήχθησαν στο Τμήμα. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Λιμενικές αρχές, που από χθες ερευνούν την υπόθεση αυτή.

Aιτία πολέμου ο Θησαυρὸς των 10 τρισ. στα πόδια των Ελλήνων





Tώρα πια,δεν μπορεί κανείς όχι μόνο Ελληνας,αλλά γενικά κάτοικος της οικουμένης,που να ασχολήθηκε έστω και ένα λεπτό της ζωής του με την Ελληνική κρίση, να μην έχει καταλάβει για ποιό λόγο το «μαγαζάκι γωνία» που λέγεται «ΕΛΛΑΣ», υποδουλώθηκε και δέθηκε χειροπόδαρα με ένα ψεύτικο χρέος.
Χρυσό στην Μακεδονία,πετρέλαιο στο Αιγαίο και Ιόνιο,φυσικό αέριο στην Κρήτη.
Τώρα ξέρεις,ότι η ψωροκώσταινα δεν ήταν τελικά ψωροκώσταινα,αλλά ίσως από τα πλέον πλουσιότερα κράτη του κόσμου και έπρεπε ο πλούτος της να δεσμευτεί κι όχι να τους πουληθεί από ένα κυρίαρχο κράτος κι έναν επίσης κυρίαρχο κι ελεύθερο λαό! 

Εισαγγελείς για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ: Απαράδεκτος ο Στουρνάρας



Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας προκάλεσε η εντολή του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα προς τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών, αντίθετα με ό,τι προβλέπει η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Έδωσαν 1,4 δις ευρώ το 2012 για επιχειρήσεις στα... Βαλκάνια!



Τη στιγμή μάλιστα που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη από έλλειψη ρευστότητας!...

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό και γι΄ αυτό έγινε και ερώτηση στην Κομισιόν από Έλληνα ευρωβουλευτή.

Συρία: Ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να επέμβει στέλνοντας τις γνωστές "ειρηνευτικές δυνάμεις" να βομβαρδίσουν αμάχους για να τους σώσουν...




Πολεμικά αεροσκάφη σφυροκοπούν τις συνοικίες της Δαμασκού όπου είναι ισχυρή η αντιπολίτευση. Στελέχη των ανταρτών εξαπέλυσαν επίθεση στο Χαλέπι για να καταλάβουν τον έλεγχο ενός κυβερνητικού κτηρίου.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΒΟΜΒΑ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!


Επιτέλους, μια ευχάριστη είδηση! Πρόκειται για απόφαση - σταθμό που ανατρέπει όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα που αφορούσαν το μάθημα των Θρησκευτικών, αφού πλέον καθίσταται σαφές με δικαστική απόφαση ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για κάθε Ορθόδοξο μαθητή και απαλλάσσονται μόνο οι ετερόδοξοι / αλλόθρησκοι! Επίσης, ο χαρακτήρας του μαθήματος οφείλει να είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ και όχι ο.....
γνωστός "διαθρησκειακός αχταρμάς" των βιβλίων του "Υπουργείου Παιδείας"!