ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Όταν η προδοσία ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας γίνετε απίστευτη.



Δεν το χωράει ο νους του Έλληνα, αρνείται πεισματικά να πιστέψει ότι τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού και δεν θα τον σπρώξουν."Δεν μπορεί να είναι τόσο προδότες, κάτι καλό θα κάνουν, κάποια νομοθεσία, κάποια τροπολογία.". 

Η Μέρκελ μας οδηγεί σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – Απείλησε τη Ρωσία!

G
Αχαλίνωτος και αυτοκαταστροφικός ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, δίχως να έχει διδαχτεί τίποτα από τις συμφορές που προκάλεσε στο παρελθόν, εξαπέλυσε νέες απειλές κατά της Ρωσίας δια στόματος της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, η οποία μιλώντας ενώπιον της γερμανικής βουλής δήλωσε ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι έτοιμοι να αποφασίσουν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων και οικονομικών κυρώσεων, στη Σύνοδο Κορυφής που ξεκινά σήμερα.

ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΕΦΑΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΒΡΥΧΗΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ









Έχουμε πεί ότι η Συρία θα είναι Σημείον Παγκοσμίου Πολέμου.

Από εκεί θα αρχίσει ο Γ΄ΠΠ. Έτσι λοιπόν μετά την ήττα και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε η Νέα τάξη και η "παγκόσμια εξουσία" της από την Ρωσία και τον λαό της Κριμαίας, επαναφέρει το πολεμικό κλίμα στην Συρία, με τον λεοπόντικα που βρυχάται, το Ισραήλ. 




ΗΠΑ: Θα λάβουμε μέρος κανονικά σε στρατιωτική άσκηση στην Ουκρανία


Την πρόθεσή των ΗΠΑ να λάβουν μέρος, όπως έχει προγραμματιστεί, σε διεθνή στρατιωτική άσκηση το καλοκαίρι στην Ουκρανία ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν!!! (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)


Αυτοί που μας κυβερνούν τελικά είναι ή δεν είναι Έλληνες ;;


Το Ποτάμι, οι “ξένοι παράγοντες – χρηματοδότες”, ο κύριος Τέλλογλου και η Carlyle.

τελλογλου ποταμιΠρο ημερών ο κύριος Νίκος Δήμου, στέλεχος του “Ποταμιού” έκανε μία αποκάλυψη – βόμβα που κάποιοι προσπαθούν να μπαλώσουν. Ότι το “Ποτάμι” έχει έλθει σε επαφή με “ξένους παράγοντες – χρηματοδότες” έχοντας μάλιστα καταλήξει σε συμφωνία που “δεν μπορούσε να αποκαλύψει”. Το πράγμα θα μπορούσε να φαντάζει φαιδρό, αφού ένα πολιτικό σχήμα με στοιχειώδη σοβαρότητα δεν κρατά “μυστικά” ούτε εκτοξεύει παρόλες τύπου “ξέρετε, έχουμε τα φράγκα αλλά δεν σας λέμε από που, διότι οι ΕΛ έχουν ζητήσει ανωνυμία”.