ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο Χρυσοχοίδης ξαναχτυπά

Ο βλάξ, Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που κάποιος πειράξει τους επισήμους κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο!
Μην πειράξει κανείς τις "γκόμενες" στις εξέδρες. Θα μας κλάσεις τα παπάρια μαλάκα, σκατό πασόκε, σίχαμα. έχουμε φάει αυτόφωρα, ξεσκισμένε ομοφυλόφιλε, το δικό σου θα φοβηθούμε.>>>>>

Αγ. Όροc: "είμαστε πολύ-πολύ κοντά στα γεγονότα"


Καλησπέρα σας. Προχθές γύρισα απο το Άγιο Όρος και αξιώθηκα για πρώτη φορα να συναντήσω και να πάρω την ευλογία του Πατήρ-... στην Κ.......α. Θα σας μεταφέρω χωρίς καθόλου να υπερβάλω και με ακρίβεια τα μυνήματα που πήρα.
Λοιπόν ήμασταν 4 άτομα και περπατώντας μες στην βροχή την Πέμπτη φθάσαμε στο κελλί της ...............στην Κ.........α.  
Μπήκαμε μέσα και περίμεναν άλλα 4 άτομα νεαρά. 

Κολοφυλλάδες? Ή φυλλάδες του κώλου?

Εφημερίδες: Προπαγανδιστικές φυλλάδες οι οποίες πριν το ΄80 στα χωριά μας χρησίμευαν ώς "κωλόχαρτο" και τίποτα παραπάνω. Ήταν σκληρές, αλλά τι να καταλάβει ο Έλληνας εκείνη την εποχή.Με τα χρόνια έμαθε ο κόσμος γράμματα, άρχισε να διαβάζει τις φυλλάδες και λόγο αναγκών έβαλε στο σπίτι του το απαλό, αρωματισμένο χαρτί υγείας.>>>>>>>

Παρέλαση είναι ρε καθίκια!

Την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε την επανάσταση του ΄21.Εσείς γενίτσαροι τι ετοιμάζεστε να γιορτάσετε?
Πρός τι όλα αυτά τα απίθανα μέτρα καθίκια? Περιμένετε τούρκους να μας επιτεθούν στις παρελάσεις? Αν το πρόβλημά σας είναι να διαφυλάξετε τους κώλους σας από τους εξοργισμένους Έλληνες μην εμφανίζεστε  στις παρελάσεις προδότες, τραβάτε  να γα@μ@θείτε  όπως κάνετε κάθε μέρα . Θα μου πείτε  έπεσε διαταγή και είσαστε υποχρεωμένοι να την εκτελέσετε! Γαμώ τα κλεμμένα τα λεφτά σας ρε ξεφτίλες, ούτε ένα ευρώ δεν μπορείτε να χαρείτε τσιράκια...ούτε για προδότες κάνετε. 

To απίστευτο «ρουσφέτι» που ζήτησε βουλευτίνα από μητροπολίτη !!!!!!

To απίστευτο «ρουσφέτι» που ζήτησε βουλευτίνα από μητροπολίτη
Καθώς η χώρα μπαίνει σιγά- σιγά σε προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι βουλευτές προσεγγίζουν ακόμα και την εκκλησία προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους από τους πιστούς αλλά και προβολή από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των λειτουργιών, ενώ κάποια…. ρουσφέτια που ζητούν από μητροπολίτες είναι απίστευτα.

Χαρακτηριστική η περίπτωση γυναίκας πολιτικού, που δραστηριοποιείται σε αστική εκλογική περιφέρεια, η οποία πριν καταρτίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εμφανίσεών της, ενημερώνεται από τις τοπικές μητροπόλεις για τις δραστηριότητες των μητροπολιτών και τις σημαντικές θρησκευτικές εορτές.
«Έφθασε στο σημείο να προτείνει στο μητροπολίτη μας να του προσφέρει μικρά .......

Μας… παρακολουθούν οι τηλεοράσεις;

Η τελευταία σειρά τηλεοράσεων plasma και HDTV ενδέχεται να επιτρέπουν σε χάκερ, ακόμα και στις ίδιες τις εταιρίες, να παρακολουθούν τους χρήστες και τις οικογένειες τους, και να συλλέγουν δεδομένα εξαιρετικά προσωπικών στιγμών.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν αρκετές από τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων μιας ενσωματωμένης HD κάμερας, ενός μικροφώνου και ενός λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και ομιλίας.
Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στη Samsung......

Αμερικανικό οχηματαγωγό μετέφερε, τανκς, οχήματα και βαρέα όπλα με βιτρίνα.... Jeep Cherokeee! Πώς βρέθηκε στην Ελευσίνα αφού πήγαινε Σ. Αραβία;

Αυτό που από χθες γράφουμε ό,τι δηλαδή οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο στα χαρτιά μετέφερε από την Αμερική προς την Σαουδική Αραβία πολυτελή οχήματα και ξαφνικά βρέθηκε στη χώρα μας φορτωμένο με βαρύ στρατιωτικό οπλισμό, οχήματα μεταφοράς προσωπικού και τανκς 
(με τα Cherokee ως... βιτρίνα), πλέον σας το αποδεικνύουμε! Με αποκλειστικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το... planet-greece. Δείτε τις και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της πολύ περίεργης ιστορίας....
Το πλοίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε Ελληνικό ναυπηγείο , έπειτα από φωτιά που έπιασε με μυστηριώδη τρόπο στις 12 Μαρτίου.Πρόκειται για το..

ΑΙΣΧΟΣ...Η ΔΕΗ εισπράττει παράνομα το χαράτσι για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειες…Δεν ξέρουν τι να κάνουν τα 2δισ.


 

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπάρχει ένα ποσό που πληρώνουμε το οποίο αναγράφεται ως υπηρεσίες κοινής ωφέλειες και σύμφωνα με τον νόμο 2773/99 άρθρο 29 είχε θεσπιστεί να εισπράττεται.

Ωστόσο τον Αύγουστο του 2011 σύμφωνα με τον Νόμο 4001 άρθρο 195 καταργήθηκε η διάταξη αυτή αλλά η ΔΕΗ συνεχίζει να εισπράττει το χαράτσι ώστε να έχει μαζέψει 2δισ ευρώ χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.

πηγη

Καταψήφισε ο Γ.Ραγκούσης τη ρύθμιση Βορίδη για την απελευθέρωση των ταξί

Οι κ.κ. Γ.Ραγκούσης και Μ.Βορίδης
Διχάζει το Υπουργικό Συμβούλιο η ρύθμιση για την απελευθέρωση των ταξί και, για πρώτη φορά απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν θα είναι ομόφωνη, αλλά κατά πλειοψηφία, αφού ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης καταψήφισε στο Υπουργικό τη ρύθμιση του διαδόχου στο υπουργείο Μεταφορών, Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Ραγκούσης, μάλιστα, δεν αποκλείεται να μην ψηφίσει και στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο χαρακτήρισε στο Υπουργικό Συμβούλιο ως «θλιβερή εξαίρεση που προστατεύει τα στενά συμφέροντα μιας μικρής ολιγαρχίας, μια θλιβερή εξαίρεση κοινωνικά άδικη και πολιτικά ανήθικη».

Πρώτος μεγαλοοφειλετης στη λίστα ; ο πεθερός του ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ με 660.000.000 ευρώ .



Ξέρετε  ποιος είναι πρώτος στην …απόρρητη λίστα των μεγαλοοφειλετών που απέκρυψε ο Βενιζέλος από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο; Ο γνωστός μεγαλο-ξενοδόχος Δασκαλαντωνάκης, πεθερός του υποτιθέμενου υπουργού και σφοδρά τουρκόφιλου λόγω οικογενειακών μπίζνων με δαύτους, Ν. Σηφουνάκη και κολλητός του Θ. Πάγκαλο με 660.000.000 παρακαλώ, και οι οποίοι απείλησαν με αποχώρηση εάν βγει.

Έτσι μπροστά στον φόβο της καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου υπέκυψε ο πρόστυχος πολιτικά Βενιζέλος, και την κατέταξε στα..απόρρητα έγγραφα μέχρι…

Οι βοηθητικοί χώροι θα μας κοστίζουν πλέον 40 ευρώ/τμ!

 

Στα τεκμήρια διαβίωσης θα συνυπολογίζονται και τα τετραγωνικά μέτρα που αφορούν στις σοφίτες, στα πατάρια και στα υπόγεια των κατοικιών των φορολογούμενων, που νομιμοποιήθηκαν με το νόμο για τα αυθαίρετα. Στο εξής θα λαμβάνονται υπόψη ως βοηθητικοί χώροι, δηλαδή θα....
υπολογίζονται με 40 ευρώ το τετραγωνικό, για τη διαμόρφωση του τεκμαρτού εισοδήματος των φορολογουμένων, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει ακόμη αρκετές διατάξεις φορολογικού χαρακτήρα:

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!(ΗΧΗΤΙΚΟ)


“Τώρα που μεγαλώνω πολύ θα ήθελα να γίνω ΠαΣοΚ”
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης μίλησε στην εκπομπή “Οι Αδιάβροχοι” που μεταδίδεται καθημερινά στο ραδιόφωνο του Ant1 972, στους Παναγιώτη Λιάκο, Κώστα Γιαννουλόπουλο και -βεβαίως, βεβαίως- Γιώργο Μητσικώστα.
Με αφορμή την συναυλία που διοργανώνεται από την εφημερίδα Δημοκρατία & το Μελωδικό Καράβι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 24 και 25 Μαρτίου, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε όλα: από τα γιαούρτια που εκτοξεύτηκαν εναντίον του Γιώργου.....

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!! “Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!”

Αδιανόητο: Βάζουν ελεύθερους σκοπευτές στις 25 Μαρτίου στο Σύνταγμα!!
 Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.    

Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς ...

Δεν ξεχνώ να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία

 
Γράφει ο Συμεών Σκαρμούτσος 
Δεν ξεχνώ ότι είμαι Έλληνας....
Δεν ξεχνώ αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μου.... Δεν ξεχνώ εν όψει της Εθνικής επετείου

25ης Μαρτίου 1821 να αναρτήσω την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μου....

Αγαπώ την Πατρίδα....

Σέβομαι την ιστορία μου....

Τιμώ τους ήρωες προγόνους μου....

Υπερασπίζομαι την Εθνική μου κληρονομιά....

Νιώθω υπερηφάνεια, γιατί είμαι Έλληνας....

”Μην πατήσετε το πόδι σας στην παρέλαση, θα σας κόψουμε το κώλο”!!!

 

Τη διαμαρτυρία στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου θα κάνει… την Κυριακή η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, η οποία είχε οργανώσει ανάλογη παρέμβαση και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

«Δεν θέλουμε να διαλύσουμε καμιά

ΟΛΟΙ...ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ! ΜΟΝΟ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΙΩΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΝ...ΦΑΣΙΣΤΑ!

 
Τις τελευταίες μέρες κι ενόψει Εκλογών, κάποιοι θυμήθηκαν την...λαθρομεταναστοφαγία: Από τον ανεκδιήγητο Χρυσοχοίδη μέχρι τη Νδ του Πάκη, όλοι...υπόσχονται "δραστικές λύσεις για να καθαρίσουμε το κέντρο της Αθήνας" κλπ. Μέχρι κι ο λαθρο - Καμίνης έκανε ανάλογες δηλώσεις πως "δεν πάει άλλο"!

Φυσικά, τα κόμματα της "Αριστεράς" σιωπούν: Καμία έκπληξη! ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο...ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Νεάπολης Κοζάνης-Λένε “όχι” στους λαθρομετανάστες!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα στο κέντρο της Νεάπολης Κοζάνης κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στη δημιουργία χώρου υποδοχής και διαμονής μεταναστών, σε παλιό στρατόπεδο, που βρίσκεται κοντά στον οικισμό.

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από την επιτροπή αγώνα που έχει συγκροτηθεί με την υποστήριξη του δήμου Βοϊου ενώ ακολούθησε πορεία από το κέντρο της πόλης μέχρι το....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χαρίζουν στους Τούρκους θέσεις του ΝΑΤΟ

natobrussels 

Με τα χίλια ζόρια και με αποδοχές εσωτερικού, δηλαδή με αποδοχές που δεν φτάνουν για να ζήσει κάποιος στο Βέλγιο, ο νυν αξιωματικός της αεροπορίας κρατά θέση αξιωματικού υγειονομικής υποστήριξης στις Βρυξέλλες, προκειμένου η θέση αυτή να μην υφαρπαγεί από Τούρκο αξιωματικό.
Εδώ και οκτώ μήνες, έπρεπε να έχει πληρωθεί με Έλληνα αξιωματικό θέση στρατιωτικού ιατρού στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πληροφορίες τουdiktionews.gr όμως το ΓΕΕΘΑ περιφέρει αυτή τη θέση από όπλο σε όπλο και από κλάδο σε κλάδο και παρ' όλα αυτά κανένας αξιωματικός δεν προθυμοποιείται να την αναλάβει.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Οι Έλληνες θα βρουν τη δύναμη, πάντα το κάνουν!

Δυτικά της Χίου σήμερα το Piri Reis Παραμένει και σήμερα η ένταση στο Αιγαίο!


ΒΙΘΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!
Δυτικά της Χίου έπλεε σήμερα στις 6:45 τα ξημερώματα το Koca Piri Reis, πυροδοτώντας νέα ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις. Είναι δεδομένο, ότι οι Τούρκοι επιχειρούν με τις κινήσεις του Ωκεανογραφικού, την δημιουργία ενός θερμού επισοδείου στο Αιγαίο ενώ μέχρι στιγμής οι κινήσεις του παρακολουθούνται στενά από την Ελληνική πλευρά.

Όπως βλέπετε στο χάρτη του marinetraffic, το ακριβές στίγμα του Piri Reis , αποτυπώνεται με την πορεία του στο χάρτη κι ενώ κάποιοι σήμερα πληροφορούσαν περί «απόσυρσης» του πλοίου από την περιοχή, φαίνεται ότι οι τούρκοι συνεχίζουν το χαβά τους και η ένταση παραμένει στο ζενίθ!

πηγη

Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ με τους διαγραφέντες!

Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ με τους διαγραφέντες!

Ούτε η… Φώφη Γεννηματά που ανακοινώθηκε ως η νέα εκπρόσωπος Τύπου δεν μπόρεσε να σταματήσει τον «πόλεμο» που υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ για τους διαγραφέντες βουλευτές και φυσικά την… τύχη τους!Και αυτό γιατί Ανδρέας ΛοβέρδοςΆννα ΔιαμαντοπούλουΔημήτρης ΡέππαςΚώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης«σκοτώνονται» μεταξύ τους για το αν πρέπει να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ όσοι… ψήφισαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο ή θα πρέπει να αποκλειστούν μια για πάντα από τα ψηφοδέλτια του κόμματος!Το θέμα είναι πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση και αφήνει το πρόβλημα να υφίσταται!Ωστόσο, σύμφωνα με το parapolitika.gr, κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Γιατί οι… μεταγραφές σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς έχουν την τιμητική τους!

Δεν μειώνονται οι φόροι στα καύσιμα

Το παράξενο θα ήταν να μειώνονταν.Οι φόροι ανεβαίνουν για ένα και μόνο σκοπό, την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, πώς είναι δυνατόν να μειωθούν?

Δημοσκόπηση ΒΟΜΒΑ!!!! VPRC!!!

 
Στημένες δημοσκοπήσεις τιποτένιων αλητήριων δεν δημοσιεύονται στο blog!

ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Ο ΣΑΚΑΤΗΣ


soible
"Ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών και η διαμόρφωση του προϋπολογισμού είναι υπόθεση των Ελλήνων και κανενός άλλου", τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. H τήρηση ευρωπαϊκών κανόνων και υποχρεώσεων είναι μια συμβολή στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη - και η αλληλεγγύη δεν είναι ποτέ μονόδρομος".

Ποιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει απόδειξη από τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ;;; [Δείτε την απόδειξη] Read more: http://proinimatia.blogspot.com/2012/03/blog-post_9773.html#ixzz1pwppPK2z


Ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει απόδειξη από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι άλλος από τον...[Δείτε την απόδειξη]








 

Υποχρεωτική από 1η Απριλίου η καταβολή μισθών και εισφορών μέσω τραπεζών...


Υποχρεωτική θα γίνει από την 1η Απριλίου η πληρωμή, μέσω...τραπεζών, των αποδοχών και των εισφορών υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο ρύθμισης που προωθεί το υπουργείο Εργασίας και θα εντάξει σε ένα από τα πολυνομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, για τους εργοδότες που είναι συνεπείς στην καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, θα προβλέπεται μείωση αυτών των εισφορών κατά 5%. 

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του χριστιανισμού από το ισλάμ


Αν ο Πάπας ζητούσε ξαφνικά το γκρέμισμα όλων των τζαμιών στην Ευρώπη, οι αντιδράσεις θα ήταν κατακλυσμιαίες. Οι πάντες θα κεραυνοβολούσαν την εκκλησία, ο Λευκός Οίκος θα «ανησυχούσε σφόδρα», και οι διαδηλωτές στη Μέση Ανατολή θα άρχιζαν να αλληλοσκοτώνονται σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν όμως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες του μουσουλμανικού κόσμου, εκδίδει fatwa που ζητάει την καταστροφή των χριστιανικών ναών, τότε η σιωπή είναι εκκωφαντική.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..


20120322-143108.jpgThe bond holder
DIE WELT 22.03.2012
«Για πολύ καιρό κυκλοφορούσε ως ανέκδοτο: ότι οι αιώνιες αντιπαραθέσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων για τα νησιά του Αιγαίου θα τερματίζονταν όταν η μεγάλη, πλούσια και δυναμική Τουρκία θα αγόραζε τα νησιά της μικρής, πτωχής και συρρικνούμενης Ελλάδας. Τώρα όμως οι Έλληνες αξιωματούχοι προσπαθούν να πείσουν Τούρκους επενδυτές να κάνουν ακριβώς αυτό»
ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Νεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης...Σφοδρή ανταλλαγή πυρών με 300 κάλυκες και τρεις τραυματίες


Νεκρός έπεσε από αστυνομικά πυρά, έπειτα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που βρισκόταν ταμπουρωμένος, ο 24χρονος δράστης των φονικών επιθέσεων σε Τουλούζη και Μοντομπάν.

Ο ύποπτος αντιστάθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, σύμφωνα με άλλη πηγή της αστυνομίας. Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε.....
νέες τεχνητές εκρήξεις στην περιοχή που βρίσκεται το διαμέρισμα.

"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!

Image 
Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινα, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική!


Κλειστό το Σύνταγμα για τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου!



«Καμιά παρέλαση δεν θα διαλυθεί και δεν θα ματαιωθεί ό,τι κι αν επιχειρήσουν ομάδες διαμαρτυρομένων...πολιτών. Η αστυνομία αν χρειασθεί θα πρέπει να επιδείξει πυγμή». Αυτή είναι η εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ προς όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα μέτρα για τις εκδηλώσεις και τις παρελάσεις σε ολόκληρη την χώρα. Ολη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας θα βρίσκεται επι ποδός την Κυριακή και ήδη οι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί πως δεν θα υπάρχουν ρεπό, ενώ έχουν ήδη κοπεί και οι άδειες. 

Σε 70 ημέρες η ελληνική χρεοκοπία με ευρώ στις 1.530 δραχμές




Δεδομένη θεωρούν αναλυτές της αγοράς συναλλάγματος, αλλά και επενδυτικών οίκων, όχι μόνο την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ, αλλά και τη σημαντική υποτίμηση του νομίσματος της Ελλάδας, όπως και αν θα λέγεται αυτό.
Eκτός της JP Morgan που προεξοφλεί χρεοκοπία της Ελλάδας και ποντάρει σε αυτήν προτρέποντας και τους πελάτες της να κάνουν το ίδιο αλλά και των Sunday Timesπου αναφέρονται σε......

Γιατί πρέπει να είναι ο Στρατηγός Γράψας ο νέος ΥΕΘΑ των 90 ημερών!


Είχα την τύχη να υπηρετήσω επί πολλά χρόνια με τον σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο … Ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι από τα στρατιωτικά μυαλά που σπάνια είχαμε την τύχη να έχουμε στην Πατρίδα μας ανώτατου και υψηλού επιπέδου στρατιωτικός ,μάχιμος , άριστος γνώστης των Νατοϊκών πραγμάτων, σκέψεων ,αποφάσεων ,ενεργειών . Το θυμάμαι στο Fort Bliss του Texas να συναγωνίζεται ως νεαρός υπολοχαγός και να κοντράρεται στα ίσα με άλλους αξιωματικούς των συμμαχικών δυνάμεων και πάντα να διακρίνεται .

Η εφημερίδα Financial Times προτρέπει, εμμέσως, αλλά σαφώς, την Ελλάδα να παράσχει ναυτικές διευκολύνσεις στη Ρωσία


Η εφημερίδα Financial Times προτρέπει, εμμέσως, αλλά σαφώς, την Ελλάδα να παράσχει ναυτικές διευκολύνσεις στη Ρωσία
«Η Ελλάδα θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Συρία και να γίνει ο φίλος της Ρωσίας στη Μεσόγειο», αναφέρεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στους Financial Times.