ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έμπολα: Όπλο για την μείωση του πληθυσμού κατά 90% ;


Είναι διάχυτο πλέον στην "ατμόπσφαιρα" ότι επιδιώκεται η βίαιη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού. Άλλωστε και η Οικονομική κρίση βοηθάει σε αυτό. Προφανώς υπάρχει ο φόβος ότι οι πόροι του πλανήτη δεν επαρκούν πλέον για τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων και έτσι από εκει που τυπώνονταν δισεκατομμύρια χαρτονομισμάτων χωρίς πραγματική αξία, οι ισχυροί του πλανήτη διέκοψαν απότομα το τύπωμα χρήματος (έλλειψη ρευστότητας το λένε τα ΜΜΕ) και το ονόμασαν οικονομική κρίση (δηλαδή προκλήθηκε μόνο και όχι ότι απλά σταμάτησαν το τύπωμα).

Έκτακτο συγκέντρωση Πακιστανών μέσα στο ΑΠΘ…Τώρα !

Ο Πρύτανης της χρυσής χέστρας δεν τα βλέπει αυτά ; Συμβαίνει τώρα δικηγόροι που σήμερα το πρωί στις 11 ή ώρα έδιναν μάθημα στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής για μεταπτυχιακό κατήγγειλαν οτι τους ειδοποίησαν να φύγουν γρήγορα από την σχολή μόλις έληξε η ώρα διότι το

ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ!! ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!

Μόνιμη επίκουρος καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά έγινε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, Μαριλένα. 

Με χριστιανικό αίμα βάφουν τα χέρια τους στο ΥΠΕΞ - Πρωτοφανείς δηλώσεις Αβραμόπουλου

Με εκατοντάδες χιλιάδες ελληνορθόδοξους χριστιανούς εκτοπισμένους και εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες, σφαγμένους από τους ισλαμιστές ανταρτές, μισθοφόρους και την Αλ Κάιντα στη Συρία, ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κάνοντας επίδειξη πρωτοφανούς πολιτικού αμοραλισμού κλείνει τα μάτια και χωρίς να κάνει ούτε την ελάχιστη αναφορά στη σφάγη των χριστιανών της Συρίας ζητά εμμέσως την εγκαθίδρυση ισλαμικού καθεστώτος! Απλά και μόνο για να συνάδει με τους Δυτικούς και κυρίως με τις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν μετατρέψει το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών εδώ και τρία χρόνια σε περιφερειακό περίπτερο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους Ελληνες Ικαρους, φύλακες - άγγελους των ελληνικών αιθέρων

Τιμή σε όσους έπεσαν φυλώντας το Αιγαίο 

μας!


Τροϊκανή Μπασταρδοκρατία...

Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είναι εσχάτη προδοσίαΠροεκλογικά, ο κ. Σαμαράς επανειλημμένως προανήγγειλε και υποσχέθηκε, πως, όταν γίνει κυβέρνηση θα συστήσει άμεσα στη Βουλή...
μια και μόνη εξεταστική επιτροπή, προκειμένου να διερευνήσει τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, των δανειστών – τοκογλύφων – κερδοσκόπων – τραπεζιτών!

Βόμβα Ολι Ρεν: Πάμε για Ευρωζώνη 2 - Με άρθρο του στη WSJ αποκαλύπτει το γερμανικό σχέδιο που θα είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο !


Κεραυνός εν αιθρία είναι το άρθρο του Όλι Ρεν στη Wall Street Journal με οποίο αποκαλύπτει το νέο γερμανικό σχεδιο για Ευρωζώνη 2 με εγκατάλειψη στην ουσία του σημερινού μοντέλου της νομισματικής Ένωσης. Ο ευρωαίος επίτροπος οικονομικών υποθέσεων αποκαλύπτει πως ο οδικός χάρτης θα είναι έτοιμος και θα παρουσιαστελι το Σεπτέμβριο και θα αποτελέσει τον οδηγό για την μετεξέλιξη της Ευρωζώνης, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των Γερμανών και των συνοδοιπόρων τους.

15 του Σεπτέμβρη στις 20:00! Η εξέγερση της σιωπηλης πλειοψηφίας!Γράφει ο Μπαγασάκος

Εχουν περάσει οκτώ μήνες από την μεγαλειώδη διαδήλωση του ελληνικού λαού (12/02/12), που αμαυρώθηκε από τις απρόκλητες και μαζικές εκτοξεύσεις χημικών με στόχο την απώθηση των διαδηλωτών και την επαναφορά τους στους καναπέδες για την παρακολύθηση των δελτίων των πρετεντέρηδων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ > Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑΥπάρχει ένας τομέας της στρατιωτικής τέχνης που λέγεται "ψυχολογικός πόλεμος". Δυστυχώς, όταν ακούμε τη λέξη "ψυχολογικός πόλεμος", μας έρχεται (όχι τυχαία) στο νου...η γειτόνισσα μας που προσπαθεί να μας σπάσει τα νεύρα επειδή δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει. Στην πραγματικότητα, ο ψυχολογικός πόλεμος είναι μια ολόκληρη επιστήμη, η οποία διδάσκεται σε πανεπιστήμια.