ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ «ΖΕΣΤΟ» ΧΡΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

pakistanoikraththria
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Η είδηση έχει ως εξής:
Ελεύθερος ο Πακιστανός μετά από παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου του νησιού! Ο μεγαλοδικηγόρος "σκάει μύτη" στα κρατητήρια όπου φυλασσόταν ο Πακιστανός και καταθέτει επιταγή την οποία υπογράφει η... ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του κυρίου Ασλάμ !!!

Στήνουν προβοκάτσια κατά της Ελλάδας!!!


''Φταίνε οι Ρωμιοί, οι Αρμένιοι και οι Εβραίοι για τις ταραχές στη χώρα (!)'' - Kατηγορούν τις μη Μουσουλμανικές Μειονότητες της Κωνσταντινούπολης για ενεργό συμμετοχή και ευθύνη για τις διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης με αφορμή το πάρκο Γκεζί.

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ: ΤΑ "ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ" ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΝ. ..

Α.Φ. Θα πληρώσετε γουρούνια για αυτή τη κατάσταση...θα πληρώσετε...σας το υποσχόμαστε! 

12
Να και κάποιοι που θυμήθηκαν τα ελληνόπουλα που υποφέρουν... "Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει πόνο και κακουχίες σε όλη τη χώρα. Σε μία κοινωνία, όμως όπου ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί μέρος της καθημερινότητας, τα παιδιά σηκώνουν τα μεγαλύτερα βάρη αυτής της κρίσης".

ΔΝΤ:" ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ! ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΜΑΣ!

mastigoma22413
Το ΔΝΤ εξηγεί σε ειδική μελέτη του το πώς οι Έλληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν. Η έκθεση καταγράφει όλες τις διαδικασίες

Το Βυζαντινό Κόμμα του Λιβάνου – Αποκλειστική Συνέντευξη του Rodrigue Khoury στο Olympia.gr !

byzantine_party_of_lebanonΤο Levant Party (Ελληνικά: Κόμμα της Εγγύς Ανατολής, Αράβικα: Mashreq Party) ξεκίνησε την δημιουργία του ως ένα γκρουπ νέων ανθρώπων με όραμα ένα καλύτερο αύριο. Μόλις το 2012 αναγνωρίστηκε από την Κυβέρνηση του Λιβάνου και πλέον είναι και επίσημα καταχωρημένο κόμμα.

Το τσιπάρισμα προ των πυλών > Διαφήμιση της τράπεζας HSBC που έχει γεμίσει όλα τα αεροδρόμια του κόσμου!





Συριακές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες επιτίθενται στο Χαλέπι από 3 σημεία

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας έχει γίνει το επίκεντρο των σφοδρών συγκρούσεων τις τελευταίες ημέρες . Συγκεκριμένα συριακές τεθωρακισμένες ταξιαρχίες εξαπέλυσαν επίθεση από τρία σημεία στην πόλη του Χαλεπίου. Τα άρματα μάχης εισβάλουν προς το κέντρο, βόρεια και ανατολικά της πόλης. 

Σκύλος βρήκε στην Λούτσα την εξαφανισμένη ιδιοκτήτρια του..πέντε μήνες αργότερα..δολοφονημένη, κακοποιημένη, βιασμένη και με αποκομμένους τους μαστούς!,

Ο σκύλος βρήκε το θύμα, εσείς κε Δένδια θα βρείτε ποτέ κανένα θύτη; 
Απίστευτο το έγκλημα που συνέβη στη Λούτσα, το οποίο όμως χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες ώστε να καταλάβουμε τι έχει γίνει και παράλληλα να τερματιστεί με αυτό τον εφιαλτικό τρόπο η παρατεταμένη αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας.

του Στρατή Μαζίδη

Ένα σκυλάκι έκανε αυτό που δε στάθηκαν ικανές ως σήμερα να επιτελέσουν οι αρχές. Να εντοπίσει δηλαδή την αγνοούμενη αφεντικίνα του.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Μέχρι και 15 υπουργούς δίνει ο Α.Σαμαράς στο ΠΑΣΟΚ του 4% για να επιβιώσει η κυβέρνηση!


Μέχρι και 15 (!) υπουργούς και υφυπουργούς θα βάλει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ του 4% (σύμφωνα με την δημοσκόπηση της RASS) σε ένα απίστευτο πολιτικό σκάνδαλο, όπου ο Α.Σαμαράς "τα δίνει όλα" για να διασωθεί ο ίδιος και η παραπαίουσα κυβέρνησή του στο κόμμα ή εν πάση περιπτώσει σε ότι έχει απομείνει από το κομμα που κατέστρεψε την χώρα.
Στο οικονομικό επιτελείο δεν αναμένονται αλλαγές (το απαγορεύει η τρόικα) εκτός από πιθανές προσθήκες όπως αυτή του Φ.Σαχινίδη (το πρωτοπαλίκαρου του Γ.Παπανδρέου).
Όλα τα άλλα υπουργεία είναι ανοικτά και στην διάθεση του Ε.Βενιζέλου, ο οποίος θα διορίσει εξωκοινοβουλευτικό υπουργό για την ΕΡΤ.
Είναι πραγματικά ενυτπωσιακό ότι θα αναλάβει να δημιουργήσει τη "νέα" ΕΡΤ ο πολιτικός φορές που κατέστρεψε την παλιά και οδήγησε στο κλείσιμό της στις 11 Ιουνίου.
Η χώρα έχει μετακυλίσει στην απόλυτη πολιτική παρακμή και ακόμα και το δύσκολο 2012 πλέον θεωρείται πολιτικά ομαλή χρονιά ενώπιον της πολιτικής ανωμαλίας που βιώνουμε αυτές τις ημέρες.
Με τη μνημονιακή ΝΔ, το κάποτε πατριωτικό κόμμα των νοικοκυραίων, να στηρίζεται πλέον στο "κόμμα-ζόμπι" του ΠΑΣΟΚ για να φέρει σε πέρας ένα έργο κάτι παραπάνω από δύσκολο, με δική της, φυσικά, υπαιτιότητα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γιατί Μας Τσιμπούν Τα Κoυνούπια;

Αν θεωρείτε ότι είστε «γλυκοαίματοι» ή το μεθυστικό σας άρωμα είναι οι λόγοι που προσελκύετε τα κουνούπια, μάλλον πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο κείμενο που ακολουθεί.

Πού συχνάζουν τα κουνούπια και ποιους «αγαπούν» να τσιμπούν;

Σύμφωνα πάντως με το reader's digest, το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε (και όχι το άρωμα του σώματος) είναι ο λόγος, που κάνει τα κουνούπια να ...επιτίθενται. Όσο πιο «βαριά» αναπνέτε, τόσο περισσότερο