ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος, όταν...

Πιλότοι: Δώρο μηδέν, τους φορολογούν & το πτητικό για 2η φορά!


Αρνητική στάση εξακολουθεί να κρατά η κυβέρνηση του μνημονίου  –παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις για το αντίθετο- αναφορικά με το θέμα του δώρου των Χριστουγέννων στα στελέχη της ΠΑ. Τι και αν τα Χριστούγεννα έχουν ήδη παρέλθει και βαδίζουμε ολοταχώς για το Πάσχα οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για διευθέτηση του θέματος έχουν πέσει στο κενό. Και αν από «κενά» ξέρουν πολύ καλά οι πιλότοι της ΠΑ εκεί επάνω που πετούν  από «κενές» υποσχέσεις έχουν μόλις τώρα αρχίσει να μαθαίνουν.

Καμία Απολύτως Έκπληξη

  

Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι δημοσιοκάφροι εμπλέκονται σε κυκλώματα τοκογλυφίας, εκβιασμών και σε κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα.  

   Καμία απολύτως έκπληξη δεν μου προκαλεί το γεγονός ότι...

Πετρέλαιο θέρμανσης στα ύψη και απειλές για διακοπές ρεύματος στην βόρειο Ελλάδα.


Παρατεταμένο το πολικό ψύχος στην βόρειο Ελλάδα. Οι δοσίλογοι της κατοχικής κυβέρνησης εκτόξευσαν στα ύψη τις τιμές του θέρμανσης ανεβάζοντας κάθε μέρα μερικά λεπτά το προϊόν.
Παράλληλα απειλούν με δαίμονες ότι θα κάνουν διακοπές ρεύματος λόγο χαρατσιού.
Είναι μια καλή στιγμή, γι αυτούς, να ρίξουν την ψυχολογία των Ελλήνων στο μηδέν.
Μέθοδοι που μόνο σταλινικό καθεστώς μας θυμίζουν, δεν πέφτουμε βέβαια απ τα σύννεφα, κρυώνουμε  αλλά, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!


ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ"!

Ενώ οι όλες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την κατάρρευση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και των κομμάτων που τη στηρίζουν, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης φαίνεται πως προσπαθεί να στήσει μια "αποστειρωμένη" παρέλαση για την 25η Μαρτίου!


FITCH: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Η Ελλάδα είναι «αφερέγγυα» και θα χρεοκοπήσει, δήλωσε ο Έντουαρντ Πάρκερ, διευθύνων σύμβουλος της Fitch Ratings, μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg. Ο κ. Πάρκερ ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι η πλέον υπερχρεωμένη χώρα της ...
ευρωζώνης, και δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην εξόφληση του ομολόγου των 14,5 δισ. ευρώ στις 20 Μαρτίου. Ακόμη, χαρακτήρισε το PSI ως «χρεοκοπία», σχολιάζοντας ότι δεν θα είναι έκπληξη όταν η ελληνική χρεοκοπία συμβεί πραγματικά και «σύντομα».

Σενάρια βρετανικά: Χρεοκοπεί η Ελλάδα σε 70 ημέρες - ευρώ στις 1530 δρχ.


Η εφημερίδα Sunday Times αναφέρει σε ρεπορτάζ , ότι η Ελλάδα ενδέχεται να χρεοκοπήσει ατάκτως τις επόμενες 10 εβδομάδες λόγο της κατάρρευσης των συνομιλιών την Παρασκευή και την έλλειψη των 14,4 δις ευρώ για την εξόφληση των ομολόγων στις 20 Μαρτίου.
Η «αξιόπιστη»  JP Morgan ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδος, προτρέποντας και τους πελάτες της να ποντάρουν στο ψόφιο άλογο.
Δεν έχουν λόγο βέβαια να φοβούνται ανατροπή της πρόβλεψής τους, οι εδώ Ελληνόφωνοι υπάλληλοί τους λειτούργησαν τέλεια για αυτό τον σκοπό, με περίσσιο ζήλο και καλή οργάνωση, διότι κάπου στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει ο φόβος ανατροπής της προδοσίας από τους δυσκολοκυβέρνητους. 

Σήμερα το πολυνομοσχέδιο στην ολομέλεια της βουλής των άβουλων.


Με δύο συνεδριάσεις θα γίνει η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, η δεύτερη το απόγευμα στην οποία θα πραγματοποιηθεί 100% η ψήφισή του.
Το σενάριο γνωστό σε όλους, τα αριστερά κόμματα δεν το ψηφίζουν, αυτές είναι οι εντολές, είναι τα κόμματα που έχουν αναλάβει να το παίζουν αντιπολίτευση, η δε ΝΔ θα ψηφίσει ΝΑΙ μεν αλλά, δηλαδή και τι να κάνουν τώρα, μπροστά στο καλό της Πατρίδος πρέπει. Ο ΛΑΟΣ …ΝΑΙ αλλά διαφωνεί με κάποιες διατάξεις, δύσκολη απόφαση!
Αγωνία δεν υπάρχει, θα ψηφιστεί σίγουρα, όπως τόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν έτσι και τώρα οι «υπερπατριώτες» της βουλής θα βάλουν όλοι το λιθαράκι τους ξανά στον τάφο του Έθνους.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ > ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 1987! Πετρέλαιο – Ελληνοτουρκικά – Αιγαίο - Έτσι βοηθήσαν οι Αμερικανοί την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας!


Μπορεί η συνεδρίαση να έγινε… το 1987, αλλά είναι σαν να έγινε -κυριολεκτικά- χθες.Όποιος το διαβάσει θα το πάρει στη κυριολεξία για προφητεία. Και όμως, ήταν η γνώση που μέχρι σήμερα επιμελώς έκρυβε το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο από τους πολίτες της χώρας.